2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar eklenti yapmazsanız sevinirim silcem çünkü
yanımdaki yengem bende hiç makyaj felan yok ve o gün o kadar yorulmuştumki zorla güldüm belli oluyordur

Ben göremediiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sana nazar değdi sanki yaa. Hiç sorunsuz giderken şu olan işlere bak. Bence git canım doktora. Ne olursa olsun git bence.

Özel bir güne denk gelmesi çok güzel. Ben de eşimin doğum gününde olmasını istiyorum, doktor sakıncası yok dedi. Eğer öyle olursa eşime bir ömür hediye derdim olmicak. Ben zaten ona en güzel hediyeyi vermiş olucam sonuçta :)

oh ne güzel denk gelmiş cnm:) hayırlı olsun şimdiden hem doğumun hem de bebişin. bende gün yaklaştıkça normal doğumdan tırsmaya başladım

bende tırstığım için tarih böyule oldu çok sağol güzel dileklerin için

maşallah kaan paşaya ayy ne güel doğum tarihide belli olmuş

evet teyzesi belli oldu çok teşekkürler

Canım muhtemel doğum tarihin 15 Aralık görünüyor takvimde. Niye 20 gün kadar erken alıyorlar ki. Çok erken değil mi?

38 bittiğinde alcak işte tatlım şu anda 34 artı 3 günlüğüz hep öndeydik halada öyle devam ediyor belki ondandır zaten sezerayanda 15 gün önce alıyorlar bizimki 5 gün daha önce olcak bu yüzden sanırım

yok ben süslerim muhakkak ama henüz hazırlığım yok sende süsle kız. 30. bebeğin mi sanki
bilmemki canım belkide takarım

maşallah bebişine canım gözünaydın doğum tarihinde belli olmuş insan gününü bilince daha bi heycan basıyor yaaa

emi, ymd canlar yemek yiyim eğer burda olursanız eklerim yine ymd sen daha önce görmemişmiydin

Son düzenleme:
Kuzumun kiyafetlerini anneannesi yikadi simdi de ben utuluyorum :)) dedesi de portbebe ve cantasini aldi bugun :))

evet çok güzel oldu bakalım o zaman kadar erkenden gelmeye kalkmaz inşallah bebeğim
zaten normal doğum tarihimizde benim doğum günümle aynıydı kendi kendime hediye vermiş gibi olcaktım
böyle olunca hem bana hem eşime hediye oldcak allahımın izniyle

Anladım canım. Ben kendi doktorumdan etkilendim sanırım tarihi değerlendirirken. Benim muhtemel doğum tarihim de 15 Aralık. Doktora ne zaman olabileceğini sorduğumda ben sezaryende erken alınmasından yana değilim, bu yüzden 39. haftayı doldurmasını istiyorum demişti. Muhtemelen ayın 7-8'inden sonra olacak dedi. Ama şöyle bir durum var ki benim bebeğim hiç öyle haftasından ileri olmadı. Ne geri oldu ne ileri. Hep kendi haftasında gitti. Belki o yüzden 39'u doldurmasını istiyor.

Sana nazar değdi sanki yaa. Hiç sorunsuz giderken şu olan işlere bak. Bence git canım doktora. Ne olursa olsun git bence.

sorma canım yaa ağrım sızım yok derken neler oldu .kaytyınvalidem nasıl gidiyo zorlanıyomusun diyodu yok diyodum maşallah ben çok zorlanıyodum çok zor geçiyodu felan derken şimdi bende çok zorlanıyorum bazen öyle oluyoki doğsun artık diyorum kendi kendime tatlım

emi, ymd canlar yemek yiyim eğer burda olursanız eklerim yine ymd sen daha önce görmemişmiydin

Hayır canım ben görmemiştim daha önce de
Ben burada olmadan sakın ekleme seni merak ediyorum ben :))))

ay ben de sezaryen isteyip 21 kasım da mı doğursam tanışma yıldönümümüz de doğmuş olur prensesim ikimize de en güzel hediye:)işin şakası bi tarafa rabbim hepimize hayırlı doğum sağlıklı bebek nasip etsin inş.

ooo baya az kalmış ozman canım, ama tahmini 15 aralıkya herşey normal gidiyorsa biraz daha bekleseydiniz.benimde epidural sezeryan olacak tahmini 18 aralık ama bizimkide 10 aralıkta olacak allahtan bişey olmazsa ozaman kadar karnımda ne kadar dursa o kadar iyi dedim gelişimi için.
ilk doğum yapan sen olacaksın ozman

demek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin

Eklentiler

• $32+3.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:

Allah yardımcın olsun inşallah inan ki senin için üzülüyoruz. Sen de farkındasındır zaten. Güzel bir yerin var gönlümüzde :) Birazcık daha dayanmaya çalış. İnşallah bir süre sonra daha iyi hissedeceksindir kendini. Ondan sonra da zaten bebişin doğma tarihi gelir :) Az sabır canım benim. Mümkün olduğunca yat, dinlen.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım bende okuldan geldim bişeyler yiycem.bu arada lierac krem sipariş vermiştim geldi bir site var oradan aldım dermo eczanem ben 1 tane aldım kargoyla 43 e geldi 2li 70 3 lü 100 küsür uygun geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…