yavrusum,nesrinim,mermaidim,candostum çok sağolun kızlar,beğenmenize çok sevindim,yeni şeyler alındıkça içim kıpır kıpır oluyo valla
mermaid haklısın canım,öyle yapmak lazım,hazırlıklara başlayayım artık yavaştan
evet canım yavaştan da olsa başlarsan iyi olur, bir yerlerden başlamak gerek dimi :))))
canım ne güzel sende hazırlamışsın çantanı bende bayramdan sonra inşallah eksiklerim tamamlayıp yıkayıp hazırlayayım diyorum
canım bizim işyerindede yapılıyor bende kararsız kaldım doktorumada sormadım aslında ben kolay kolay grip olmam ama bebek olunca nasıl olur bilmiyorum
sanada iyi bayramlar iyi tatilller
hoşgeldin mayacım yok daha doğuran falan dur daha erken şu bayramı bir atlatalım
bademcim çok güzelmiş iyi günlerde kullanın
nesrincim ben neler çektim kızımda doğum yapıyorsun yanında kimse yok küvöz kapılarında haber beklemek çok zor günlerdi inşallah bu sefer öyle bir durum yaşamayız doya doya emzirmek istiyorum zavallı kızım hiç anne sütü almadı hep vicdan azabı çekiyorum ellerinin üstünde hala iğnelerin izleri var bunu ancak yaşayan bilir bende kızdım şimdi
Canım bir şeylerin kıymetini anlamak için kaybetmek mi lazım? O kadar yazıyoruz burada tecrübelerimizi. Bazen yazmayayım diyorum sonra bir şey olur bilip de yazmadım diye üzülürüm diye yazıyorum. Ne bileyim ben 5 hamilelik geçirdim bir tüp bebek başarısız. bunların 2 si düşük, bir erken doğumla kayıp, 8 yaşındaki oğlumda da 29 artı 4 ten sonra hep yatış, bu böyle dikişler, su gelmeleri.... Bize mi zor bu hamilelik. Şöyle salına salına bile gezemedim ne hevesim vardı, inan hamileyken yanımdan geçenlere gözden kaybolana dek bakardım. Bugünüme de şükür ama zoruma gidiyor erken doğurmak istiyorum filan yazınca birileri...
ben de bazı şeyleri yazmayayım hatta karışmayayım diyorum ama öyle kızıyorum ki bazen tutamıyorum kendimi, dediğin gibi hepimiz elimizden geldiğince tecrübelerimizi yazıp bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz ama bazılarına göre sanki çocuk oyuncağı... kimse alınmasın ama ben artık bunu cahilliklerine veriyorum...
ben de bazı şeyleri yazmayayım hatta karışmayayım diyorum ama öyle kızıyorum ki bazen tutamıyorum kendimi, dediğin gibi hepimiz elimizden geldiğince tecrübelerimizi yazıp bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz ama bazılarına göre sanki çocuk oyuncağı... kimse alınmasın ama ben artık bunu cahilliklerine veriyorum...
Ben de öyle düşünüyorum canım hep yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Keşke ben böyle forumlar olduğunu bilseydim, keşke biri beni rahim ağzı uzunluğunu ölçtür diye uyarsaydı... Tecrübesizdim. Şimdi görev gibi yazıyorum ama hassas olunmayınca da üzülüyorum işte...
Anne karnındaki bir gün küvezdeki 1 güne bedel. Keşke 40 a kadar dursa derim ben...
mermaid ve nesrin katılıyorum size tontişler,bu kadar nazlı ben bile ağzımı açmıyorum,ki ben her ay günlerce adet sancısıyla perişan olurdum,eşim başımda beklerdi günlerce,10 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra o kadar üzüldüm ki sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi hissettim,şu anda Allah'ıma şükrediyorum hamileyim diye,ne kadar zorlarsa zorlasın umrumda değil,kızımın bir kıpırtısı bile yetiyorsabahları uyanamayan ben kızımın hareketini duyduğum anda fırlıyorum yataktan,hemen karnımı doyuruyorum..Rabbime binlerce şükürler olsun..
mermaid ve nesrin katılıyorum size tontişler,bu kadar nazlı ben bile ağzımı açmıyorum,ki ben her ay günlerce adet sancısıyla perişan olurdum,eşim başımda beklerdi günlerce,10 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra o kadar üzüldüm ki sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi hissettim,şu anda Allah'ıma şükrediyorum hamileyim diye,ne kadar zorlarsa zorlasın umrumda değil,kızımın bir kıpırtısı bile yetiyorsabahları uyanamayan ben kızımın hareketini duyduğum anda fırlıyorum yataktan,hemen karnımı doyuruyorum..Rabbime binlerce şükürler olsun..
canım çok şükür bugünlerimize 75 gün küvöz maceramız bana 75 asır gibi geldi o zaman tarsusdaydık kızım balcalıda yatıyordu hergün adanın sıcağında kızıma gidip gelmek çok zordu rabbimin mucizesi gerçekten kızım bazen kaderin önüne geçilmiyor canım ben inanıyorumki sen elinden gelenin fazlasını yaptığına için rahat olsun mezarınada gidince gidersin oğluşunla üzülmeaşıyı haftaya sorayım dr me.
valla canım yaşamayan bilmiyor. binlerce şükür Rabbime senin için geçen her gün ölüm gibi olmuştur... kızın Allahın mucizesi size.
yine bayram geldi bak hüzünlendim yine bu bayram meleğime gidemiyorum...yatmaz mıydım bilseydim...
katılıyorum cahillikten başka birşey değilben de bazı şeyleri yazmayayım hatta karışmayayım diyorum ama öyle kızıyorum ki bazen tutamıyorum kendimi, dediğin gibi hepimiz elimizden geldiğince tecrübelerimizi yazıp bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz ama bazılarına göre sanki çocuk oyuncağı... kimse alınmasın ama ben artık bunu cahilliklerine veriyorum...
Ben de öyle düşünüyorum canım hep yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Keşke ben böyle forumlar olduğunu bilseydim, keşke biri beni rahim ağzı uzunluğunu ölçtür diye uyarsaydı... Tecrübesizdim. Şimdi görev gibi yazıyorum ama hassas olunmayınca da üzülüyorum işte...
Anne karnındaki bir gün küvezdeki 1 güne bedel. Keşke 40 a kadar dursa derim ben...
Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?
Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?
Haklisiniz kizlar bebeklerimin ikiz oldugu ogrenince dunyalar bir kez daha benim oldu 1 ay kuzularimla gecti ama 3. Ayinda birini kaybedince icim sizladi yuregimin yandigini hissettim Allah a sukur ki diger yavrum saglikliydi. Kanamam oldu onu da kaybedicem diye cok korktum simdi yavrum hareket etmeyince panikliyorum kizim hareket edince bir oh diyorum... Cok zormus hamilelik ve annelige ilk adim... Allah hepimizin yavrularini korusun saglikla dunyaya getirmemizi nasip etsin
bende merak ediyorum tecrübeli anneler yazarlar ben anneyim ama bu konuda tecrübesizim kızım eve geldiğinde göbek bağı falan düşmüştüKızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?
Haklisiniz kizlar bebeklerimin ikiz oldugu ogrenince dunyalar bir kez daha benim oldu 1 ay kuzularimla gecti ama 3. Ayinda birini kaybedince icim sizladi yuregimin yandigini hissettim Allah a sukur ki diger yavrum saglikliydi. Kanamam oldu onu da kaybedicem diye cok korktum simdi yavrum hareket etmeyince panikliyorum kizim hareket edince bir oh diyorum... Cok zormus hamilelik ve annelige ilk adim... Allah hepimizin yavrularini korusun saglikla dunyaya getirmemizi nasip etsin
hayır canım gözükmüyorkızlar sizin hamilelik takviminizi ben görüyorum siz benimkini görüyomusnuz.
mdrcnn amin canım...
diğer topiğimden bir arkadaş 33 artı 4 te doğum yapmış şimdi yazmış. yoğun bakımdaymış bebiş... Allahım uzun sağlıklı ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?