2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

e tmm işte.zaten normal doğum olsa da bunlar olmuyor mu önceden?

valla kusura bakma ama öyle bir hayıflanmışsın ki hepimiz yanlış anlamış olamayız heralde,yazdıklarından hemen bugün doğurmak istediğini ve hamilelikten bıktığını anladık.hepimiz zorlanıyoruz ama suyum gelsin kanamam olsun demiyoruz..yazdıkların garip geldi bana ne diyim..

evet tatlım,günde 2,5 litre su mutlaka iç..
bebişine de maaşallah,tosuncuk yaa yerim onu ben
enfeksiyon kontrol altında olduğu sürece sorun yaratmaz tatlım,yeter ki aksatma ilaçlarını sen ve inanıyorum yeneceksin sen bu zalim enfeksiyonu

e tmm işte.zaten normal doğum olsa da bunlar olmuyor mu önceden?

yasmin_tokat kullanıcısından alıntı
kızlar kan gelmesi normal bişey olarak sayılabilr mi bilemiyorum ama dün dr kontrolüne gittiğimde dr m dedi ki, miktarı ne olursa olsun kan gelirse ya da suyun gelirse beni ara ve mutlaka hastaneye gel hemen dedi. tabi o böyle deyince ben doğumun yaklaştığını daha da çok hissettim korkmaya mı başlıyorum ne:)

senin mesajın:

oooof keşke bndende bişiler gelseeeeeeeeeee
doğurmak istyiorum artk bıktım
bi gece sancılarla uyansam ya da ne bileym kan gelse,su gelse oooofffffffffffff

bu diyalog üzerine normal zamanda bunlar gelse anlamanı çıkarmadım...

yenicemmmm inşallah on günüm varrrrrrr
aynen canım maşallah iyi gidiyo benim oğlumm maşallahhhhh yerim onu bennn nst de hep kalp atışlarını duydum 20 dakika boyunca çok güzeldiii

maşallah bebişine canım, kocaman olmuş
bademin dediği gibi sirkeli suyu uygulamanı ben de tavsiye ederim, bir ara bende de enfeksiyon oldu ve ardından hep sirkeli su ile temizlik yapmaya başladım, faydalı olduğunu düşünüyorum.geçmiş olsun canım.

evet teyzesi büyüyo minikler
denicem canım bende inşallah geçer teşekkür ederimmmm

bende de enfeksiyon çıktı bir tane normal antibiyotik bir tane vajinal antibiyotik verdi.. kullanırken bile korkuyorum çocuğa bişey oılucak diye.. idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebepmiş. size nasıl vermedi ilaç doktor şaşırdım..

maşallah canım bebişide iyi büyütmüşsün bazen enfeksiyon belirti vermeyebiliyormuş hamilelikte ben öyle okudum biyerde
o yüzden doktorlar şikayetin olmasada bu tahlili yapıyorlar
ben o yönden şanslıyım dr randevu gününü bana bırakıyor istersem ertesi gün bile gidebiliyorum
bak en önemli tedaviyi unuttum,tabi ki sirkeli su

anladım tatlım,ama bazılarında şikayet olmuyo enfeksiyon da olsa..bende hemen olur bi belirti..ya kaşınırım,ya karnım ağrır,ya yanar..
geçen bende enfeksiyon çıktığında benimde hemen kaşınaya başladı daha öncede çok çektiğim için bu sıkıntıyı hemen anladım
dr baktı evet iltihaplı akıntın var dedi ilacımı içtim geçti şükür
inan çok sevindim sende eşinin hatırına biraz sabırlı ol tatlım inşallah güzel vakit geçirirsin iyi bayramlar size görüşürüz
ya ben geçen gün tv de gördüm 60 yaşındaki adam giymişti kırmızı pantolonu senin bebiş hayli,hayli giyer
valla kusura bakma ama öyle bir hayıflanmışsın ki hepimiz yanlış anlamış olamayız heralde,yazdıklarından hemen bugün doğurmak istediğini ve hamilelikten

ay of anlatamadm
daha doğrusu ben yanlş anlattm.
demek istediğim hani doğum anı gelnce hastaneye koşturmak,o belirtileri yaşamak,bir an önce o zamanın gelmesini istiyorum.
doktorumda söylemişti aralığı beklemiycek senin bebeğin diye.bnde bir an önce kasım 15i vurusn istiyorum zaman.
onu dedim..
yoksa km ister erken doğursun,bebeği küvezde sürünsün,kendi perişan hallere düşsün..
öyle şey mi olur nasıl böyle düşünmüş olabileceğimi düşündünüz.
ben eksik yazmışım sadece.hata bende.

KIzlar sizdede oluyo mu ben her akşam neredeyse doğum yapıyorum.. oh diyorum sonunda doğdu kurtuldum.. ÖZellikle gündüz uykularımda oluyo..Pskolojim bozuldu sanırım

KIzlar sizdede oluyo mu ben her akşam neredeyse doğum yapıyorum.. oh diyorum sonunda doğdu kurtuldum.. ÖZellikle gündüz uykularımda oluyo..Pskolojim bozuldu sanırım

özellkle bişiler okuyunca ya da doğum hikayelerine göz atarken nedense bnmde kasılmalar artıyor,yok yere sancılar başlıyor falan
çok okumamamk lazm aslnda.ailem ve eşim çok kızıyor.
eşim kapattırıcam interneti diyor artk

güzelim bencede çok asice bi cümle kurmuşsun allahın bile zoruna gider ki chnb nin öyle zor günler geçirmiş biri olarak buna tepki vermesi çok normal
mesela ben bebeğim olsun diye o kadar dualar okudum allaha o kadar yalvardım hatta olmuyor diye psikolojik tedavi bile gördüm
şimdi allah bahşetmişken bana ,benim böyle bıktım gibi kanamam olsun suyum gelsin gibi laflar söylemem doğru olurmu tabiki olmaz
bende bazen diyorum bebeğime biranönce kavuşmak istiyorum bunalıma girdim zaman geçmiyor felan diye ama erken doğmasını hiç istemiyorum ki bunun içinde elimden geleni yapıyorum
mesela geçen benimde arka taraftan kan geldi canım gitti erken doğum olacak diye az hareket etmesin hemen telaş yapıyorum bişey oldu diye
öyle bişeyden allah senide bebeğinide korusun canım düşünme lütfen böyle şeyler

ilaç vermedi demedim ki ben..
iyi okumamışsın sen yazdıklarımı anlaşılan :)
bundan 15 gün nce 1 haftalık antibiyotik ve tek kullanımlık saşe kullandım.
geçmeyince ilaç değişikliği yaptık
idrar yolu antiseptiği kullanıyorum şuan
size de geçmiş olsun

böyle düşünmene sevindim canım

dün geceden beri çok hastayım kızlar. üşüttüm mi ne yaptıysam karnım guruldayıp ağrıyo. bi de bugün çalışmak zorunda kaldım. off off çok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…