5-10 dk lık yol fazla değil arabayla, eşim dolmuşlara binmiyim diye hergün bırakıyor alıyor beni, kendide hep işe geç kalıyor
Denizkızı'm, evet canım Eminönü'nden aldım tahtakale mi diyolar oralarda gezdim bigün boyunca,
sepetlerin içlerine lavantalarını kendimiz yaptık, kurdela tül lavanta alıp bağladık, nazar boncuklarıyla süsledik :))
ama sepet çok büyük değil en fazla 15 araba sığıyor içine, 40 araba aldım, 18 de not tutuculardan heralde yeter..
Aslında ben farklı 3-5 çeşit yapsam diyodum, sonra orda dediler ki; eğer farklı çeşit yaparsanız herkes bi ondan bi bundan da alayım der bi kişi 3-4 tane alır...
düşündüm haklılar, kesin öyle olur dedim :) iki tane yaptırdım.. benim gibi çalışan ve özel masası olanlara not tutuculardan vericem
Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş.Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
slm kızlar bugün kontrol günümüzdü kızımla 2 gün sonra 8,5 aylık hamilesin dedi doktor bebişin kilosu 2518 gr. nst de sıkıntı çıkmadı çok şükür kızceğizimi görmek harika bi duygu ama hastanede bi ton ağlayan bebek vardı ve kafamız şişti eşimle:44::44::44::44::44: haftaya cuma yine gidecem nst çekilecek ve artık doğum iznine ayrılıyorum
hu huuuuuuuuuuu kıslar ben geldimm aman ne gezdim ne gezdim bu arada o malum ismi lazım olmayan yerede gittim :) sonundaaa bademcim hiç canın çekmesin okadarda güzel biyer değil sadece 1 magazada güzel şeyler vardı ordan guguşuma bişeyler aldım resimlerini koyamadım gelir gelmez yıkayıp astım çünkü havadaki güneşi kaçırmak istemedim :) bizden bukadar bu arada ya dün akrabamıza gittik akşam orada kaldık tuvalet alaturkaydı ayol mahvoldum ya çömeldim kaldım :) kalkamıyom çocuk aşağıdan çıkacak sandım :)hehheheheh :) allahım allahım tuvaletim gelcek die korktum bidaha hhehehehhe :)
kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:
Kızlar günaydın, karnım inanılmaz kaşınıyordu çatlaklar kızardı kabardı derken şimdi sırtım kollarım ensem bacaklarımda uyuz gbi kaşınmaya başladı. gece eşim kollarımı resmen tuttu kendimi unutuyorum kaşımaktan. birde sanki sinek ısırmış gibi kabartılar oldu. çok fenalardayım
Dr.umu aradım söyledim karaciğer ile ilgili birşey olabilir cildiyeye gitmemi istedi. Saat 10da dr gelecekmiş cildiyeci duş alayım kahvaltımıyapı hemen çıkıcam. İnternetten biraz baktımda eğer o rahatsızlıklardansa 38,haftada sezeryanla alıyorlarmış bebeği.bekletmiyorlarmış
ben normal istiyordum, sağlıklı olsun bebeğim yeter tabi ama off kafam çok karışık şimdye kadar hiç bir rahatsızlığım olmadı ne mide bulantısı ne birşey çok rahattım bütün hamileliğim boyunca. millet hep ne güzel deyip durdu nazar mı değdi noldu anlamadım benbakalım gidiyim hastaneyede anlaşılacak ne olduğu. Dua edin görüşmez üzere
günaydın herkese.
arkadaşlar bi sorum olcaktı benim.
p.tesi kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde, kanda WBC değerim 14,2 çıktı. normal değeri en yüksek 10,2 olması lazım normalde.
aile hekimi hemen kndi doktoruna gitsin. idrar yolllarında iltihap var,önemli demiş.
doktorumu aradım, sekreteri o değer normal, önemli bişey değil dedi ve randevuyu 4 gün sonraya attı.
iltihap olduğu için ilaç kullananlarda bu değer çok mu yüksek yoksa bnm gibi aynı mı.
bende ne yapacağımı şaşırdm. 2 taraf farklı konuşuyor
ayy sorma canım güya benimde kayınvalidem tarafı çok heyecanlılar ama bir çöp yok,hayır ihtiyacım olduğundan diil bir mama önlüğü alsa sevinecem yani o kadar,hem kendi ailem hem eşimin ailesi biz sizi okuttuk iş sahibi ettik dedi kimse düğünümüzde yardımcı olmadı 1 lira bile.. biz eşimle 3 yıl borç ödedik,,,aynı ilgisizlik şimdide devam edioo neymiş durumumuz iyiymiş,inanın parayla ilgisi yok sözde ilgi zoruma gidio
valla benim de öle canım.eşimin ailesinin durumu yok diye herşeyi biz yaptık.düğünden eve geldik millet ne düşünür eve gelince ilk gece?biz hemen takıları çıkardık şu düğün salonunun şu bilmem şuranın diy eayırmaya başladık.onlar yapmayınca bende annemlere yaptırmadım hiçbişeyy.kayınvalidem bi nevresim takımı dikmiş yollamış metresi 5 liralık kumaştan bide hastane çıkışı almış makinaya bi attım heryeri yamuldu boyası tümm çıktıı.ama kayınpederin elinde marlbora sigara.5 liralık iç de kalan 5 liraya torununa bişey alll.insanı sinir ediyolarr.hadi maddiyatı geçtim maneviyat belki 1 ay olmuştur kayınvalidem beni aramadıçkızım nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diyee?ikisi de yok yani
canım sadece senin için geçerli değil bu durumm hahhaaa
Eger benim aldigim geceligi begendiysen gogus kismini mezurayla olceyim istersen ona gore bedenini tahmin edebilirsin.
ayy sorma canım güya benimde kayınvalidem tarafı çok heyecanlılar ama bir çöp yok,hayır ihtiyacım olduğundan diil bir mama önlüğü alsa sevinecem yani o kadar,hem kendi ailem hem eşimin ailesi biz sizi okuttuk iş sahibi ettik dedi kimse düğünümüzde yardımcı olmadı 1 lira bile.. biz eşimle 3 yıl borç ödedik,,,aynı ilgisizlik şimdide devam edioo neymiş durumumuz iyiymiş,inanın parayla ilgisi yok sözde ilgi zoruma gidio
valla benim de öle canım.eşimin ailesinin durumu yok diye herşeyi biz yaptık.düğünden eve geldik millet ne düşünür eve gelince ilk gece?biz hemen takıları çıkardık şu düğün salonunun şu bilmem şuranın diy eayırmaya başladık.onlar yapmayınca bende annemlere yaptırmadım hiçbişeyy.kayınvalidem bi nevresim takımı dikmiş yollamış metresi 5 liralık kumaştan bide hastane çıkışı almış makinaya bi attım heryeri yamuldu boyası tümm çıktıı.ama kayınpederin elinde marlbora sigara.5 liralık iç de kalan 5 liraya torununa bişey alll.insanı sinir ediyolarr.hadi maddiyatı geçtim maneviyat belki 1 ay olmuştur kayınvalidem beni aramadıçkızım nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diyee?ikisi de yok yani
aynen canım bir mama önlüğü alsalar sevincek durumdayım ama yokk,bide sormazlar annengil bebeğin için bişey yaptımı diye misen naptın ki be adam ...
Çalış canım ne güzel bende şuan çalışsaydm neler neler alırdm
GÜnaydın güzel anneler ve biricik melekleri
geçmiş olsun canım bazen aile hekimleri çok abartabiliyor bendede kolesterol çok çıkmıştı doktorum normal gebelerin hepsinde yüksek çıkar demişti
bu arada göbüşler bölümüne de ekledim buraya da ekleyim
ayy yanlış yazmısımm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde de durumlar seninkii gibin yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
değil i eklemeyi unutmusum görende hala birsyler yaptıgımızı sanırrrrrrrrrrrrr
aynen canım bir mama önlüğü alsalar sevincek durumdayım ama yokk,bide sormazlar annengil bebeğin için bişey yaptımı diye misen naptın ki be adam ...
canım benim annem bebeğimin yatağını alıcam dedi,kayınvalidem de bunu duyunca bizde arabasını alalım ozaman dedi..
annem geldi geçen ay aldık yatağı,alır almaz kaçtı gitti zaten orası ayrı..
ama kayınvalidemlerden yaklaşık 3-4 aydır ses fıs yok araba konusunda,ne gerek var yapamayacağın şeyi ortaya atmaya,yarışmak zorunda sanki insanlar..
maşallah canım nasıl kocaman olmuş göbüşün yaaa... çok tatlı olmuşş...
bu arada aynen benimde kolestrolüm yüksek çıkmıştı, aile hekimi de yüksek çıktı dikkat etsin falan demiş, bişey bildiği yok kendi doktoruma sordum hatta ben söylemeden sonuçları
ne diye kolestrolüne bakıyor ki, yüksek çıkacağı belli zaten bu dönemde normal böyle çıkması demişti, hiç üstünde durmadı...
MErmaid'cim.. güle güle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
aman kızlar sıkmayın canınızı eminim gerekli şeyleri almışsınızdır ben çalışıyorum mesela ama fazla birşey almadım.çalışınca da insanın bütçesi ona göre oluyor.gereksiz şeyler almadım hiç.mesela bebek şekerleri çok güzel ama verilen kişilerin çoğu eve gidince atacak biliyorum o yüzden onun yerine başka bir ihtiyacımı alırım deyip vazgeçtim.
olsun ben anladım zaten
biz yapmıyoruz ama yapanalr vardır kimbilir demiiiii
merveeeeeee o göbek ne kızznasıl tatlı yaaa maaşallah benimki o kadar değil ama 36.haftada benimki de olacak kesin
günaydın kızlarr, hayırdır 2 gecedir kötü saçma sapan rüyalar görüyorum, detay vermiyim moral bozucuçünkü. bu arada benm bebişim çok hıökırıyor. arka arkaya 30 kere falan aynı bölgede hopluyo yazık:) genelde ben kahvaltı yaptıktan sonra. dün akşam kapı süsümüü de astık:)
uu şekerim masallahh o nası sivri bir karındır :))
benimkisidee şişko oldu iyice top gibi kız coccuguu yaaaa direkt belli ediyo kendini benm sıpammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?