2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım yavaştan da olsa başlarsan iyi olur, bir yerlerden başlamak gerek dimi :))))

aşıyı haftaya sorayım dr me.

valla canım yaşamayan bilmiyor. binlerce şükür Rabbime senin için geçen her gün ölüm gibi olmuştur... kızın Allahın mucizesi size.

yine bayram geldi bak hüzünlendim yine bu bayram meleğime gidemiyorum... yatmaz mıydım bilseydim...

ben de bazı şeyleri yazmayayım hatta karışmayayım diyorum ama öyle kızıyorum ki bazen tutamıyorum kendimi, dediğin gibi hepimiz elimizden geldiğince tecrübelerimizi yazıp bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz ama bazılarına göre sanki çocuk oyuncağı... kimse alınmasın ama ben artık bunu cahilliklerine veriyorum...

Ben de öyle düşünüyorum canım hep yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Keşke ben böyle forumlar olduğunu bilseydim, keşke biri beni rahim ağzı uzunluğunu ölçtür diye uyarsaydı... Tecrübesizdim. Şimdi görev gibi yazıyorum ama hassas olunmayınca da üzülüyorum işte...

Anne karnındaki bir gün küvezdeki 1 güne bedel. Keşke 40 a kadar dursa derim ben...

mermaid ve nesrin katılıyorum size tontişler,bu kadar nazlı ben bile ağzımı açmıyorum,ki ben her ay günlerce adet sancısıyla perişan olurdum,eşim başımda beklerdi günlerce,10 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra o kadar üzüldüm ki sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi hissettim,şu anda Allah'ıma şükrediyorum hamileyim diye,ne kadar zorlarsa zorlasın umrumda değil,kızımın bir kıpırtısı bile yetiyor sabahları uyanamayan ben kızımın hareketini duyduğum anda fırlıyorum yataktan,hemen karnımı doyuruyorum..Rabbime binlerce şükürler olsun..

ahhh kızlar ahhh, şükretmemiz ve mutlu olmamız gereken öyle çok şey var ki... bir çoğumuzun başından neler neler geçmiş, kayıplar, erken doğumlar, mecburi yatmalar vs... ama ben yine de şükrediyorum ve bugünlerimin tadını çıkarıyorum...senelerce uğraşıp hamile kalamayan öyle çok kadın var ki... Allah'ım isteyen ve hak eden herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.

şükürler olsun bademciğim.... Allah sağlıcakla vakitlice yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.. Amin...

Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?

Haklisiniz kizlar bebeklerimin ikiz oldugu ogrenince dunyalar bir kez daha benim oldu 1 ay kuzularimla gecti ama 3. Ayinda birini kaybedince icim sizladi yuregimin yandigini hissettim Allah a sukur ki diger yavrum saglikliydi. Kanamam oldu onu da kaybedicem diye cok korktum simdi yavrum hareket etmeyince panikliyorum kizim hareket edince bir oh diyorum... Cok zormus hamilelik ve annelige ilk adim... Allah hepimizin yavrularini korusun saglikla dunyaya getirmemizi nasip etsin

canım çok şükür bugünlerimize 75 gün küvöz maceramız bana 75 asır gibi geldi o zaman tarsusdaydık kızım balcalıda yatıyordu hergün adanın sıcağında kızıma gidip gelmek çok zordu rabbimin mucizesi gerçekten kızım bazen kaderin önüne geçilmiyor canım ben inanıyorumki sen elinden gelenin fazlasını yaptığına için rahat olsun mezarınada gidince gidersin oğluşunla üzülme

katılıyorum cahillikten başka birşey değil

keşke canım şöyle 40 ları görsek bildiğimiz kadarıyla insanları yönlendirmeye çalışıyoruz

Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?

biz yıkıycaz cnm allah nasip ederse. sonuçta bizleri de yıkamışlar bişey olmamış , annem yeğenlerimi de yıkadı hiç bi sorunn olmadı çok şükür. önemli olan kuruturken diikkatli olmak diye biliyorum cnm. bebeği pis pis bırakmak tuhaf geliyo bana her ne kadar dr lar yıkamayın desede. ohhhhhh mis gibi olup mışıl mışıl uyur kuzum inş.:)

canım yakın zamanda kuzenim doğum yaptı, hastaneden çıkarken göbeğini temizlemesi için alkol vermişlerdi ve göbek düşmeden yıkayabileceğini söylemişlerdi... kuzenim bebişini yıkadı hemen, 5 gün sonra da göbeği düştü bebişin.

mdrcnn amin canım...

diğer topiğimden bir arkadaş 33 artı 4 te doğum yapmış şimdi yazmış. yoğun bakımdaymış bebiş... Allahım uzun sağlıklı ömür versin...

amin canım amin..

nesrincim yıkanmıyo diyolar ama bana çok saçma geliyor,göbek kısmına değdirmeden yıkarız ne olacak ki? bi de bi suyla temizleniyo diye biliyorum,kurutuyomuş heralde orayı 1 haftada..

bende merak ediyorum tecrübeli anneler yazarlar ben anneyim ama bu konuda tecrübesizim kızım eve geldiğinde göbek bağı falan düşmüştü

amin inşallah canım rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

kızlar sizin hamilelik takviminizi ben görüyorum siz benimkini görüyomusnuz.
hayır canım gözükmüyor

mdrcnn amin canım...

diğer topiğimden bir arkadaş 33 artı 4 te doğum yapmış şimdi yazmış. yoğun bakımdaymış bebiş... Allahım uzun sağlıklı ömür versin...

rabbim kısa sürede ailesine kavuşturur inşallah ne kadar doğmuş?

seval görünmüyor senin takvimin....

nigarcığım sağ olasın...

mermaid yasemin ben de yıkarım madem. tek korkum görümcemlerin evi de merkezi sistem yanar mı o zaman doğal gaz? bir de gece sönüyor ve 11. kattalar buz gibi oluyor gece...

kızlar bir de nette 20 günlük olmadan bebişle uçak yolculuğu önerilmiyormuş. ben bir hafta sonra dönerim diyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…