sevindim cnm senin adına,benim kokoşum da iki taraf için de ilk torun ama yalnızca 1 saat uzaklıkta olmalarına rağmen herhangi bir heves göremiyorum hiçbirinde
İşin zormuş. Allah yardım etsin de bu kışı hastalıksız sağ salim atlatalım...
sevindim cnm senin adına,benim kokoşum da iki taraf için de ilk torun ama yalnızca 1 saat uzaklıkta olmalarına rağmen herhangi bir heves göremiyorum hiçbirinde
bizimki de iki tarafın 3.torunu olacak inşallah,iki tarafta çok önemsiyor,eksiklerini bile annemler ve kayınvaldemler yaptılar saolsunlar,bir tek ben kendim için para harcadım,,,,ama sen merak etme bir doğsun bak ozaman senin pesinden hiç ayrılmazlar bıkarsın bile
kızlar yaa, bu sabah canım çok sıkkın,umarım keyfim yerine gelebilir..
bugün başta eşim olmak üzere etrafımdakilerin gözünde değersiz hissediyorum kendimi ve bebeğimi
kızlar yaa, bu sabah canım çok sıkkın,umarım keyfim yerine gelebilir..
bugün başta eşim olmak üzere etrafımdakilerin gözünde değersiz hissediyorum kendimi ve bebeğimi
bence hiç de öyle hissetme sen çok değerlisin eşin için karnında ikinizin bir parçasını taşıyorsun en başta,bebeğin içinde çok değerlisin annesisin onun sana ihtiyacı var düşünsene ne kadar önemlisin onun için,çevrendekileride boş ver gitsin
Oooo boşuna üzülmüşüm Antalya da kış mı var be yaabenim bir avantajım var evim yaz kış sıcak oluyor heryer güneş görüyor antalya geçen kış iyiydi ben kazak bile giymedim hiç, klimayı biraz çalıştırsak hemen ısınıyor,inşallah bu kışda sert geçmezde hastalıksız bir şeklilde atlatırızbana çekerse hep hasta olur babaya çekerse çivi gibi olur,o yüzden hep babası gibi olsun istiyorum
işte cnm ben de buna kızıyorum,böyle konuşmayı da hiç sevmem ama illaki ilgi alaka için bebeğin doğması mı gerek,insan arada bi gelip bakmazmı bi ihtiyacın var mı diye,bikaç gün geçirmez mi yani.. doğduktan sonra alakadar olmaları muhtemelen çok bişey ifade etmicek artık benim için..
işte cnm ben de buna kızıyorum,böyle konuşmayı da hiç sevmem ama illaki ilgi alaka için bebeğin doğması mı gerek,insan arada bi gelip bakmazmı bi ihtiyacın var mı diye,bikaç gün geçirmez mi yani.. doğduktan sonra alakadar olmaları muhtemelen çok bişey ifade etmicek artık benim için..
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş.Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
çok haklısın canım doğru söze ne denir ki.mesela kayınvaldemler 1 yıldır memleketlerindeler ondan önce burdayken hiç değerim yoktu kayınvaldem kısaknıyordu eşimle beni hep ayrılma aşamalarından döndük annesi yüzünden neler yaşadım döktüğüm göz yaşlarımı anlatamam sana hep eşimi sevdiğim için eşimde beni sevdiğinden ayrılamıyorduk eşimde ailesine bişey diyemiyordu teraziyi dengeleyemiyordu yani,büyük görümcemde sevmiyordu annesini pofpofluyor du hep,derken memlekete taşınmaya karar verdiler ve 1 yıldır ordalar,şimdi bana okadar değer veriyorki şaşkınlıkla seyrediyorum memlekete gittiğimde bana bir çöpü bile kaldırtmıyor peşimde koşuyorlar kadın beni hayatta öpmemiştir beni 1 kere öptü canım dedi ben şaşkınlıktan napcamı bilemedim,sinirden oturdum ağladım,ne değişmiştiki herşey aynıydı bir tek aynı şehirde değildik benim onlara karşı saygımda aynıydı,ama ne yapsalar hiç gönlüm doğrulmuyor biliyomusun daha evlendiğimin 3.günü beni, ağlatan insanlar bunlar.onların yüzünden evlendiğimizin 5,yılında hamile kaldım hep erteledim sorunlar var diye şimdiye olsaydı çocuğum 5 yaşındaydı.ben 1 evin 1 kızıyım ailem hep destek oldu herşeyime hep yanımdalar allahım onları başımdan eksik etsin.sana katılıyorum aynı değersizliği eşimin tarafından bende yaşadım şimdi peşimden koşsalar ne koşmasalr ne bişey ifade etmiyor en güzel günlerimi hiç etmişler.........
Oooo boşuna üzülmüşüm Antalya da kış mı var be yaa
Benim de annem uzakta kayınvalidemlerden eltilerimden en ufak bir heves yardım görmüyorum. Eşimin ısrarıyla kayınvalideme evimi temizlettim eltimin biri de yardım için çok ısrarcı ama o kadar kötü zamanlar geçirdim manevi desteklerini hiç görmedim. Ama ben yine de eşim için çok üzüldüm. Annem heyecandan kudururken onun annesinin heyecanlanmaması içten içe eşimi çok üzmüştür
mermaid pijama dünyasından di mi? benimki de yoktu telefonla arayıp bir hafta sonra göndersek olur mu dediler tamam dedim . yanına lohusa kilodu koymuşlar hediye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?