2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar meraba yarın oğluma aışverişe gidiyorum kıyafet olarak en kullanışlı neler olur siz neler aldınız kıyafet olarak acil yardım edin kızlar

hastane çıkışı
ikili takımlar.
uzun kollu badiler
tulum
iç zıbın olabilir ya da çıtçıtlı atlet
penye yelek
pazen battaniye
eldiven, çorap, şapka
alt ayaklı pijama altı...

ymd canımmmmm nasılsın çamaşır bitti mi? iyi olsaydım gelirdim yardıma çok severim ütüyü ben...

Canımmmmmmm merhabaaa :))
Bir posta çamaşırım daha kaldı. Onu da yıkayınca toplam 4 posta olmuş olacak :))) Asacak yer kalmadı o yüzden onu yarına bıraktım. Diğerleri kurusun bu arada :) Henüz sadece mendiller kurudu, onları ütüledim canım :)) Keşke bir arada olsak, birlikte hazırlansak. Ne heyecanlı olur :)))))))

Bu arada Çarşamba'yı da iple çekiyorum. Senin bebişin doğum tarihini de çok merak ediyorum çünkü :) İnşallah belli olur.

benim de görümce karadayıyı seyrediyor ben de o ses türkiyeyi istiyorum tabi kendi evim değil ki benim dediğim olsun. reklam girecek de açacak arada...

Ben de O Ses Türkiye'yi izliyorum :)) Az kaldı evine gitmene inşallah. 2 yakışıklı oğluşun, eşin ve sen. Bu günler hayırlısıyla bitecek inşallah :)

kızlar meraba yarın oğluma aışverişe gidiyorum kıyafet olarak en kullanışlı neler olur siz neler aldınız kıyafet olarak acil yardım edin kızlar

canım genelde çıtçıtlı badi, ayaklı alt pijamalar lazım oluyomuş bende acemi acemi aldım beğendiklerimi ihtiyaç olursa alırız gene. bence beğendiğini al ama 0-3 ay fazla bişi alma diyolar. fazla giyemiyolarmış 3-6 ay da al.

ben karnıma krem sürüyorum. karnım genelde soğuk bu yüzden bebiş üşür mü acep amniyo sıvısını soğutur mu soğukluk?

Ben karnıma hiçbir şey sürmememe rağmen göbek deliği hızası karnımda hep buz gibi :))) Ne alaka anlamadım ama yazın en sıcak günlerinde bile öyleydi. Karnımda lokal bir soğukluk. Doktora vs. hiç sormadım. Bir şey olsa şimdiye çıkardı kokusu zaten :)

yanına yazdım canım....

yanına yazdım canım....

Merhaba canım öncelikle alışveriş süper çok zevkli bebeklerimz için ne aldklarımı yazıyorum hastane çıkışı 10lu,zıbın 3 tane,çıt çıtlı badi uzun kısa askılı kollu al bayağı bi,yıldız pijama 2-3 tane,yelek,tulum ayaklı çok alma ,eldıven,çorap bide patikli çorap kilotlu çorap,alt açma,şapka penye,banyo havlusu,battaniye penye,peluş bide polar kundak gibi aldı annem alt üst takımlar ama bu kıyafetleri 03 ay 3 6 ay felan al küçük alma hepsini

benim özellikle bu aralar buz gibi...

İnşallah bu sefer vukuatsız bir alışveriş olur

Amin...

Ben de O Ses Türkiye'yi izliyorum :)) Az kaldı evine gitmene inşallah. 2 yakışıklı oğluşun, eşin ve sen. Bu günler hayırlısıyla bitecek inşallah :)

inşallah canım...

az kaldı randevulara. yarın benim dr türkmaxa çıkıyormuş ama çekmiyor burada ya...

ne güzel olurdu gerçekten...

Maşallah kuzucuğaaa Benim bebişim kaç kilo oldu ki acaba... Çok merak ediyorum. Bir an önce Cuma günü gelsin artık.
Tarih süper olmuş :) Benim de tarihim belli olsun artık kıskanıyoruuuuummmmmmmm :)))

sen de güzel bir tarih ayarla canım...

kızlar ben bebe yemek yeme masası yerine salıncak almayı düşünüyorum aranızdan alan ya da kullanan var mı
bir de ana kucağı almıcam puset alıcam sizce kızlar

az kaldı randevulara. yarın benim dr türkmaxa çıkıyormuş ama çekmiyor burada ya...

ne güzel olurdu gerçekten...

sen de güzel bir tarih ayarla canım...

Turkmax, Digitürk'te var sanırım. Saat kaçta çıkıyormuş, bakayım ben.

Benim güzel tarih seçmem nasıl olur bilmiyorum canım. 12.12.2012 benim için biraz geç bir tarih olurmuş gibi geliyor. Aslında gönlümden geçen 08.12.2012 ama o gün de Cumartesi'ye geliyor. Cumartesi olması beni biraz tedirgin ediyor. Doktor ertesi gün de hastanede olsa kendimi daha iyi hissederim.

İçimden bir ses ya 04 Aralık ya da 10 Aralık olacak diyor :))

bir de kızlar 3 tekerlek mi 4 tekerlek mi bebek arabası aldınız ben bunu beğenmiştim yarın alıcaz kısmetse ama aklımda şüphe kaldı

kızlar ben bebe yemek yeme masası yerine salıncak almayı düşünüyorum aranızdan alan ya da kullanan var mı
bir de ana kucağı almıcam puset alıcam sizce kızlar
Eki Görüntüle 541439

canım bunun mavisini büyük oğluma aldım hiç kullanışlı değil çünkü bebeğin çocuğun vücut şekline uygun değil. anakucağı araba koltuğu gibi olanlar kullanışlı. benim oğlan hiç sallanmadı eltiminki bahsettiğim gibi onda duruyordu...

dediğin gibi geç olabilir. ama belli de olmaz 12 ler:))

sanırım 13.30 da. nete düşüyor gerçi...

bir de kızlar 3 tekerlek mi 4 tekerlek mi bebek arabası aldınız ben bunu beğenmiştim yarın alıcaz kısmetse ama aklımda şüphe kaldı
Eki Görüntüle 541444

ben 3 tekerlek kullanmadım puset alacağım baharda...

canım bu şekilde mi

Son düzenleme:
evet aynısı var bende. buz mavisi lacivertlisi. hem sallakken ya ön ya arka ayağı kalkıyor çok oturaklı bir şey değil. hem dediğim gibi çocuğun vucut şekline uygun değil...
canım kullanışlı olanı böyle birşey mi internette başka bulamadım:26:

bunu görmedim ama bence bu kullanışlı hem bebeğin vucut şekline uygun hem de ayakları sallarken kalkmaz ayağa...
ya canım ben salıncağı yemek masası almayıp bunu almayı düşündüm yani 6 aydan 9 aydan sonra da oturtup yemeğini yedirebilirim diyedüşünerek almak istedim.mesela uyuyorken oturduğumuz odada yatırırm onun içine hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…