2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sen de bendensin cnm ben de evleneli daha 9 ay oldu hatta tam olmadı bile. hamile olduğumu gören soruyo hemen sen evleneli ne kadar oldu kiiiii? diye, tövbe ya rabbi. kesinlikle erken doğurmamalıyım:)

Selam kızlar ve onlarin melekleri

evdeyim bugün ama nasıl uyku var sürekli miskinlik halindeyiz :))))
Dr erken dogum olabilir dediği icin ben bayramda evdeyim kocam ailesini elini öpmeye gidecek
Koy yeri olduğu icin tam teşekkülü bı hastanesi yok hatta hastane yok
Bende tedirgin olacağımı anlattım ....
Bu sıralar iştahım inanılmaz arttı hareketlerim biraz daha kısıtlandı rahmimde arasira ağırlık oluyor kızımda artık
benimle uyuyor ve benle uyanıyor geceleri ac dısında uyanmıyorum artık :))))

Sadece sürekli solum da yatamiyorum arada sagıma donüyorum ben de durumlar böyle umarım iyiysinizdir siz de , bayramda buralardayim ama gorusemiyecegim arkadaslara şimdiden iyi bayramlar diliyorum...

çok güzeller canım hatta alttaki 2. 3. ve 5. den bende aldım mor olanlar varya
allah güle,güle kullanmayı nasip etsin şeker gülcemize

Eklentiler

• $Fotoğraf0365.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoğraf0391.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 48

güle güle yavrusum,iyi dinlenmeler..

nesrincim haklısın,kenarda hazır bulunması lazım 1-2 takım da olsa..

hepsi çok güzel güle güle giydir canım.

günaydın canım amaaan ne yoruyosun kendini
bak ben hiç iş felan yapmıyorum bulaşığıda makina yıkıyor ben sadece yemek yapıyorum

aferin sana yavrusum en güzelini yapıyorsun... bundan birkaç hafta evvel aynılarını biz de sana söylüyorduk, kendini çok yoruyorsun çok iş yapıyorsun diye bak şimdi sen başkarına söylüyorsun

öyle deme annesi kucağına alıp kokladığında sen de tüm anneler gibi herşeyi unutacaksın inş.:)
nerdeyse hamileliğin başlarındaydı dr m bana uzun bacaklı bi kızın olacak dediğinde bana benzeyecek diye sevinmiştim. nerden bilirdim o bacakların beni bu kadar bunaltacağını:) sıpam dayıyo ayakları kaburgama ittirip duruyo sığmıyo mu ne? :)

çok güzeller canım hatta alttaki 2. 3. ve 5. den bende aldım mor olanlar varya
allah güle,güle kullanmayı nasip etsin şeker gülcemize

aaa evet kardeş kardeş giyecek kızlarımız ne güzel sağol tatlım,çok beğendim ben hepsini,öyle herşeyi beğenmem halbuki kolay kolay

aferin sana yavrusum en güzelini yapıyorsun... bundan birkaç hafta evvel aynılarını biz de sana söylüyorduk, kendini çok yoruyorsun çok iş yapıyorsun diye bak şimdi sen başkarına söylüyorsun
sorma canım ya mecbur artık o kadar ağırlaştım ki yerimden kalkasım yok
kızlar ben çıkıyorum kendinize bebişlere iyi bakın biraz yatıcam uyku tulumu oldum iyice:))

bende çıkıyorum canım sanada iyi uykular

badem canım güle güle kullansın gülcemiz...

meow sen erken doğan bebeklerde ne gibi sıkıntılar oluyor bir araştır. büyük ihtimal sen eve döneceksin o orada belki hortumlarla küvezde kalacak. günde birkaç kez 2-3 dakika göreceksin millet öpüp koklarken sen uzaktan seveceksin. sarılık olma ihtimali çook yüksek ve atlatma şansı daha zor... hala istiyor musun erken doğurmak... bak ben 7. aydan beri yatıyorum ve seninle aynı tarihimiz. eşim geldi bir çay içmeye gidemiyorum...

İşimin yarısını bitirdim geldim biraz dinleneyim bari..

bu halde kim evinize pis diyecek şeklinde muhabbet olmuş hemen cvp vereyim. başta kayınvalidem der benim. nerden biliyosun diyceksiniz eltime doğum yaklaşınca gittiğinde onun evine pis demiş, bunu başka şehirdeki eşimi bile arayarak " ev pislikten geçilmiyo ayy bi görsen, her taraf küf olmuş..." şeklinde şikayette bulunmuştu. sonra da herkese anlatmıştı... ıyyy düşündükçe başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.. yaa işte böyle..

bademcim hediyelerin çok güzeller. annenler zevkliymiş.güle güle kullan.

7. haftadan beri diye düzelteyim...

canım sana şimdiden iyi yolculuklar ve iyi bayramlar...

canım ben de bu iğneyi erken doğum ihtimalimden dolayı 26. haftamda yaptırmıştım, iğnenin en sık görülen yan etkisi ciltte kızarıklık ve bebiş hareketlerinde azalma, tedirgin olmana gerek yok...

seastirecim çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun, kendine dikkat et ve bol bol dinlen, dualarımız seninle...

canım sana da şimdiden iyi bayramlar...

bademim bizim de oda takımımız henüz gelmediği için çamaşırları yıkayıp hurçlara koydu annem, daha sonra yerleştireceğiz, sen de bu şekilde yapabilirsin.

hepsi çok güzeller canım, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

çok haklısın Nesrin'cim hem de çok, ne gibi sıkıntılar olabileceğini yaşayan bilir ancak... uzaktan konuşması ne kadar rahat bazı insanlar için...

canım ne güzel sende hazırlamışsın çantanı bende bayramdan sonra inşallah eksiklerim tamamlayıp yıkayıp hazırlayayım diyorum

canım bizim işyerindede yapılıyor bende kararsız kaldım doktorumada sormadım aslında ben kolay kolay grip olmam ama bebek olunca nasıl olur bilmiyorum

sanada iyi bayramlar iyi tatilller

slm kızlar biz geldik nasılsınız 3-4 gün giremedim nete
umarım hepiniz iyisinizdir sancılanan, suyu gelen, doğuran yoktur umarım
hoşgeldin mayacım yok daha doğuran falan dur daha erken şu bayramı bir atlatalım

bademcim çok güzelmiş iyi günlerde kullanın

nesrincim ben neler çektim kızımda doğum yapıyorsun yanında kimse yok küvöz kapılarında haber beklemek çok zor günlerdi inşallah bu sefer öyle bir durum yaşamayız doya doya emzirmek istiyorum zavallı kızım hiç anne sütü almadı hep vicdan azabı çekiyorum ellerinin üstünde hala iğnelerin izleri var bunu ancak yaşayan bilir bende kızdım şimdi

yavrusum,nesrinim,mermaidim,candostum çok sağolun kızlar,beğenmenize çok sevindim,yeni şeyler alındıkça içim kıpır kıpır oluyo valla

mermaid haklısın canım,öyle yapmak lazım,hazırlıklara başlayayım artık yavaştan

Canım bir şeylerin kıymetini anlamak için kaybetmek mi lazım? O kadar yazıyoruz burada tecrübelerimizi. Bazen yazmayayım diyorum sonra bir şey olur bilip de yazmadım diye üzülürüm diye yazıyorum. Ne bileyim ben 5 hamilelik geçirdim bir tüp bebek başarısız. bunların 2 si düşük, bir erken doğumla kayıp, 8 yaşındaki oğlumda da 29 artı 4 ten sonra hep yatış, bu böyle dikişler, su gelmeleri.... Bize mi zor bu hamilelik. Şöyle salına salına bile gezemedim ne hevesim vardı, inan hamileyken yanımdan geçenlere gözden kaybolana dek bakardım. Bugünüme de şükür ama zoruma gidiyor erken doğurmak istiyorum filan yazınca birileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…