kızlar oğlum hareketetmiyo akşamdan beri çikolata yedimsütlaç yedim hiç tık yok karnım taş gibi ve midem boşalmış sizce ne olmuştur bayram olduğuiçin heryer kapalı çokkorkuyorum çok endişeleniyorum acaba öksürmekten aksırmaktan gripim ya aşağı mı indine oldu ama öyle deolsa yine hareket ederdi
günaydın kızlar nasılsınız
ben her zamanki gibi uykuluyum
günaydın canım iyiz sen nasılsın bende uyayamadm ya bacak ağrısından birazdanda kuaföre gidicem karga kahvaltısını etmedi ama akşama kına var malum
Günaydınlar... Herkese güzel bir gün diliyorum...
varya o durumu hiç sorma son bir aydır perişanım geceleri öyle bir uyanıyorumki bazen istifar ediyorum artık dayanılmaz birşey.....gaviscon kullanıyorum....yoksa geçmiyor...benim hamilelik öncesi reflü vardı zaten şimdi azdıki ne azdı.....allahım ölüyorum sanıyorum bazen....boğuyor..yanıyor..nefes alamıyorum öksüremiyorum...4.şişemi bitirtdim gavisconun....süt içiyorum o biraz rahatlatıyor....ama şurupsuz duramıyorum....herkes saçlı olucak diyor ama alakası yok bence annemde oyleymiş ama hepimiz kel doğmuşuz..özellikle bende cok mide yanması çekmiş en keli benmişim...sarınşınlıktan yani....
Canim cok cok gecmis oldun bende 10 gun once boyle bi risk atlattim dusuk onleyici ve bebisin cigerlerini gelistirici igne yaptilar bi gece de hastanede yatirdilar arada kahverengi lekelenmelerim oluyo doktorum yap dinlen ayakta kalma dedi sende bol bol yat canim Allah saglikla bebislerimizin zamaninda dunyaya gelmelerini nasip eder insallah..
Cok cok gecmis olsun
selam tontişler,nasılsınız? gerçi kimsecikler yok ama yine de yazayım,nasıl olsa gelir okursunuz bi ara
bugün Gülce'min kıyafetlerini yıkadım,kuruyorlar şimdi,yarına ütü yapacam,sözünüzü dinledim bakın,bayram mayram demedim çanta hazırlıklarına başladım bileminik minik,eşimle seve seve bi hal olduk kıyafetleri yaa o bana gösteriyo şuna bak yaa ne minik diye,ben ona gösteriyorum,gülüyoruz çocuk gibi eğlendik resmen tontonum sayesinde
misafirlerimiz geldi,onlar gidince biz gittik misafirliğe,anca geldik,giremedim bugün foruma,eksiklik hissediyorum buraya girmeyincegörüşürüz tontişler,öptüm hepinizi
Slm kızlar nasılasınız ??bizde kızımla ıyıyız cok şükür)
Seastire CNm cok gecmiş olsun öncelikle inş bir an önce biter sıkıntıların;((isim konusuna gelince EYMEN nasıl ya da TAYRAN...
Walla yavruscum gergınlık mı bılmıyorum ama benı bıtırıyor yırtılma gıbı bır acı haklısın ;((okadar kremler sürüyorum çatlaklarla uğraşıyorum bı de yırttık çıkmasın başıma;(((
Seastire canım geçmiş olsun.
İsim bulmak gerçekten de çok zor. Ben de Yiğit ismini düşünmüştüm, güzel bir isim. Ama eşimin kuzeni oğluna koymuştu. Yiğit Ata adı. genelde Ata'yı kullanıyolar diye düşündük ama vazgeçtik, çok yakınımızda çünkü...
günaydın güzel annişler.......bayramın 3. günü herkese hayırlı ve mutlu geçsin......
aramızda hiç doğum yapan yok değilmi yani allah korusunda erken doğum felan....malum hepimiz erken doğum riski taşıyoruz....zamani anneler olarak....
veeee...bu arada kızıma dün yapılan aile toplantısından ve uzun süren düşünmelerden sonra kızıma isim bulduk.....Mina -nisa-eflin-hayrunnisa derken hepsini eledik veeeee SUEDA koymaya karar verdik......SUEDA :Allah(c.c)rızasını kazanmış,erenler anlamında..
beğendiniz mi ismimizi???.....
seastire canım bugün nasılsın?
günaydın güzel annişler.......bayramın 3. günü herkese hayırlı ve mutlu geçsin......
aramızda hiç doğum yapan yok değilmi yani allah korusunda erken doğum felan....malum hepimiz erken doğum riski taşıyoruz....zamani anneler olarak....
veeee...bu arada kızıma dün yapılan aile toplantısından ve uzun süren düşünmelerden sonra kızıma isim bulduk.....Mina -nisa-eflin-hayrunnisa derken hepsini eledik veeeee SUEDA koymaya karar verdik......SUEDA :Allah(c.c)rızasını kazanmış,erenler anlamında..
beğendiniz mi ismimizi???.....
sueda mı şueda mı canım gerçi ikiside güzel ben nisa isminide severim
günaydın kızlar hepinize nasılsınız bugün
inşallah bi sorun olmaz enfeksiyon azaldıkca şikayetlerin kanaman felanda azalır zaten midende iyi mi?şuan için bişey yok tatlım ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum 1,günde hiç kanamam yoktu gece başlamıştı
şueda değil canım arapça kökenli SUEDA....nisa ismini bende seviyorum ama abim zaten bayan-kadın anlamında bayana bayan ismi de olmasın dedi...yani fikrini söyledi olursa hayrunnisa olsun dedi..onuda düşündüm uzungeldi biraz....lugat ile yapılan uzun çalışma sonucunda SUEDA'ya karar verdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?