Kızlar günaydın, karnım inanılmaz kaşınıyordu çatlaklar kızardı kabardı derken şimdi sırtım kollarım ensem bacaklarımda uyuz gbi kaşınmaya başladı. gece eşim kollarımı resmen tuttu kendimi unutuyorum kaşımaktan. birde sanki sinek ısırmış gibi kabartılar oldu. çok fenalardayım
Dr.umu aradım söyledim karaciğer ile ilgili birşey olabilir cildiyeye gitmemi istedi. Saat 10da dr gelecekmiş cildiyeci duş alayım kahvaltımıyapı hemen çıkıcam. İnternetten biraz baktımda eğer o rahatsızlıklardansa 38,haftada sezeryanla alıyorlarmış bebeği.bekletmiyorlarmış
ben normal istiyordum, sağlıklı olsun bebeğim yeter tabi ama off kafam çok karışık şimdye kadar hiç bir rahatsızlığım olmadı ne mide bulantısı ne birşey çok rahattım bütün hamileliğim boyunca. millet hep ne güzel deyip durdu nazar mı değdi noldu anlamadım benbakalım gidiyim hastaneyede anlaşılacak ne olduğu. Dua edin görüşmez üzere
Günaydıııınnnn :))) bugün çok mutluyum saat 12'de doktor kont. var, bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum... inşallah güzel haberlerle gelirim :)))
doktor kont. sonra bizim ofise gidicem eski iş arkadaşlarımı ziyarete, uzun zaman oldu hiçbir yere gitmeyeli :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en güzel annelerrrrrrrr ve en seksiiiiiiiiii annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün gece halvet çalışmalarına giren oldumuuuuuuuuuuuuuuuu?
yoksa benm gibi hürremi izleyip uyudunuz mu?
tüm annelere günaydınnnnn... geçmişi okuyayım dedim 1 buçuk saat sürdü:) tüm hasta annişlere rabbim şifa versin , dr dan ii haberlerle gelenlere maşallah rabbim nazarlardan korusunhem kuzularını hem annelerini. konular akşamları baya derinleşiyo ben giremiyorum kıskanıyorum vallahi:)
Bu arada ben kaşıntıdan ölüyorum elim ayağım beni delirtiyo. cildiye ye gittim dr egzamanın bi çeşidi deditek bebeğimde bişey olmasında razıyım herşeye. Ama yine de şu karaciğer rahatsızlığı ihtimali kafamı karıştırıyo ctesi dr me sorcam tahlil filan istesin de içimiz rahatlasın di mi :), tabi inş.
Kızlar günaydın, karnım inanılmaz kaşınıyordu çatlaklar kızardı kabardı derken şimdi sırtım kollarım ensem bacaklarımda uyuz gbi kaşınmaya başladı. gece eşim kollarımı resmen tuttu kendimi unutuyorum kaşımaktan. birde sanki sinek ısırmış gibi kabartılar oldu. çok fenalardayım
Dr.umu aradım söyledim karaciğer ile ilgili birşey olabilir cildiyeye gitmemi istedi. Saat 10da dr gelecekmiş cildiyeci duş alayım kahvaltımıyapı hemen çıkıcam. İnternetten biraz baktımda eğer o rahatsızlıklardansa 38,haftada sezeryanla alıyorlarmış bebeği.bekletmiyorlarmış
ben normal istiyordum, sağlıklı olsun bebeğim yeter tabi ama off kafam çok karışık şimdye kadar hiç bir rahatsızlığım olmadı ne mide bulantısı ne birşey çok rahattım bütün hamileliğim boyunca. millet hep ne güzel deyip durdu nazar mı değdi noldu anlamadım benbakalım gidiyim hastaneyede anlaşılacak ne olduğu. Dua edin görüşmez üzere
Günaydınlar herkese...
vitamincim ben dün hürremi izlerken uyumuşum düşün artık :)))
bu arada dün şu çalışabilir raporumu almaya kliniğe gittim, doktor muayene de etti, oğlumu da görmüş oldum :)
raporumu da aldım.. 4 aralığa kadar çalışabilirmişim..çalışmasına çalışırım da şu yollar beni deli ediyor,
doğalgaz kazıları var her yerde yollar köstebek tarlası gibi, dambur dumbur arabayla gelip gitmekten sinir oluyorum..
sürekli kendimi kasıyorum bebişim çok sallanmasın diye
Günaydınlar herkese...
bu arada dün şu çalışabilir raporumu almaya kliniğe gittim, doktor muayene de etti, oğlumu da görmüş oldum :)
raporumu da aldım.. 4 aralığa kadar çalışabilirmişim..çalışmasına çalışırım da şu yollar beni deli ediyor,
doğalgaz kazıları var her yerde yollar köstebek tarlası gibi, dambur dumbur arabayla gelip gitmekten sinir oluyorum..
Günaydınlar herkese...
ne güzel cnm,güzel haberlerle dön inş..
insanın çok zoruna gidiyor,bunlar bizim ailemiz ama bakıyorsun bazen dışarıdaki insanlarla bile daha rahat konuşuyosun daha çok yakınlık görüyosun,eşim 1 aydır evde oyüzden herkes ona güveniyor,gelip gitme ihtiyacı hissetmiyor,oysaki onun evde yapabileceği şeylerde bir yere kadar,o iş yaparken ben de bişeyleri gösterebilmek için dört dönüyorum peşinde,yada insan ailesinden de ilgi bekliyor bir yerde,artık kendi ağzımla çağırıyorum telefonda annemleri de kayınvalidemi de gelsenize bu tarafa,bikaç gün de burda kalın diyorum ama herkesin o anda bir işi çıkyor,geçen hafta 2 kere acile gittim,çok ağrım oldu ama bir kere gelen olmadı buraya bakmak için,o yüzden açıkçası doğum sonrasında da kimseyi istemiyorum yanımda..
olay maddiyat yada işe güce yardım etmek de değil,hani ben torunları için harcama yapsınlar,yada gelip benim evimin işini görsünler beklentisinde değilim ama arada bir uğrayıp bakmalarını beklemem de çok değil diye düşünüyorum,neticede her 2 tarafla da aramızda sadece 1 saat var..
beklentimi çok yüksek tutmuşum diyorum bazen,tedavi gördüğümüz zamanda da böyle davranmışlardı,doğru dürüst arayıp soran olmadı ozamanda, ben de bebek haberini aldıklarında bişeyler değişir diye fazla beklentiye girdim heralde ama olmadı.
işte bikaç gündür bunlar aklıma geliyor sürekli, bugün eşimde yok evde,bir seminer varmış ona gitti,gitmesen kalsan olmaz mı dedim kaç defa,canım sıkılıyor dedim ama yok sabah yine gitti,ben olsam bırakıp gidemezdim heralde onu.. annem de madem eşin yok çık bize gel burada dur diyo ama gitmem biyere de. her defasında gözlerinin önünde olayım diye ben mi gitmeliyim,kendileri gelmeye üşeniyorlar buraya..
ayy sorma canım güya benimde kayınvalidem tarafı çok heyecanlılar ama bir çöp yok,hayır ihtiyacım olduğundan diil bir mama önlüğü alsa sevinecem yani o kadar,hem kendi ailem hem eşimin ailesi biz sizi okuttuk iş sahibi ettik dedi kimse düğünümüzde yardımcı olmadı 1 lira bile.. biz eşimle 3 yıl borç ödedik,,,aynı ilgisizlik şimdide devam edioo neymiş durumumuz iyiymiş,inanın parayla ilgisi yok sözde ilgi zoruma gidioOooo boşuna üzülmüşüm Antalya da kış mı var be yaa
Benim de annem uzakta kayınvalidemlerden eltilerimden en ufak bir heves yardım görmüyorum. Eşimin ısrarıyla kayınvalideme evimi temizlettim eltimin biri de yardım için çok ısrarcı ama o kadar kötü zamanlar geçirdim manevi desteklerini hiç görmedim. Ama ben yine de eşim için çok üzüldüm. Annem heyecandan kudururken onun annesinin heyecanlanmaması içten içe eşimi çok üzmüştür
günaydın ne halveti kıss o da ne biz 3 aydır öyle şey bilmıoz eşimle:))))eşimde istemio bende istemıorum ..adam napsın tipim müsait deil anacım
geçmiş olsun canım inşallh sorun yoktur güzel haberle gel inşlhKızlar günaydın, karnım inanılmaz kaşınıyordu çatlaklar kızardı kabardı derken şimdi sırtım kollarım ensem bacaklarımda uyuz gbi kaşınmaya başladı. gece eşim kollarımı resmen tuttu kendimi unutuyorum kaşımaktan. birde sanki sinek ısırmış gibi kabartılar oldu. çok fenalardayım
canım o kadar yükselme her hamilelikte olur bende de olmuştu doktorum hiç önemsemedi ama senin idrar yollarındaysa iltihap farklı olabilir bilmıorum,benimk idrar yollarında diildi,önemli bi değer diil gerçektengünaydın herkese.
arkadaşlar bi sorum olcaktı benim.
p.tesi kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinde, kanda WBC değerim 14,2 çıktı. normal değeri en yüksek 10,2 olması lazım normalde.
aile hekimi hemen kndi doktoruna gitsin. idrar yolllarında iltihap var,önemli demiş.
doktorumu aradım, sekreteri o değer normal, önemli bişey değil dedi ve randevuyu 4 gün sonraya attı.
iltihap olduğu için ilaç kullananlarda bu değer çok mu yüksek yoksa bnm gibi aynı mı.
bende ne yapacağımı şaşırdm. 2 taraf farklı konuşuyor
Günaydıııınnnn :))) bugün çok mutluyum saat 12'de doktor kont. var, bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum... inşallah güzel haberlerle gelirim :)))
doktor kont. sonra bizim ofise gidicem eski iş arkadaşlarımı ziyarete, uzun zaman oldu hiçbir yere gitmeyeli :)
uuuu gökçeee senin benden berbatmışş durumunn
allahtan dizi günlerii saat 11 ekdr ayakta durabiliyorm.
öbür günlerr utanmasam 8.30 da uyuyup gitcemmm,hadii sen işe gidiyorsun ben işede gitmiyorumm evdeyim ama acayip oluyorum.birde gün içinde evde iş yaptıysam hiç duramıyorummmm
tüm annelere günaydınnnnn... geçmişi okuyayım dedim 1 buçuk saat sürdü:) tüm hasta annişlere rabbim şifa versin , dr dan ii haberlerle gelenlere maşallah rabbim nazarlardan korusunhem kuzularını hem annelerini. konular akşamları baya derinleşiyo ben giremiyorum kıskanıyorum vallahi:)
Bu arada ben kaşıntıdan ölüyorum elim ayağım beni delirtiyo. cildiye ye gittim dr egzamanın bi çeşidi deditek bebeğimde bişey olmasında razıyım herşeye. Ama yine de şu karaciğer rahatsızlığı ihtimali kafamı karıştırıyo ctesi dr me sorcam tahlil filan istesin de içimiz rahatlasın di mi :), tabi inş.
saatler geri alındı ya ona alışamadık diyelim bari bahanemiz olsun :))))
mavi58 dün sana aldığım sepetin resmini eklicektim internetim gitti, sen siparişini verdin mi internetten?
Eki Görüntüle 543081 Eki Görüntüle 543083
iki çeşit yaldım biri bu, diğeri de not tutuculardan onun resmini çekmemişim kızlar..
mavi58 dün sana aldığım sepetin resmini eklicektim internetim gitti, sen siparişini verdin mi internetten?
iki çeşit yaldım biri bu, diğeri de not tutuculardan onun resmini çekmemişim kızlar..
vitamincim biz halveti unutalı 8 ay oldu(korkudan)
günaydın canım, yolların durumu kötü olmuş senin için, kendini çok fazla kasmamaya çalış, mesafe uzun mu, ne kadar sürüyor yol?
gözün aydın cnm ne güzel görmüşsün oğlunu..
benim de ödüm kopuyor yollarda paldır küldür gitmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?