2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bugün biyere gidemem ablacım doğalgazcılar gelicekmiş onları bekliyorum bıttık vala ne zamandır bunları bekliyorum

inş oğlumda büyüdüğünde beğenir ismini tatlım

eşim giderse hemen çekip koyacam canım,şimdi dalga geçer benimle,gıcık eder beni bu son sayfanın ben... bana gıcığı var evet,merveyle beni hiç sevmiyo yaa bu gıcık sayfa,ne istiyosa bizden
bilmemki yönetime sormak lazım
ya bu alaturka lavabo beni sinir ediyor iş yerinde su içmnesemmi yaaaa korkuyorum kızım geliverecek diye

evet canım bende 87 liyim

afiyet olsun canım yarasın GÜLCE hanıma

canım annelerimizde aynı yaşta olduğuna göre aynı yılda evlenip bizide aynı yılda doğurmuşlar demekki bende 87 liyim vay be

kız kış geldi,hala mı gelmedi bu doğalgazcılar,yuh valla üşüyecek bizim çıtır annemiz yaa

yavrusum bilmiyom ki ne zaman gidecek,du bakim inşallah hemen gider..

sağol mervecim,inşallah yarar benim tombuluma

aman canım gitmese ne olacak ya çekiverirsin iki dakikada

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

desene benim yemek yeme umutlarım başka bahara kaldı olsun meyve suyu içerim onu da içemiyorum da...

ya sorma benim bi akrabam gelmişti geçenlerde onunla konuştukta bende senin gibi dedim
ohhhh oturduğum yerden herşeyi isticem dedim, o biraz zor bende sezaryen oldum sadece meyve suyuyla kek yedirdiler dedi başka bişey yiyemezsin yasak dedi
hayallerimi yıktı

seastire beğenir tatlım bence,çok güzel bir isim

yönetime bi sorayım bakim,ne istiyo benden

ömrümüz beklemekle geçiyo yaw,kadın olmak zor

vala sinir oldum iyice bademim şu sayacı felan bi takaydılar . gerçi bana daha kız felan gelmedi yanıt-yorum ben
normalde ben çok üşüyen eşimde çok sıcak bi insandır bu sene tam tersi olduk ben yanıyorum eşim üşüyo hatta akşamları ufoyu yakıyo adam bende onun yüzünden yanıyorum odada

desene benim yemek yeme umutlarım başka bahara kaldı olsun meyve suyu içerim onu da içemiyorum da...

oyyy kıyamam yaa,aylarca bekledin canım,2-3 gün daha beklersin napacan,tuvalette zorlanma diye galiba herşeyi yiyemiyosun,doğru mu biliyorum,yoksa atıyo muyum

yavrusum öyle 2 dakikada foto çekinemem ben,kız dedim ya o kadar kokoşum ben diye,aşkolsun

aynen canım bizimkide alaturka, ama öbür türlü olsa bu sefer de pis diye oturamıcaz... idare edicez artık ((

evet orasıda öyle ya ne zormuş hiç aklıma umumi alanda klozet arayacağım gelmezdi dışarıda kullanamıyorum normalde eve kadar tutuyorum

BAdemcim senin kız profil resmine çok benzeyecek içime hep öyle doğuyor

evet benim içimdende bademin kızı o profil resmine çok benzicek gibi geliyo ama bakalım

ayyy ağzın bal yesin mervecim,inşallah ,nasıl tatlı benim profildeki tombul yaa,kumral olacakmış gibi geliyo ama bakalım,sağlıklı olsun,bi de böyle tatlı olsun daha ne isterim Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…