2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sağ ol yavrusum eşin rahatsızmış galiba geçmiş olsun... ekim geçti sayılır şükür doğuran olmadı sanırım...

yavrusum kasım 26'dan sonra rahat edecem,o zamandan sonra doğarsa kızım sorun olmazmış,doktorum öyle dedi,yani 1 ay daha sabretsin benim kızım annem gibi konuştun sen de,olmaz bişey merak etme sen diyip duruyo ,hayırlısı bakalım

sağ ol yavrusum eşin rahatsızmış galiba geçmiş olsun... ekim geçti sayılır şükür doğuran olmadı sanırım...
canım ,benim değil ymd nin eşi grip olmuş
doğuran olmadı canım bidahaki ay ilk golü senden bekliyoruz

bak gör zamanı gelincede neden doğmuyor diye paralayacaksın kendini o zaman sorarım ben sana

bu arada molfix oyuntulu bez ve uni baby (en sağlıklı buymuş sanırım) civilde çok daha uygunmuş. kazıklandım...
valla canım bende o kazıklardan yedim bazen alışveriş yaparkenolur öle arada
bizde derlerki hamile bi kadının elinden su bile içsen helallik alacaksın
millete bak kıçını kaldırıp yardım bile etmiyor

yok canım yok bide gözlerini aça aça karnımı ,,kıçımı süzüolar bu kadınlarda alem haaanam sanki hiç hamile karnı görmemişler

öyle yapacam artık canım,hava o kadar nemli ki kurumuyolar yaa deli oldum..
4 nolu çocuk bezi bize olacak mı yahu eşim diyo 30 yaşa göre varsa ondan alalım dalga geçiyo benimle

canım nemli nemli ütüle masaya filan ser kurur onlar hem kolay ütülenir. çok yavaş kurursa da kokar çamaşır yoksa...

canım ben en ucuzlardan hastanede aldırdım 4 numara tek seferlik tuvaletimi yapıyordum eşim yanımda değilken. onlardan götürüp külotun içine koyacağım... hasta bezi de aldık o zaman çok pahalı oluyordu...

ya ben civile gittiğimde almamıştım keşke alsaydım

uzak mı canım alırsın üzülme... Bebişe de ıslak mendil uni baby alacağım biraz stok. görümceleri gönderirim civile...

hadi ya bacaklarına yardım etselermiş ya
ne yapayım canım marketten alırım artık

kızlar benim süpriz misafirlerim geldi görüşürüz yine öptüm hepniziiiiii

Son düzenleme:
hu huuuuuuuuuu tontişlerrr ben geldimmmmmmm :) nasılsınız bakalım biz guguşumuzla gezdik bayram yaptık kurbanımızı kestik 1 saat önce evimize döndükkk çok özlemişim evimi :) bide sizleri :) allaha şükür pek ağrım olmadı iyiyiz guguşumlada sizlerede oluyomu bilmiyorum ama guguş artık öyle çok tekme atmıyo sanki dönüyo falan hani denizde biri sizi çeker ya suyun içinde dönerek aynı karnımda öyle hareketler oluyo :) bu arada guguşa kirli sepeti bakmıştım çok pahalı gelmişti hasırdan 89.90 dı ama babişkomuz sandık almış daha güzel foto çekip koyarım :) müsait bi zamanda

chnb
ilk gün tuvalete kalkamıormuyuzbeze mi yapıyoruz

yok canım yok... benim rahim ağzıma dikiş atıldıktan bir hafta sonra suyum gelmişti 15. haftada o zaman hastanede kalmıştım o zaman bez kullandım...

Allah kabul etsin canım kurbanınızı. sepeti de görmek isteriz...
benim de hareketleri seninki gibi...

Ay bu şişkinlik beni öldürcek.2 lokma yiyorum sanki kuzu yedim.normal doğum pozisyonuna dönmüş oğluşum.o yüzden ayakları tam midemin ve göğüs kafesime doğru vuruyo sürekli.şu günler çabucak geçip de hayırlısıyla alsaydık kucağımıza...

Aynı sekilde canım benim de karnım one doğru ve güzelleştigimi söylüyor herkes ama doktorum kız diyor biz de ona güveniyoruz umarım yanilmiyordur artık herseyini aldık eşyalar kırmızı giysiler pembe :))) olsun nasalım saglikla gelsinler de

Ay bu şişkinlik beni öldürcek.2 lokma yiyorum sanki kuzu yedim.normal doğum pozisyonuna dönmüş oğluşum.o yüzden ayakları tam midemin ve göğüs kafesime doğru vuruyo sürekli.şu günler çabucak geçip de hayırlısıyla alsaydık kucağımıza...

geçmiş olsun aman dikkat et sen kendine sanada geçmesin tatlım

Sağol canım. Aynı evin içinde ne kadar dikkat etsen de kaçınılmaz son sanırım. Herhalde bana da bulaşacak gibi. Bugün biraz uykulu gibiyim.

kızlar selam nasılsınız,

ben de döndüm evime,ailelerde özleniyor tabii ama insanın kendi evi gibisi yok..

Sağol canım.
Elimden geleni yaparım artık :)

Canım benim, senin adına o kadar çok sevindim ki. Sevincini kalpten paylaştım inan. İnşallah hep böyle yüksek moralli olursun. Azıcık kaldı zaten artık :)

SonundA dışarı çıkıp Bebisine birşeylerde alabilmiş olmana cok sevindimicine cok dert oluyordu canım , saglikla kucağımıza da alırız insallah...

Senin adına çok sevindim abla. Bebiş gelince alışveriş merkezlerini altüst edrsiniz artık...

mrh guzel anneler herkesın bayramı kutlu olsun inş herkes ıyıdır geçmişi okumaya vaktım yok herkese iyi bayramlar

ayyy belim ağrıyoooo...tombulumun kıyafetlerinin çoğunu ütüledim,az kaldı.birazını da eşim yapacak sağolsun
kendi pijama ve geceliklerimizi de ütüleyecek miyiz? gerek yok demi? iç çamaşırlarımı ütülerim sadece..
yarın eve usta gelecek,son temizliği yapacaz inşallah,sonra da çantamızı hazırlayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…