2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar eklenti yapmazsanız sevinirim silcem çünkü
yanımdaki yengem bende hiç makyaj felan yok ve o gün o kadar yorulmuştumki zorla güldüm belli oluyordur

Son düzenleme:
aynı dönenceden almışız. eşeği çok seviyoruz biz.

evet bizx de çok beğenerek aldık, mağazaya girdiğimizde sadece biberon alıcaktık ama 60 tan 45 e indi bu ürün son 3 tane dediler aldık hiç araştıramadan :) inş kazıklanmamışızdır siz kaça almıştınız. müzikli olması da çok güzel.

Biz de 40 liraya aldık yanılmıyorsam. ama burda belis mağazasında 70-80 liraya satıyorlar

Eki Görüntüle 543168 heheyt oldu galiba işte bu benim göbüşüm

Maşallah canım, çok tatlı görünüyo göbiş. Fotoğrafı kaçırdım ama eminim çok hoşsundur...

kızlar kapı süsümüzü de dün akşam astık. eşim yaptığı için ofladı pufladı biraz :) ama güzel oldu:))

Çok güzel olmuş canım kapın. Ama hastane kapısını da süslemicen mi bu süsle? Ben önce hastaneyi süslerim sonra eve getiririm diye düşündüm...

yawruşum göbüşünü gördüm çok beğendim, çok tatlı olmuş maşallah gerçekten hiçde 20 kilo almışın gibi değil :)

biftekkk.. senin süslerde çok cici olmuş pembe pembee... çok şeker yaaa...

benim oğlanın odayı görseniz çöplük gibi şuan heryer heryerde (((

balık etli mankensin diyelim çok tatlısın vallaha,maaşallah,şişko mişko da değilsin ayrıca

sağol canım benim sende öylesin valla.
balina etli manken amaaan kızımın canı sağolsun maşallah bebişiminde kilosu çok iyi
zaten ben normalde 1 tabak yemeği zor yerdim heralde içtiğim vitaminler felan böyle kilo yaptı
doğumdan sonra 3 ayda bütün fazlalıklar gider eminim çünkü normalde kilo almazdım ben çok uğraşırdım almak için ama aşağıya düşer yukarı çıkmazdım en kilolu halim 58 di
o resimdede 54 kiloyum 36 beden bile düşüyodu belimden
inan zamanında bebişimi o kadar çok istedimki ne çatlak ne kilo hiç birini takmıyorum

yaa bana bi doktor arkadaşım dediki, süsleri hastaneye götürme kapılar falan iyi temizlenmez mikrop taşıma eve dedi.. (
bende eve asmayı düşünüyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…