e tmm işte.zaten normal doğum olsa da bunlar olmuyor mu önceden?
off aman yaa en iyisi ben şu ilacımı içeyim bol bol su içeyim günde en az 2.5 litre su içmem lazım..
inşallah on güne kadar geçer.
bu arada bebeğim 34 hafta 4 günlük çıktı...
kilosu 2300 gr olmuş maşallahh...
doktor gayet iyi dedi.
sancılarımı söyledim.
nstye girdim güzel çıktı bir sorun yokmuşş
bi tek enfeksiyon canımı sıktı yaa o kadar zaman bu antibiyotikler yüzünden kan ilacımı kullanamadım yinede 12 çıkmışş..
tirodiim de normal çok şükür..
ama inat ettim ben bu enfeksiyonu yenicemmmmmm
e tmm işte.zaten normal doğum olsa da bunlar olmuyor mu önceden?
evet tatlım,günde 2,5 litre su mutlaka iç..
bebişine de maaşallah,tosuncuk yaa yerim onu ben
enfeksiyon kontrol altında olduğu sürece sorun yaratmaz tatlım,yeter ki aksatma ilaçlarını senve inanıyorum yeneceksin sen bu zalim enfeksiyonu
off aman yaa en iyisi ben şu ilacımı içeyim bol bol su içeyim günde en az 2.5 litre su içmem lazım..
doktor gayet iyi dedi.
sancılarımı söyledim.
bi tek enfeksiyon canımı sıktı yaa o kadar zaman bu antibiyotikler yüzünden kan ilacımı kullanamadım yinede 12 çıkmışş..
maşallah bebişine canım, kocaman olmuş
bademin dediği gibi sirkeli suyu uygulamanı ben de tavsiye ederim, bir ara bende de enfeksiyon oldu ve ardından hep sirkeli su ile temizlik yapmaya başladım, faydalı olduğunu düşünüyorum.geçmiş olsun canım.
doktor gayet iyi dedi.
sancılarımı söyledim.
maşallah canım bebişide iyi büyütmüşsündoktor ondan önce çağırmadı işte.
10 gün boyunca en azından bol su içerim.
ama bir de benim hiç şikayetim yok ne yanma ne ağrı ne sızı hiç bişey yok bende.
sadece tahlillerde çıkıyo böyle
bak en önemli tedaviyi unuttum,tabi ki sirkeli su
geçen bende enfeksiyon çıktığında benimde hemen kaşınaya başladı daha öncede çok çektiğim için bu sıkıntıyı hemen anladımanladım tatlım,ama bazılarında şikayet olmuyo enfeksiyon da olsa..bende hemen olur bi belirti..ya kaşınırım,ya karnım ağrır,ya yanar..
inan çok sevindim sende eşinin hatırına biraz sabırlı ol tatlım inşallah güzel vakit geçirirsin iyi bayramlar size görüşürüzKızlar temizliğim bitti sayılır çok şükür,ama ben de bittimbu arada sanırım benim de enfeksiyon geçmemiş..salıdan önce dr.a gidemem de...umarım bişey olmaz..
Her an eşim gelebilir apar topar çıkarsak diye şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum.
Bu arada eşim bana fırında yemek yapıp getirecek canım istedi demiştim kendi teklif etti. :) gitmeden önce gönlümü almaya çalışıyor sanırım. dediğiniz gibi, ben de ona yansıtmamaya çalışacam olumsuz bişey olsa da...
Öpüyorum hepinizi. pzt. görüşürüz... ben yokken çok kaynatmayın..
ya ben geçen gün tv de gördüm 60 yaşındaki adam giymişti kırmızı pantolonuoflu bende de yanma sık idrara çıkma, bir süre idrarın wc de gelmemesi kaşıntı olur...
bol su iç bol c vitamini... maden suyuna yarım limon suyu duydum kızılcık varsa kızılcık suyu...
bademciğim hastaneye bile kırmızı kıyafet götürüyorum...
valla kusura bakma ama öyle bir hayıflanmışsın ki hepimiz yanlış anlamış olamayız heralde,yazdıklarından hemen bugün doğurmak istediğini ve hamilelikten
valla kusura bakma ama öyle bir hayıflanmışsın ki hepimiz yanlış anlamış olamayız heralde,yazdıklarından hemen bugün doğurmak istediğini ve hamilelikten bıktığını anladık.hepimiz zorlanıyoruz ama suyum gelsin kanamam olsun demiyoruz..yazdıkların garip geldi bana ne diyim..
KIzlar sizdede oluyo mu ben her akşam neredeyse doğum yapıyorum.. oh diyorum sonunda doğdu kurtuldum.. ÖZellikle gündüz uykularımda oluyo..Pskolojim bozuldu sanırım
bende de enfeksiyon çıktı bir tane normal antibiyotik bir tane vajinal antibiyotik verdi.. kullanırken bile korkuyorum çocuğa bişey oılucak diye.. idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebepmiş. size nasıl vermedi ilaç doktor şaşırdım..
ay of anlatamadm
daha doğrusu ben yanlş anlattm.
demek istediğim hani doğum anı gelnce hastaneye koşturmak,o belirtileri yaşamak,bir an önce o zamanın gelmesini istiyorum.
doktorumda söylemişti aralığı beklemiycek senin bebeğin diye.bnde bir an önce kasım 15i vurusn istiyorum zaman.
onu dedim..
yoksa km ister erken doğursun,bebeği küvezde sürünsün,kendi perişan hallere düşsün..
öyle şey mi olur nasıl böyle düşünmüş olabileceğimi düşündünüz.
ben eksik yazmışım sadece.hata bende.
ya bi yemekler yaptımki o biçim ama canınız istemesin diye saymıyorum
ya bi yemekler yaptımki o biçim ama canınız istemesin diye saymıyorum
dün geceden beri çok hastayım kızlar. üşüttüm mi ne yaptıysam karnım guruldayıp ağrıyo. bi de bugün çalışmak zorunda kaldım. off off çok zordu
geçmiş olsun tatlım,dikkat et,ayaklarını sıcak tut ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?