kızlar eklenti yapmazsanız sevinirim silcem çünkü
yanımdaki yengem bende hiç makyaj felan yok ve o gün o kadar yorulmuştumki zorla güldüm belli oluyordur
canım kanama iltihaptan dolayı oluyo sanırım. doktorum çoğalırsa gel demişti dünde peçeteye geldi sonra devamı yok bende gitmek istemedim açıkcası ama bu bel ağrım için gitsem iyi olucak gibi sanki yine böbreklerimden vuruyo gibi((( korkuyorum gittiğimde böbreklerimdense kateter taktırcak diye
Eki Görüntüle 543140 Eki Görüntüle 543141 Eki Görüntüle 543142 Eki Görüntüle 543143 Eki Görüntüle 543144
kızlaaarrr aldıklarımdan birazını ekledim yatağını falan kurunca diğer kıyafetleriyle beraber sergilicem bunlar elime geçenler ay yicem o tulumları yaaa
az önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten
oh ne güzel denk gelmiş cnm:) hayırlı olsun şimdiden hem doğumun hem de bebişin. bende gün yaklaştıkça normal doğumdan tırsmaya başladım
maşallah kaan paşaya ayy ne güel doğum tarihide belli olmuş
Canım muhtemel doğum tarihin 15 Aralık görünüyor takvimde. Niye 20 gün kadar erken alıyorlar ki. Çok erken değil mi?
bilmemki canım belkide takarımyok ben süslerim muhakkak ama henüz hazırlığım yoksende süsle kız. 30. bebeğin mi sanki
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
bu arada göbüşler bölümüne de ekledim buraya da ekleyim
Özel bir güne denk gelmesi çok güzel. Ben de eşimin doğum gününde olmasını istiyorum, doktor sakıncası yok dedi. Eğer öyle olursa eşime bir ömür hediye derdim olmicak. Ben zaten ona en güzel hediyeyi vermiş olucam sonuçta :)
38 bittiğinde alcak işte tatlım şu anda 34 artı 3 günlüğüz hep öndeydik halada öyle devam ediyor belki ondandır zaten sezerayanda 15 gün önce alıyorlar bizimki 5 gün daha önce olcak bu yüzden sanırım
Sana nazar değdi sanki yaa. Hiç sorunsuz giderken şu olan işlere bak. Bence git canım doktora. Ne olursa olsun git bence.
emi, ymd canlar yemek yiyim eğer burda olursanız eklerim yine ymd sen daha önce görmemişmiydin
sorma canım yaa ağrım sızım yok derken neler oldu .kaytyınvalidem nasıl gidiyo zorlanıyomusun diyodu yok diyodum maşallah ben çok zorlanıyodum çok zor geçiyodu felan derken şimdi bende çok zorlanıyorum bazen öyle oluyoki doğsun artık diyorum kendi kendime tatlım
saatler geri alındı ya ona alışamadık diyelim bari bahanemiz olsun :))))
mavi58 dün sana aldığım sepetin resmini eklicektim internetim gitti, sen siparişini verdin mi internetten?
Eki Görüntüle 543081 Eki Görüntüle 543083
iki çeşit yaldım biri bu, diğeri de not tutuculardan onun resmini çekmemişim kızlar..
demek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?