2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Çok güzel olmuş canım kapın. Ama hastane kapısını da süslemicen mi bu süsle? Ben önce hastaneyi süslerim sonra eve getiririm diye düşündüm...

benm gittiğim hastanenin kapısında tül sarılı oluyomuş baktım. ayrıca üstüne süse gewrek yok dedim. o telaşla unuturuz falan takalım dedim ben aşırı tedbirciyimdir:)

canım allahtan boy var yoksa baya bi topalak olurdum
sağol canım kızımı beğendiğin için, bu halimiz bile çok güzel
sen eklemiyosun bayadır oğluşunu göremiyoruz

sağol canım
maşallah aramızda hoş olmayan yok zaten kesin sende öylesindir
he bu arada gökçe iyi demiş canım bencede kapı süsünü hastaneye götürüpte oranın mikrobunu taşıma zaten en çok duracağın iki gün

Son düzenleme:
yaa bana bi doktor arkadaşım dediki, süsleri hastaneye götürme kapılar falan iyi temizlenmez mikrop taşıma eve dedi.. (
bende eve asmayı düşünüyorum sadece...

Doğru söylemiş aslında. Ama benim kapı süsüm ahşap domestozla sileriz artık, tülü de yıkarız. Yada yedek tül alırım. Çünkü hastaneyi süslemeyi daha çok istiyorum. Üzülürüm süssü olmazsa. Kuzenim doğum yapınca hastanede kalmıştım. Bir kapıda süs yoktu, çok üzülmüştüm yaptıramadılar mı acaba diye. İşimi şansa bırakmamamak için süslerimi aldım eşim o panikle çiçekçi falan düşünemez, süssüz kalırım diye :)

az önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten

Son düzenleme:
bende bir türlü süse karar veremedim. kapısı süssüz kalacak bebişimin

Canım ben Eminönü'ne gitmiştim. Gecelik, pijama, şekerler aynı günde halletmeye çalıştık. Eşim de ben biyerde oyalanıcam dedi, garibim yer bulamamış arabada bekledi 5 saat. Biz de 4 saati geçince acele etmeye başladık. Hemen aldım kapı süsünü. Zamanım olsa hala düşünürdüm, oysaki internetten baktım karar verdim de gittim almaya...

Bunu aldık...

benim doğum yapacağım hastanede kapıda kurdele falan far kız odaları pembe erkek odaları mavi süzlenmiş hazır

gözün aydın canım

ya doğum tablosu hazırlamaya başlasak mı ne yapsak tarihler ve doğum şekilleri yavaş yavaş belli olmaya başladı

yaa bana bi doktor arkadaşım dediki, süsleri hastaneye götürme kapılar falan iyi temizlenmez mikrop taşıma eve dedi.. (
bende eve asmayı düşünüyorum sadece...

kızlar doğum yapacağınız hastane süslemiyor mu odayı ve kapısını, bizim burda hastane süslüyor da

gözün aydın canım

ya doğum tablosu hazırlamaya başlasak mı ne yapsak tarihler ve doğum şekilleri yavaş yavaş belli olmaya başladı

çok sağol canımm baya heyecan bastı bana
tabloyu oluışturalım evet ama nerede doğum hikayeleri topiğimizemi eklesek acaba

ayyy benim kocişte öyleydi adam baktı halime acıdı 1 aydır yanaşmıyor bana sadece sarılıp uyuyoruz ondada ben ayyyy sıkıntı bastı diye kovuyorum adamcağızı

benimki doktor yasak koymasa devam ederdi gibime geliyo iyi oldu bu yasak çok işime yaradı

oh ne güzel denk gelmiş cnm:) hayırlı olsun şimdiden hem doğumun hem de bebişin. bende gün yaklaştıkça normal doğumdan tırsmaya başladım

Selam kızlar, güzel bir gün diliyorum herkese :)

Herkes sağlam di mi?

Artık geçmişi pek okuyamıyorum maalesef. Kaçırdığım şeyler yoktur umarım.

çok güzellermiş tatlım

maşallah kaan paşaya ayy ne güel doğum tarihide belli olmuş

Canım muhtemel doğum tarihin 15 Aralık görünüyor takvimde. Niye 20 gün kadar erken alıyorlar ki. Çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…