2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yolun uzun olmamasına sevindim canım geçici bir süre eşin idare edecek artık yapacak bişey yok :)
ben hala bebek şekeri, kapı süsü gibi şeyleri halledemedim, açıkçası eminönüne gitmeyi de gözüm kesmiyor zaten çok fazla dışarı çıkmam yasak, doktorum abartma demişti
sanırım internetten beğenip sipariş vericem ama beğendiklerim çok pahalıya geliyor o kadar para vermek istemiyorum...

GÜnaydın güzel anneler ve biricik melekleri

kızlar maşallah bbeklerinize

guguşunun kıyafetleri hayırlı olsun canım. ya ben ne yapayım iş yerinde klozet yok ve son raddeye kadar sıkıyorum WC ye gitmemek için bebişimde rahatsız olup tekmeyi indiriyor

kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:

ben valizimize portbebemizi koydum muhtemelen portbebe ile çıkacağız bebişim üşümesin

geçmiş olsun canım sezeryan yada normal diye ısrar etme sağlıklı olun da gerisi önemli değil bende hep normal diyordum doktorum muhtemelen sezeryan olacak dedi. bir arkadaşım normalin sancısını çekmiş o kadar açılması da çok iyi olmuş ama kasları bebeği itememiş ve son anda sezeryana dönüp bebeği kurtardılar çok sıkıntı çekti o yüzden sen ve bebek sağlıklı olun gerisi önemli değil

geçmiş olsun canım bazen aile hekimleri çok abartabiliyor bendede kolesterol çok çıkmıştı doktorum normal gebelerin hepsinde yüksek çıkar demişti

bu arada göbüşler bölümüne de ekledim buraya da ekleyim

kızlar ben çıkıyorum şimdilik duşa girip ardından hazırlanmam lazım, sanırım akşam üstü ancak dönerim, kendinize iyi bakın...

Eger benim aldigim geceligi begendiysen gogus kismini mezurayla olceyim istersen ona gore bedenini tahmin edebilirsin.

Günaydın tatlım senınkıde cok guzel güle güle kullan:))aynısı degıldı sanırım ama önü aynıydı kravazeydi CNm sana zahmet ettircem ozaman ölçersen çok sevinirim

günaydın kızlar nasılsınız? ben bu tombul kızım doğunca göstericem ona,heryerini sıkacam,öpecem uyutmadı beni bütün gece hınzıır

mermaid güzel haberlerle gel tatlım

yavrusum nasılsın?

kaşıntısı olanlar ihmal etmeyin lütfen,ciddi bişey olur bi de Allah korusun..

Çalış canım ne güzel bende şuan çalışsaydm neler neler alırdm

aman kızlar sıkmayın canınızı eminim gerekli şeyleri almışsınızdır ben çalışıyorum mesela ama fazla birşey almadım.çalışınca da insanın bütçesi ona göre oluyor.gereksiz şeyler almadım hiç.mesela bebek şekerleri çok güzel ama verilen kişilerin çoğu eve gidince atacak biliyorum o yüzden onun yerine başka bir ihtiyacımı alırım deyip vazgeçtim.

maşallah canım nasıl kocaman olmuş göbüşün yaaa... çok tatlı olmuşş...
bu arada aynen benimde kolestrolüm yüksek çıkmıştı, aile hekimi de yüksek çıktı dikkat etsin falan demiş, bişey bildiği yok kendi doktoruma sordum hatta ben söylemeden sonuçları
ne diye kolestrolüne bakıyor ki, yüksek çıkacağı belli zaten bu dönemde normal böyle çıkması demişti, hiç üstünde durmadı...

MErmaid'cim.. güle güle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..

merveeeeeee o göbek ne kızz nasıl tatlı yaaa maaşallah benimki o kadar değil ama 36.haftada benimki de olacak kesin

günaydın kızlarr, hayırdır 2 gecedir kötü saçma sapan rüyalar görüyorum, detay vermiyim moral bozucuçünkü. bu arada benm bebişim çok hıökırıyor. arka arkaya 30 kere falan aynı bölgede hopluyo yazık:) genelde ben kahvaltı yaptıktan sonra. dün akşam kapı süsümüü de astık:)

ayy yanlış yazmısımm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizde de durumlar seninkii gibin yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
değil i eklemeyi unutmusum görende hala birsyler yaptıgımızı sanırrrrrrrrrrrrr

olsun ben anladım zaten

biz yapmıyoruz ama yapanalr vardır kimbilir demiiiii

sağol canım evet kocaman oldu göbüşüm sadece göbüşüme kilo almış gibiyim

en iyisini yapmışsın canım,insan hevesleniyo ama bi yandan da almasam mı diyo,dediğin gibi çoğu atacak belki de,ama ben sırf kendim için istedim diyebilirim,azcık kokoşum da,heheheh

merveeeeeee o göbek ne kızz nasıl tatlı yaaa maaşallah benimki o kadar değil ama 36.haftada benimki de olacak kesin

Sağol canım

canım bebekler amnion sıvısını yuttuklarında hıçkırıyorlarmış bizim kız ilk hıçkırdığında eşim korktu bebeğe birşey oluyor diye şimdi alıştı

uu şekerim masallahh o nası sivri bir karındır :))

benimkisidee şişko oldu iyice top gibi kız coccuguu yaaaa direkt belli ediyo kendini benm sıpammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…