kızlar meraba yarın oğluma aışverişe gidiyorum kıyafet olarak en kullanışlı neler olur siz neler aldınız kıyafet olarak acil yardım edin kızlar
ymd canımmmmm nasılsın çamaşır bitti mi? iyi olsaydım gelirdim yardıma çok severim ütüyü ben...
benim de görümce karadayıyı seyrediyor ben de o ses türkiyeyi istiyorum tabi kendi evim değil ki benim dediğim olsun. reklam girecek de açacak arada...
kızlar meraba yarın oğluma aışverişe gidiyorum kıyafet olarak en kullanışlı neler olur siz neler aldınız kıyafet olarak acil yardım edin kızlar
bebek şekeri sepetini sipariş ettim...
her ne kadar gitti gidiyordan nefret etsem de yine oradan...
ben karnıma krem sürüyorum. karnım genelde soğuk bu yüzden bebiş üşür mü acep amniyo sıvısını soğutur mu soğukluk?
kızlar yaptığım liste şu şekilde .eğer gereksiz bulduğunuz ya da şu da olsun dediğiniz varsa lütfen eklermisiniz tecrübeli anneler özellikle sizlere danışıyorum yada çevresinde yenidoğan bebek olupta tecrübe edinmiş olanlarhastane çıkışını aldığımiçin onu yazmadım kızlar
alttan çıtçıtlı uzun ve yarım kollu badyxxxxxxxxxxx
alttan çıtçıtlı sıfır kol badyxxxxxxxxxxxxx
ayaklı kollu pijama tulumxxxxxxxx
alt üst kollu takım xxxxxxxxx
önlükxxxxxx
çorap bebe eldivenixxxxxx
atlet kilot kilot az al bir iki tane dr ye giderken. bez olduğu için gerek olmuyor. atlet çıtçıtlı al
bebek başlığı xxxx
yelek penye çok kullanışlı boy boy al...
pantalon kazak hırka ilk aylarda değil de 3 aydan sonra olabilir...
atkı eldiven 3 aydan sonra olabilir...
kenarları kulaklı şapka olabilir...
dizlik ben kullanmadım
bebe giysisi askısı
peluş battaniye bir tane al. 2 penye, 3 pazen battaniye
kızlar yaptığım liste şu şekilde .eğer gereksiz bulduğunuz ya da şu da olsun dediğiniz varsa lütfen eklermisiniz tecrübeli anneler özellikle sizlere danışıyorum yada çevresinde yenidoğan bebek olupta tecrübe edinmiş olanlarhastane çıkışını aldığımiçin onu yazmadım kızlar
alttan çıtçıtlı uzun ve yarım kollu badyxxxxxxxxxxx
alttan çıtçıtlı sıfır kol badyxxxxxxxxxxxxx
ayaklı kollu pijama tulumxxxxxxxx
alt üst kollu takım xxxxxxxxx
önlükxxxxxx
çorap bebe eldivenixxxxxx
atlet kilot kilot az al bir iki tane dr ye giderken. bez olduğu için gerek olmuyor. atlet çıtçıtlı al
bebek başlığı xxxx
yelek penye çok kullanışlı boy boy al...
pantalon kazak hırka ilk aylarda değil de 3 aydan sonra olabilir...
atkı eldiven 3 aydan sonra olabilir...
kenarları kulaklı şapka olabilir...
dizlik ben kullanmadım
bebe giysisi askısı
peluş battaniye bir tane al. 2 penye, 3 pazen battaniye
Ben karnıma hiçbir şey sürmememe rağmen göbek deliği hızası karnımda hep buz gibi :))) Ne alaka anlamadım ama yazın en sıcak günlerinde bile öyleydi. Karnımda lokal bir soğukluk. Doktora vs. hiç sormadım. Bir şey olsa şimdiye çıkardı kokusu zaten :)
İnşallah bu sefer vukuatsız bir alışveriş olur
Ben de O Ses Türkiye'yi izliyorum :)) Az kaldı evine gitmene inşallah. 2 yakışıklı oğluşun, eşin ve sen. Bu günler hayırlısıyla bitecek inşallah :)
Canımmmmmmm merhabaaa :))
Bir posta çamaşırım daha kaldı. Onu da yıkayınca toplam 4 posta olmuş olacak :))) Asacak yer kalmadı o yüzden onu yarına bıraktım. Diğerleri kurusun bu arada :) Henüz sadece mendiller kurudu, onları ütüledim canım :)) Keşke bir arada olsak, birlikte hazırlansak. Ne heyecanlı olur :)))))))
Bu arada Çarşamba'yı da iple çekiyorum. Senin bebişin doğum tarihini de çok merak ediyorum çünkü :) İnşallah belli olur.
Maşallah kuzucuğaaaBenim bebişim kaç kilo oldu ki acaba... Çok merak ediyorum. Bir an önce Cuma günü gelsin artık.
Tarih süper olmuş :) Benim de tarihim belli olsun artık kıskanıyoruuuuummmmmmmm:)))
az kaldı randevulara. yarın benim dr türkmaxa çıkıyormuş ama çekmiyor burada ya...
ne güzel olurdu gerçekten...
sen de güzel bir tarih ayarla canım...
kızlar ben bebe yemek yeme masası yerine salıncak almayı düşünüyorum aranızdan alan ya da kullanan var mı
bir de ana kucağı almıcam puset alıcam sizce kızlar
Eki Görüntüle 541439
Turkmax, Digitürk'te var sanırım. Saat kaçta çıkıyormuş, bakayım ben.
Benim güzel tarih seçmem nasıl olur bilmiyorum canım. 12.12.2012 benim için biraz geç bir tarih olurmuş gibi geliyor. Aslında gönlümden geçen 08.12.2012 ama o gün de Cumartesi'ye geliyor. Cumartesi olması beni biraz tedirgin ediyor. Doktor ertesi gün de hastanede olsa kendimi daha iyi hissederim.
İçimden bir ses ya 04 Aralık ya da 10 Aralık olacak diyor :))
bir de kızlar 3 tekerlek mi 4 tekerlek mi bebek arabası aldınız ben bunu beğenmiştim yarın alıcaz kısmetse ama aklımda şüphe kaldı
Eki Görüntüle 541444
canım bu şekilde mi
Eki Görüntüle 541447
Eki Görüntüle 541450 canım kullanışlı olanı böyle birşey mi internette başka bulamadım:26:
ya canım ben salıncağı yemek masası almayıp bunu almayı düşündüm yani 6 aydan 9 aydan sonra da oturtup yemeğini yedirebilirim diyedüşünerek almak istedim.mesela uyuyorken oturduğumuz odada yatırırm onun içine hem debunu görmedim ama bence bu kullanışlı hem bebeğin vucut şekline uygun hem de ayakları sallarken kalkmaz ayağa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?