ben geldim kızlar oğluşumu gördük keyifdeydi paşam şekerim düzene girince bebeğimin gelişimide yavaş yavaş düzene girmiş şükür doktorum 1ay daha sabret dedi diyete devam kasım 12de nts
istedi kilosu 2.650 suyu gayet iimiş ve normal doğum dedi doktor ama yinede son anda karar vericez dedi:)
mermaid, chnb, gökçe, ymd kızlar hepiniz sezeryan mı olcaksınız..
sanki doğan bebeğin tırnağı kesilcek bende bi yerde okudum kadın kocasına bile terlik almışta koymuş çantasına üç beş parça bişey olsun altı üstü en fazla 2gün kalacanız
ewet canım bu önlük lazım beğenmiştim uygundu ama kapıda ödemesi yoktu bende kapıda ödemeli kirli torbası buldum onu sipariş vercem şimdi
Hastahanede ve bebişimin duasında dağıtmak üzere aldığım süsleri de paylaşmak istedim. Cumartesi teslim edilecek ama ben internetten aynısını buldum.
Eki Görüntüle 542861 Mavi renkli olanı aldık...Duası için anahtarlık olarak da, buzdolabı süsü olarak da kullanılıyor...
Eki Görüntüle 542862 Kayınvalidem notluktan kimse anlamaz dedi,ben de sadece hastane için bunu seçtim, hastaneye gelenler genelde gençler olur diye düşündüm...
bugün bende bebeğime pazarda gördüm kundak gibi sarlan battaniyelerden vardı ondan aldım zaten aklımdaydı bu sefer bebeğimi tabii çok sıkmadan kundak yapıp uytmak bunuda görünce hemen aldım çünkü bebeği ilk 3 ay kundaklamak ona anne karnındaki hissi veriyomuş benilk oğlumu zor uyuturdum annem sar rahat uyusun derdi bende öyle sarılınca rahat edemez derdim
amerikada bilim adamları şimdi kolik olan bebekleri böyle daha sakin atlattıklarını söylemişler ne varsa eskilerde var bunu bir kez daha öğrendim bende resim yüklemek istiyom ama hem bilmiyom hemde çok üşeniyom:)))
t cnm bende doğum tarihi ve kesin isimde karar veremediğim için bu bebek şekeri işini erteliyorum hep yani şekerlerin üstünde nikah tarihi gibi tarih olmasa olmuyomu adını yazayım olsun bitsin bu araada isism demişken sizede sorayım arkadaşlar emre kıvanç mı yoksa ömer kıvanç olsun bi tanede kurandan olsun istedim aslında 2 ismi hiç sevmem ama baba kıvanç deyince bende hayır diyemiyorumcanım çok güzl de doğum tarihi yazayacak mı bunlarda birde bebek adı
canım çok güzl de doğum tarihi yazayacak mı bunlarda birde bebek adı
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş.Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
ben port bebe kullanacağım. port bebenin üstüne örtü oyalamış annem onu koyacağım.
ben de bu siteden gecelik ve sabahlıklı pijama takımı aldım. kargo da çabuk geldi. hamilelik öncesi bedenim small idi, şimdi de lcw.nin hamile reyonundan s beden alıyorum. gecelik ve pijamada da s ısmarladım ve tam oldu. iyi ki bir beden büyüğü olsun diye m almamışım...
chnb maşallah cnm bebeğine kocaman olmuş artık
t cnm bende doğum tarihi ve kesin isimde karar veremediğim için bu bebek şekeri işini erteliyorum hep yani şekerlerin üstünde nikah tarihi gibi tarih olmasa olmuyomu adını yazayım olsun bitsin bu araada isism demişken sizede sorayım arkadaşlar emre kıvanç mı yoksa ömer kıvanç olsun bi tanede kurandan olsun istedim aslında 2 ismi hiç sevmem ama baba kıvanç deyince bende hayır diyemiyorum
Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah bebişine. İnşallah sonuna kadar durup, aslan gibi bir delikanlı olarak doğacak :)
kızlar ben de 25 tl ye aldım lohusa geceliğimi,indirimdeymiş,pop&pink ten aldım pendikten , böyle figürlü falan şirin bişi...
Hastahanede ve bebişimin duasında dağıtmak üzere aldığım süsleri de paylaşmak istedim. Cumartesi teslim edilecek ama ben internetten aynısını buldum.
Eki Görüntüle 542861 Mavi renkli olanı aldık...Duası için anahtarlık olarak da, buzdolabı süsü olarak da kullanılıyor...
Eki Görüntüle 542862 Kayınvalidem notluktan kimse anlamaz dedi,ben de sadece hastane için bunu seçtim, hastaneye gelenler genelde gençler olur diye düşündüm...
kızlar ben de 25 tl ye aldım lohusa geceliğimi,indirimdeymiş,pop&pink ten aldım pendikten , böyle figürlü falan şirin bişi...
maşallah canım.
canım ben büyük oğlumda normal başlayan doğumda makası hazırlayın deyince korktum sezaryene döndüm o sancıyla. 25 haftalık normaldi. bu sezaryen mecburen hem iri diye hem serklaj dikişim var üstten dikili rahim... ama normal çok güzel o bebeğin çıkış anı...
canım ben yanımda kocamın kalmasını istiyorum o yüzden ona da terlik koydum...pijama da hatta pijama dünyasından aldım. geçen hastanede kaldık. hastanede bez terlik verdiler ona 44 giyiyor olmadı...
canım güzel bir poşete koyarım ben zaten evde kirli sepetine koyacağız gerek var mı?
çok güzelmiş...
canım traycy hoogg un kitabında da kundağı şiddetle tavsiye ediyor ben de yapacağım...
sağ ol sen de tamamlamışın ütüyü ... canım nakit paraya da güldüm. bize kart derler yoksa bir valiz daha lazım yanımıza...
25 lira mı, süpermişşşş... güle güle kullan canım. ama ben izne ayrılmadım henüz, hala çalışıyorum, bir de anasınıfına giden kızımla ilgileniyorum falan derken çok fazla dükkan gezme fırsatım olmadı, anca belli başlı yerlere bakabildim onlar da ateş pahasıydı. internete mecbur kaldık böyle...
Canım hastane için değil evde kullanmk için fermuarlı askılı çamaşır torbası fotoyu koymuştm sepet pahalydı bide yerim yok diye bunu tercih ettm
Ben şimdi şu anestezi şekli meselesini taktım kafaya. Epidural olabilirse eğer valize ne kadar nakit eklemem lazım öğrenmem lazım. Neredeyse bu saatte arayacağım kadını :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?