benmde bütün kıyafetler yıkandı ütülendi. bayramdan sonra yerleştireceğiz anemle inşallah dolaplara. fotolarını koyarım o zamann
benim eşim çok paniktir ve paniklede eli ayağına dolaşır o nedenle herşeyi almak istedim yanıma
kendim için 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı, 3 tane hasta bezi bolll boll külot 2-3 tane atlet 2-3 tane sütyen aldım terlik hırka aldım tayt aldım çorap havlu ve patik aldım hastane çıkışında giyeceğim kıyafeti koydum kağıt havlı aldım bir paket pet aldım kolonya aldım gelenlere dağıtmak üzere 1 paket çikolata ve fotoğraf makinasi
bebişim için : 1 hastane çıkışı 1 tulum 1 alt üst pijama takımı 1 tane ince battaniye 3 tane çıtçıtlı badi 1 tane zıbın seti(hastane istedi) 3 tane çorap patik hırka eldiven ve şapkasını aldım hastaneden çıkış için 1 tane polar battaniye ve portbebesini aldım 1 paket yenidoğan bezi ıslak mendil biberon ve emziğini aldım birde altaçmasının alt minderini aldım yatağının altına koyacağım .
aslında bende bunları alcam çok değil yani dediğin gibi ancasığar heralde
işte bende çağıracaktım ama annem bayramdan sonra gelecek ne kaldıki şurda o yüzden boşa para vermiyim dedim canım
enaz 100 tl alıyor çünkü ne gerek var
oo en az 100 pahalıymış cidden burda 70 tl alıyorlar. camlar duvarlar halılar odalar da bitiyor yani.
canım sen hangi şehirdesin
ben burada duvar halı flan yaptırsam 150 isterler heralde
burdada 100 den aşağı yok ben istanbuldayım.yavruş sen nerdesin
çamaşırlar yıkanmış-ütülenmiş,temizliklere başlanmış oh oh maaşallah aralık anneleri pek bi hamarat canım
gelin de benimkileri de yapın baridaha ne yıkadım,ne ütüledim,temizliği zaten eşim yapıyo,tembel miyim neyim?
doktorumu aradım bugün,ne kadar tatil yapacaksınız diye sordum,malum benim doktorcum özel ve klinikte doğum yapacam,Türkiye'deki gibi hastane de bol değil,acil bişey olsa tek şansım var,o da tonton doktorum,yaaa ne tatlı adam,güzel güzel cevap veriyo,yanaklarını sıkasım geldi telefonda
canım sen hangi şehirdesin
ben burada duvar halı flan yaptırsam 150 isterler heralde
o zaman normal canım bizde balıkesirdeki evi geçen sene 60 tl ye temizletmiştikedirnedeyim ben.
kslar akşama yemek naptınız?
ben patates yemeği ile pilaf yapıcam
ha bi de kocişe söylim gelirken hazır domato çorbası alsn,üstüne kaşar rendeleriz.bayılıyoruz yam yam yam
kslar akşama yemek naptınız?
ben patates yemeği ile pilaf yapıcam
ha bi de kocişe söylim gelirken hazır domato çorbası alsn,üstüne kaşar rendeleriz.bayılıyoruz yam yam yam
daha önceki yorumlarınız okumadım ama kan gelmesi bazen normal ayılacak bişey olabiliyormuş, yinede doktorunuz sizi bilgilendirecektir bu konuda aramızda az bi zaman farkı var bende 32 haftayı yeni bitirdim. darısı 38lere olsunondan sonra tehlike kalmıyo. siz hem kendinize hemde bebeğinize çanta aldınızmı hastane için az önce sormuştum ama cevap gelmedi henüz kimseden
ya arkadaş ne kadar sevecensin sen maşallah
kız ne ihmal ediyosun hazırlasana bebişin kıyafetlerini ne kaldı şurda
hehehe sağol tatlım,öyleyim galibaihmal değil de canım,yıkandıktan sonra nerde muhafaza edecem cicileri onu düşünüyorum,bebişimin ayrı bir dolabı yok,bizim kıyafetlerle aynı yerde olacak,hijyenik olur mu bilemedim :26: bi de hava günlerdir yağmurlu,hava açtığı anda başlayacam yıkamaya diyorum ama hijyen sorunu var işte,kafam karıştı :44: bunu da doktoruma sorsam mı acaba,mutlaka cevap verir buna da,tontoncum ne sorsam sabırla cevaplıyo sağolsun,heheheh
çamaşırlar yıkanmış-ütülenmiş,temizliklere başlanmış oh oh maaşallah aralık anneleri pek bi hamarat canım
gelin de benimkileri de yapın baridaha ne yıkadım,ne ütüledim,temizliği zaten eşim yapıyo,tembel miyim neyim?
doktorumu aradım bugün,ne kadar tatil yapacaksınız diye sordum,malum benim doktorcum özel ve klinikte doğum yapacam,Türkiye'deki gibi hastane de bol değil,acil bişey olsa tek şansım var,o da tonton doktorum,yaaa ne tatlı adam,güzel güzel cevap veriyo,yanaklarını sıkasım geldi telefonda
hehehe sağol tatlım,öyleyim galibaihmal değil de canım,yıkandıktan sonra nerde muhafaza edecem cicileri onu düşünüyorum,bebişimin ayrı bir dolabı yok,bizim kıyafetlerle aynı yerde olacak,hijyenik olur mu bilemedim :26: bi de hava günlerdir yağmurlu,hava açtığı anda başlayacam yıkamaya diyorum ama hijyen sorunu var işte,kafam karıştı :44: bunu da doktoruma sorsam mı acaba,mutlaka cevap verir buna da,tontoncum ne sorsam sabırla cevaplıyo sağolsun,heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?