2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım iyi plesantadan değilse...Antibiyotik mi verdi ihmal etme... inşallah erken gelmesin dinlen sakın iş filan yapma canım... bol su iç enfeksiyon için... c vitamini olan besinler tüket....

evet ablacım hemde ne yaramaz oluyolar . eltimin oğlundan biliyorum

canım ya, insanın hoşuna gidebiliyor duyunca yaramaz çocuk. Ama yaşayınca zor... Yaramaz dozunda olmalı. hareketli olur neyse de vuran, kıran, saldırgan olmasın... nedense fiziki güç anlamı olan isimli çocuklarda genelde böyle tuhaf oluyor...

dinleniyorum ablacım annem gelip yapıyo işlerimi sağolsun gelin burda kalın dedi ama eşim sen gel bizde kal dedi .
ampisina diye ialç fitilde vagi-hex ablacım

selam kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçio bizde annemlerde kaldık akşam bugün ewe geldik akşam üzeri tekrar gidicez akşama komşunun düğünü var oraya gidicez yarın kaşma yeğenim evlenio kınası pazar akşmı düğünü 3 gece düğüncüyüm yani yoğunum benimde şikayetim 2 sabahtır felaket bacak ağrısıyla uyanıorm masaj yapıp tekrar yatıorm bu ağrılar neden kaynaklanıo acaba:2: benim gibi olan varmı çok şiddetli ağrıo oluo

evet cnm mesela ben dün gece sağ bacağımın ağrısında uyuyamadım gece uyanıp evde bir iki tur atıp sonra gelip yatıyorum çok sızladı bacaklarım adet sancısına benzer sancılarım oldu neyseki dalmışım yoksa 1 saat bie uyuyamazdım kaçtımı uyku

benim de biraz bel ağrım oluyor kıl tüy işleri de canımı sıkıyor kontrol çarşambaya... her daim hazır olmak lazım. gözünü seveyim ağdanın...

kızlar ağda demişken 2 gün önce yeni doğum yapan arkadaşa ziyarete gittim.38.haftada ağda yaptırmış ve o gün suyu ngelmiş.ne açılma ne sancı ve sezeryana almışlar.kocam bile bilmiyor diyo kendimi çok kastım ve o yüzden oldu.aman diyim sakın son haftalarda yapmayın bırakın olduğu kadar olsun.onlar doktor alışkın zaten.

canım ya sorma ewet adet ağrısı gibi bacak ağrısı 2 bacağım birden komple arıo her yeri yarın sabah ta öyle olcak diye korkuorm

kızlar bişey soracam size ana kucağı aldınızmı alanlar çok memnunmuş resmen hayat kurtarıcı diyorlar çok kararsızım bu ürünleri ne kadar kullanacaklarki bi dünya para sonra koyacak yer bulamıyoruz evde şöyle kiralık bi yer olsada ihtiyaca göre alsak:)))puset alıcam fazla kullanmıyacağım gib i geliyo bana

varya o durumu hiç sorma son bir aydır perişanım geceleri öyle bir uyanıyorumki bazen istifar ediyorum artık dayanılmaz birşey.....gaviscon kullanıyorum....yoksa geçmiyor...benim hamilelik öncesi reflü vardı zaten şimdi azdıki ne azdı.....allahım ölüyorum sanıyorum bazen....boğuyor..yanıyor..nefes alamıyorum öksüremiyorum...4.şişemi bitirtdim gavisconun....süt içiyorum o biraz rahatlatıyor....ama şurupsuz duramıyorum....herkes saçlı olucak diyor ama alakası yok bence annemde oyleymiş ama hepimiz kel doğmuşuz..özellikle bende cok mide yanması çekmiş en keli benmişim...sarınşınlıktan yani....

dinleniyorum ablacım annem gelip yapıyo işlerimi sağolsun gelin burda kalın dedi ama eşim sen gel bizde kal dedi .
ampisina diye ialç fitilde vagi-hex ablacım

canım çok iyi antibiyotik o benim dr m riskli gebelik dr si. bana da bunu vermişti... aman yat...

sprint haklısın aslında....

pınar canım mağnezyum almaya başlayalı hafifledi...

canım çok iyi antibiyotik o benim dr m riskli gebelik dr si. bana da bunu vermişti... aman yat...

sprint haklısın aslında....

pınar canım mağnezyum almaya başlayalı hafifledi...

salı günü kontrolüm var dr a sölicem zaten şimdiye kadr mağnezyum ilç kullanmamıştım belki verir

cnm ben resimdeki seti aldım.....her şekle giriyor bunlar...cicişler bölümde de var......ilk doğdunda kullanacağı portbebe araba koltuğu ve arabası....anne kucağına aslında gerek yok gibi sanki.....

Eklentiler

• $41YMZ+j+l1L__SL75_AA32_.webp
    350 bayt · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

Canim cok cok gecmis oldun bende 10 gun once boyle bi risk atlattim dusuk onleyici ve bebisin cigerlerini gelistirici igne yaptilar bi gece de hastanede yatirdilar arada kahverengi lekelenmelerim oluyo doktorum yap dinlen ayakta kalma dedi sende bol bol yat canim Allah saglikla bebislerimizin zamaninda dunyaya gelmelerini nasip eder insallah..
Cok cok gecmis olsun

oy yerim ben oynak gelinimi aynen anım herşeye onlar için katlanıyoruz yetrki onlar sağlıklı olsunlar evet çok az kaldı senin kızına kavuşmana
inşallah canım hayırlısı, allahım başta senin gibi hamileliğini korkularla , sıkıntılarla geçirenlere yardım etsin canım
hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
evet canım dün akşam eşimin bi akrabasına gidelim dedik saat 8,30 gibiydi bi görsen beylerbeyinden yani köprünün ayağından taaa üsküdar merkeze kadar trafik vardı
bende eşime dedim biz bu trafiğe girersek geceye kadar varamayız üsküdara gidelim arabayı park edelim oradanda vapurla karşıya geçeriz dedim
doğal olarak bayada yoruldum ama arabayla daha çok perişan olurduk gece 1 de beşiktaştan tekrar üsküdara geçtik tabi benim belim kırıldı bacağıma doğru bir ağrı nasıl zor yürüdüm anlatamam bidahada dışarı felan çıkmam dedim :26:
oh maşallah baya bi yoğunsun ama dikkat et fazla yorma kendini
bende bel ağrısı hep var oda bacağıma vuruyor çok yorulursam tutulup kalıyorum

Evet canım bayağı bi yoğunum şimdi evde dinlenyrm benimde arada sırt ağrım oluo ama o bacak ağrısı felaket uykudan uyandırıo

canın bende çok kilo almadım toplam 7-8 kilo banada hep erkek dediler cinsiyetini öğrenmeden bende maviş maviş şeyler aldım ama doktora gittiğimizde kızımız olacağını öğrendik hatta inanmadım başka doktorada gittim kız dediler ve en son gittiğimizde fıstığınıda gördük
sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama bildiğim bir şey varki ilk bebeği kız olan anneler çok şanslı oluyormuş

merhaba kızlaaaaarrrr,,

hepinize iyi bayramlar,Allah nice bayramlar nasip etsin sağlıkla,hayırlısıyla,ailelerimizle beraber inş..

öpüyorum hepinizi miniklerinizle..

görüşürüz ..

selam tontişler,nasılsınız? gerçi kimsecikler yok ama yine de yazayım,nasıl olsa gelir okursunuz bi ara

bugün Gülce'min kıyafetlerini yıkadım,kuruyorlar şimdi,yarına ütü yapacam,sözünüzü dinledim bakın,bayram mayram demedim çanta hazırlıklarına başladım bile minik minik,eşimle seve seve bi hal olduk kıyafetleri yaa o bana gösteriyo şuna bak yaa ne minik diye,ben ona gösteriyorum,gülüyoruz çocuk gibi eğlendik resmen tontonum sayesinde

misafirlerimiz geldi,onlar gidince biz gittik misafirliğe,anca geldik,giremedim bugün foruma,eksiklik hissediyorum buraya girmeyince görüşürüz tontişler,öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…