2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben gelince niye sustunuz yaa yoksa beni istemiyomusunuz bugün çok duygusalım her an ağlayabilirim

ayyy sayfada kafayı yediii 100 kere geldiiiii yazdıklarımmmmmmmmmmmmm
kızlar yarın sabah buluşmak üzere eşim geldi mama yicezzz
basıldım anlasılannnnnnnnnnnnn puhaaaaaaaaaaaaaaaa

Huuuuu kızlar bişey sorduk cevap veren yok küstüm walla bu aralar çok alınganım haberin olsun;(((((

Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).

Maşallah bebeğine de sanada canım

ayyy benn hiç giyemiyorum onuuuu araya kaçann ıyyyyyyyyyyy içimm hopluyoo rahatsız oluyommmmmmm
ama o durumda görse eşim beniiiiiiiiiiiiiii gerçekten bayılırrrrrrrrrrrrrrrr

normalde bende giyemem pantolonların altına falan giyorlar ya çekiştirir durum ben ama böyle gecelr için var admın gönlü gözü açılsın ayol

Cok sevındım CNm ıyı haberlerle gelmene ))bebişin tontişko olmuş artık doğsa da kocaman bebek maşallah ona ))

Kızlar sirkeli Sudaki şapppp şapppp tan sonra şimdi bu konu mu kaldı
Boşverin Ayol bebeişleri yorgan yastık aldınız mı bakim onu söyleyin nereden aldınız B'nde yarın alayım deiyorum da

sorma canım ya hormonlar valla biz değil ben sipariş verdim büyüebilen beşiği için serdimde fotoları daha sonra koyucam bide sept beşik almıştım onun içinede kayınvalidem nevresim aldı düğmeli yaptırıo içine battaniye koycaz hem yıkamsı kolay oluo yastığını çarşafınıda diktirio bi tanede antik fiber bebek yastğı aldık ama onu bebek arbası için felan kullanırm o tür yastılklar terletir sağlıksz diye düşünüyorm

Saol tatlım B'nde 1tane kaztüyü yastık almıştım denk gelmişti başkada almadım bi tkm uyku seti var ama şimdilik ihtiyacımı karşılamıyor çünkü bende sepet alayım dıyorum ozaman mecbur dıktırcem bende ;((bu sepetlerin icinde veriyorlar mı ki örtülerini hayatım madm sen almışsın çıktı mı içinden???

slm kızlar bugün kontrol günümüzdü kızımla 2 gün sonra 8,5 aylık hamilesin dedi doktor bebişin kilosu 2518 gr. nst de sıkıntı çıkmadı çok şükür kızceğizimi görmek harika bi duygu ama hastanede bi ton ağlayan bebek vardı ve kafamız şişti eşimle:44::44::44::44::44: haftaya cuma yine gidecem nst çekilecek ve artık doğum iznine ayrılıyorum

nesrincim çok sevindim,kocaman bebek olmuş ya oğluşun,maaşallah peki neden büyük bu kadar,neyle besleniyosun anlat bakim,ben de besliyim kızımı da iyice tonton olsun

s-tekinözcan canım senin bebişe de maaşallah

ne çok sezeryan yaptıran var yaa,ben de mi sezeryan istesem acaba:26:

hu huuuuuuuuuuu kıslar ben geldimm aman ne gezdim ne gezdim bu arada o malum ismi lazım olmayan yerede gittim :) sonundaaa bademcim hiç canın çekmesin okadarda güzel biyer değil sadece 1 magazada güzel şeyler vardı ordan guguşuma bişeyler aldım resimlerini koyamadım gelir gelmez yıkayıp astım çünkü havadaki güneşi kaçırmak istemedim :) bizden bukadar bu arada ya dün akrabamıza gittik akşam orada kaldık tuvalet alaturkaydı ayol mahvoldum ya çömeldim kaldım :) kalkamıyom çocuk aşağıdan çıkacak sandım :)hehheheheh :) allahım allahım tuvaletim gelcek die korktum bidaha hhehehehhe :)

maşllh ya ne güzel büyümüş miniğindoğum için gün verdimi canım
tütü maşlhh bebeklermize kocaman oluyolar ya daha dün bir nokta kadarladı

ay evet ya alaturka tuvalet bende de sorun oluyo evimde klozet var ama misafirlikte sorun oluyo.bu arada guguşuna aldığın ciciler hayırlı olsun

sağol cnm :)oy çocuklar pırtlamasında

gözün aydın canım.. ne güzel bebişin büyümüş de kocaman olmuş bile

hoşgeldin canım... bende gezdim malum yeri :) biz ençok elif bebeden almışız, sen nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…