Aldim canim, acayip cok cesit var. Ben eglenceli seyleri seviyorum ustu miki ve minili bir gecelik begenmistim internette gidince onu aldim bir de emzirme sutyeni aldim.
DISNEY HAMLE GECELK Pijama Dnyas
cnm bende burdan almayı planlıyorum da hem pijama hemde gecelik nasıl sipariş mi verdin kendin bizzat aldınmı aldıysan kalitesi nasıl ben şimdi sipariş vercem ama beden konusunda karasızım gecelik kaç beden olmalıo çok kararsızım gerçi annemler ankarada gelirken al getir diyecem ama o gelene kadar bekleyemem bi fikir vverin bana...
cnm bende burdan almayı planlıyorum da hem pijama hemde gecelik nasıl sipariş mi verdin kendin bizzat aldınmı aldıysan kalitesi nasıl ben şimdi sipariş vercem ama beden konusunda karasızım gecelik kaç beden olmalıo çok kararsızım gerçi annemler ankarada gelirken al getir diyecem ama o gelene kadar bekleyemem bi fikir vverin bana...
kızlar dr bana bu yöntemi dedi ama ben pıhtılaşma iğnesi oluyorum ve dr de biliyor
aaaa evet,nasıl olacak o zaman? :26: doktoruna bi sor canım sen
evet canım benim de dikkatimi çekti, bu konuyu doktorunla konuşmalısın, gerçi doktorun senin durumunu bizlerden daha iyi biliyor ama aklında şüphe kalmasın.
gerçek komşumuz var o anlatmştı doğma giderkende olmuştu diye zaten hep belden aşağı anlatrdı sapık bacı
kızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.
ben şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var
10 tane bebek bezi
2 takım hastane çıkışı seti(battaniyesi şapkası hepsi içinde zaten )
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
pamuk, (poposunu temzilemek için bir kaç ay ıslak mendil kullanmicam poposuna )
emzik,biberon
puset
2 tane büyük beyaz tülbent
6 tane mendil
ıslak mendil
süt sağma makinası lazım olur diye yanıma alıyorum,
kendi çantamıda cumartesi hazırlayacağım,
siz neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim böylece birbirimizin eksiğini tamamlamış oluruz
merhaba kızlar.umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir gitgide sona doğru yklaşıyoruz allahın izniyle inşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi.seastre çok geçmiş olsun canım dr her konuda muhakkak bilgilendir çok geçmiş olsun canım .
kızlar ben dr gittim suyum sınırdaymışartık plasenta su üretmiyormuş : ( çok canım sıkıldı.son 1 haftadırda taşikardi şikayetim vardır onuda söledim dr kan istedi demirine felan bakalım diye ama yok kanım hemen pıhtılaşıyo sorunuyla karşılaştım bu seferde hepsi üstüste geldi ikinci denemede kan alındı ama zarzor tüpe boşaltırken bile hemşire zorlandı baya.sonucum cuma günü çıkıcak.dünden beri başım kazan gbi oldu sıkıldım çok.böle bi durum yaşayan varmı aranızda..dr 1 hafta sonra tekrar bakıcak suyun durumuna göre karar verilcek.daha 2 hafta en az içimde durması lazım
Herkese merhabalar,
2 gündür giremedim tatil dönüşü baya muhabbetler olmuş.Geçmişe bir göz attım hızlıca, henüz doğuran olmamış. Doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler, özellikle Chnb bebişine maşallah
29 ekim'de ben de gittim şu meşhur Han'a. Uygun şeyler vardı, şekerleri kendim yaparım diye düşünmüştüm, hazır yapılmış olanlar daha ucuzdu onlardan aldım. Lohusa pijaması Bakırköyde bakmıştım çok pahalıydı. Sadece pijama satan bir han'dan da onu aldık. Artık bavulumu hazırlayabilirim. Yaşasın eksiklerim kalmadı sanırım.
kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:
kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:
Walla kızlar B'nde o pijamacıdan beğenmiştim bişeyler ama beden konusunda tereddüt ediyorum ya büyük ya da küçük olursa die bu dısneyleri B'nde cok beğendim(
Herkese merhabalar,
2 gündür giremedim tatil dönüşü baya muhabbetler olmuş.Geçmişe bir göz attım hızlıca, henüz doğuran olmamış. Doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler, özellikle Chnb bebişine maşallah
29 ekim'de ben de gittim şu meşhur Han'a. Uygun şeyler vardı, şekerleri kendim yaparım diye düşünmüştüm, hazır yapılmış olanlar daha ucuzdu onlardan aldım. Lohusa pijaması Bakırköyde bakmıştım çok pahalıydı. Sadece pijama satan bir han'dan da onu aldık. Artık bavulumu hazırlayabilirim. Yaşasın eksiklerim kalmadı sanırım.
canım çok güzl de doğum tarihi yazayacak mı bunlarda birde bebek adıHastahanede ve bebişimin duasında dağıtmak üzere aldığım süsleri de paylaşmak istedim. Cumartesi teslim edilecek ama ben internetten aynısını buldum.
Eki Görüntüle 542861 Mavi renkli olanı aldık...Duası için de anahtarlık olarak da, buzdolabı süsü olarak da kullanılıyor...
Eki Görüntüle 542862 Kayınvalidem notluktan kimse anlamaz dedi,ben de sadece hastane için bunu seçtim, hastaneye gelenler genelde gençler olur diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?