2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?

evet ablacım temizleniyor ben çok kişide gördüm böyle su gibi bişeyle siliyorlar en son bayramda doğum yapan yakınımda gördüm birde hastaneden çıktıktan 3 gün sonra yıkamışlardı bebeği
bu arada canım ben bebeğime zor kavuştum o allahın bir lütfu bana çok şükür
insan ilk defa anne olacağı için sabırsızlanıyor ama ben bebeğimin sağlıklı olması için her zorluğa katlanmaya razıyım bir dokuz ay daha bekleyebilirim
ne kadarda her gün bana uzun yıllar gibi gelsede beklemekte güzel hatta şimdi elim sürekli karnımda ya bazen düşünüyorum doğurunca tekmelerini çok özleyeceğim
inşallah rabbim nasip ederde bi bu kadar daha sıkıntı çekip 2 çocuğum daha olmasını çok isterim

elektrikli bir ısıtıcı kullanma ihtimalin olabilir mi canım, en kötü ihtimal onu yakarsın.

canım gece kapanacaksa bebek üşüyebilir bence

elektrikli bir ısıtıcı kullanma ihtimalin olabilir mi canım, en kötü ihtimal onu yakarsın.

var canım hatta şimdiden arada yakıyoruz serin burası...

temizleriz madem... Allah aratmasın kimseye. 2. de uygun zamanda gelir sana da inşallah...

amin canım amin, inşallah sağlıkla çıkarlar hastaneden

amin...

nigar yazmamış kilosunu....

inşallah yavrusum kalabalık bir aile olursunuz

inşallah yavrusum kalabalık bir aile olursunuz
inşallah canım allah duysun bu sözünü çok isterim gerçekten
var canım hatta şimdiden arada yakıyoruz serin burası...

temizleriz madem... Allah aratmasın kimseye. 2. de uygun zamanda gelir sana da inşallah...

amin...

nigar yazmamış kilosunu....

inşallah canım sağol

kızlar benim mesai bitti bayram boyunca yokum bayram dönüşü görüşürüz inş. sağlıklı sıhhatli. öpüyorum sizi ve bebişlerinizi. ii bayramlar hepinizze dikkat edin kendinizeeeee...

kızlar bugün bana bişey oldu uyuyamadım ne hikmetse sersem gibi oldum
neyse gece uyurum artık birazdan kalkıp yemek yapcam kızım hareket etsin diye puding yaptım ama sevmedi galiba uyudu yaramaz

tontişler ben erkek bebek geceliği almışım yaw,pembesi yoktu,ben de mavisini aldım,gerçi maviyi daha çok severim,eneeee bi baktım ki üzerinde tatlı mı tatlı bir oğlan çocuğu var Gülcem kıskanacak ya şimdi beni

inşallah canım allah duysun bu sözünü çok isterim gerçekten

inşallah canım sağol
canım neden olmasın allahtan hiçbir zaman umut kesilmez bende kendimi hep tek çocuklu kalacağımı düşünüyordum şimdi kızıma kardeş geliyor

kızlar benim mesai bitti bayram boyunca yokum bayram dönüşü görüşürüz inş. sağlıklı sıhhatli. öpüyorum sizi ve bebişlerinizi. ii bayramlar hepinizze dikkat edin kendinizeeeee...

iyi bayramlar iyi tatiller

kız kendinemi aldın mavi geceliği

pek umutlu değilim ama yoktan var eden allah belkide nasip eder tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…