elhamdülillah iyiyiz....çalışıyoruz kızımla işteyiz.....öğleden sonra çıkıcam......artık haftayada doğum iznine ayrılıyorum..32.haftaya girdim bugün...
sen nasılsın oğluşunla......
inşallah bi sorun olmaz enfeksiyon azaldıkca şikayetlerin kanaman felanda azalır zaten midende iyi mi?
sueda güzel canıım adıyla yaşasın inş bence değiştirme daha
dün gittim annemlerden aldım şurubu ordayken içtim fayda etmedi sonra gece yatmadan çnce bi daha içtim rahat yattım sonra gece acıktım uyandım yemek yiyim dedim yemekten sonra yine başladı tatlım . ayy ne değişik ilaçmış o ölyle ilkten midemi bulandırdı
Allahıma çok şükür bizde iyiyiz oğlum tayzesi sana bayram tatili yokmu . neyse az kalmış doğum iznine artık prensesinle keyif yaparsınız
salı-çarşamba-perşembe ve pazar günü izin bayrımın 2. ve 3.günü mesai verildi...4 gün izin verilince 2 güne bir şey demedim...vardiyalı çalışyırouz işyerinde çağrı merkezi olunca...haftaya son haftam nasıl olsa izne çıkıcam diye arkadaşlara birşey demedim....
normalde 36.haftaya kadar dr.rapou işte kalabiliyorsun ama ben artık dayanamıyorum...sabah kalkması çalışması felan artık vucüdüm fazla tempoya ayak uyduramıyor....
dün gittim annemlerden aldım şurubu ordayken içtim fayda etmedi sonra gece yatmadan çnce bi daha içtim rahat yattım sonra gece acıktım uyandım yemek yiyim dedim yemekten sonra yine başladı tatlım . ayy ne değişik ilaçmış o ölyle ilkten midemi bulandırdı
hangi şurup bu gaviscomu....
günaydın güzel annişler.......bayramın 3. günü herkese hayırlı ve mutlu geçsin......
aramızda hiç doğum yapan yok değilmi yani allah korusunda erken doğum felan....malum hepimiz erken doğum riski taşıyoruz....zamani anneler olarak....
veeee...bu arada kızıma dün yapılan aile toplantısından ve uzun süren düşünmelerden sonra kızıma isim bulduk.....Mina -nisa-eflin-hayrunnisa derken hepsini eledik veeeee SUEDA koymaya karar verdik......SUEDA :Allah(c.c)rızasını kazanmış,erenler anlamında..
beğendiniz mi ismimizi???.....
çok saol canım benim peki isme karar vermedinizmi sizde hala
evet tatlım gaviscon
günaydın tatlım seninde bayramın mübarek olsunGünaydın güzel anneler ve onların sevimli bebişleri..
Heppinize hayırlı bayramlar diliyorum..
kurban kesenlerinde ibadetlerini RABBİm kabul eylesin İNşallah..
biz de her şey ayrı beşiği beğendik ama bir türlü alma fırsatımız olmadı.
dua edin de bugün açıksa eşimle almaya gidelim.
bizde ddün anneanneye gittik anneannemiz bizim port bebemizi almış Lacivert-yeşil olarak artı battaniye de almış.
kıyafet alıcakmış bende küçük alma dedim büyük al küçükler çok onlar yeter dedim..
benim sanırım doğuma gerçekten az kaldı görenler mideden düşmüş..
az kalmış artık diyolar...
geçen salı doktora gittiğimde zaten 34 hafta 4 günlük çıktı
ona göre hsaplanırsa 35 hafta 1 günlük 36. hafta içinde oluyorum :18:
korkular başladı bende.. yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamlıyoruz artık..
erken gelmese bari
sizler nasılsınızz seastire geçmişe bakamadım ama kanama falan bişeyler yazmışsın hayırdır kötü bir durum yoktur inşallah
İsmiyle yaşasın canım, güzel ve anlamlı bir isimmiş
Biz de isme çok karar verebilmiş değiliz. Ama şuanda OĞUZ KAAN ismini düşünüyoruz. Eşimin adı Oğuzhan. Bir de sezeryen olucam %99 ve 7 aralık düşünüyoruz, eşimin doğum tarihi. Baba- oğul aynı gömleklerden de aldık. HErşeyi aynı olsun istiyo benim koca bebeğim...
Günaydın güzel anneler ve onların sevimli bebişleri..
Heppinize hayırlı bayramlar diliyorum..
kurban kesenlerinde ibadetlerini RABBİm kabul eylesin İNşallah..
biz de her şey ayrı beşiği beğendik ama bir türlü alma fırsatımız olmadı.
dua edin de bugün açıksa eşimle almaya gidelim.
bizde ddün anneanneye gittik anneannemiz bizim port bebemizi almış Lacivert-yeşil olarak artı battaniye de almış.
kıyafet alıcakmış bende küçük alma dedim büyük al küçükler çok onlar yeter dedim..
benim sanırım doğuma gerçekten az kaldı görenler mideden düşmüş..
az kalmış artık diyolar...
geçen salı doktora gittiğimde zaten 34 hafta 4 günlük çıktı
ona göre hsaplanırsa 35 hafta 1 günlük 36. hafta içinde oluyorum :18:
korkular başladı bende.. yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamlıyoruz artık..
erken gelmese bari
sizler nasılsınızz seastire geçmişe bakamadım ama kanama falan bişeyler yazmışsın hayırdır kötü bir durum yoktur inşallah
günaydın tatlım seninde bayramın mübarek olsun
bencede eşin gitmeli artık beşiği almaya malum az kaldı artık sende öyle söylede gider belki
inşallah zamanında gelir bebişin senin doğum şeklin hakkında dr bişey söylemişmiydi
İsmiyle yaşasın canım, güzel ve anlamlı bir isimmiş
Biz de isme çok karar verebilmiş değiliz. Ama şuanda OĞUZ KAAN ismini düşünüyoruz. Eşimin adı Oğuzhan. Bir de sezeryen olucam %99 ve 7 aralık düşünüyoruz, eşimin doğum tarihi. Baba- oğul aynı gömleklerden de aldık. HErşeyi aynı olsun istiyo benim koca bebeğim...
günaydın canım Allah kabul etsin kurban kesenlerin ibadetlerini . inş açık biyer bulursunuzda oğluşunun beşiğini alırsınız .
salı günü kanamam oldu doktora gittim hemen nst ultrason felan derken alttanda baktı bebekte bi sorun yok plasentada iyi ayrılma felan yokmuş rahimdemi ne çok iltihap varmış ondan kaynaklanmış olabilirmiş. ilaç verdi bide tedbir amaçlı ciğer eliştirici iğne verdi kanaman çoğalırsa bekleme hemen gel dedi işte ara ara kanamam oluyo ama çok değil
yaa bu şurp acayip güzel...allahım hep yanımda taşıyorum....ama 2 haftadan fazla kullanıldığında zararı varmış ben midem yandıkça içiyorum öyle sabha öğle akşam içmiyorum ama biraz önce yan etkilerinde okudum...2 haftadan fazla kullanılmamalı diye...bu benim 4.şişem....
% 90 normal dedi.
bu sefer gittiğimde kesinleşir artık :)
inşallah beşiğe kavuşurum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?