GÜnaydın güzel anneler ve biricik melekleri
kızlar maşallah bbeklerinize
guguşunun kıyafetleri hayırlı olsun canım. ya ben ne yapayım iş yerinde klozet yok ve son raddeye kadar sıkıyorum WC ye gitmemek için bebişimde rahatsız olup tekmeyi indiriyor
ben valizimize portbebemizi koydum muhtemelen portbebe ile çıkacağız bebişim üşümesin
geçmiş olsun canım sezeryan yada normal diye ısrar etme sağlıklı olun da gerisi önemli değil bende hep normal diyordum doktorum muhtemelen sezeryan olacak dedi. bir arkadaşım normalin sancısını çekmiş o kadar açılması da çok iyi olmuş ama kasları bebeği itememiş ve son anda sezeryana dönüp bebeği kurtardılar çok sıkıntı çekti o yüzden sen ve bebek sağlıklı olun gerisi önemli değil
geçmiş olsun canım bazen aile hekimleri çok abartabiliyor bendede kolesterol çok çıkmıştı doktorum normal gebelerin hepsinde yüksek çıkar demişti
bu arada göbüşler bölümüne de ekledim buraya da ekleyim
demek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin
Allah yardımcın olsun inşallah inan ki senin için üzülüyoruz. Sen de farkındasındır zaten. Güzel bir yerin var gönlümüzde :) Birazcık daha dayanmaya çalış. İnşallah bir süre sonra daha iyi hissedeceksindir kendini. Ondan sonra da zaten bebişin doğma tarihi gelir :) Az sabır canım benim. Mümkün olduğunca yat, dinlen.
çok saol canım hepinizden Allah razı olsun sizlerinde gönlümde yerleri başka 2 ay daha dişimi sıkıcam artık oğlum için o sağlıklı olsunda ben katlanmaya razıyım
Bi tatlı göbüş daha :) Maşallah onun içindekine deeee :)))
süperr :))) nasıl fit bir anne adayı
maşallah gökçecim ama yavrusun ve mervenin göbüşünü gördükten sonra seninki pek bi küçük geldi gözüme
senin göbüşde çok güzel kocaman olmuş göbüşleriniz kızlar maşallah yaaa
az önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten
kızlar merhaba nasılsınız bakalım bende okuldan geldim bişeyler yiycem.bu arada lierac krem sipariş vermiştim geldi bir site var oradan aldım dermo eczanem ben 1 tane aldım kargoyla 43 e geldi 2li 70 3 lü 100 küsür uygun geldi bana.
canım sanki biraz erken bir tarih.İlk sezaryende 1 hafta önce alınması yeterli,2.sezaryende ise 10 gün olabiliyor.İçerde kalması beyin gelişimi açısından da çok önemli,20 gün çok çok önce geldi bana.Ama senin tercihin tabii.
maşallah canım,bebişe de sana da.
selinsila cicişler çok güzel,iyi günlerde giysin bebişin
yavruş senin de göbüşüne maşallah.Önceki fotonu da görmek isterdim ama kaçırdım
seastire kanaman olmuş yine,çok geçmiş olsun,daha dur,sıranı bekle,doğurayım deme bak
dr'a gidecekler iyi haberlerle döner inş
demi teyzesi dursun durduğu yerde sıpa
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . beni de kabul eder misiniz ben 35 haftalık hamileyim bende aralık annesi olucam . ama bu aralar kendimi çok yalnız hissediyoruım çsizin yardımınıza ihtiyaçım var.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . beni de kabul eder misiniz ben 35 haftalık hamileyim bende aralık annesi olucam . ama bu aralar kendimi çok yalnız hissediyoruım çsizin yardımınıza ihtiyaçım var.
ahh minik sıpa, korkuttu hem annesini hem bizi...
sağlıklı olsun iyi olsun yeter, gelince ısırırsın ayaklarından alırsın bugünlerin acısını tatlım
nerdeydin şimdiye kadar:) bak biz burda hiç yalnız kalmıyoruz sen de katılırsınb artıkk
hemde ne korkuttu tatlım:)) eşim evdeydi o gün sabaha kadar oturmuştu yeni yatmu-ıştı uykuya dalmak üzereydi lavabodan çıktım o korkuyla öyle bi söylemişimki kanamam var diye adam bi sıçradıher yerini ısırcam teyzesi anneyi korkutmak neymiş görücek
bu arada kızlar sanırım oğlumun adına YİĞİT koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?