2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Uzun süre yatacaksa güzel bir yatak al istersen. Diğerleri ince olduğundan çok dayanmaz bence diye düşünüyorum.

hem kendime hem kızıma aldığım şeyler..bu arada örgülerin hepsini görümcem yapmış
çok güzeller canım görümceninde ellerine sağlık

gerçekten çok güzel ve uyumlu bebişin çok şanslı harika bir odası olmuş allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

sağol cnm valla bizede hep denk geldikçe aldık sende bulursun inşallah cnm :)

cnm benimkinin aynısı ise istersen sallanıyo istemezsen vida takıyosun sallanmıyo :) çok kullanışlı

Aynısı canım. Çok sevindim şu sallanma meselesine. Bir an önce gelse de kursalar artık bebişimin odasını :)

Artık zaman geçsin istiyorum yaaa. Bir an önce şu Aralık ayı gelsin. Şöyle bi 10'u falan olsun ve oğluma kavuşayım. Vakit yine geçmemeye başladı sanki

Aynısı canım. Çok sevindim şu sallanma meselesine. Bir an önce gelse de kursalar artık bebişimin odasını :)

gelirler inşallah cnm banada gelicekler halaaa 10 kere aradım ya 2 çekmecenin rayları eksikmiş takamadılar 10 gün içinde gelicez dediler 1 ay oldu ya kaç kere aradım bitmeden diğer eşyaları koyamıyom puf ya bu arada haberin olsun kurması çok uzun sürüyo

Of inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam canım yaa. Bana en geç 15 gün içinde montaj için gelineceği söylendi. Bir haftası geçti, kaldı bir hafta. İnşallah araya bayram girdi vs. muhabbeti yapmazlar. Yarın unutmazsam bir arayıp sorayım en iyisi.

beğenmek ne kelime süper hepsi güle güle kullanın canım
Canım benim hepsi çok güzeller. Güle güle kullansın tatlı kızın :)
teşekkür ederim canımmm
çok güzeller canm güle güle kullanın bebişin de sende:)
teşekkürler canım benim
Artık zaman geçsin istiyorum yaaa. Bir an önce şu Aralık ayı gelsin. Şöyle bi 10'u falan olsun ve oğluma kavuşayım. Vakit yine geçmemeye başladı sanki

aynen az kaldı ama çok şükür

çok güzeller canım görümceninde ellerine sağlık

gerçekten çok güzel ve uyumlu bebişin çok şanslı harika bir odası olmuş allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

çok sağol cnm aminnnnn daha iyileri sizin olsun :)

aynen ya senin gene iyi benim daha 55 günüm var ya

inşallah cnm ama bana eylülün 22 sinde kurdular dedikleri günde geldi ama eksik çıktı işte parçalar bu eksik parçalar için hala dönmediler ekim biticek hala tık yok 10 kere aradım

slm kızlar bugün bi kaç yazı okudum bebeklerin 5'de 4'ü 38.haftadan önce doğuyorlarmış bi bilginiz varmı bu konuda?

Slm kızlar nasılasınız bakalım ??bnde yorgunun bır arkadaşımın düğünü vardı Yalova'ya gıttık aman allahım one ferıbot trafııdır bebısımle mahvolduk yollarda((

Gecedicle oğlunun odası cok guzel olmuş CNm güle güle büyüsün ıns içinde))

inşallah cnm ama bana eylülün 22 sinde kurdular dedikleri günde geldi ama eksik çıktı işte parçalar bu eksik parçalar için hala dönmediler ekim biticek hala tık yok 10 kere aradım

Aradığında ne diyorlar canım?
İnşallah en kısa zamanda getirirler eksik parçaları da yaa. Ne sinir bozucu bir durum. Parayı hemen alırken iyi ama.

selam tontişler,kızımın cicilerini ütüledim,bi tek benim pijamam ve geceliğim kaldı,onları da ütüleyip öbür gün çantalarımızı hazırlayacam az da olsa rahatladım,çanta hazır olmasa da kızımın giyecekleri hazır en azından

ymd,yavrus bana da vakit geçmiyo tontişler,annemin gelmesine hala 1 ay var,sanki 2 ay önce de 1 ay vardı sıkıntıdan çatlamak üzereyim ya kızımın odası falan olsaydı onu yerleştirir temizler oyalanırdım bari,bebek odası alanlar ne şanslı yahu..totoş kadar evin neresinde oyalanacam ben..oof ki offff!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…