2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

şu an ne saysan canım çeker. o kadar açım ki o yüzden saymadığına sevindim...

dün geceden beri çok hastayım kızlar. üşüttüm mi ne yaptıysam karnım guruldayıp ağrıyo. bi de bugün çalışmak zorunda kaldım. off off çok zordu
geçmiş olsun canım iş ne zaman tatil
e ben merak ederim şimdi hamarat yavrus seni,ne ara yaptın o kadar yemeği,ellerine sağlık

kolay yemekler canım ya ama sevdiğim yemekler fatmacann çok açmış canım ister demeseydi sayardım
mermaid bak kız açmış günaha girerim şimdi

Son düzenleme:
ya kızlar ben bu adamı öldürecem en sonunda yine işi uzadı beyimizin acıktım ben bir aydır böyle ya
açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hayır şimdi sen ye diyecem yemeyeceksin,ama ben olsam kızım için yerdim tatlım,az da olsa ye,eşin gelince onunla da ye

hayır şimdi sen ye diyecem yemeyeceksin,ama ben olsam kızım için yerdim tatlım,az da olsa ye,eşin gelince onunla da ye

iyi fikir canım bikaç kaşık alayım günah kızım aç kalmasın
he bide fatmacann gitti galiba sayayım yemeklerimi domates çorbası,türlü, makarna, salata ve çikolatalı puding
2 kişi olunca kolay oluyor yapması canım pudşngi daha önce yapmıştım ama

listede seninkini ilk bebiş yazmışlar senin ikincimiydi
evet canımikinci orkideme mesajda göndermiştim ama unutmuş demekki seatire düzeltsin bari

canım enfeksiyon var bol su iç ilaçların varmış zaten düzenli kullanırsan geçer inşallah

ya bi yemekler yaptımki o biçim ama canınız istemesin diye saymıyorum
ne yaptın kız merak ettim afiyet olsun

dün geceden beri çok hastayım kızlar. üşüttüm mi ne yaptıysam karnım guruldayıp ağrıyo. bi de bugün çalışmak zorunda kaldım. off off çok zordu
geçmiş olsun canım havalar soğudu ayaklarını sıcak tut

afiyet olsun canım menün güzelmiş

sağol canım hafif yemekler yapmaya çalışıyorum yukarıya yazdım zaten
ağır yemekler hem yoruyor hemde mideme taş gibi oturuyor genelde sebze ağırlıklı yiyorum

kocişim geeeeeeel geeeel geeeeel gel
varya gelirse yemek yerine onuı yicem nasıl sinir oldum

bence daha fazla bekleme ve biraz da olsa ye bişeyler, gelince ona da eşlik edersin.

gelsin dicem zaten bidaha böyle geç gelirsen seni beklemem dicem tabi yapmam öyle ama biraz korkutayım
canım bikaç kaşık yedim ama bana yetermi kurt gibi açım bi başlarsam daha bırakmam

gelsin dicem zaten bidaha böyle geç gelirsen seni beklemem dicem tabi yapmam öyle ama biraz korkutayım
canım bikaç kaşık yedim ama bana yetermi kurt gibi açım bi başlarsam daha bırakmam

ben de henüz yemedim artık yiyeyim bari çok acıktım... şimdilik hoşçakal canım, görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…