hem kendime hem kızıma aldığım şeyler..bu arada örgülerin hepsini görümcem yapmış
ayyy belim ağrıyoooo...tombulumun kıyafetlerinin çoğunu ütüledim,az kaldı.birazını da eşim yapacak sağolsun
kendi pijama ve geceliklerimizi de ütüleyecek miyiz? gerek yok demi? iç çamaşırlarımı ütülerim sadece..
yarın eve usta gelecek,son temizliği yapacaz inşallah,sonra da çantamızı hazırlayacaz
hepsi çok güzel cnm güle güle giysin bebişin :) seninkilerde çok güzel
ecrin çok güzel hepsi tatlım,sen de bebişin de güle güle kullanın inşallahbu arada kayınvalidenlerdeki bencil tiplere de gıcık oldum,yerinde olsam hayatta hizmet etmezdim,ben bu yaz öyle yaptım,kayınvalideme misafirler geldi,kapıda karşıladım,sonra yerime oturdum,görümcem hizmet etti,banane,hiçkimse bebeğimden daha kıymetli değil
hem kendime hem kızıma aldığım şeyler..bu arada örgülerin hepsini görümcem yapmış
canım kendime aldığım pijamalar çok ucuz lekem falan olur diye aldım
emzirme sütyeni 10 tl idi
teşekkür ederim balım en güzelleri sizin olsun inşlh
Eki Görüntüle 540756 Eki Görüntüle 540757 Eki Görüntüle 540758 Eki Görüntüle 540759 Eki Görüntüle 540760 Eki Görüntüle 540761 Eki Görüntüle 540762
kıslarrrr guguşumun sandığı ve yeni uyku seti kocişim almış bayram hediyesi :) aksesuarlarıda astık bakalım begenicekmisiniz
Eki Görüntüle 540756 Eki Görüntüle 540757 Eki Görüntüle 540758 Eki Görüntüle 540759 Eki Görüntüle 540760 Eki Görüntüle 540761 Eki Görüntüle 540762
kıslarrrr guguşumun sandığı ve yeni uyku seti kocişim almış bayram hediyesi :) aksesuarlarıda astık bakalım begenicekmisiniz
hepsi harika çok beğendim annesi..
odasında uyuduğu günleride görürüz inşallah:)
tek kelimeyle harika,bayıldımm
canım çok güzeller güle güle kullanın kirli sepeti bende almak istiyorum nereden aldınız sakıncası yoksa
Çoooooooooookkkk güzel bunlaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bunların herbirini nereden aldınsa yaz lütfen tatlım bayıldım bu aksesuarlara.
Canım benim, senin adına o kadar çok sevindim ki. Sevincini kalpten paylaştım inan. İnşallah hep böyle yüksek moralli olursun. Azıcık kaldı zaten artık :)
SonundA dışarı çıkıp Bebisine birşeylerde alabilmiş olmana cok sevindimicine cok dert oluyordu canım , saglikla kucağımıza da alırız insallah...
Senin adına çok sevindim abla. Bebiş gelince alışveriş merkezlerini altüst edrsiniz artık...
ayyy belim ağrıyoooo...tombulumun kıyafetlerinin çoğunu ütüledim,az kaldı.birazını da eşim yapacak sağolsun
kendi pijama ve geceliklerimizi de ütüleyecek miyiz? gerek yok demi? iç çamaşırlarımı ütülerim sadece..
yarın eve usta gelecek,son temizliği yapacaz inşallah,sonra da çantamızı hazırlayacaz
kızlar ben akşam yemeğimi yapayım kocam gelince avm ye gidip
yenidoğan bebek bezi
hasta bezi
dalin ıslak mendili
alıcam nekadar kıyafet alsamda az gibi gelio görüşmek üzere hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?