2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aman ALLAH korusun canım ya bebişte falan sorun olmadığına sevindim..
inşallah hemen geçer bu durum..
dualarımız seninle bol bol dinlen tatlım yorma sakın kendini..

çok saol tatlım bişey yapmıyorum artık zaten yatıyorum az oturunca eşim hemen yeter artık yat biraz dinlen demeye başlıyo

Allah kabul etsin annenin umrasini tatlım. evet o bitkiyi bende duydum doğumu kolaylaştırıyomuş rahimi açıyomu kolay olsun diye

Canım yemeklerden yarım saat sonra düzenli olarak içmeyi dene. Benim eşimde ülser vardı o düzenli içiyordu. Ben yandıkça içtim. Bir de gaviskonun çeşitleri var, advensed olan en etkilisi...

cnm neden sezeryan.....benim daha belli olmadı nasıl doğum yapacağım....

Canım ben kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Sezeryen öneriyolarmış iğne yapanlara. Doktorum engel değil dedi ama sezeryen tavsiye etti. bebişim de biraz kilolu gidiyo. Eğer 4 kgyi geçerse ben de sezeryen istiyorum. Allah korusun erken olursa o zman bir denemek de istiyorum normal doğumu...

allah annenin ibadetini kabul etsin inşallah
maşallah önümüzdeki ay bebişler gelmey başlayacak heralde inşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi
o korkular hepimizde var canım ama bebişler için katlanıcaz artık sende çok kasma canım yoksa doğumun normalse doğumunda çok zor olur

ben temizliğimi yaptım çook şükür halılarım, perdelerim yıkandı camlarım silindi...yatak odamın eşyaların yeri değiştirildi ve böylelikle dip köşe temizlendi...kendi doğum çantam hazır....artık beşik ve bebeğin çantasi kaldı.....fazla kendini yorma aman cnm dikkat et....sen bezi sık görümcene ver o silsin...diyene bak diyeceksin...bütün camlarımı ben kendim sildim....yerleri felan ben sildim..eşimden gizli...saolsun çok yardımcı oldu ama içime sinmedi....perdeleri felan tabiki ona astırdım...allah korusun emzikten düşer derler....

tatlım bu kan sulandırıcı kullanan -lar için ben doktoruma sordum doğum şeklini normal doğum yapabilirmi diye evet yapabilir hiç bi sorun olmaz dedi

kızlar bu arada hastane çantanıza neler koydunuz kaç tane bebek bezi koydunuz kendinize ne koydunuz bez olarak çantamı hazırlamam lazımm

ya ben daha çanta felan hazırlamadım eşime sinir oluyorum zaten herşeye ne acele ediyosun diyor
ya daha acelesimi kalmış dr sezaryen derse 4 hafta kaldı doğuma annem gelince başlıcam artık hazırlamaya şu ay başı bi geçsinde

kızlar daha bebeğinki hazılamadım ama benim küçük bir seyahat çantam var ona lohusa pijamamı-yedek pijamamı-terlik-iç çamaşırı(emzirme sütyenli atlet-kilot)-çorap-ped(kanmaya göre çocuk bezide oluyormuş)göğüs pedi-saç kurdelam ayrıca ben başörtülüyüm şalımın yan tarafına iğnenecek kurdela-ıslak mendil...ay başıda göğüs ucu kremi-göğüs ucu ve süt sağma pompası alınacak...

Günaydın tontişler kahvaltı hazırlıyo eşim kızımla bana,karnımızı doyurup geliyoruz,çok acıktık

gitmeyin bi yere,öptüm hepinizi

ben bunların hiçbirini almadım daha bende başörtülüyüm ya acaba diyorum doğum için kırmızısından güzel bi başörtüsü alsammı şal değil ama böyle normal eşarp yani yazma gibimi alsam

Son düzenleme:

off çok eksiğim var yaaa benim sadece lohusa pijama takımım var

cnm pembe lohusa takımı aldım üzerine pembe ipek şal takıcam ve iğne takdığı yere yan tarafa kurdela iğneliyeceğim...yazma olmuyor....bizim fotoğraf çekimide olucak o yüzden uyumlu olsun istedim...kırmızı yazmamda aslında çeyizimde annem yapmıştı...onu evde takarım olmazsa...sende isterden benim gibi yapabilirsin..şalda biliyorsun öyle sıkı sıkı bağlamana gerek kalmıyor rahat oluyor....

maşallah dünüşüm ne marifetli yengen varmış çok güzel bunlar iyi günlerde giysin damadım
benim annemde battaniye örmüş ya deli gibi merak ediyorum neler aldı acaba

saol dünüşüm çok beceriklidir elinden gelmeyen iş yoktur maşallah nazar değmesin:) gelinimin cicilerini bende çok merak ediyorum ne kokuş olucaktır onların içinde

ben düz terlik koyucam önü kapalılardan pijama takımını mavi aldım terliğide mavi alıcam
benim evde var canım düz kurdelalı bi terlik bende onu alayım o zaman bide sezaryen olursam topuklu zor olur

evet canım ya oda doğru aslında bizde fotoğraf çektireceğiz düzgün bişeyler olması lazım aynada alsam yanıma iyi olacak bak düşündükce bişeyler çıkıyor
bendede var böyle parlak kırmızı şal güzel bişey bende onu takarım artık dediğin gibi sıkmaya gerek olmadığı için rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…