2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oflucum sanırım enfeksiyon var,doktora göstermedin mi?

yavrusum suçlu hep oyuncak bebekler,haklısın
devlette yaptırdım canım ben..
doktorum ilaç verdi de 15 gün kullan bol su iç demişti.
devlete gitmişken yaptırayım dedim

canım ilacın bitmediyse ihmal etme bence bayramdan öncede doktoruna göster tahlilini imkanın varsa gecikirsen iyi olmaz çünkü

2 haftalık ilaç vermişti canım son zamanlarda pek düzenli kullanamadım.
daha 5 günlük ilacım var bitmedi yani.
kendi doktoruma randevum 10 gün sonra falan..
o zaman yeniden yaptırırım.
o zamana kadar kullanayım da bol su içeyim bari

oooh sefan olsun tatlım,iyi yapmışsın,neyi seviyorsan o,renklere takılanlara bi tane vurasım var

ben oğluma pembe değil de kırmızı takım aldım...

oflu sanırım enfeksiyon var bende az vardı monural şase kullan dedi dr sen de göster önemli...

yok canım niye kırılsınlar,ben de aldım tabiki,ama abartmadım,kim ne isterse alsın,bizi ilgilendirmez

tabi canım öyle tabi neden ilgilendirsin herkesin kendi zevki hem ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz
zaten bizim tartıştığımız pembe rengi değil bunun sanki kız için zorunlu gibi görülmesi değil mi?

oflu sanırım enfeksiyon var bende az vardı monural şase kullan dedi dr sen de göster önemli...

o saşeden bende kullandım da işe yaramadı bende malesef..
geçmeyinde idrar yolu antiseptiği verdi bana.
bol su iç demişti..
kendi doktoruma randevuya kadar bu enfeksiyonu geçirmem lazım benim ya napcam böyle :26:

canım bence 10 gün bekleme sen ilacın bitince hemen git zaten ilacını ihmal etmende yanlış
hamilelikte enfeksiyonun hem kana karışıp bebeğe geçme hemde erken doğuma sebep olma ihtimali var çünkü
çok önemli o kadar beklersende geçmezse ilerler enfeksiyonun he bide chnb abla gibi sirkeli suyla yıka orayı iyi geliyomuş

heheheh ne güzel yaa bayılıyorum böyle bebeğini çeşit çeşit ,rengarenk giydirenlere iyi yapmışsın tatlım,güle güle giysin oğluşun..

oflu bence de aksatma ilacını,bende de kaşıntı ve akıntı başladı,bugün hemen doktorumu aradım,ilaç söyledi,geçmezse cumartesi gidecem hemen,fena tırsıyorum enfeksiyondan :18:

doktor ondan önce çağırmadı işte.
10 gün boyunca en azından bol su içerim.
ama bir de benim hiç şikayetim yok ne yanma ne ağrı ne sızı hiç bişey yok bende.
sadece tahlillerde çıkıyo böyle

son 2-3 gün içemedim onda da işte sabah içemedim akşam mutlaka içtim yatarken.
ama işte benim şikayetim yok..
kaşıntı yanma ağrı gibi...
bende buna şaşırıyorum

bak en önemli tedaviyi unuttum,tabi ki sirkeli su

son 2-3 gün içemedim onda da işte sabah içemedim akşam mutlaka içtim yatarken.
ama işte benim şikayetim yok..
kaşıntı yanma ağrı gibi...
bende buna şaşırıyorum

anladım tatlım,ama bazılarında şikayet olmuyo enfeksiyon da olsa..bende hemen olur bi belirti..ya kaşınırım,ya karnım ağrır,ya yanar..

Kızlar temizliğim bitti sayılır çok şükür,ama ben de bittim bu arada sanırım benim de enfeksiyon geçmemiş..salıdan önce dr.a gidemem de...umarım bişey olmaz..

Her an eşim gelebilir apar topar çıkarsak diye şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum.

Bu arada eşim bana fırında yemek yapıp getirecek canım istedi demiştim kendi teklif etti. :) gitmeden önce gönlümü almaya çalışıyor sanırım. dediğiniz gibi, ben de ona yansıtmamaya çalışacam olumsuz bişey olsa da...

Öpüyorum hepinizi. pzt. görüşürüz... ben yokken çok kaynatmayın..

eline sağlık canım,mis gibi olmuştur evin ne güzel..enfeksiyonu aksatma tatlım,bol su iç..
ne güzel bak gönlünü alıyo yemekler falan,sabret canım benim napacan,eşinin hatrına..sana da iyi bayramlar,kendine ve bebişine çok dikkat et,öpüyorum

oflu bende de yanma sık idrara çıkma, bir süre idrarın wc de gelmemesi kaşıntı olur...
bol su iç bol c vitamini... maden suyuna yarım limon suyu duydum kızılcık varsa kızılcık suyu...

bademciğim hastaneye bile kırmızı kıyafet götürüyorum...

maşallah canım... çok sevindim. inan senin iyi olduğunu görünce eşin gerçekleri görecek kıymetin artacak. yeri geldikçe seni savunacak 12 yıl oldu benim öyle oldu...neler dediler bana ilk gelindim şimdi 4 oldk benden kıymetlisi yok...

heheh süpersin ben de mavi götürcem

off aman yaa en iyisi ben şu ilacımı içeyim bol bol su içeyim günde en az 2.5 litre su içmem lazım..
inşallah on güne kadar geçer.
bu arada bebeğim 34 hafta 4 günlük çıktı...
kilosu 2300 gr olmuş maşallahh...
doktor gayet iyi dedi.
sancılarımı söyledim.
nstye girdim güzel çıktı bir sorun yokmuşş
bi tek enfeksiyon canımı sıktı yaa o kadar zaman bu antibiyotikler yüzünden kan ilacımı kullanamadım yinede 12 çıkmışş..
tirodiim de normal çok şükür..
ama inat ettim ben bu enfeksiyonu yenicemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…