2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oh ahyırlı olsun bebişinin yatağı kurdunuzmu peki resmini gösterecekmisin

güzelmiş canım hayırlı olsun

korkma canım o ağrılar oluyo rhepimizde birinde o kadar baskı yaptı ki benim kızım yoldaydım bide çıktı çıkacaktı sanki..2 hafta önce yaşadım bende o ağrıları şimdilik yok rahtım bakalım

bu araada bayram diye vurdum tatlıların dibine et o kadar fazla yemedim,özlemişim doysıya tatlı yemeyi
hayırlı olsun bebişin odası canımm

slm kızlar nasılsınız ben yeni uyandım o kadar çok uyuyorumki bebişide uyurken doğurcam heralde

Merhaba ultrasonda muhtemel dogum tarihi ne kadar gercekcidir. Benim ilk once 13 ocakti sonra 11 ocak oldu aralikta olma durumu olabilirmi

canım usgy göre 15 gün önce yada 15 sonrasına göre farklıık gösterbilirmiş
birde bebişin gelişimini ne zaman tamamlarsa o zaman doğarmış,,erken ve riskli doğumlar hariç tabi

slm kızlar nasılsınız ben yeni uyandım o kadar çok uyuyorumki bebişide uyurken doğurcam heralde

slm canım
ne güzel işte..ben hiç gündüzleri uyuyamam .yorgunluktan ölsem de
uyurken doğurmakta fena FİKİR DEİL düşünmek lazım:44:

slm canım
ne güzel işte..ben hiç gündüzleri uyuyamam .yorgunluktan ölsem de
uyurken doğurmakta fena FİKİR DEİL düşünmek lazım:44:

benim doğum öyle olacak galiba düşünsene dün akşam 11 de yattım sabah yeni saatle 8 de kalktım sonra eşimle kahvaltı yaptık o gitti ben 10 da yine yattım 1 de kalktım

hayırlı olsun canımm güle güle kullan

benim doğum öyle olacak galiba düşünsene dün akşam 11 de yattım sabah yeni saatle 8 de kalktım sonra eşimle kahvaltı yaptık o gitti ben 10 da yine yattım 1 de kalktım

one kız maşllhh şok oldum vllaaama sen bence stok yapıosun bu uykuları seni seni nasıl olsa bebiş doğduğunda uyuyamam dedin dimi

selam canım,nasılsın? biz de yeni kahvaltı yaptık,geç kalkınca anca bitti.ben de uyurken doğuracam

hava o kadar kötü ki kurumuyo kızımın cicileri,delirecem valla kuruyan bazılarını ütüleyecem bugün,çantasını hazırlayacam kızımın,belli olmaz erken merken gelir,zaten içimde öyle bir his var,anneme de dedim ben kesin erken doğurcam sen gelene kadar,diyo ki sen de ne meraklısın doğurmaya karnımda değişik şeyler oluyo,kasılma mı artık yoksa derinin gerginliği mi anlamadım gitti :44:

Canlarım ben de dün hamileliğimin en keyifli gününü yaşadım desem yeridir.

Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık. Molfix göbek oyuntulu bez, nuk emzik, ped, lohusa tacı aldım krem rengi. bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
sonra eltimlere gittim yattım orada iyi oldu...
Veeeee son proluton iğnemi oldum.
Allahım isteyen herkesi sağlıkla evlatlarına kavuştursun...

sizler nasılsınız?

kızlar bayamda kayınvalide kaldık gelenler gidenler vs oldu..bişey çok zoruma gitti ..karnım burnumda millete hizmet etmek gelen misafirlerde hiçibiri yardım edelim dedmediler
çay kahve yapıyorum onu bile eğilerek ikram etmek zor geldi
ayılıp bayılmıyorum diye beni dinç sanıolar oysaki eğilip çorap ve ayakkabımı bile zor giyiyorumm

hayırlı olsun canımm moralin hep böyle yüksek olsun aminnnnnn

ecrin canım ağrım var filan deseydin yazık ya. insanlar ne düşüncesiz...

badem yavaş yavaş kurudukça ütülersin canım.
ben hem 4 nolu çocuk bezi hem de gece pedi alacağım yanıma. duruma göre artık...

daha kurumadımı nasıl iş bu ya hayret. bak kızıyorum ama neden herkes erken doğum deyip duruyor neden erken olsunki yine biz iyiyiz millet hamileyken heryerleri ağrıyor
allaha şükür biz rahat geçiriyoruz bu dönemi azcık ağrı sancı dışında, erken felan olmaz canım benim merak etme en erken 38 haftada olur oda normal zaten
amin canım çok sevindim mutlu olmana ve çıkıp gezebilmiş olmana
alışverişte yapmışsın hayırlı olsun***

aman canım boşver geçen benim babam diyor sen biraz abartıyorsun diye
ben o kadar yürümüşüm o halimle bide hemde hızlı tempoda belim kırılmıştı adım atamıyordum
millet sanıyorki biz keyfimizden yapıyoruz sanki bütün kemikleri gevşeyip hormonları tavan yapan kendileriymiş gibi
hem öyle olsalar yerlerinden kalkmazlar bize numara yapıyomuşuz gibi muamele etmek onlara zevk veriyor daha bi büyüdüklerini sanıyorlar düşüncesiz insanlar
benim karşımda hamile bi kadın iş yapacak bende oturcam kusura bakma canım insanlığını yitirmiş tipler bunlar

Son düzenleme:
bu arada molfix oyuntulu bez ve uni baby (en sağlıklı buymuş sanırım) civilde çok daha uygunmuş. kazıklandım...

canım yaa çok sevindim senin adına,ne güzel eğlenmişsin,inşallah bundan sonraki günlerin hep böyle geçer

aldıklarını güle güle kullan..

inşallah canım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah..

benim karnım bugün geriliyo da geriliyo,bundan 1 hafta önce de gergindi 2-3 gün,sonra iyiydi,bugün yine gergin,acaba deri gerginliği mi yoksa kasılma mı anlayamadım :26:

bizde derlerki hamile bi kadının elinden su bile içsen helallik alacaksın
millete bak kıçını kaldırıp yardım bile etmiyor

öyle yapacam artık canım,hava o kadar nemli ki kurumuyolar yaa deli oldum..
4 nolu çocuk bezi bize olacak mı yahu eşim diyo 30 yaşa göre varsa ondan alalım dalga geçiyo benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…