kızlar eklenti yapmazsanız sevinirim silcem çünkü
yanımdaki yengem bende hiç makyaj felan yok ve o gün o kadar yorulmuştumki zorla güldüm belli oluyordur
evet bizx de çok beğenerek aldık, mağazaya girdiğimizde sadece biberon alıcaktık ama 60 tan 45 e indi bu ürün son 3 tane dediler aldık hiç araştıramadan :) inş kazıklanmamışızdır siz kaça almıştınız. müzikli olması da çok güzel.
evet bizx de çok beğenerek aldık, mağazaya girdiğimizde sadece biberon alıcaktık ama 60 tan 45 e indi bu ürün son 3 tane dediler aldık hiç araştıramadan :) inş kazıklanmamışızdır siz kaça almıştınız. müzikli olması da çok güzel.
sağol canım benim sende öylesin valla.
balina etli manken amaaan kızımın canı sağolsun maşallah bebişiminde kilosu çok iyi
zaten ben normalde 1 tabak yemeği zor yerdim heralde içtiğim vitaminler felan böyle kilo yaptı
doğumdan sonra 3 ayda bütün fazlalıklar gider eminim çünkü normalde kilo almazdım ben çok uğraşırdım almak için ama aşağıya düşer yukarı çıkmazdım en kilolu halim 58 di
o resimdede 54 kiloyum 36 beden bile düşüyodu belimden
inan zamanında bebişimi o kadar çok istedimki ne çatlak ne kilo hiç birini takmıyorum
yaa bana bi doktor arkadaşım dediki, süsleri hastaneye götürme kapılar falan iyi temizlenmez mikrop taşıma eve dedi.. (
bende eve asmayı düşünüyorum sadece...