2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Aldim canim, acayip cok cesit var. Ben eglenceli seyleri seviyorum ustu miki ve minili bir gecelik begenmistim internette gidince onu aldim bir de emzirme sutyeni aldim.
DISNEY HAMLE GECELK Pijama Dnyas

cnm bende burdan almayı planlıyorum da hem pijama hemde gecelik nasıl sipariş mi verdin kendin bizzat aldınmı aldıysan kalitesi nasıl ben şimdi sipariş vercem ama beden konusunda karasızım gecelik kaç beden olmalıo çok kararsızım gerçi annemler ankarada gelirken al getir diyecem ama o gelene kadar bekleyemem bi fikir vverin bana...

Ben gittim dukkanlarindan aldim. Medium beden aldim geceligi ama baska yerden xl ve l beden aldim yani kaliba gore degisiyor sanirim. Kalitesi iyiydi, chnb de oradan aldi o siparis verdi kargoyla yolladilar. Bence sen internetten begen annenesoyle gitsin baksin uygun bedenini alsin sana da kargoyla yollasin gelmelerini beklemezsin boylece veya hangisini alacagin netlesince internetten sen siparis verirsin.

ben de bu siteden gecelik ve sabahlıklı pijama takımı aldım. kargo da çabuk geldi. hamilelik öncesi bedenim small idi, şimdi de lcw.nin hamile reyonundan s beden alıyorum. gecelik ve pijamada da s ısmarladım ve tam oldu. iyi ki bir beden büyüğü olsun diye m almamışım...

canım 100 tl üzeri kargo ücretsiz. malları da çok güzel çıktı ben l aldım. normalde de m- l arası giyiyorum. istersen telefon et sor ben ettim l dediler kiloma göre. lohusa atleti ve sütyeni, kilotu da çok kaliteli...

aaaa evet,nasıl olacak o zaman? :26: doktoruna bi sor canım sen

soracağım...:)

evet canım benim de dikkatimi çekti, bu konuyu doktorunla konuşmalısın, gerçi doktorun senin durumunu bizlerden daha iyi biliyor ama aklında şüphe kalmasın.

canım özellikle spinal istiyorum dedim o da bu yöntemi dedi kendi de memorialde dr. soracağım...

Herkese merhabalar,
2 gündür giremedim tatil dönüşü baya muhabbetler olmuş.Geçmişe bir göz attım hızlıca, henüz doğuran olmamış. Doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler, özellikle Chnb bebişine maşallah
29 ekim'de ben de gittim şu meşhur Han'a. Uygun şeyler vardı, şekerleri kendim yaparım diye düşünmüştüm, hazır yapılmış olanlar daha ucuzdu onlardan aldım. Lohusa pijaması Bakırköyde bakmıştım çok pahalıydı. Sadece pijama satan bir han'dan da onu aldık. Artık bavulumu hazırlayabilirim. Yaşasın eksiklerim kalmadı sanırım.

gerçek komşumuz var o anlatmştı doğma giderkende olmuştu diye zaten hep belden aşağı anlatrdı sapık bacı

kızlar söylendiğine göre normal doğumu kolaylaştırıyormuş.bana da yaşlı komşularım söyledi.ben de sezeryan olucam deyip utanıp konuyu kapatmıştım.

ben 2 gecelik 2 pijama takımı sabahlığı var. ayna, tarak, terlik, nemlendirici, çorap, çetik, göğüs kalkanı, pedi, kullan at kilot, lohusa atlet ve styeni 1 er tane, lohusa tacı, ne olur ne olmaz diye jilet, humana stil tea(daha almadım),uzun ped, ve ne olur ne olmaz çocuk bezi kendime, havlu peçete, tarak, diş fırçası macunu. ayrıca sünnetmiş doğunca ilk bebeğin ağzına hurma sürmek. hurma koydum... eşim kalacak yanımda ona da terlik ve pijama takımı koydum...

inşallah sorunsuz atlatırsın canım...

sağ ol canım. sen de iyi yapmışsın...güle güle kullan...

Walla kızlar B'nde o pijamacıdan beğenmiştim bişeyler ama beden konusunda tereddüt ediyorum ya büyük ya da küçük olursa die bu dısneyleri B'nde cok beğendim(

kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:

Son düzenleme:
kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:

ben port bebe kullanacağım. port bebenin üstüne örtü oyalamış annem onu koyacağım.

Walla kızlar B'nde o pijamacıdan beğenmiştim bişeyler ama beden konusunda tereddüt ediyorum ya büyük ya da küçük olursa die bu dısneyleri B'nde cok beğendim(

Eger benim aldigim geceligi begendiysen gogus kismini mezurayla olceyim istersen ona gore bedenini tahmin edebilirsin.

yanlış olmuş düzeltemedim, olacaktı. Çok pardon. Bende çıkmıyo o ifadeler, sizlerin yazdıklarınızdan aklımda kalanları kullanıyorum :)

Ben anakucağında çıkarmayı düşünüyodum ama sanırım kucağımdan bırakamayıp sadece battaniye ile kucağımda çıkarırım...

ana kucağıyla çıkaranlar var ama onun içi kavisli olduğu için ben de battaniyeyle çıkartmayı düşünüyorum kokusunu çekerim doya doya içime

Hastahanede ve bebişimin duasında dağıtmak üzere aldığım süsleri de paylaşmak istedim. Cumartesi teslim edilecek ama ben internetten aynısını buldum.

Mavi renkli olanı aldık...Duası için anahtarlık olarak da, buzdolabı süsü olarak da kullanılıyor...

Kayınvalidem notluktan kimse anlamaz dedi,ben de sadece hastane için bunu seçtim, hastaneye gelenler genelde gençler olur diye düşündüm...

Son düzenleme:
bugün bende bebeğime pazarda gördüm kundak gibi sarlan battaniyelerden vardı ondan aldım zaten aklımdaydı bu sefer bebeğimi tabii çok sıkmadan kundak yapıp uytmak bunuda görünce hemen aldım çünkü bebeği ilk 3 ay kundaklamak ona anne karnındaki hissi veriyomuş benilk oğlumu zor uyuturdum annem sar rahat uyusun derdi bende öyle sarılınca rahat edemez derdim
amerikada bilim adamları şimdi kolik olan bebekleri böyle daha sakin atlattıklarını söylemişler ne varsa eskilerde var bunu bir kez daha öğrendim bende resim yüklemek istiyom ama hem bilmiyom hemde çok üşeniyom:)))

canım çok güzl de doğum tarihi yazayacak mı bunlarda birde bebek adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…