2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar güzel anneler bebişleri...
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum:)
bi sonra ki bayramı inşallah bebişlerimizle kutlarız :)

hem kendime hem kızıma aldığım şeyler..bu arada örgülerin hepsini görümcem yapmış

Eklentiler

• $kıyafetler 001 (Small).webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $kıyafetler 002 (Custom).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $kıyafetler 003 (Custom).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $kıyafetler 004 (Custom).webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $kıyafetler 005 (Custom).webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 16
  • $kıyafetler 006 (Custom).webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 17
  • $kıyafetler 007 (Custom).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $kıyafetler 008 (Custom).webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $kıyafetler 009 (Custom).webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $kıyafetler 010 (Custom).webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $kıyafetler 011 (Custom).webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $kıyafetler 012 (Custom).webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 18
kızlar ben akşam yemeğimi yapayım kocam gelince avm ye gidip
yenidoğan bebek bezi
hasta bezi
dalin ıslak mendili
alıcam nekadar kıyafet alsamda az gibi gelio görüşmek üzere hamişler

ayyyy kuzum dinlen sen çalıştır kocişini :) valla ben daha ne yıkadım ne ütüledim heheh çok üşeniyom bide daha erkenmiş gibi geliyo bana sanki tozlanır die düşünüyorum daha çooooooooookkkkkkk zaman var 7 hafta var :) bu arada şu erken doğurucam olayını sanırım her hamile yaşıyo heleki bizim gibi ilk bebişi olacaklar hemen doğurmak istiyoz hehe

ecrin çok güzel hepsi tatlım,sen de bebişin de güle güle kullanın inşallah bu arada kayınvalidenlerdeki bencil tiplere de gıcık oldum,yerinde olsam hayatta hizmet etmezdim,ben bu yaz öyle yaptım,kayınvalideme misafirler geldi,kapıda karşıladım,sonra yerime oturdum,görümcem hizmet etti,banane,hiçkimse bebeğimden daha kıymetli değil

teşekkür ederim canım benimm al al bitmeyecek daha ihtiyaçlar
sorma canım yardım etmedikleri gibi gözlerini aça aça oramı buramı inceleyip durdular incelenmekten nefret ederim ...özellikle bayanlar.. boşver canım ben allaha havale ettim
bebişimi yoranları:)) şükür evimdeyim

ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha yemek yapmadım :)))

canım kendime aldığım pijamalar çok ucuz lekem falan olur diye aldım
emzirme sütyeni 10 tl idi
teşekkür ederim balım en güzelleri sizin olsun inşlh

en iyisini yapmışsın tatlım ucuz almakla,90-100 lira verip de alamam valla pijama falan,içim acır..hem ben ucuzum da demiyo pijamaların,çok güzeller ben buralarda fazla seçenek bulamadığım için aldım bişeyler mecburen,bazılarını da anneme sipariş verdim,o daha ucuza alıyo çünkü Türkiye'den,mantıklı davranmak lazım,eksik bir değil ki bi çok..

kıslarrrr guguşumun sandığı ve yeni uyku seti kocişim almış bayram hediyesi :) aksesuarlarıda astık bakalım begenicekmisiniz

canım çok güzeller güle güle kullanın kirli sepeti bende almak istiyorum nereden aldınız sakıncası yoksa

Çoooooooooookkkk güzel bunlaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bunların herbirini nereden aldınsa yaz lütfen tatlım bayıldım bu aksesuarlara.

cnm sandık beylikdüzünden bi magazadan almış 80 tl ye almış , saati metrocity den aldım 20 tl, resim çerçevesi bakırköy sosyete pazarından 10 tl ye aldım, uyku seti sandığı aldığı yerden 140 tl ye eşim almış duvardaki aksesuarlar english home den aldık 7 tl tanesi :)

Canım benim, senin adına o kadar çok sevindim ki. Sevincini kalpten paylaştım inan. İnşallah hep böyle yüksek moralli olursun. Azıcık kaldı zaten artık :)

SonundA dışarı çıkıp Bebisine birşeylerde alabilmiş olmana cok sevindimicine cok dert oluyordu canım , saglikla kucağımıza da alırız insallah...

Senin adına çok sevindim abla. Bebiş gelince alışveriş merkezlerini altüst edrsiniz artık...

sağ olun kızlar çok sevindim. çok iyi oldu...

canım ütüle pijamalarını da... şöyle güzel güzel görünsün...

hem kendime hem kızıma aldığım şeyler..bu arada örgülerin hepsini görümcem yapmış

çok güzeller canım güle güle kullan...

kızlar ben akşam yemeğimi yapayım kocam gelince avm ye gidip
yenidoğan bebek bezi
hasta bezi
dalin ıslak mendili
alıcam nekadar kıyafet alsamda az gibi gelio görüşmek üzere hamişler

iyi alışverişler canım...

çok güzeller gerçekten canım. güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…