2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çok güzel hazırlamışsın bana iyi fikir oldu bende buna göre yapayım

oo en az 100 pahalıymış cidden burda 70 tl alıyorlar. camlar duvarlar halılar odalar da bitiyor yani.

çamaşırlar yıkanmış-ütülenmiş,temizliklere başlanmış oh oh maaşallah aralık anneleri pek bi hamarat canım

gelin de benimkileri de yapın bari daha ne yıkadım,ne ütüledim,temizliği zaten eşim yapıyo,tembel miyim neyim?

doktorumu aradım bugün,ne kadar tatil yapacaksınız diye sordum,malum benim doktorcum özel ve klinikte doğum yapacam,Türkiye'deki gibi hastane de bol değil,acil bişey olsa tek şansım var,o da tonton doktorum,yaaa ne tatlı adam,güzel güzel cevap veriyo,yanaklarını sıkasım geldi telefonda

ya arkadaş ne kadar sevecensin sen maşallah
kız ne ihmal ediyosun hazırlasana bebişin kıyafetlerini ne kaldı şurda

kslar akşama yemek naptınız?
ben patates yemeği ile pilaf yapıcam
ha bi de kocişe söylim gelirken hazır domato çorbası alsn,üstüne kaşar rendeleriz.bayılıyoruz yam yam yam

benim oğlumun da herşeyi yıkandı ütülendi.Büyük strech filmler var ambalaj malzemesı satan yerlerden onlardan vardı ceyızımı sararken kullanmıstık.onunla kıyafetlerı takım takım katlayıp sardım mıs gıbı sabun tozu kokusu duruyor hala.
çantası da hazır 3 takım 5 li hastane cıkıslarından koydum 2 tane ıc zıbın setı 2 tane ınce battanıye 1 tane buyuk pelus battanıye tasıma cantası ıslak mendılı bıberonu saf pamuk ılk gunler mutlaka pamukla sılın ıslak mendıl tahrıs edıyor dedıler.bı paket bez bu kadar.
kendım ıcın ıkı tane pijama takımı 1 tane gecelık, 1 tane sabahlık ,2 tane terlık, 2 corap, kagıt havlu, normal havlu , ıslak mendıl , kılot seklınde gıyılen hasta bezlerınden aldım bır paket arkadas onlarla cok rahat etmıs hıc kıyafetıne gecmemıs. 2 paket normal ped.3 er tane sutyen,kılot atlet. lohusa tacım :))

edirnedeyim ben.
o zaman normal canım bizde balıkesirdeki evi geçen sene 60 tl ye temizletmiştik
ah şu istanbul biranönce kurtulmak istiyorum bu şehirden
ha bi de kocişe söylim gelirken hazır domato çorbası alsn,üstüne kaşar rendeleriz.bayılıyoruz yam yam yam

ben daha düşünmedim hatta ne zaman yatayım diye düşünüyorum şuan

bende patates oturtma yaptım yanına da makarna. ama bir de tarhana çorbası ekleyebilirim.:)

kızlar kan gelmesi normal bişey olarak sayılabilr mi bilemiyorum ama dün dr kontrolüne gittiğimde dr m dedi ki, miktarı ne olursa olsun kan gelirse ya da suyun gelirse beni ara ve mutlaka hastaneye gel hemen dedi. tabi o böyle deyince ben doğumun yaklaştığını daha da çok hissettim korkmaya mı başlıyorum ne:)

ya arkadaş ne kadar sevecensin sen maşallah
kız ne ihmal ediyosun hazırlasana bebişin kıyafetlerini ne kaldı şurda

hehehe sağol tatlım,öyleyim galiba ihmal değil de canım,yıkandıktan sonra nerde muhafaza edecem cicileri onu düşünüyorum,bebişimin ayrı bir dolabı yok,bizim kıyafetlerle aynı yerde olacak,hijyenik olur mu bilemedim :26: bi de hava günlerdir yağmurlu,hava açtığı anda başlayacam yıkamaya diyorum ama hijyen sorunu var işte,kafam karıştı :44: bunu da doktoruma sorsam mı acaba,mutlaka cevap verir buna da,tontoncum ne sorsam sabırla cevaplıyo sağolsun,heheheh

Gebelere grip aşısı yapılması hem anne hem de doğumdan 6 aya kadar bebek sağlığı acısından son derece önemlidir.

Benim dr m riskli gebelik dr si. Arda beyin twitterında yazıyor. bizim kış bebeği olacak yaptırsak mı acaba?

kızlar ben yavaştan çıkıyorum bugünlük mesaim bitti kuaföre gideceğim ütü yapıp valizlerimi hazırlayacağım :))) Malum yarın annemin yanına gidiyorum:118::118::118::118::118::118::118:

bu arada 1 hafta yokum ben merak etmeyin :)))) şimdiden hepinize

İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))))))

canım bence bir şifonyer al uygun fiyatlı da olsa... çok lazım oluyor...

dr ile hangi dille konuşuyorsun?

bademim hoşgeldin bende yıkamadım daha bebişin kıyafetlerini gerçi ben çok şey almadım bayramdan sonra hallederim artık.

cnm bende senin gibiyim :) aslında herşey alındı ama daha çantayı hazırlamadım yıkanacak duruyorlar öyle . bayram tatilini değerlendirebilsem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…