2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Almayım diyosun ama ya lazım olursa diye alıyosun.normal doğum olacağı kesin olsa doğru düzgün bişey almicam ama belli olmazki.acemilik de var tabi:)

evin yakınmış canım sanki bişey lazım olursa eşini yollarsın gider alır ayy keşke bende acemi olsaydım ozman daha bir cesaretliydim sanki benimki 2inci canım

sagra neyse bitti bayram ama bir daha olursa sessiz kalma canım... bu tür insanlardan nefret ederim...

evet canım kol çantası içinde bebek bakım ürünleri vardı... 39900 tl aldım. meğer sırt çantası da varmış ama bitmiş kampanya. çok güzel çanta...

kırmızı ve laciverti varmış sanırım eşim itriyat deposunda çalışıyor oda kasımda getircek bakalım sırt çantalı olandan varmıymış

kırmızı ve laciverti varmış sanırım eşim itriyat deposunda çalışıyor oda kasımda getircek bakalım sırt çantalı olandan varmıymış

ben kırmızı sırt çantası isterdim aslında. çok beğendim çünkü... sırt çantaları çok pahalı yoksa...

sagra neyse bitti bayram ama bir daha olursa sessiz kalma canım... bu tür insanlardan nefret ederim...

tavsiyen için çok saol canım ben biraz sakin ve sessiz biriyim aslında ii değil herşeyi içimde yaşıyorum sırf karşıdaki üzülmesin ama üzülen sen oluyorsun

evin yakınmış canım sanki bişey lazım olursa eşini yollarsın gider alır ayy keşke bende acemi olsaydım ozman daha bir cesaretliydim sanki benimki 2inci canım

ben sadece doğum konusunda cesaretliyim o da cahilliğimden bilmiyorum ya başıma geleceği:))diğer hazırlıklarda hep bişeyleri unutuyorum gibi geliyooo.

ben sadece doğum konusunda cesaretliyim o da cahilliğimden bilmiyorum ya başıma geleceği:))diğer hazırlıklarda hep bişeyleri unutuyorum gibi geliyooo.

ayy canım bende ilkimde aynen öyleydim doğum konusunda acayip deli cesareti vardı düşün yani doğumum başlamıştı açılma 8 cm di 10cm de bebek doğuyor ben yinede eşime ben evde oturcam sen işe git demiştim doktor kanala çocuk girmiş doğum başlamış ne cesaret demişti şimdi hemen koşarım heralde

herkese ii akşamlar tontişler az uzanayım belim ağrıyor kendinize ii bakın canlar

selam canm ne güzel haberlerle dönmüşsün kontrole gitm,sin arısı başımıza benm ctesi kontrolüm bakalım. bizimki de normal pozisyonu almmaıştı daha afacan. ben de sezeryan olcaksa 12.12 isterm tabi:) ama normal olsa keşke..

Şafak 32 çarşamba kontrol var kzım kaburgalarımı ezdi ya nefes alamıyorum sizde de öyle mi oluyoo:44:

2 kasım cuma 16.30

Kızlar benim hastane çantam 2 tane oldu.herkesin mi öyle benmi abarttım acaba?

normal çantaysa bu spor çantalarından falan rahat olur 2 çanta biri bebeğe biri sana

Şafak 32 çarşamba kontrol var kzım kaburgalarımı ezdi ya nefes alamıyorum sizde de öyle mi oluyoo:44:

bende sendenim canım

slm kzlar
cnm bnm öyle olmuyorda mesela artk yürüyüşe çknca çok acı çekiyorum.
vajinama sancılar griyor
ha bi de bebeğimn hareketleri çok canımı yakıyorşşş

2 kasım cuma 16.30

Kızlar benim hastane çantam 2 tane oldu.herkesin mi öyle benmi abarttım acaba?

normal çantaysa bu spor çantalarından falan rahat olur 2 çanta biri bebeğe biri sana

bende sendenim canım

benim de çarşamba günü kontrolüm... benim göğüs altımda ayakları nefessiz kalıyorum gece ve belim ağrıyor...

ymd canımmmmm nasılsın çamaşır bitti mi? iyi olsaydım gelirdim yardıma çok severim ütüyü ben...

benim de görümce karadayıyı seyrediyor ben de o ses türkiyeyi istiyorum tabi kendi evim değil ki benim dediğim olsun. reklam girecek de açacak arada...

bebek şekeri sepetini sipariş ettim...

her ne kadar gitti gidiyordan nefret etsem de yine oradan...

kızlar meraba yarın oğluma aışverişe gidiyorum kıyafet olarak en kullanışlı neler olur siz neler aldınız kıyafet olarak acil yardım edin kızlar

Çabuk gel artıkkkkkk :) Eksikliğin ciddi ciddi belli oluyor :)
Osmanoğlu Hastanesi'ne hiç gitmedim ama hep elit bir hastane olduğunu duymuşumdur.
FNG zaten tartışmasız güzel bir hastane.
Hospitalium'a ise hayır...

Maşallah kuzucuğaaa Benim bebişim kaç kilo oldu ki acaba... Çok merak ediyorum. Bir an önce Cuma günü gelsin artık.
Tarih süper olmuş :) Benim de tarihim belli olsun artık kıskanıyoruuuuummmmmmmm :)))

kızlar yaptığım liste şu şekilde .eğer gereksiz bulduğunuz ya da şu da olsun dediğiniz varsa lütfen eklermisiniz tecrübeli anneler özellikle sizlere danışıyorum yada çevresinde yenidoğan bebek olupta tecrübe edinmiş olanlar hastane çıkışını aldığımiçin onu yazmadım kızlar

alttan çıtçıtlı uzun ve yarım kollu bady
alttan çıtçıtlı sıfır kol bady
ayaklı kollu pijama tulum
alt üst kollu takım
önlük
çorap bebe eldiveni
atlet kilot
bebek başlığı
yelek
pantalon kazak hırka
atkı eldiven
kenarları kulaklı şapka
dizlik
bebe giysisi askısı
peluş battaniye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…