2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın bakamadan girdim konuya. isimler konuşulmuş...

seastrem enes de güzel enesler de berkler gibi yaramaz oluyor... berk, mert, furkan, enes aklıma ilk gelenler...

melih tanıdıklarım daha oturaklı ağır...

yavrusum selcen gülce yazmıştın bir ara hoşuma gitmişti... inci de güzel...

ymd geldi mi eşin?

benim de biraz bel ağrım oluyor kıl tüy işleri de canımı sıkıyor kontrol çarşambaya... her daim hazır olmak lazım. gözünü seveyim ağdanın...

günaydın ablacım nasılsın nasıl geçiyor bayramın
aslında iki seçenek var selcen gülceyide sormadım eşime daha ama selcen inci bugün geldi aklıma
bakalım eşim ne diyecek

benim de biraz bel ağrım oluyor kıl tüy işleri de canımı sıkıyor kontrol çarşambaya... her daim hazır olmak lazım. gözünü seveyim ağdanın...

ah, ah sorma o konu benide çok düşündürüyor heralde 36 hafta bitiminde halledicem inşallah o işi ağdayla

off ne zor bu isim olayı yaa peki yiğit nasıl ablacım????

alırım canım yaa bebişimde huzursuz oldu ben rahatsız oldukça eşim diyo bu sıpa yapıyo mideni kesin diyo:)) sonra da rahat dur bakim diye tembihliyo oğluşumu

canım ya rahatsız olmaz mı illaki olur benim kzında maşallahı var iki gündür elinden gelse karnımı yırtıp çıkacak
dün babası karnıma bakıyor ben oyna bakıyım anneye diyorum karnım sarsılıyor ben konuştukça karnım şekilden şekile giriyor eşimde bakakaldı gülüyor çok hoşuna gitti
eh tabi benim midede perişan bu yüzden ama olsun bebişlerimize değer
canım düşünsene ya sezaryen olursa 4 hafta bile yok bebeğime kavuşmama allahın izniyle çok heycanlıyım

oy yerim ben oynak gelinimi aynen anım herşeye onlar için katlanıyoruz yetrki onlar sağlıklı olsunlar evet çok az kaldı senin kızına kavuşmana

canım rennie veya gaviskon kullanılabiliyor hamilelikte...

sorma ablacım ya onu düşünüyorum bende ağdada yaptıramıyorum

gerçekten gıcık bir konu benim çarşamba kontrol salı deneyeyim ağdayı... hamilelik öncesi yapardım...

günaydın ablacım nasılsın nasıl geçiyor bayramın
aslında iki seçenek var selcen gülceyide sormadım eşime daha ama selcen inci bugün geldi aklıma
bakalım eşim ne diyecek

valla kalabalık. eltimler geldi berk diye oğlu var bütün çocukları dövüyor... ablasını, kardeşini, benim oğlan da nasibini alıyor dayaktan...
o yüzden berklere biraz soğuğum.... sen evde misin hep?

ah, ah sorma o konu benide çok düşündürüyor heralde 36 hafta bitiminde halledicem inşallah o işi ağdayla

hallet canım...

off ne zor bu isim olayı yaa peki yiğit nasıl ablacım????

yiğit de güzel... Anlamı da güzel...

eşim berk dedi anlamına baktı güçlü kuvvetli felan yazıyodu tamam bu olucak dedi cinsiyetini öğrenincezaten çocuk isminin özelliğini taşırmış eltimin oğluna eşim koymuş adını EFE çok yaramaz aksi bi çocuk ama bi okadarda çok akıllı annesini felan dövüyo şimdiden
evet ablacım evdeyim ben hep

Son düzenleme:
seastre kanaman geçti mi? neden oluyor sebebine göre çözüm üretsinler canım ya... bu kanamalar korkutuyor beni...
çok olumsuzluklar yaşanabiliyor Allah korusun...

nedenini öğren canım... Allah korusun plesentanın ayrılmasında da olabiliyor...

seastre efeler de öyle yaramaz... bir de artık fiziki güç dönemi bitti. Akıl üzerine olan anlamlar daha uygun aslında...

dün hiç yoktu gece yeniden geldi ablacım rahimdemi ne çok iltihap varmış ondan kaynaklanıyo sanırım çünkü plasentaya felan baktı ayrılma yok rahim ağzı uznluğuda iyi çıktı ialç verdi işte iltihap için bi hap bi fitil onları kullanıyorum şu bi hafta için erken doğum görünmüyo ama ondan sonrası için bişey diyemem dedi doktorum istirat verdi erken gelirse diye tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğnemide oldum bakalım hayırlısı inş zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…