anladım canım ben şimdi beşik yaptırıcam ama 4 yaşına kadar yatabileceği alacağımız yerden veriyolar uyku seti ve yatağını ama uyku seti bir tane daha alıcam yedek ama yatak işini ne yapıcam bilmiiyorum.
gelirler inşallah cnm banada gelicekler halaaa 10 kere aradım ya 2 çekmecenin rayları eksikmiş takamadılar 10 gün içinde gelicez dediler 1 ay oldu ya kaç kere aradım bitmeden diğer eşyaları koyamıyom puf ya bu arada haberin olsun kurması çok uzun sürüyo
gelirler inşallah cnm banada gelicekler halaaa 10 kere aradım ya 2 çekmecenin rayları eksikmiş takamadılar 10 gün içinde gelicez dediler 1 ay oldu ya kaç kere aradım bitmeden diğer eşyaları koyamıyom puf ya bu arada haberin olsun kurması çok uzun sürüyo
Of inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam canım yaa. Bana en geç 15 gün içinde montaj için gelineceği söylendi. Bir haftası geçti, kaldı bir hafta. İnşallah araya bayram girdi vs. muhabbeti yapmazlar. Yarın unutmazsam bir arayıp sorayım en iyisi.
Of inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam canım yaa. Bana en geç 15 gün içinde montaj için gelineceği söylendi. Bir haftası geçti, kaldı bir hafta. İnşallah araya bayram girdi vs. muhabbeti yapmazlar. Yarın unutmazsam bir arayıp sorayım en iyisi.
inşallah cnm ama bana eylülün 22 sinde kurdular dedikleri günde geldi ama eksik çıktı işte parçalar bu eksik parçalar için hala dönmediler ekim biticek hala tık yok 10 kere aradım
inşallah cnm ama bana eylülün 22 sinde kurdular dedikleri günde geldi ama eksik çıktı işte parçalar bu eksik parçalar için hala dönmediler ekim biticek hala tık yok 10 kere aradım
selam tontişler,kızımın cicilerini ütüledim,bi tek benim pijamam ve geceliğim kaldı,onları da ütüleyip öbür gün çantalarımızı hazırlayacam az da olsa rahatladım,çanta hazır olmasa da kızımın giyecekleri hazır en azından
ymd,yavrus bana da vakit geçmiyo tontişler,annemin gelmesine hala 1 ay var,sanki 2 ay önce de 1 ay vardı sıkıntıdan çatlamak üzereyim ya kızımın odası falan olsaydı onu yerleştirir temizler oyalanırdım bari,bebek odası alanlar ne şanslı yahu..totoş kadar evin neresinde oyalanacam ben..oof ki offff!