ya kızlar ben böle değişik kıyafetler arıyorumm.ne bilim alıştığımız türden hastane çıkışları falan değil de.süperman tulumu giydirmişti mesela bi arkadaşım yeni doğduğunda facebook da gördüm.tabi onlar istanbul da yaşıyolar bulmuşlardır çeşit çeşit var oralarda.ben küçük bi şehirde yaşıyorum.internette aradım ama bulamıyorum..hep bildiğimiz şeyler.rastlayan var mı içinizde netten falan alayım bari?
cnm sandık beylikdüzünden bi magazadan almış 80 tl ye almış , saati metrocity den aldım 20 tl, resim çerçevesi bakırköy sosyete pazarından 10 tl ye aldım, uyku seti sandığı aldığı yerden 140 tl ye eşim almış duvardaki aksesuarlar english home den aldık 7 tl tanesi :)
Canım gerçekten çok beğendim. Hepsini güle güle kullanın inşallah. Hepsi bi başka yerden maalesef. Hem de bana oldukça uzak yerlerden Neyse artık zamanla karşılaştığım marine temalı aksesuarları alacağım ben de.
Canım sana bir şey soracağım. Bu bizim çapa bebek odası takımında beşiğin sallanma fonksiyonu var mı? Ben oda takımını aldım ama henüz gelmedi. Ve inanır mısın bu sallanma meselesini sormayı unuttum :)))
Canım gerçekten çok beğendim. Hepsini güle güle kullanın inşallah. Hepsi bi başka yerden maalesef. Hem de bana oldukça uzak yerlerden Neyse artık zamanla karşılaştığım marine temalı aksesuarları alacağım ben de.
Canım sana bir şey soracağım. Bu bizim çapa bebek odası takımında beşiğin sallanma fonksiyonu var mı? Ben oda takımını aldım ama henüz gelmedi. Ve inanır mısın bu sallanma meselesini sormayı unuttum :)))
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
Canım çok güzel hepsi. konseptin çok güzel olmuş, hepsi birbirine uyumlu. Bebek şekeri olarak da gemili, çapalı şekerlere rastlamıştım. Aklında bulunsun temanı tamalar...
İlk haftalarda benim de olmuştı ama senin haftan biraz ileri. Fakat kahverendi olması bitmiş bir kanamayı gösterirmiş. yerinde olsam hemen doktorumu arardım, senin durumunu en iyi o bilir ve yönlendirir...
sürekli sirkeli suyla yıkıyorum zaten tatlım,dün de kaşıntım artınca doldurdum sirkeyi,öyle 1-2 damla değil ama baya baya koydum,yıkar yıkamaz geçti gerçekten kaşıntı,çok iyi geldi,hatta kızarıklık vardı o bile geçmişti sabah kalktığımda..
bademcim cnm kaşıntı olayı için dr bana travocort krem vermişti kullandım ben çok memnun kaldım bu arada bence günlük ped daha iyi peçete veya kağıt havludan sonuçta onlar genital bölge için üretiliyo ama peçeteler falan bakteri oluşturuyo haberin olsun cnm geçmiş olsun :)
Canım çok güzel hepsi. konseptin çok güzel olmuş, hepsi birbirine uyumlu. Bebek şekeri olarak da gemili, çapalı şekerlere rastlamıştım. Aklında bulunsun temanı tamalar...
anladım canım ben şimdi beşik yaptırıcam ama 4 yaşına kadar yatabileceği alacağımız yerden veriyolar uyku seti ve yatağını ama uyku seti bir tane daha alıcam yedek ama yatak işini ne yapıcam bilmiiyorum.