2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

senin göbüşde çok güzel kocaman olmuş göbüşleriniz kızlar maşallah yaaa

çok saol canım hepinizden Allah razı olsun sizlerinde gönlümde yerleri başka 2 ay daha dişimi sıkıcam artık oğlum için o sağlıklı olsunda ben katlanmaya razıyım

çok saol canım hepinizden Allah razı olsun sizlerinde gönlümde yerleri başka 2 ay daha dişimi sıkıcam artık oğlum için o sağlıklı olsunda ben katlanmaya razıyım

İnşallah. En son gelen paşamız olacak o bizim. Hiç öyle abilerinin ablalarının önüne geçmeye çalışmasın boşuna.

Bi tatlı göbüş daha :) Maşallah onun içindekine deeee :)))

süperr :))) nasıl fit bir anne adayı

maşallah gökçecim ama yavrusun ve mervenin göbüşünü gördükten sonra seninki pek bi küçük geldi gözüme

saolun kızlar, benim göbüş anca bu kadar büyüdü napalım.. ama içindeki 2 kilo olmuş :))
minik canavarım benimm....
bu arada 63 kilo olmuşum tam 10 kilo almış bulunmaktayım ...

canım sanki biraz erken bir tarih.İlk sezaryende 1 hafta önce alınması yeterli,2.sezaryende ise 10 gün olabiliyor.İçerde kalması beyin gelişimi açısından da çok önemli,20 gün çok çok önce geldi bana.Ama senin tercihin tabii.

demek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin

maşallah canım,bebişe de sana da.

selinsila cicişler çok güzel,iyi günlerde giysin bebişin

yavruş senin de göbüşüne maşallah.Önceki fotonu da görmek isterdim ama kaçırdım

seastire kanaman olmuş yine,çok geçmiş olsun,daha dur,sıranı bekle,doğurayım deme bak

dr'a gidecekler iyi haberlerle döner inş

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . beni de kabul eder misiniz ben 35 haftalık hamileyim bende aralık annesi olucam . ama bu aralar kendimi çok yalnız hissediyoruım çsizin yardımınıza ihtiyaçım var.

ben de ordan vermiştin son 2 sefer siparişimi. 3. bitmek üzere. 2 tane daha alsam yetecek sanırım. çok memnunum ben ondan.

saol canım vala ben sıramı bekliyorumda benim oğlum beklemek istemiyo sanırım aceleci

nerdeydin şimdiye kadar:) bak biz burda hiç yalnız kalmıyoruz sen de katılırsınb artıkk

kızlar göbüşler süper maşallah rabbim nazarlardan korusun:) eski tip hamileler mazide mi kaldı ne şimdi herkes pek fit:) bende de sadece göbüş var yavrusum senin ressmi görünce kendim ekledim sandım:) maşallah
Seastire cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine , artık hepimizin şikayetleri artmaya başladı az daha sabırrrr

Hoşgeldin aramıza :)

ahh minik sıpa, korkuttu hem annesini hem bizi...
sağlıklı olsun iyi olsun yeter, gelince ısırırsın ayaklarından alırsın bugünlerin acısını tatlım

hemde ne korkuttu tatlım:)) eşim evdeydi o gün sabaha kadar oturmuştu yeni yatmu-ıştı uykuya dalmak üzereydi lavabodan çıktım o korkuyla öyle bi söylemişimki kanamam var diye adam bi sıçradı her yerini ısırcam teyzesi anneyi korkutmak neymiş görücek
bu arada kızlar sanırım oğlumun adına YİĞİT koyucam

nerdeydin şimdiye kadar:) bak biz burda hiç yalnız kalmıyoruz sen de katılırsınb artıkk

aslında hamile kaldıgım da hep burdaydım hep gözüm burda bazı aksilikler oldu pc bozuldu koptum çok şükür şimdi burdayım ve yalnız degilim teşekkür ederim canım burda çok güzel zaman geçiyor.

benm kuzenimin çocuğunun adı yiğit. nasıll tatlı uslu bir çocuk anlatamam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…