- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
evleneli daha senem dolmadı ve vitrinimn altları,konsolum,gardolabım,tualet masam,komidinlerim hep bomboş
bazen kendi kendime iş çıkarıyorum,onu alıp oraya koyuyorum olmadı bunu alıp öbür tarafı dolduruyorum falan
sıkntıdan napıcam şaşırdım.diyorum milletn yeri olmaz benm yer çok beğenmiyorum diye.
bnmde eşimn bekarken kullandığı bi şifonyeri vardı,ilk ona koydm kızımın malzemelerini,sonra aldm kendi odama taşıdım içindekileri.
o şifonyeri de ıvır zıvır dolabı yaptm.çünkü kendi odama taşımam mümkün değil,yer yok.
gerçi yatak odası balkonuma koyabilrdim ama bu sefer küçük odam boş kalırdıhem bebeğin bişeye ihtiyacı oldu gir çık olmazdı balkona,balkon kapalı ama cık olmazdı yani
Eki Görüntüle 538482 Eki Görüntüle 538483 Eki Görüntüle 538484 Eki Görüntüle 538485 Eki Görüntüle 538486 Eki Görüntüle 538487 Eki Görüntüle 538488 Eki Görüntüle 538489 Eki Görüntüle 538491 Eki Görüntüle 538492 Eki Görüntüle 538493 Eki Görüntüle 538494 Eki Görüntüle 538495 Eki Görüntüle 538496 Eki Görüntüle 538497 Eki Görüntüle 538498 Eki Görüntüle 538499
kızlar annemin ve babamın aldığı cicilerin bir kısmı bunlarmış bakın,canlarım yaa nasıl hevesle anlatıyolar şu vardı şunu aldık falan diye,bazı fotolar net değil ama olsun,şekeri daha farklı düşünmüştüm ama sonradan çok hoşuma gitti,zaten düşünmeleri yeter
sabah yine 2 saat konuştuk,daha çok eksik var,gelene kadar alacaz hepsini diyolar,bi sürü sipariş verdim ben de,kokoş muyum neyim
bademciğim iyi olmuş türk olması ortak bir olmazsa zor olurdu gerçi ingilizce de biliyordur dr n...
bir de canım havalar düzelmeyebilir bence bayramda yıka annen ütüler olmazsa . bir takım ütüle ama...
meow bence dr ye sor yaptır ben mesaj atacağım dr ye bakalım ne diyecek yazarım.
kızamık bilmiyorum zorunlu mu?
Eki Görüntüle 538482 Eki Görüntüle 538483 Eki Görüntüle 538484 Eki Görüntüle 538485 Eki Görüntüle 538486 Eki Görüntüle 538487 Eki Görüntüle 538488 Eki Görüntüle 538489 Eki Görüntüle 538491 Eki Görüntüle 538492 Eki Görüntüle 538493 Eki Görüntüle 538494 Eki Görüntüle 538495 Eki Görüntüle 538496 Eki Görüntüle 538497 Eki Görüntüle 538498 Eki Görüntüle 538499
kızlar annemin ve babamın aldığı cicilerin bir kısmı bunlarmış bakın,canlarım yaa nasıl hevesle anlatıyolar şu vardı şunu aldık falan diye,bazı fotolar net değil ama olsun,şekeri daha farklı düşünmüştüm ama sonradan çok hoşuma gitti,zaten düşünmeleri yeter
sabah yine 2 saat konuştuk,daha çok eksik var,gelene kadar alacaz hepsini diyolar,bi sürü sipariş verdim ben de,kokoş muyum neyim
günaydın canım amaaan ne yoruyosun kendini
bak ben hiç iş felan yapmıyorum bulaşığıda makina yıkıyor ben sadece yemek yapıyorum
off ne bileym
normalde regl öncesi sendromlara dayanamazdm,8 aydır çektğime bak
bktm artk,bi daha bebiş falan yapmıycam
off evt 40 haftayı beklemek istemiyorum artk 37 de doğuraym istiyorum
bnm kızın zaten ayaklarını ısırıcam koparıcam doğup biraz büyüdükten sonra..deldi geçti beni
çok güzeller canım hatta alttaki 2. 3. ve 5. den bende aldım mor olanlar varya
allah güle,güle kullanmayı nasip etsin şeker gülcemize
sorma canım ya mecbur artık o kadar ağırlaştım ki yerimden kalkasım yokaferin sana yavrusum en güzelini yapıyorsun... bundan birkaç hafta evvel aynılarını biz de sana söylüyorduk, kendini çok yoruyorsun çok iş yapıyorsun diye bak şimdi sen başkarına söylüyorsun
kızlar ben çıkıyorum kendinize bebişlere iyi bakın biraz yatıcam uyku tulumu oldum iyice:))
aaa evet kardeş kardeş giyecek kızlarımız ne güzelsağol tatlım,çok beğendim ben hepsini,öyle herşeyi beğenmem halbuki kolay kolay
badem canım güle güle kullansın gülcemiz...
meow sen erken doğan bebeklerde ne gibi sıkıntılar oluyor bir araştır. büyük ihtimal sen eve döneceksin o orada belki hortumlarla küvezde kalacak. günde birkaç kez 2-3 dakika göreceksin millet öpüp koklarken sen uzaktan seveceksin. sarılık olma ihtimali çook yüksek ve atlatma şansı daha zor... hala istiyor musun erken doğurmak... bak ben 7. aydan beri yatıyorum ve seninle aynı tarihimiz. eşim geldi bir çay içmeye gidemiyorum...
Günaydın meleklerin tatlı anneleri...
Bugün izinliyim işe gitmedim. sağlık ocağına kan verdim geldim.. b12 eksikliğim ve idrar yollarında iltihap devam ediyor mu ona baktırdım.
hastanelerde sıra bulamadım napıyım. bayram öncesi ya sağlık ocağı bile nasıl kalabalıktı...
Sizler nasılsınız?
Oflu uzun zamandır yoktun hoşgeldin.
funntunn geçmiş olsun.
Bugün sizle son günümakşama gidiyoruz.orda internet yok.çoooooooookkkk özliycem sizi...
Günaydın kızlar, malum oğlum 29 haftalık doğmuştu ve şuan herşey yolunda olmasına rağmen dr tedbir amaçlı yine ciğer geliştirici iğne olmamı istedi? 4 doz. 24 saat arayla 2 kez. 2 doz bir yapılcak. Dün birincisini oldum ama bu sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı geziyorumm. Halsizliğim tavan zatenOğlumda da bu iğneyi olmuştum ama hemen doğum olunca böyle bişi yaşadım mı hatırlamıyorum. Aramızda bu iğneyi olan varsa bu tarz bi yan etki yaşadılar mı acaba? Birde erken doğum yapmış olanlar ve şuan yine hamile olanlarada dr ları iğneyi önerdi mi?
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
kıs aç bırakma kendini bende şimdi biraz ortalığı toplıcam akşam gidiyoruz silivriye bayramda orada olucaz bu ağrıyla napıcam bilmiyorum ama idare etcem artık bugünden sonra giremem kıslar merakta kalmayın artık bayramdan sonra görüşürüz...
HERKESE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRR ÖPÜLDÜNÜZZZ DİKKAT EDİN GUGUŞLARA:124:
hehehe sağol tatlım,öyleyim galibaihmal değil de canım,yıkandıktan sonra nerde muhafaza edecem cicileri onu düşünüyorum,bebişimin ayrı bir dolabı yok,bizim kıyafetlerle aynı yerde olacak,hijyenik olur mu bilemedim :26: bi de hava günlerdir yağmurlu,hava açtığı anda başlayacam yıkamaya diyorum ama hijyen sorunu var işte,kafam karıştı :44: bunu da doktoruma sorsam mı acaba,mutlaka cevap verir buna da,tontoncum ne sorsam sabırla cevaplıyo sağolsun,heheheh
meow sen erken doğan bebeklerde ne gibi sıkıntılar oluyor bir araştır. büyük ihtimal sen eve döneceksin o orada belki hortumlarla küvezde kalacak. günde birkaç kez 2-3 dakika göreceksin millet öpüp koklarken sen uzaktan seveceksin. sarılık olma ihtimali çook yüksek ve atlatma şansı daha zor... hala istiyor musun erken doğurmak... bak ben 7. aydan beri yatıyorum ve seninle aynı tarihimiz. eşim geldi bir çay içmeye gidemiyorum...
canım ne güzel sende hazırlamışsın çantanı bende bayramdan sonra inşallah eksiklerim tamamlayıp yıkayıp hazırlayayım diyorumbenim oğlumun da herşeyi yıkandı ütülendi.Büyük strech filmler var ambalaj malzemesı satan yerlerden onlardan vardı ceyızımı sararken kullanmıstık.onunla kıyafetlerı takım takım katlayıp sardım mıs gıbı sabun tozu kokusu duruyor hala.
çantası da hazır 3 takım 5 li hastane cıkıslarından koydum 2 tane ıc zıbın setı 2 tane ınce battanıye 1 tane buyuk pelus battanıye tasıma cantası ıslak mendılı bıberonu saf pamuk ılk gunler mutlaka pamukla sılın ıslak mendıl tahrıs edıyor dedıler.bı paket bez bu kadar.
kendım ıcın ıkı tane pijama takımı 1 tane gecelık, 1 tane sabahlık ,2 tane terlık, 2 corap, kagıt havlu, normal havlu , ıslak mendıl , kılot seklınde gıyılen hasta bezlerınden aldım bır paket arkadas onlarla cok rahat etmıs hıc kıyafetıne gecmemıs. 2 paket normal ped.3 er tane sutyen,kılot atlet. lohusa tacım :))
canım bizim işyerindede yapılıyor bende kararsız kaldım doktorumada sormadım aslında ben kolay kolay grip olmam ama bebek olunca nasıl olur bilmiyorumGebelere grip aşısı yapılması hem anne hem de doğumdan 6 aya kadar bebek sağlığı acısından son derece önemlidir.
Benim dr m riskli gebelik dr si. Arda beyin twitterında yazıyor. bizim kış bebeği olacak yaptırsak mı acaba?
sanada iyi bayramlar iyi tatilllerkızlar ben yavaştan çıkıyorum bugünlük mesaim bitti kuaföre gideceğim ütü yapıp valizlerimi hazırlayacağım :))) Malum yarın annemin yanına gidiyorum:118::118::118::118::118::118::118:
bu arada 1 hafta yokum ben merak etmeyin :)))) şimdiden hepinize
İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))))))
hoşgeldin mayacım yok daha doğuran falan dur daha erken şu bayramı bir atlatalımslm kızlar biz geldik nasılsınız 3-4 gün giremedim nete
umarım hepiniz iyisinizdir sancılanan, suyu gelen, doğuran yoktur umarım
bademcim çok güzelmiş iyi günlerde kullanınEki Görüntüle 538482 Eki Görüntüle 538483 Eki Görüntüle 538484 Eki Görüntüle 538485 Eki Görüntüle 538486 Eki Görüntüle 538487 Eki Görüntüle 538488 Eki Görüntüle 538489 Eki Görüntüle 538491 Eki Görüntüle 538492 Eki Görüntüle 538493 Eki Görüntüle 538494 Eki Görüntüle 538495 Eki Görüntüle 538496 Eki Görüntüle 538497 Eki Görüntüle 538498 Eki Görüntüle 538499
canım sana şimdiden iyi yolculuklar ve iyi bayramlar...
canım ben de bu iğneyi erken doğum ihtimalimden dolayı 26. haftamda yaptırmıştım, iğnenin en sık görülen yan etkisi ciltte kızarıklık ve bebiş hareketlerinde azalma, tedirgin olmana gerek yok...
seastirecim çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun, kendine dikkat et ve bol bol dinlen, dualarımız seninle...
canım sana da şimdiden iyi bayramlar...
bademim bizim de oda takımımız henüz gelmediği için çamaşırları yıkayıp hurçlara koydu annem, daha sonra yerleştireceğiz, sen de bu şekilde yapabilirsin.
hepsi çok güzeller canım, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.
çok haklısın Nesrin'cim hem de çok, ne gibi sıkıntılar olabileceğini yaşayan bilir ancak... uzaktan konuşması ne kadar rahat bazı insanlar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?