dün hiç yoktu gece yeniden geldi ablacım rahimdemi ne çok iltihap varmış ondan kaynaklanıyo sanırım çünkü plasentaya felan baktı ayrılma yok rahim ağzı uznluğuda iyi çıktı ialç verdi işte iltihap için bi hap bi fitil onları kullanıyorum şu bi hafta için erken doğum görünmüyo ama ondan sonrası için bişey diyemem dedi doktorum istirat verdi erken gelirse diye tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğnemide oldum bakalım hayırlısı inş zamanında gelir
evet ablacım hemde ne yaramaz oluyolar . eltimin oğlundan biliyorum
Canım iyi plesantadan değilse...Antibiyotik mi verdi ihmal etme... inşallah erken gelmesin dinlen sakın iş filan yapma canım... bol su iç enfeksiyon için... c vitamini olan besinler tüket....
canım ya, insanın hoşuna gidebiliyor duyunca yaramaz çocuk. Ama yaşayınca zor... Yaramaz dozunda olmalı. hareketli olur neyse de vuran, kıran, saldırgan olmasın... nedense fiziki güç anlamı olan isimli çocuklarda genelde böyle tuhaf oluyor...
selam kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçio bizde annemlerde kaldık akşam bugün ewe geldik akşam üzeri tekrar gidicez akşama komşunun düğünü var oraya gidicez yarın kaşma yeğenim evlenio kınası pazar akşmı düğünü 3 gece düğüncüyüm yani yoğunum benimde şikayetim 2 sabahtır felaket bacak ağrısıyla uyanıorm masaj yapıp tekrar yatıorm bu ağrılar neden kaynaklanıo acaba:2: benim gibi olan varmı çok şiddetli ağrıo oluo
benim de biraz bel ağrım oluyor kıl tüy işleri de canımı sıkıyor kontrol çarşambaya... her daim hazır olmak lazım. gözünü seveyim ağdanın...
evet cnm mesela ben dün gece sağ bacağımın ağrısında uyuyamadım gece uyanıp evde bir iki tur atıp sonra gelip yatıyorum çok sızladı bacaklarım adet sancısına benzer sancılarım oldu neyseki dalmışım yoksa 1 saat bie uyuyamazdım kaçtımı uyku
slm kızlar midemden ölüyorum12den beri ayaktayım yine aynı şey oluyo asit boğazıma kadar çıktı boğulcak gibi oldum hala aynıyım((ne yapıcam ben böyle yaa kanamamda başladı morelim bozuldu iyice off erken felan gelim demese bu çocuk yaa
dinleniyorum ablacım annem gelip yapıyo işlerimi sağolsun gelin burda kalın dedi ama eşim sen gel bizde kal dedi .
ampisina diye ialç fitilde vagi-hex ablacım
canım çok iyi antibiyotik o benim dr m riskli gebelik dr si. bana da bunu vermişti... aman yat...
sprint haklısın aslında....
pınar canım mağnezyum almaya başlayalı hafifledi...
kızlar bişey soracam size ana kucağı aldınızmı alanlar çok memnunmuş resmen hayat kurtarıcı diyorlar çok kararsızım bu ürünleri ne kadar kullanacaklarki bi dünya para sonra koyacak yer bulamıyoruz evde şöyle kiralık bi yer olsada ihtiyaca göre alsak:)))puset alıcam fazla kullanmıyacağım gib i geliyo bana
dün hiç yoktu gece yeniden geldi ablacım rahimdemi ne çok iltihap varmış ondan kaynaklanıyo sanırım çünkü plasentaya felan baktı ayrılma yok rahim ağzı uznluğuda iyi çıktı ialç verdi işte iltihap için bi hap bi fitil onları kullanıyorum şu bi hafta için erken doğum görünmüyo ama ondan sonrası için bişey diyemem dedi doktorum istirat verdi erken gelirse diye tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğnemide oldum bakalım hayırlısı inş zamanında gelir
salı günü kontrolüm var dr a sölicem zaten şimdiye kadr mağnezyum ilç kullanmamıştım belki verir
inşallah canım hayırlısı, allahım başta senin gibi hamileliğini korkularla , sıkıntılarla geçirenlere yardım etsin canımoy yerim ben oynak gelinimiaynen anım herşeye onlar için katlanıyoruz yetrki onlar sağlıklı olsunlar evet çok az kaldı senin kızına kavuşmana
evet canım dün akşam eşimin bi akrabasına gidelim dedik saat 8,30 gibiydi bi görsen beylerbeyinden yani köprünün ayağından taaa üsküdar merkeze kadar trafik vardıcanım rennie veya gaviskon kullanılabiliyor hamilelikte...
gerçekten gıcık bir konu benim çarşamba kontrol salı deneyeyim ağdayı... hamilelik öncesi yapardım...
valla kalabalık. eltimler geldi berk diye oğlu var bütün çocukları dövüyor...ablasını, kardeşini, benim oğlan da nasibini alıyor dayaktan...
o yüzden berklere biraz soğuğum....sen evde misin hep?
hallet canım...
yiğit de güzel... Anlamı da güzel...
oh maşallah baya bi yoğunsun ama dikkat et fazla yorma kendiniselam kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçio bizde annemlerde kaldık akşam bugün ewe geldik akşam üzeri tekrar gidicez akşama komşunun düğünü var oraya gidicez yarın kaşma yeğenim evlenio kınası pazar akşmı düğünü 3 gece düğüncüyüm yani yoğunum benimde şikayetim 2 sabahtır felaket bacak ağrısıyla uyanıorm masaj yapıp tekrar yatıorm bu ağrılar neden kaynaklanıo acaba:2: benim gibi olan varmı çok şiddetli ağrıo oluo
inşallah canım hayırlısı, allahım başta senin gibi hamileliğini korkularla , sıkıntılarla geçirenlere yardım etsin canım
hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
evet canım dün akşam eşimin bi akrabasına gidelim dedik saat 8,30 gibiydi bi görsen beylerbeyinden yani köprünün ayağından taaa üsküdar merkeze kadar trafik vardı
bende eşime dedim biz bu trafiğe girersek geceye kadar varamayız üsküdara gidelim arabayı park edelim oradanda vapurla karşıya geçeriz dedim
doğal olarak bayada yoruldum ama arabayla daha çok perişan olurduk gece 1 de beşiktaştan tekrar üsküdara geçtik tabi benim belim kırıldı bacağıma doğru bir ağrı nasıl zor yürüdüm anlatamam bidahada dışarı felan çıkmam dedim :26:
oh maşallah baya bi yoğunsun ama dikkat et fazla yorma kendini
bende bel ağrısı hep var oda bacağıma vuruyor çok yorulursam tutulup kalıyorum
herkesin bayrami mubarek olsun....hepinizi opuyorum....
yaaaa kizlar beni goren herkes senin oglun olucak diyorlar....diyorum dr.lar kiz dyor diyorum....hayir senin oglun olucak diyorlar.....fazla kilo almadim toplam 8 veya 9 kilo aldim..karnim biraz one dogru.....sisligim cok yok....yani oyle hantal agir bi hamile degilim....yani boyle olmam erkek cocugu tasimamdanmi olur,,,yani kiz cocugunda olmazmi......ben anlamiyorum yaaaa....kizimda yok oglumda onemli degil saglikli olsun yeterki ama insan hazirligini ona gore yapiyor tedirgin oluyor..alsammi almasammi diyee......
sizce boyle bir sey olurmu
bunlardan hangisi.......
İyi bayramlar arkadaslar gorusmek uzeretatil sonrasi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?