2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bazen benim de uzun süre hareket etmiyor kızlar da demiş uyuyor olabilir ama uzun süre hareket etmeyince endişeleniyoruz hala etmiyorsa bence acile gidip bir baktır...

günaydın canım iyiz sen nasılsın bende uyayamadm ya bacak ağrısından birazdanda kuaföre gidicem karga kahvaltısını etmedi ama akşama kına var malum

aslında benimde ağrılarım yok değil ama o kadar derin uyuyorumki dünyadan kopuyorum neredeyse
sen magnezyum felanda alıyosun galiba neden devam ediyor acaba ağrıların
bak bacağında ağrıyormuş fazla yorma kendini ayakta fazla kalma

aynı yaşadıklarını yaşıyorum tatlım benim midemdede sorun var mide fıtığı olduğu için zaten bu sıkıntıları çekiyodum ama hamilelikle bir inalnılmaz bi hal aldı neyseeki az kaldı az daha sabredicez artık

çok saol canım sanada geçmiş olsun.inş hepimiz zamanında alırız bu yaramaz bebişleri

oy onlar şimdi mis gibi kokuyolardır yaaa

günaydın güzel annişler.......bayramın 3. günü herkese hayırlı ve mutlu geçsin......
aramızda hiç doğum yapan yok değilmi yani allah korusunda erken doğum felan....malum hepimiz erken doğum riski taşıyoruz....zamani anneler olarak....

veeee...bu arada kızıma dün yapılan aile toplantısından ve uzun süren düşünmelerden sonra kızıma isim bulduk.....Mina -nisa-eflin-hayrunnisa derken hepsini eledik veeeee SUEDA koymaya karar verdik......SUEDA :Allah(c.c)rızasını kazanmış,erenler anlamında..
beğendiniz mi ismimizi???.....

çok saol canım benim eymeni bende düşündüm ama eşim beğenmiyo tayranada hayır der

çok saol canım benim peki isme karar vermedinizmi sizde hala

sueda mı şueda mı canım gerçi ikiside güzel ben nisa isminide severim
sueda güzel bi isim

Son düzenleme:

canım kızının ismi çok güzel anlamıda öyle adıyla yaşasın güzel kızın inşşşş

sueda mı şueda mı canım gerçi ikiside güzel ben nisa isminide severim

şueda değil canım arapça kökenli SUEDA....nisa ismini bende seviyorum ama abim zaten bayan-kadın anlamında bayana bayan ismi de olmasın dedi...yani fikrini söyledi olursa hayrunnisa olsun dedi..onuda düşündüm uzungeldi biraz....lugat ile yapılan uzun çalışma sonucunda SUEDA'ya karar verdik...

günaydın kızlar hepinize nasılsınız bugün

elhamdülillah iyiyiz....çalışıyoruz kızımla işteyiz.....öğleden sonra çıkıcam......artık haftayada doğum iznine ayrılıyorum..32.haftaya girdim bugün...
sen nasılsın oğluşunla......

şuan için bişey yok tatlım ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum 1,günde hiç kanamam yoktu gece başlamıştı
inşallah bi sorun olmaz enfeksiyon azaldıkca şikayetlerin kanaman felanda azalır zaten midende iyi mi?

sueda güzel canıım adıyla yaşasın inş bence değiştirme daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…