hayırlı bayramlar kızlar nasıl geçiyor günleriniz biz grip olduk çok fena öksürüyorum.insallah çabuk iyileşirim ama ilaç alamadığım için nane limon ıhlamur idare ediyorum .
kızlar ben size birşey sormak istiyorum ben çamaşırlarımı kurutma makinesinde kurutuyorum.acaba bebeğimin kıyafetlerini de kurutsam bir zararı olurmu bir bilen var mı aranızda:26:
çok sağol canım benim. ben acaba radyasyon etkisi olurmu diye tedirgin oluyorum da onun için sordum bir de bebek kıyafeti sonuçta çok emin olamadımgeçmiş olsun tatlım,dikkat et de ilaca gerek kalmasın..
ben olsam direk kuruturdum,Türkiye'ye dönünce ilk işim kurutma makinesi almak olacak,sabahtan beri kurumadı kızımın cicileri,sinir oldum
çok geçmiş olsun canımhayırlı bayramlar kızlar nasıl geçiyor günleriniz biz grip olduk çok fena öksürüyorum.insallah çabuk iyileşirim ama ilaç alamadığım için nane limon ıhlamur idare ediyorum .
kızlar ben size birşey sormak istiyorum ben çamaşırlarımı kurutma makinesinde kurutuyorum.acaba bebeğimin kıyafetlerini de kurutsam bir zararı olurmu bir bilen var mı aranızda:26:
calışkan bademime bak neler yapmış yarında ütülersin artık. ne kadar şirin şeyler değilmiselam tontişler,nasılsınız? gerçi kimsecikler yok ama yine de yazayım,nasıl olsa gelir okursunuz bi ara
bugün Gülce'min kıyafetlerini yıkadım,kuruyorlar şimdi,yarına ütü yapacam,sözünüzü dinledim bakın,bayram mayram demedim çanta hazırlıklarına başladım bileminik minik,eşimle seve seve bi hal olduk kıyafetleri yaa o bana gösteriyo şuna bak yaa ne minik diye,ben ona gösteriyorum,gülüyoruz çocuk gibi eğlendik resmen tontonum sayesinde
misafirlerimiz geldi,onlar gidince biz gittik misafirliğe,anca geldik,giremedim bugün foruma,eksiklik hissediyorum buraya girmeyincegörüşürüz tontişler,öptüm hepinizi
yatmadan önce bi bakayım dedim kızlar size iyi geceler görüşürüz sonra
bademim selcen gülce soyadıyla beraber çok uzun oluyor o yüzden selcen inci düşündük sence nasıl
evet çok çalışkandım bugün canım
inci de çok güzel,biz de düşünmüştük bi ara,eşin ne dedi canım inci'ye?? beğendiyseniz koyun derim bengörüşürüz tatlım,öptüm
eczreyrey canım radyasyon olayını bilmiyorum ama zannetmiyorum sorun olacağını,yine de bilen birilerine sor,için rahat etsin,bu çamaşır kurutma işinden çok çektim,sinir oluyorum
canım aslında teknelojik şeylerin neredeyse hepsinde var radyasyon ama ben de sakarya da olduğum için güneşli gün bulmak bu aylarda çok zor oluyor kıyafet kurutmak neredeyse zulüm olurdu herhalde iyiki çeyizimle getirmişim kurutma makinesini .yoksa kociş ne gereği var as dışarda kurusun derdi herhaldeevet çok çalışkandım bugün canım
inci de çok güzel,biz de düşünmüştük bi ara,eşin ne dedi canım inci'ye?? beğendiyseniz koyun derim bengörüşürüz tatlım,öptüm
eczreyrey canım radyasyon olayını bilmiyorum ama zannetmiyorum sorun olacağını,yine de bilen birilerine sor,için rahat etsin,bu çamaşır kurutma işinden çok çektim,sinir oluyorum
maşallah diyeyimde nazar deymesin sanaeşime söyledim ilk defa bi önerime olur dedi ymd ,seastire, chnb de beğendiler sende beğendin
iyce içime sindi bu isim benim tamam artık daha değiştirmem
canım aslında teknelojik şeylerin neredeyse hepsinde var radyasyon ama ben de sakarya da olduğum için güneşli gün bulmak bu aylarda çok zor oluyor kıyafet kurutmak neredeyse zulüm olurdu herhalde iyiki çeyizimle getirmişim kurutma makinesini .yoksa kociş ne gereği var as dışarda kurusun derdi herhalde
bütün kocalar mı aynı yahugerçi dün eşim dedi bulaşık makinesindense kurutma makinesi daha lazım almak gerek diye,hayret dedim ben de ama bi yandan da bulaşık makinesine gereksiz dedi düşün,yine aynı kapıya çıkıyo yani,bütün kocalar aynı
kızlar oğlum hareketetmiyo akşamdan beri çikolata yedimsütlaç yedim hiç tık yok karnım taş gibi ve midem boşalmış sizce ne olmuştur bayram olduğuiçin heryer kapalı çokkorkuyorum çok endişeleniyorum acaba öksürmekten aksırmaktan gripim ya aşağı mı indine oldu ama öyle deolsa yine hareket ederdi
kızlar oğlum hareketetmiyo akşamdan beri çikolata yedimsütlaç yedim hiç tık yok karnım taş gibi ve midem boşalmış sizce ne olmuştur bayram olduğuiçin heryer kapalı çokkorkuyorum çok endişeleniyorum acaba öksürmekten aksırmaktan gripim ya aşağı mı indine oldu ama öyle deolsa yine hareket ederdi
bendede aynı çok sinir bozucu bi acı ama sanmıyorum oraların yırtılacağını inşallah öyle bişey olmaz canımSlm kızlar nasılasınız ??bizde kızımla ıyıyız cok şükür)
Seastire CNm cok gecmiş olsun öncelikle inş bir an önce biter sıkıntıların;((isim konusuna gelince EYMEN nasıl ya da TAYRAN...
Walla yavruscum gergınlık mı bılmıyorum ama benı bıtırıyor yırtılma gıbı bır acı haklısın ;((okadar kremler sürüyorum çatlaklarla uğraşıyorum bı de yırttık çıkmasın başıma;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?