Gebelere grip aşısı yapılması hem anne hem de doğumdan 6 aya kadar bebek sağlığı acısından son derece önemlidir.
Benim dr m riskli gebelik dr si. Arda beyin twitterında yazıyor. bizim kış bebeği olacak yaptırsak mı acaba?
kızlar kan gelmesi normal bişey olarak sayılabilr mi bilemiyorum ama dün dr kontrolüne gittiğimde dr m dedi ki, miktarı ne olursa olsun kan gelirse ya da suyun gelirse beni ara ve mutlaka hastaneye gel hemen dedi. tabi o böyle deyince ben doğumun yaklaştığını daha da çok hissettim korkmaya mı başlıyorum ne:)
Gebelere grip aşısı yapılması hem anne hem de doğumdan 6 aya kadar bebek sağlığı acısından son derece önemlidir.
Benim dr m riskli gebelik dr si. Arda beyin twitterında yazıyor. bizim kış bebeği olacak yaptırsak mı acaba?
kslar akşama yemek naptınız?
ben patates yemeği ile pilaf yapıcam
ha bi de kocişe söylim gelirken hazır domato çorbası alsn,üstüne kaşar rendeleriz.bayılıyoruz yam yam yam
Günaydın kızlar, malum oğlum 29 haftalık doğmuştu ve şuan herşey yolunda olmasına rağmen dr tedbir amaçlı yine ciğer geliştirici iğne olmamı istedi? 4 doz. 24 saat arayla 2 kez. 2 doz bir yapılcak. Dün birincisini oldum ama bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı geziyorumm. Halsizliğim tavan zatenOğlumda da bu iğneyi olmuştum ama hemen doğum olunca böyle bişi yaşadım mı hatırlamıyorum. Aramızda bu iğneyi olan varsa bu tarz bi yan etki yaşadılar mı acaba? Birde erken doğum yapmış olanlar ve şuan yine hamile olanlarada dr ları iğneyi önerdi mi?
kızlar ben başakşehirde oturuyorum burda civil mağazası var çok uygun eksikleriniz varsa alabilirsiniz ben yakınım diye çok bişe almadım 0-3 ay büyüdükçe alıcam lazım olursa yakın zaten.
oooof keşke bndende bişiler gelseeeeeeeeeee
doğurmak istyiorum artk bıktım
bi gece sancılarla uyansam ya da ne bileym kan gelse,su gelse oooofffffffffffff
kızlar bence bebeğin çamaşırlarını ayrı bişeye koyun ebeler isteyince aileden biri kolaylıkla versin poşeti.
slm kızlar biz geldik nasılsınız 3-4 gün giremedim nete
umarım hepiniz iyisinizdir sancılanan, suyu gelen, doğuran yoktur umarım
mervecim kolay gelsin tatlım sana,iyi yolunmalar,iyi yolculuklar
esracım hoşbuldum tatlım
yasmincim biz tembeliz evet
nesrincim şifonyer alacaz da nereye koyacaz onu düşünüyorum,ayol bizim ev hap kadardoktorum buranın Türklerinden canım,yoksa ayvayı yemiştim,hayatta anlaşamazdık,ben de soru soramadığım için çatlardım heralde
canım ben hurçc aldım onun içine koydum öyle duruyor sende alsana öyle bişeyhehehe sağol tatlım,öyleyim galibaihmal değil de canım,yıkandıktan sonra nerde muhafaza edecem cicileri onu düşünüyorum,bebişimin ayrı bir dolabı yok,bizim kıyafetlerle aynı yerde olacak,hijyenik olur mu bilemedim :26: bi de hava günlerdir yağmurlu,hava açtığı anda başlayacam yıkamaya diyorum ama hijyen sorunu var işte,kafam karıştı :44: bunu da doktoruma sorsam mı acaba,mutlaka cevap verir buna da,tontoncum ne sorsam sabırla cevaplıyo sağolsun,heheheh
sanada iyi bayramlar canım görüşürüüüüzkızlar ben yavaştan çıkıyorum bugünlük mesaim bitti kuaföre gideceğim ütü yapıp valizlerimi hazırlayacağım :))) Malum yarın annemin yanına gidiyorum:118::118::118::118::118::118::118:
bu arada 1 hafta yokum ben merak etmeyin :)))) şimdiden hepinize
İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))))))
bende herşeyimi civilden aldım canım uygun gerçektenkızlar ben başakşehirde oturuyorum burda civil mağazası var çok uygun eksikleriniz varsa alabilirsiniz ben yakınım diye çok bişe almadım 0-3 ay büyüdükçe alıcam lazım olursa yakın zaten.
a.s canım hoşgeldin doğuran yokta geçmişte baya bişey varslm kızlar biz geldik nasılsınız 3-4 gün giremedim nete
umarım hepiniz iyisinizdir sancılanan, suyu gelen, doğuran yoktur umarım
cnm benim öyle deme yaaaaa hayırlı dilekte bulun ne olur ne olmaz. seninle doğum tarihlerimiz de aynı gözüküyo şu 36 haftayı da bi devirelim hayırlısıyla sonra gelsin bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli. sonra da ısıralım her yerlerini bize çektirdikleri şeyler için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?