2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Evet bademciğim vakit geçmiyor sanki. ütüyle filan biraz oyalanırsın... benim de eşim ve oğlum gece 4 te gidiyor bu gece oğlumun doğum gününü kutladık...

ben de ufaktan yatacağım...

Evet bademciğim vakit geçmiyor sanki. ütüyle filan biraz oyalanırsın... benim de eşim ve oğlum gece 4 te gidiyor bu gece oğlumun doğum gününü kutladık...

ütü de bitti sayılır canım yaa,bugün o kadar sıkıldım ki çığlık atmak istiyorum o derece burda yalnızlıktan ölecem

Allah kavuştursun canım,iyi ki doğmuş oğluşun,darısı diğer oğluşunun başına inşallah..

iyi geceler,iyi bak kendine..

Kizlar kayseri acibadem de dogum yapcak olaniniz var mi destek 38 diye bi sigorta varmis bilgisi olan var mi

selam kızlar nasılsınız ben hala öksürüyorum öksürmekten kasıklarım taş gibi oldu nasıl gececk bu öksürük

canım zencefille balı balı karışıp ye ama abartmadan günde 1tatlı kaşığı yiyip üstüne ılık su içiyodum ben öyle atlattım hamileliğin başlarında öyle olmuştum
çok geçmiş olsun

günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrrr

bayramıda bitirdikk geri sayımlarımızz artık iyice başlamalı demi??

valla iki gündür benim kızım hiç kıpırdamadıı bugünü bekledim vallaa hareket yok denecek kadr azdıı..

neyseki dün gece bir başladıı ben nerdeyse kalkıp göbek atıcaktımm..Ohh Allhaa şükürler olsun yaaaaaaaaaaaaa
okadar korkuyorum kiiiiiiiiiiii

çok güzel güle güle kullan tatlım

canım ,benim değil ymd nin eşi grip olmuş
doğuran olmadı canım bidahaki ay ilk golü senden bekliyoruz

bak gör zamanı gelincede neden doğmuyor diye paralayacaksın kendini o zaman sorarım ben sana

o belli olmaz dünüşümm eşim diyo bu gidişle 1 ayı bulmaz doğurursun sen diyo bana yakındır gelicek bu çocuk diyo(

hoşgeldin tatlım Allah kabul etsin kurbanınızı . ağrın olmadığınada çok sevindim inş doğuma kadar olmaz

Günaydın tontişler bugün Cumhuriyet Bayramı ve ben çok mutluyum

Hepimizin bayramı kutlu olsun kızlar Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kocaman

hoşgeldin tatlım Allah kabul etsin kurbanınızı . ağrın olmadığınada çok sevindim inş doğuma kadar olmaz

aminnnnn cnm çok sağol ağrım yok ama dün netten tahlil sonuçlarına baktım sistis çıkmış öyle yazıyo bakalım cmrtesi randevum var ne olucak :)
Aradığında ne diyorlar canım?
İnşallah en kısa zamanda getirirler eksik parçaları da yaa. Ne sinir bozucu bir durum. Parayı hemen alırken iyi ama.

biz not aldık arıyacağız diyolar en son aldığımn yere gittim şikayete oradada kıza dedim kaç kere aradık die bilgisayarda gözükmüyo not almamışlar dedi ayyyyyy kıyameti kopardım kızdım ben doğuma gidincemi gelcek bunlar dedim sonra dedi ben hemen not alıyorum acil die dedi ama bunu dielide 1 hafta oldu artık nasıl acilseee

oğlunun doğum günü kutlu olsun ablacım hepbirlikte daha nice doğum günleri kutlamak nasip etsin Allahım

öncelikleee günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn tontişlerrr cumhuriyet bayramımızda kutlu olsunn öğrenci olmak vardı şimdi :) özledim yahu sanki evde hiç bayram coşkusunu yaşayamıyoz dışarıda çıkmam yasak kociş çıkmıyacan dedi eylemler falan olurmuş başıma bişey gelirmiş falan filan evde sıkılıyom ya belki guguşumun cicilerini yıkarım bende üşenmezsem :)

guguşunun odası harika tatlım bayıldım oğluşumlaaa
çokkkkkk sağol kuzummm begenmenize sevindim daha iyileri senin guguşunun olsun inşallahh :)

Günaydın tontişler bugün Cumhuriyet Bayramı ve ben çok mutluyum

Hepimizin bayramı kutlu olsun kızlar Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kocaman

sağol tatlımmm seninde bayramın kutlu olsunnnnnnn bende sizi bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…