2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sevindim cnm senin adına,benim kokoşum da iki taraf için de ilk torun ama yalnızca 1 saat uzaklıkta olmalarına rağmen herhangi bir heves göremiyorum hiçbirinde

hadi ya üzüldüm canım torun gibisi varmı bizimkiler deli oluyor şimdiden kayınbabam zaten çocuk delisi mahallesindeki bütün çocuklar dede diyor çok seviyorlar heleki torunu olacak sevinçden kafayı yiyorlar

İşin zormuş. Allah yardım etsin de bu kışı hastalıksız sağ salim atlatalım...

benim bir avantajım var evim yaz kış sıcak oluyor heryer güneş görüyor antalya geçen kış iyiydi ben kazak bile giymedim hiç, klimayı biraz çalıştırsak hemen ısınıyor,inşallah bu kışda sert geçmezde hastalıksız bir şeklilde atlatırız bana çekerse hep hasta olur babaya çekerse çivi gibi olur,o yüzden hep babası gibi olsun istiyorum

sevindim cnm senin adına,benim kokoşum da iki taraf için de ilk torun ama yalnızca 1 saat uzaklıkta olmalarına rağmen herhangi bir heves göremiyorum hiçbirinde

bizimki de iki tarafın 3.torunu olacak inşallah,iki tarafta çok önemsiyor,eksiklerini bile annemler ve kayınvaldemler yaptılar saolsunlar,bir tek ben kendim için para harcadım,,,,ama sen merak etme bir doğsun bak ozaman senin pesinden hiç ayrılmazlar bıkarsın bile

kızlar yaa, bu sabah canım çok sıkkın,umarım keyfim yerine gelebilir..

bugün başta eşim olmak üzere etrafımdakilerin gözünde değersiz hissediyorum kendimi ve bebeğimi

işte cnm ben de buna kızıyorum,böyle konuşmayı da hiç sevmem ama illaki ilgi alaka için bebeğin doğması mı gerek,insan arada bi gelip bakmazmı bi ihtiyacın var mı diye,bikaç gün geçirmez mi yani.. doğduktan sonra alakadar olmaları muhtemelen çok bişey ifade etmicek artık benim için..

bugün başta eşim olmak üzere etrafımdakilerin gözünde değersiz hissediyorum kendimi ve bebeğimi

canım sana öyle geliyordur hormonlar tavan yapıyor normal sıkma sen canını

bence hiç de öyle hissetme sen çok değerlisin eşin için karnında ikinizin bir parçasını taşıyorsun en başta,bebeğin içinde çok değerlisin annesisin onun sana ihtiyacı var düşünsene ne kadar önemlisin onun için,çevrendekileride boş ver gitsin

sanırım bu dönemde daha ince düşünmeye başladık,farkındayım,aynı inceliği karşı taraftan da bekleyip göremeyince hayal kırıklığı yaşıyor insan,belki de çok boşş ..

Oooo boşuna üzülmüşüm Antalya da kış mı var be yaa

Benim de annem uzakta kayınvalidemlerden eltilerimden en ufak bir heves yardım görmüyorum. Eşimin ısrarıyla kayınvalideme evimi temizlettim eltimin biri de yardım için çok ısrarcı ama o kadar kötü zamanlar geçirdim manevi desteklerini hiç görmedim. Ama ben yine de eşim için çok üzüldüm. Annem heyecandan kudururken onun annesinin heyecanlanmaması içten içe eşimi çok üzmüştür

çok haklısın canım doğru söze ne denir ki.mesela kayınvaldemler 1 yıldır memleketlerindeler ondan önce burdayken hiç değerim yoktu kayınvaldem kısaknıyordu eşimle beni hep ayrılma aşamalarından döndük annesi yüzünden neler yaşadım döktüğüm göz yaşlarımı anlatamam sana hep eşimi sevdiğim için eşimde beni sevdiğinden ayrılamıyorduk eşimde ailesine bişey diyemiyordu teraziyi dengeleyemiyordu yani,büyük görümcemde sevmiyordu annesini pofpofluyor du hep,derken memlekete taşınmaya karar verdiler ve 1 yıldır ordalar,şimdi bana okadar değer veriyorki şaşkınlıkla seyrediyorum memlekete gittiğimde bana bir çöpü bile kaldırtmıyor peşimde koşuyorlar kadın beni hayatta öpmemiştir beni 1 kere öptü canım dedi ben şaşkınlıktan napcamı bilemedim,sinirden oturdum ağladım,ne değişmiştiki herşey aynıydı bir tek aynı şehirde değildik benim onlara karşı saygımda aynıydı,ama ne yapsalar hiç gönlüm doğrulmuyor biliyomusun daha evlendiğimin 3.günü beni, ağlatan insanlar bunlar.onların yüzünden evlendiğimizin 5,yılında hamile kaldım hep erteledim sorunlar var diye şimdiye olsaydı çocuğum 5 yaşındaydı.ben 1 evin 1 kızıyım ailem hep destek oldu herşeyime hep yanımdalar allahım onları başımdan eksik etsin.sana katılıyorum aynı değersizliği eşimin tarafından bende yaşadım şimdi peşimden koşsalar ne koşmasalr ne bişey ifade etmiyor en güzel günlerimi hiç etmişler.........

masallahh bebişineeeeeeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tü tü tüü tosun paşammm benim ne güzelllllllllllllllllllll yirim onuuu yirimmmmmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en güzel annelerrrrrrrr ve en seksiiiiiiiiii annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün gece halvet çalışmalarına giren oldumuuuuuuuuuuuuuuuu?
yoksa benm gibi hürremi izleyip uyudunuz mu?

Kızlar günaydın, karnım inanılmaz kaşınıyordu çatlaklar kızardı kabardı derken şimdi sırtım kollarım ensem bacaklarımda uyuz gbi kaşınmaya başladı. gece eşim kollarımı resmen tuttu kendimi unutuyorum kaşımaktan. birde sanki sinek ısırmış gibi kabartılar oldu. çok fenalardayım

Dr.umu aradım söyledim karaciğer ile ilgili birşey olabilir cildiyeye gitmemi istedi. Saat 10da dr gelecekmiş cildiyeci duş alayım kahvaltımıyapı hemen çıkıcam. İnternetten biraz baktımda eğer o rahatsızlıklardansa 38,haftada sezeryanla alıyorlarmış bebeği.bekletmiyorlarmış

ben normal istiyordum, sağlıklı olsun bebeğim yeter tabi ama off kafam çok karışık şimdye kadar hiç bir rahatsızlığım olmadı ne mide bulantısı ne birşey çok rahattım bütün hamileliğim boyunca. millet hep ne güzel deyip durdu nazar mı değdi noldu anlamadım ben bakalım gidiyim hastaneyede anlaşılacak ne olduğu. Dua edin görüşmez üzere

günaydın herkese.
arkadaşlar bi sorum olcaktı benim.
p.tesi kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde, kanda WBC değerim 14,2 çıktı. normal değeri en yüksek 10,2 olması lazım normalde.
aile hekimi hemen kndi doktoruna gitsin. idrar yolllarında iltihap var,önemli demiş.

doktorumu aradım, sekreteri o değer normal, önemli bişey değil dedi ve randevuyu 4 gün sonraya attı.
iltihap olduğu için ilaç kullananlarda bu değer çok mu yüksek yoksa bnm gibi aynı mı.
bende ne yapacağımı şaşırdm. 2 taraf farklı konuşuyor

Günaydıııınnnn :))) bugün çok mutluyum saat 12'de doktor kont. var, bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum... inşallah güzel haberlerle gelirim :)))
doktor kont. sonra bizim ofise gidicem eski iş arkadaşlarımı ziyarete, uzun zaman oldu hiçbir yere gitmeyeli :)

Günaydınlar herkese...

vitamincim ben dün hürremi izlerken uyumuşum düşün artık :)))

bu arada dün şu çalışabilir raporumu almaya kliniğe gittim, doktor muayene de etti, oğlumu da görmüş oldum :)
raporumu da aldım.. 4 aralığa kadar çalışabilirmişim..çalışmasına çalışırım da şu yollar beni deli ediyor,
doğalgaz kazıları var her yerde yollar köstebek tarlası gibi, dambur dumbur arabayla gelip gitmekten sinir oluyorum..
sürekli kendimi kasıyorum bebişim çok sallanmasın diye

insanın çok zoruna gidiyor,bunlar bizim ailemiz ama bakıyorsun bazen dışarıdaki insanlarla bile daha rahat konuşuyosun daha çok yakınlık görüyosun,eşim 1 aydır evde oyüzden herkes ona güveniyor,gelip gitme ihtiyacı hissetmiyor,oysaki onun evde yapabileceği şeylerde bir yere kadar,o iş yaparken ben de bişeyleri gösterebilmek için dört dönüyorum peşinde,yada insan ailesinden de ilgi bekliyor bir yerde,artık kendi ağzımla çağırıyorum telefonda annemleri de kayınvalidemi de gelsenize bu tarafa,bikaç gün de burda kalın diyorum ama herkesin o anda bir işi çıkyor,geçen hafta 2 kere acile gittim,çok ağrım oldu ama bir kere gelen olmadı buraya bakmak için,o yüzden açıkçası doğum sonrasında da kimseyi istemiyorum yanımda..

olay maddiyat yada işe güce yardım etmek de değil,hani ben torunları için harcama yapsınlar,yada gelip benim evimin işini görsünler beklentisinde değilim ama arada bir uğrayıp bakmalarını beklemem de çok değil diye düşünüyorum,neticede her 2 tarafla da aramızda sadece 1 saat var..

beklentimi çok yüksek tutmuşum diyorum bazen,tedavi gördüğümüz zamanda da böyle davranmışlardı,doğru dürüst arayıp soran olmadı ozamanda, ben de bebek haberini aldıklarında bişeyler değişir diye fazla beklentiye girdim heralde ama olmadı.

işte bikaç gündür bunlar aklıma geliyor sürekli, bugün eşimde yok evde,bir seminer varmış ona gitti,gitmesen kalsan olmaz mı dedim kaç defa,canım sıkılıyor dedim ama yok sabah yine gitti,ben olsam bırakıp gidemezdim heralde onu.. annem de madem eşin yok çık bize gel burada dur diyo ama gitmem biyere de. her defasında gözlerinin önünde olayım diye ben mi gitmeliyim,kendileri gelmeye üşeniyorlar buraya..

mermaid pijama dünyasından di mi? benimki de yoktu telefonla arayıp bir hafta sonra göndersek olur mu dediler tamam dedim . yanına lohusa kilodu koymuşlar hediye...

canım mavi geceliği pijama dünyasından istemiştim onda sorun yok yarın elime ulaşacak, ecru renk pijama ve sabahlık takımını gitti gidiyordan istemiştim onlarda sorun çıktı.

tüm annelere günaydınnnnn... geçmişi okuyayım dedim 1 buçuk saat sürdü:) tüm hasta annişlere rabbim şifa versin , dr dan ii haberlerle gelenlere maşallah rabbim nazarlardan korusunhem kuzularını hem annelerini. konular akşamları baya derinleşiyo ben giremiyorum kıskanıyorum vallahi:)
Bu arada ben kaşıntıdan ölüyorum elim ayağım beni delirtiyo. cildiye ye gittim dr egzamanın bi çeşidi dedi tek bebeğimde bişey olmasında razıyım herşeye. Ama yine de şu karaciğer rahatsızlığı ihtimali kafamı karıştırıyo ctesi dr me sorcam tahlil filan istesin de içimiz rahatlasın di mi :), tabi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…