daha kurumadımı nasıl iş bu ya hayret. bak kızıyorum ama neden herkes erken doğum deyip duruyor neden erken olsunki yine biz iyiyiz millet hamileyken heryerleri ağrıyor
allaha şükür biz rahat geçiriyoruz bu dönemi azcık ağrı sancı dışında, erken felan olmaz canım benim merak etme en erken 38 haftada olur oda normal zaten
amin canım çok sevindim mutlu olmana ve çıkıp gezebilmiş olmana
alışverişte yapmışsın hayırlı olsun***
aman canım boşver geçen benim babam diyor sen biraz abartıyorsun diye
ben o kadar yürümüşüm o halimle bide hemde hızlı tempoda belim kırılmıştı adım atamıyordum
millet sanıyorki biz keyfimizden yapıyoruz sanki bütün kemikleri gevşeyip hormonları tavan yapan kendileriymiş gibi
hem öyle olsalar yerlerinden kalkmazlar bize numara yapıyomuşuz gibi muamele etmek onlara zevk veriyor daha bi büyüdüklerini sanıyorlar düşüncesiz insanlar
benim karşımda hamile bi kadın iş yapacak bende oturcam kusura bakma canım insanlığını yitirmiş tipler bunlar
canım ,benim değil ymd nin eşi grip olmuşsağ ol yavrusum eşin rahatsızmış galiba geçmiş olsun... ekim geçti sayılır şükür doğuran olmadı sanırım...
yavrusum kasım 26'dan sonra rahat edecem,o zamandan sonra doğarsa kızım sorun olmazmış,doktorum öyle dedi,yani 1 ay daha sabretsin benim kızımannem gibi konuştun sen de,olmaz bişey merak etme sen diyip duruyo ,hayırlısı bakalım
valla canım bende o kazıklardan yedim bazen alışveriş yaparkenbu arada molfix oyuntulu bez ve uni baby (en sağlıklı buymuş sanırım) civilde çok daha uygunmuş. kazıklandım...
bizde derlerki hamile bi kadının elinden su bile içsen helallik alacaksın
millete bak kıçını kaldırıp yardım bile etmiyor
öyle yapacam artık canım,hava o kadar nemli ki kurumuyolar yaa deli oldum..
4 nolu çocuk bezi bize olacak mı yahueşim diyo 30 yaşa göre varsa ondan alalım dalga geçiyo benimle
ya ben civile gittiğimde almamıştım keşke alsaydım
valla canım bende o kazıklardan yedim bazen alışveriş yaparkenolur öle arada
yok canım yok bide gözlerini aça aça karnımı ,,kıçımı süzüolar bu kadınlarda alem haaanam sanki hiç hamile karnı görmemişler
ne yapayım canım marketten alırım artıkcanım nemli nemli ütüle masaya filan ser kurur onlar hem kolay ütülenir. çok yavaş kurursa da kokar çamaşır yoksa...
canım ben en ucuzlardan hastanede aldırdım 4 numara tek seferlik tuvaletimi yapıyordum eşim yanımda değilken. onlardan götürüp külotun içine koyacağım... hasta bezi de aldık o zaman çok pahalı oluyordu...
uzak mı canım alırsın üzülme... Bebişe de ıslak mendil uni baby alacağım biraz stok. görümceleri gönderirim civile...
chnb
ilk gün tuvalete kalkamıormuyuzbeze mi yapıyoruz
hu huuuuuuuuuu tontişlerrr ben geldimmmmmmm :) nasılsınız bakalım biz guguşumuzla gezdik bayram yaptık kurbanımızı kestik 1 saat önce evimize döndükkk çok özlemişim evimi :) bide sizleri :) allaha şükür pek ağrım olmadı iyiyiz guguşumlada sizlerede oluyomu bilmiyorum ama guguş artık öyle çok tekme atmıyo sanki dönüyo falan hani denizde biri sizi çeker ya suyun içinde dönerek aynı karnımda öyle hareketler oluyo :) bu arada guguşa kirli sepeti bakmıştım çok pahalı gelmişti hasırdan 89.90 dı ama babişkomuz sandık almış daha güzel foto çekip koyarım :) müsait bi zamanda
Aman CNm hurafe bunlar Dr ler görüyor B'nde 3farklı doktora baktırdım çevredekiler yüzünden ama kız bebeğim)toplamda 7 kılo aldım ve top gıbı bı karnım var )bıde kızlar anneyi çirkinleştirir derler ya yüzüm hiç olmadıgı kadar pürüzsüz ve güzel maske fln kullanmıyorum artık ihtiyacım kalmadı CNm kızım annesini güzelleştirdi ))
geçmiş olsun aman dikkat et sen kendine sanada geçmesin tatlım
gözünaydın canım geçmiş olsun eşine
kendine dikkat et bari sana bulaşmasın tabi aynı evdeyken pek mümkğn olmuyorda yinede ıhlamur felan iç c vitaminli meyve ve yeşilliklerden yede bağışıklığın güçlensin
Canlarım ben de dün hamileliğimin en keyifli gününü yaşadım desem yeridir.
Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık. Molfix göbek oyuntulu bez, nuk emzik, ped, lohusa tacı aldım krem rengi. bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
sonra eltimlere gittim yattım orada iyi oldu...
Veeeee son proluton iğnemi oldum.
Allahım isteyen herkesi sağlıkla evlatlarına kavuştursun...
sizler nasılsınız?
Eşim beni natilusa götürdü orada tekerlekli sandalyeyle 4 saat zaman geçirdim. Alışveriş yaptık. Molfix göbek oyuntulu bez, nuk emzik, ped, lohusa tacı aldım krem rengi. bir şeyler yedik... çok mutlu oldum...
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?