2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bunu ben de düşünüyorum günlerdir,bilemiyorum canım yaa,hemen doktoruma sorayım Allah'ım adam kovacak beni bi gün muayenehanesinden

oooof keşke bndende bişiler gelseeeeeeeeeee
doğurmak istyiorum artk bıktım
bi gece sancılarla uyansam ya da ne bileym kan gelse,su gelse oooofffffffffffff

kızlar ben başakşehirde oturuyorum burda civil mağazası var çok uygun eksikleriniz varsa alabilirsiniz ben yakınım diye çok bişe almadım 0-3 ay büyüdükçe alıcam lazım olursa yakın zaten.

yaaa bnde olmak istiyordum ama kendisini doktor sanan annem yüzünden atladm bu durumu.
yoksa tüm kış ne bebeğimi öpüp sevebilirim ne de dokunabilirim ona.
ciğerlermden rahatsızım ve her kış 3-4 kere ağır hastalanmadan geçirmem
geçen senelerde 14 tlmydi neydi şu aşılar.aslnda gidip yaptırmalı bi.5 kasmda kızamık aşısına gidicem sağlk ocağına,o ara sorarm.
bu arada ben 2 doz tetenoz oldum ve bitti,bi de kızamk yazmışlar.zorunlu mu bu da yahu? :26:

benim oğlumun da herşeyi yıkandı ütülendi.Büyük strech filmler var ambalaj malzemesı satan yerlerden onlardan vardı ceyızımı sararken kullanmıstık.onunla kıyafetlerı takım takım katlayıp sardım mıs gıbı sabun tozu kokusu duruyor hala.
çantası da hazır 3 takım 5 li hastane cıkıslarından koydum 2 tane ıc zıbın setı 2 tane ınce battanıye 1 tane buyuk pelus battanıye tasıma cantası ıslak mendılı bıberonu saf pamuk ılk gunler mutlaka pamukla sılın ıslak mendıl tahrıs edıyor dedıler.bı paket bez bu kadar.
kendım ıcın ıkı tane pijama takımı 1 tane gecelık, 1 tane sabahlık ,2 tane terlık, 2 corap, kagıt havlu, normal havlu , ıslak mendıl , kılot seklınde gıyılen hasta bezlerınden aldım bır paket arkadas onlarla cok rahat etmıs hıc kıyafetıne gecmemıs. 2 paket normal ped.3 er tane sutyen,kılot atlet. lohusa tacım :))

kslar akşama yemek naptınız?
ben patates yemeği ile pilaf yapıcam
ha bi de kocişe söylim gelirken hazır domato çorbası alsn,üstüne kaşar rendeleriz.bayılıyoruz yam yam yam

bende patates oturtma yaptım yanına da makarna. ama bir de tarhana çorbası ekleyebilirim.:)

slm kızlar biz geldik nasılsınız 3-4 gün giremedim nete
umarım hepiniz iyisinizdir sancılanan, suyu gelen, doğuran yoktur umarım

mervecim kolay gelsin tatlım sana,iyi yolunmalar,iyi yolculuklar
esracım hoşbuldum tatlım
yasmincim biz tembeliz evet
nesrincim şifonyer alacaz da nereye koyacaz onu düşünüyorum,ayol bizim ev hap kadar doktorum buranın Türklerinden canım,yoksa ayvayı yemiştim,hayatta anlaşamazdık,ben de soru soramadığım için çatlardım heralde

Merhaba canım , Dr Bebisini erken gelebileceğini söylediği gün sabah 2 aksam2 tane yaptırdım biraz yakması dısında bı sinti yasamadım hayatım iğneyi yapmadan önce herhangi bir ilaca alerji olup olmadığımı sordular belki icin de. Sana dokunan bı madde vardır Dr.mutlaka sor derim

kızlar ben başakşehirde oturuyorum burda civil mağazası var çok uygun eksikleriniz varsa alabilirsiniz ben yakınım diye çok bişe almadım 0-3 ay büyüdükçe alıcam lazım olursa yakın zaten.

evet tatlım,civil mağazası çok güzel ve uygun,biz de çok şey aldık ordan

oooof keşke bndende bişiler gelseeeeeeeeeee
doğurmak istyiorum artk bıktım
bi gece sancılarla uyansam ya da ne bileym kan gelse,su gelse oooofffffffffffff

cnm benim öyle deme yaaaaa hayırlı dilekte bulun ne olur ne olmaz. seninle doğum tarihlerimiz de aynı gözüküyo şu 36 haftayı da bi devirelim hayırlısıyla sonra gelsin bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli. sonra da ısıralım her yerlerini bize çektirdikleri şeyler için:)

kızlar bence bebeğin çamaşırlarını ayrı bişeye koyun ebeler isteyince aileden biri kolaylıkla versin poşeti.

ben de öyle yaptım.
1 bebek çantası, bir tane chicconun bakım setinden gelen çanta bir de orta boy valiz...

bebek çantasına tüm hastane bebek kıyafetleri, ilk doğduğunda giyecekleri bohça yapıp koydum,

chicconunkine benim ve bebeğin bezi, biberonu, benim aynam, göğüskalkanı, pişik kremi, ıslak mendil vs... giysiler dışındaki şeyler...

valize benim giysilerim ve eşim duracak onun malzemeleri...

mayaaaaaaaaaaaaaa nasılsın? yoksun ortalarda??

evleneli daha senem dolmadı ve vitrinimn altları,konsolum,gardolabım,tualet masam,komidinlerim hep bomboş
bazen kendi kendime iş çıkarıyorum,onu alıp oraya koyuyorum olmadı bunu alıp öbür tarafı dolduruyorum falan
sıkntıdan napıcam şaşırdım.diyorum milletn yeri olmaz benm yer çok beğenmiyorum diye.
bnmde eşimn bekarken kullandığı bi şifonyeri vardı,ilk ona koydm kızımın malzemelerini,sonra aldm kendi odama taşıdım içindekileri.
o şifonyeri de ıvır zıvır dolabı yaptm.çünkü kendi odama taşımam mümkün değil,yer yok.
gerçi yatak odası balkonuma koyabilrdim ama bu sefer küçük odam boş kalırdı hem bebeğin bişeye ihtiyacı oldu gir çık olmazdı balkona,balkon kapalı ama cık olmazdı yani

canım ben hurçc aldım onun içine koydum öyle duruyor sende alsana öyle bişey
sanada iyi bayramlar canım görüşürüüüüz
bende herşeyimi civilden aldım canım uygun gerçekten
slm kızlar biz geldik nasılsınız 3-4 gün giremedim nete
umarım hepiniz iyisinizdir sancılanan, suyu gelen, doğuran yoktur umarım
a.s canım hoşgeldin doğuran yokta geçmişte baya bişey var

off ne bileym
normalde regl öncesi sendromlara dayanamazdm,8 aydır çektğime bak
bktm artk,bi daha bebiş falan yapmıycam
off evt 40 haftayı beklemek istemiyorum artk 37 de doğuraym istiyorum
bnm kızın zaten ayaklarını ısırıcam koparıcam doğup biraz büyüdükten sonra..deldi geçti beni

kızlar annemin ve babamın aldığı cicilerin bir kısmı bunlarmış bakın,canlarım yaa nasıl hevesle anlatıyolar şu vardı şunu aldık falan diye,bazı fotolar net değil ama olsun,şekeri daha farklı düşünmüştüm ama sonradan çok hoşuma gitti,zaten düşünmeleri yeter
sabah yine 2 saat konuştuk,daha çok eksik var,gelene kadar alacaz hepsini diyolar,bi sürü sipariş verdim ben de,kokoş muyum neyim

bademciğim iyi olmuş türk olması ortak bir olmazsa zor olurdu gerçi ingilizce de biliyordur dr n...

bir de canım havalar düzelmeyebilir bence bayramda yıka annen ütüler olmazsa . bir takım ütüle ama...

meow bence dr ye sor yaptır ben mesaj atacağım dr ye bakalım ne diyecek yazarım.
kızamık bilmiyorum zorunlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…