mdrcnn amin canım...
diğer topiğimden bir arkadaş 33 artı 4 te doğum yapmış şimdi yazmış. yoğun bakımdaymış bebiş... Allahım uzun sağlıklı ömür versin...
Canım bir şeylerin kıymetini anlamak için kaybetmek mi lazım? O kadar yazıyoruz burada tecrübelerimizi. Bazen yazmayayım diyorum sonra bir şey olur bilip de yazmadım diye üzülürüm diye yazıyorum. Ne bileyim ben 5 hamilelik geçirdim bir tüp bebek başarısız. bunların 2 si düşük, bir erken doğumla kayıp, 8 yaşındaki oğlumda da 29 artı 4 ten sonra hep yatış, bu böyle dikişler, su gelmeleri.... Bize mi zor bu hamilelik. Şöyle salına salına bile gezemedim ne hevesim vardı, inan hamileyken yanımdan geçenlere gözden kaybolana dek bakardım. Bugünüme de şükür ama zoruma gidiyor erken doğurmak istiyorum filan yazınca birileri...
Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?
seval görünmüyor senin takvimin....
nigarcığım sağ olasın...
mermaid yasemin ben de yıkarım madem. tek korkum görümcemlerin evi de merkezi sistem yanar mı o zaman doğal gaz? bir de gece sönüyor ve 11. kattalar buz gibi oluyor gece...
kızlar bir de nette 20 günlük olmadan bebişle uçak yolculuğu önerilmiyormuş. ben bir hafta sonra dönerim diyordum...
seval görünmüyor senin takvimin....
nigarcığım sağ olasın...
mermaid yasemin ben de yıkarım madem. tek korkum görümcemlerin evi de merkezi sistem yanar mı o zaman doğal gaz? bir de gece sönüyor ve 11. kattalar buz gibi oluyor gece...
kızlar bir de nette 20 günlük olmadan bebişle uçak yolculuğu önerilmiyormuş. ben bir hafta sonra dönerim diyordum...
mdrcnn amin canım...
diğer topiğimden bir arkadaş 33 artı 4 te doğum yapmış şimdi yazmış. yoğun bakımdaymış bebiş... Allahım uzun sağlıklı ömür versin...
elektrikli bir ısıtıcı kullanma ihtimalin olabilir mi canım, en kötü ihtimal onu yakarsın.
evet ablacım temizleniyor ben çok kişide gördüm böyle su gibi bişeyle siliyorlar en son bayramda doğum yapan yakınımda gördüm birde hastaneden çıktıktan 3 gün sonra yıkamışlardı bebeği
bu arada canım ben bebeğime zor kavuştum o allahın bir lütfu bana çok şükür
insan ilk defa anne olacağı için sabırsızlanıyor ama ben bebeğimin sağlıklı olması için her zorluğa katlanmaya razıyım bir dokuz ay daha bekleyebilirim
ne kadarda her gün bana uzun yıllar gibi gelsede beklemekte güzel hatta şimdi elim sürekli karnımda ya bazen düşünüyorum doğurunca tekmelerini çok özleyeceğim
inşallah rabbim nasip ederde bi bu kadar daha sıkıntı çekip 2 çocuğum daha olmasını çok isterim
amin canım amin, inşallah sağlıkla çıkarlar hastaneden
evet ablacım temizleniyor ben çok kişide gördüm böyle su gibi bişeyle siliyorlar en son bayramda doğum yapan yakınımda gördüm birde hastaneden çıktıktan 3 gün sonra yıkamışlardı bebeği
bu arada canım ben bebeğime zor kavuştum o allahın bir lütfu bana çok şükür
insan ilk defa anne olacağı için sabırsızlanıyor ama ben bebeğimin sağlıklı olması için her zorluğa katlanmaya razıyım bir dokuz ay daha bekleyebilirim
ne kadarda her gün bana uzun yıllar gibi gelsede beklemekte güzel hatta şimdi elim sürekli karnımda ya bazen düşünüyorum doğurunca tekmelerini çok özleyeceğim
inşallah rabbim nasip ederde bi bu kadar daha sıkıntı çekip 2 çocuğum daha olmasını çok isterim
canım gece kapanacaksa bebek üşüyebilir bence
allah sağlık versin bebişe inşallah
inşallah canım allah duysun bu sözünüinşallah yavrusum kalabalık bir aile olursunuz
var canım hatta şimdiden arada yakıyoruz serin burası...
temizleriz madem... Allah aratmasın kimseye. 2. de uygun zamanda gelir sana da inşallah...
amin...
nigar yazmamış kilosunu....
Amin kizlar amin Allah im zamanini bilir 33+ 4 cok erken ama
insan da gece elektrikliyi yakmaya da korkuyor uyursak diye... gündüz yakarız...
Amin....
Amin kizlar amin Allah im zamanini bilir 33+ 4 cok erken slm kızlarbencede çok erken zamanında ve sağlıklı doğarlar inşallah :18:
kızlar benim mesai bitti bayram boyunca yokum bayram dönüşü görüşürüz inş. sağlıklı sıhhatli. öpüyorum sizi ve bebişlerinizi. ii bayramlar hepinizze dikkat edin kendinizeeeee...
canım neden olmasın allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bende kendimi hep tek çocuklu kalacağımı düşünüyordum şimdi kızıma kardeş geliyorinşallah canım allah duysun bu sözünüçok isterim gerçekten
inşallah canım sağol
kızlar benim mesai bitti bayram boyunca yokum bayram dönüşü görüşürüz inş. sağlıklı sıhhatli. öpüyorum sizi ve bebişlerinizi. ii bayramlar hepinizze dikkat edin kendinizeeeee...
kız kendinemi aldın mavi geceliğitontişler ben erkek bebek geceliği almışım yaw,pembesi yoktu,ben de mavisini aldım,gerçi maviyi daha çok severim,eneeee bi baktım ki üzerinde tatlı mı tatlı bir oğlan çocuğu varGülcem kıskanacak ya şimdi beni
canım neden olmasın allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bende kendimi hep tek çocuklu kalacağımı düşünüyordum şimdi kızıma kardeş geliyor
pek umutlu değilim ama yoktan var eden allah belkide nasip eder tekrar
iyi bayramlar iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?