2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı bayramlar kızlar nasıl geçiyor günleriniz biz grip olduk çok fena öksürüyorum.insallah çabuk iyileşirim ama ilaç alamadığım için nane limon ıhlamur idare ediyorum .
kızlar ben size birşey sormak istiyorum ben çamaşırlarımı kurutma makinesinde kurutuyorum.acaba bebeğimin kıyafetlerini de kurutsam bir zararı olurmu bir bilen var mı aranızda:26:

geçmiş olsun tatlım,dikkat et de ilaca gerek kalmasın..
ben olsam direk kuruturdum,Türkiye'ye dönünce ilk işim kurutma makinesi almak olacak,sabahtan beri kurumadı kızımın cicileri,sinir oldum

geçmiş olsun tatlım,dikkat et de ilaca gerek kalmasın..
ben olsam direk kuruturdum,Türkiye'ye dönünce ilk işim kurutma makinesi almak olacak,sabahtan beri kurumadı kızımın cicileri,sinir oldum
çok sağol canım benim. ben acaba radyasyon etkisi olurmu diye tedirgin oluyorum da onun için sordum bir de bebek kıyafeti sonuçta çok emin olamadım

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım
calışkan bademime bak neler yapmış yarında ütülersin artık. ne kadar şirin şeyler değilmi

yatmadan önce bi bakayım dedim kızlar size iyi geceler görüşürüz sonra
bademim selcen gülce soyadıyla beraber çok uzun oluyor o yüzden selcen inci düşündük sence nasıl

yatmadan önce bi bakayım dedim kızlar size iyi geceler görüşürüz sonra
bademim selcen gülce soyadıyla beraber çok uzun oluyor o yüzden selcen inci düşündük sence nasıl

evet çok çalışkandım bugün canım

inci de çok güzel,biz de düşünmüştük bi ara,eşin ne dedi canım inci'ye?? beğendiyseniz koyun derim ben görüşürüz tatlım,öptüm

eczreyrey canım radyasyon olayını bilmiyorum ama zannetmiyorum sorun olacağını,yine de bilen birilerine sor,için rahat etsin,bu çamaşır kurutma işinden çok çektim,sinir oluyorum

maşallah diyeyimde nazar deymesin sana eşime söyledim ilk defa bi önerime olur dedi ymd ,seastire, chnb de beğendiler sende beğendin
iyce içime sindi bu isim benim tamam artık daha değiştirmem

canım aslında teknelojik şeylerin neredeyse hepsinde var radyasyon ama ben de sakarya da olduğum için güneşli gün bulmak bu aylarda çok zor oluyor kıyafet kurutmak neredeyse zulüm olurdu herhalde iyiki çeyizimle getirmişim kurutma makinesini .yoksa kociş ne gereği var as dışarda kurusun derdi herhalde

maşallah diyeyimde nazar deymesin sana eşime söyledim ilk defa bi önerime olur dedi ymd ,seastire, chnb de beğendiler sende beğendin
iyce içime sindi bu isim benim tamam artık daha değiştirmem

sağol canım içine sinmene çok sevindim,değiştirme bence de yavrusumun kocişi kalk bakim kanepeden yavrusum yatacak

bütün kocalar mı aynı yahu gerçi dün eşim dedi bulaşık makinesindense kurutma makinesi daha lazım almak gerek diye,hayret dedim ben de ama bi yandan da bulaşık makinesine gereksiz dedi düşün,yine aynı kapıya çıkıyo yani,bütün kocalar aynı

Slm kızlar nasılasınız ??bizde kızımla ıyıyız cok şükür)
Seastire CNm cok gecmiş olsun öncelikle inş bir an önce biter sıkıntıların;((isim konusuna gelince EYMEN nasıl ya da TAYRAN...
Walla yavruscum gergınlık mı bılmıyorum ama benı bıtırıyor yırtılma gıbı bır acı haklısın ;((okadar kremler sürüyorum çatlaklarla uğraşıyorum bı de yırttık çıkmasın başıma;(((

:) aynen canım bir bebek arabası beğendim 550 liraydı tamam biraz pahalı ama ilk çocuğum benim sonuçta herseyin iyisi olsun istiyorum birde en az 4 çocuk istiyorum hepsinde ayrı araba mı alıcam diyorum ne gerek varmış o kadar pahalıya deli oluyorum deli

Seastire canım geçmiş olsun.
İsim bulmak gerçekten de çok zor. Ben de Yiğit ismini düşünmüştüm, güzel bir isim. Ama eşimin kuzeni oğluna koymuştu. Yiğit Ata adı. genelde Ata'yı kullanıyolar diye düşündük ama vazgeçtik, çok yakınımızda çünkü...

kızlar oğlum hareketetmiyo akşamdan beri çikolata yedimsütlaç yedim hiç tık yok karnım taş gibi ve midem boşalmış sizce ne olmuştur bayram olduğuiçin heryer kapalı çokkorkuyorum çok endişeleniyorum acaba öksürmekten aksırmaktan gripim ya aşağı mı indine oldu ama öyle deolsa yine hareket ederdi

canım belki uyuyodur yada sen hissetmiyo olabilirsin artık büyüdükleri için hareketleride kısıtlanıyomuş yeni doğan bi bebek gibi daha çok uyuma modunda olabiliyorlarmış yada hastalığından dolayıda olabilr acile falan gir istersen için rahat edr yada dr ara hafifçe karnının bi yanına vur tepki verir rahatsz et yani

Canim korkma biseyi yoktur insallah yan yatip elinle de karnini sikistir biraz yeri daralinca hareket edecektir buyudukce dsha da tembellesiyolar ama panik yapma olur mu

bendede aynı çok sinir bozucu bi acı ama sanmıyorum oraların yırtılacağını inşallah öyle bişey olmaz canım

bence hastasın ondandır bişey olduğunu sanmıyorum canım devletin acilinde doktor bulabilirsin aslında
geçenlerde benimkide öyle inat etti oynamadı sonra normale döndü arada bir yapıyorlar öyle ama benimki hafifte olsa kıpırdıyordu seninki hiçmi oynamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…