2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya kızlar ben böle değişik kıyafetler arıyorumm.ne bilim alıştığımız türden hastane çıkışları falan değil de.süperman tulumu giydirmişti mesela bi arkadaşım yeni doğduğunda facebook da gördüm.tabi onlar istanbul da yaşıyolar bulmuşlardır çeşit çeşit var oralarda.ben küçük bi şehirde yaşıyorum.internette aradım ama bulamıyorum..hep bildiğimiz şeyler.rastlayan var mı içinizde netten falan alayım bari?

Canım gerçekten çok beğendim. Hepsini güle güle kullanın inşallah. Hepsi bi başka yerden maalesef. Hem de bana oldukça uzak yerlerden Neyse artık zamanla karşılaştığım marine temalı aksesuarları alacağım ben de.

gecedicle,

Canım sana bir şey soracağım. Bu bizim çapa bebek odası takımında beşiğin sallanma fonksiyonu var mı? Ben oda takımını aldım ama henüz gelmedi. Ve inanır mısın bu sallanma meselesini sormayı unuttum :)))

sağol cnm valla bizede hep denk geldikçe aldık sende bulursun inşallah cnm :)

cnm benimkinin aynısı ise istersen sallanıyo istemezsen vida takıyosun sallanmıyo :) çok kullanışlı

sağol cnm valla bizede hep denk geldikçe aldık sende bulursun inşallah cnm :)

cnm benimkinin aynısı ise istersen sallanıyo istemezsen vida takıyosun sallanmıyo :) çok kullanışlı

canm çok güzelmiş hepsi, belirli bi tema olunca çok hoş olmuş cidden bayıldım. güle güle kullansın inşallah.

kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.

cnm geçmiş olsun ama dr una sorsan daha iyi olur ihmal etme bence

doğum çantası hazırlayan var mı?varsa neler koydunuz. ben bu akşam hazırlayım dedim.2 çanta oldu nerdeyse abarttım mı herkesin mi öle acaba?

Canım çok güzel hepsi. konseptin çok güzel olmuş, hepsi birbirine uyumlu. Bebek şekeri olarak da gemili, çapalı şekerlere rastlamıştım. Aklında bulunsun temanı tamalar...

İlk haftalarda benim de olmuştı ama senin haftan biraz ileri. Fakat kahverendi olması bitmiş bir kanamayı gösterirmiş. yerinde olsam hemen doktorumu arardım, senin durumunu en iyi o bilir ve yönlendirir...

selam kızlar nasılsınız ben hala öksürüyorum öksürmekten kasıklarım taş gibi oldu nasıl gececk bu öksürük

bademcim cnm kaşıntı olayı için dr bana travocort krem vermişti kullandım ben çok memnun kaldım bu arada bence günlük ped daha iyi peçete veya kağıt havludan sonuçta onlar genital bölge için üretiliyo ama peçeteler falan bakteri oluşturuyo haberin olsun cnm geçmiş olsun :)

Canım çok güzel hepsi. konseptin çok güzel olmuş, hepsi birbirine uyumlu. Bebek şekeri olarak da gemili, çapalı şekerlere rastlamıştım. Aklında bulunsun temanı tamalar...

sağol cnm benimde aklımda öyle bişeyler var ama tabi bulabilirsem eminönüne bakıcam bakalım :)

Park yatak için satılan normal yataktan aldım canım. geçici Olarak yatacağından çok önemsemedim.

anladım canım ben şimdi beşik yaptırıcam ama 4 yaşına kadar yatabileceği alacağımız yerden veriyolar uyku seti ve yatağını ama uyku seti bir tane daha alıcam yedek ama yatak işini ne yapıcam bilmiiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…