2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım inş. bir sorun yoktur,bebeğin ha normal gelmiş,ha sezeryan yeterki sağlıkla gelsin kucağına,senin sağlığın da önemli tabii,iyi haberlerle dönersin inş..

ne güzel cnm,güzel haberlerle dön inş..

ne halveti cnm yaa biz sekiz aydır kankayız eşimle

günaydın cnm,ihmal etme tabii sor doktoruna,için rahat etsin,doğrusunu yaparsın.umarım bir sorun yoktur..

geçmiş olsun canım ihmal etme bu durumu çünkü ciddi olabilir.dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz.

uuuu gökçeee senin benden berbatmışş durumunn
allahtan dizi günlerii saat 11 ekdr ayakta durabiliyorm.
öbür günlerr utanmasam 8.30 da uyuyup gitcemmm,hadii sen işe gidiyorsun ben işede gitmiyorumm evdeyim ama acayip oluyorum.birde gün içinde evde iş yaptıysam hiç duramıyorummmm

günaydın canım, yolların durumu kötü olmuş senin için, kendini çok fazla kasmamaya çalış, mesafe uzun mu, ne kadar sürüyor yol?

gözün aydın cnm ne güzel görmüşsün oğlunu..

benim de ödüm kopuyor yollarda paldır küldür gitmekten..

seninde kaderin böyleymiş,elden ne gelir ki,sadece üzülmekle kalıyorsun işte sen şuan sadece bebeğine odaklan onunla geçireceğin güzel günleri düşün şimdi bunları düşünüpde bebişinide üzme annesi.

ayy sorma canım güya benimde kayınvalidem tarafı çok heyecanlılar ama bir çöp yok,hayır ihtiyacım olduğundan diil bir mama önlüğü alsa sevinecem yani o kadar,hem kendi ailem hem eşimin ailesi biz sizi okuttuk iş sahibi ettik dedi kimse düğünümüzde yardımcı olmadı 1 lira bile.. biz eşimle 3 yıl borç ödedik,,,aynı ilgisizlik şimdide devam edioo neymiş durumumuz iyiymiş,inanın parayla ilgisi yok sözde ilgi zoruma gidio

geçmiş olsun canım inşallh sorun yoktur güzel haberle gel inşlh
canım o kadar yükselme her hamilelikte olur bende de olmuştu doktorum hiç önemsemedi ama senin idrar yollarındaysa iltihap farklı olabilir bilmıorum,benimk idrar yollarında diildi,önemli bi değer diil gerçekten

heyecanlandım bak şimdi git gel güzel haberle bizide sevindir biz

saatler geri alındı ya ona alışamadık diyelim bari bahanemiz olsun :))))

mavi58 dün sana aldığım sepetin resmini eklicektim internetim gitti, sen siparişini verdin mi internetten?

iki çeşit yaldım biri bu, diğeri de not tutuculardan onun resmini çekmemişim kızlar..

günaydın canım kaşıntıyı ciddiye almak lazım mutlaka karaciğer enzimlerine baktırmanı tavsiye ederim.

vitamincim biz halveti unutalı 8 ay oldu (korkudan)

cnm bişey çıkmaz inş. benim de kafam çok karışık bana kaşıntı için egzama dedi cildiyeci dr. ama ya değilse diye düşünmüyor değilim. içimin biraz rahat olmasının nedeni cildiyecinin burda ünlü ve güvenilir bir dr olması. tabi yine de kendi dr mden tahlil yaptırmasını istiycem

canım çok güzeller...karar vermemiştim akşam eşimle seçtik başka bir model sipariş verdik sepeti falan aynı seninkinin tülsüz hali

4LÜ KAMPANYA biberonlu ŞIK AYDEDELİ BEBEK ŞEKERi GittiGidiyor'da 65607265

günaydın canım, yolların durumu kötü olmuş senin için, kendini çok fazla kasmamaya çalış, mesafe uzun mu, ne kadar sürüyor yol?

gözün aydın cnm ne güzel görmüşsün oğlunu..

benim de ödüm kopuyor yollarda paldır küldür gitmekten..

5-10 dk lık yol fazla değil arabayla, eşim dolmuşlara binmiyim diye hergün bırakıyor alıyor beni, kendide hep işe geç kalıyor

Denizkızı'm, evet canım Eminönü'nden aldım tahtakale mi diyolar oralarda gezdim bigün boyunca,
sepetlerin içlerine lavantalarını kendimiz yaptık, kurdela tül lavanta alıp bağladık, nazar boncuklarıyla süsledik :))
ama sepet çok büyük değil en fazla 15 araba sığıyor içine, 40 araba aldım, 18 de not tutuculardan heralde yeter..

Aslında ben farklı 3-5 çeşit yapsam diyodum, sonra orda dediler ki; eğer farklı çeşit yaparsanız herkes bi ondan bi bundan da alayım der bi kişi 3-4 tane alır...
düşündüm haklılar, kesin öyle olur dedim :) iki tane yaptırdım.. benim gibi çalışan ve özel masası olanlara not tutuculardan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…