Evet bademciğim vakit geçmiyor sanki. ütüyle filan biraz oyalanırsın... benim de eşim ve oğlum gece 4 te gidiyor bu gece oğlumun doğum gününü kutladık...
Evet bademciğim vakit geçmiyor sanki. ütüyle filan biraz oyalanırsın... benim de eşim ve oğlum gece 4 te gidiyor bu gece oğlumun doğum gününü kutladık...
canım zencefille balı balı karışıp ye ama abartmadan günde 1tatlı kaşığı yiyip üstüne ılık su içiyodum ben öyle atlattım hamileliğin başlarında öyle olmuştum
çok geçmiş olsun
slm kızlar nasılsınız dün bişeyler daha aldım kendime 3 lü pijama takımı sabahlığı polar pijamanın omuzdan düğmeleri var emzirmek için çok rahat Hamile ve Lohusa 3'l Pijama Seti - ocukmarket.com mavi olanı eşim çok beğendi özellikle sabahlığı polar olduğu için üşütmeyim gecelik kaldı onuda başkja yerden alcam daha uygun olsun dedim.
hu huuuuuuuuuu tontişlerrr ben geldimmmmmmm :) nasılsınız bakalım biz guguşumuzla gezdik bayram yaptık kurbanımızı kestik 1 saat önce evimize döndükkk çok özlemişim evimi :) bide sizleri :) allaha şükür pek ağrım olmadı iyiyiz guguşumlada sizlerede oluyomu bilmiyorum ama guguş artık öyle çok tekme atmıyo sanki dönüyo falan hani denizde biri sizi çeker ya suyun içinde dönerek aynı karnımda öyle hareketler oluyo :) bu arada guguşa kirli sepeti bakmıştım çok pahalı gelmişti hasırdan 89.90 dı ama babişkomuz sandık almış daha güzel foto çekip koyarım :) müsait bi zamanda
biz not aldık arıyacağız diyolar en son aldığımn yere gittim şikayete oradada kıza dedim kaç kere aradık die bilgisayarda gözükmüyo not almamışlar dedi ayyyyyy kıyameti kopardım kızdım ben doğuma gidincemi gelcek bunlar dedim sonra dedi ben hemen not alıyorum acil die dedi ama bunu dielide 1 hafta oldu artık nasıl acilseee
öncelikleee günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn tontişlerrr cumhuriyet bayramımızda kutlu olsunn öğrenci olmak vardı şimdi :) özledim yahu sanki evde hiç bayram coşkusunu yaşayamıyoz dışarıda çıkmam yasak kociş çıkmıyacan dedi eylemler falan olurmuş başıma bişey gelirmiş falan filan evde sıkılıyom ya belki guguşumun cicilerini yıkarım bende üşenmezsem :)