2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

badem ben de bilerek ve isteyerek pembe aldım gecelik sabahlık pijama takımı da ayrıca pembe...

hehehe oda güzel kız sen benimi gözetliyosun bende gecelik değilde mavi eşofman takımı aldım ama hastaneye götürmem heralde

heheheh,olsun tatlım yaa nolcak,hiç mavi giymeyecez mi biz kızımız olacak diye,renklere takılmıyorum ben ben özellikle götürecem hastaneye,çok beğendim çünkü,ama tonton doktorum baya gülecek bana

heheheh,olsun tatlım yaa nolcak,hiç mavi giymeyecez mi biz kızımız olacak diye,renklere takılmıyorum ben ben özellikle götürecem hastaneye,çok beğendim çünkü,ama tonton doktorum baya gülecek bana

canım ben evde giydim o yüzden götürmicem yoksa bende hastaneye götürmeyi düşünmüştüm
birde kısaltayım diye içten dikeceğime dıştan dikmişim tabi kafa nanay ne yaptığımı bilmiyorum
bende takılmıyorum hatta kızımada mavili kıyafetler almıştım daha doğrusu özellikle her renkten almaya çalıştım

hehhehe,dıştan dikme olayını ben de çok yaparım,mundar ederim giysiyi en iyisini yapmışsın tatlım,ben de her renkten aldım,hatta pembe dayatmasının çocuk üzerinde bir baskı oluşturduğunu düşünüyorum,pembe kızların tekelinde olmamalı

dimi ya sorma dikip bitirdim jetonum anca düştü allahtan diğer ikisini öyle dikmemişim
evet canım ya böyle rengarenk olsa ne cici olur mesela yeşil etek turuncu badi gibi
ya ilginçtir hayatımda kaç kere pembe giydim bilmem çok nadirdir

Son düzenleme:
Eritrosit ---- Neg /µl------ - Negatif
Lökosit----- +++ Negatif -------- - Negatif
Renk ------ sarı
Berraklık------ bulanık
Eritro Mikroskobi------ 2 - Her Sahada
Lokost Mikroskobi------ bol - Her Sahada
Bakteri-------- AZ - Her Sahada
Yassı Epitel -------21

kızlar şu sonuçlardan bişey anlayan var mı

ben erken doğsun derken erken doğumdan söz etmedim.
sadece doktorumun dediği gibi muhtemel doğum tarihimi beklemeden doğurmak istediğimi belirttim.

he bide bu pembe olayı sandy bebeklerden icat oldu galiba daha önce yoktu böyle bi ayrım
bu arada bebişlerine pembe alanlar kırılmasın bende aldım ama tabi herşeyini değil arada pembelerde var
ben sadece bunun takıntı olmasını garipsiyorum o kadar yoksa pembede çok yakışıyor kızlara

Son düzenleme:

canım bence enfeksiyon var yine ailaç kullanmamışmıydın sen

ben erken doğsun derken erken doğumdan söz etmedim.
sadece doktorumun dediği gibi muhtemel doğum tarihimi beklemeden doğurmak istediğimi belirttim.

suyum gelse kanamam olsa filan yazmışsın ona istinaden yazdım...

kullanıyorum canım.. bikaç gündür kullanmadım sadece.. :26:
geçmeye niyeti yok galiba yaa pffff

canım ilacın bitmediyse ihmal etme bence bayramdan öncede doktoruna göster tahlilini imkanın varsa gecikirsen iyi olmaz çünkü

yok canım niye kırılsınlar,ben de aldım tabiki,ama abartmadım,kim ne isterse alsın,bizi ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…