2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ne bileyim canım yaa bana çok gereksiz geliyor. Yani var olan nevresimler (ki hiç kullanmadığım da var içinde) onlar yeterli gibi geliyor ama neyse artık. 63 yaşındaki annemi kıracak değilim :)

aynı şekilde düşünüyorum en azından senin annenin yaşı var benimki daha 48 yaşında ama hatun dantele bayılıyor

aynı annemi tarif ediyorsun canım zaten bu pikeler kaç kez seriliyormuş gelenler ne dermiş falan falann neyse bakalım eve geldiğimde odamı nasıl bulacağım

bizimkide apartmanın daire kapısına süs asmak istiyormuş, doğumdan gelince...
anne dedim çocuklar onu rahat bırakırmı? yüzü asıldı sanki cidden ne gerek war yawhuuu

vala anem bana senin dr haftanı yanlış hesapladı heralde doğurusun sen diyor:)) 10 kilo da aldım tabi. bebiş zaten 2 kiloyu geçti sonumuz hayır olsun:)))

yok canım normal zaten fazlada kalmadı benimkide öyle ama biraz daha toplu sanki ,seninki öne doğru ama güzel duruyor canım maşallah
benim kızım 20 gün önce 2 kilo 100 küsürdü şimdi ne oldu acaba 3 ü bulmuşmudur

hahahahah.. anne ben beyazlarla utanırım deseydin :)))))))

Hahahah :)))))) Diyorum ki, beyaz tehlikeli bir renk bak kan man olur. Sen o kanamanın çeşme gibi bir şey mi olduğunu sanıyorsun diyor. Ped diye bir şey var ne kanı yaaa diye kızdı bi de bana

aynı şekilde düşünüyorum en azından senin annenin yaşı var benimki daha 48 yaşında ama hatun dantele bayılıyor

Oyy maşallah o ne genç bir anne öyle :))) Benim büyük ablam zaten 44 yaşında :)) Ben 4 kardeşin en küçüğüyüm. Büyük ablamla aramda 14 yaş var :)))

Oyy maşallah o ne genç bir anne öyle :))) Benim büyük ablam zaten 44 yaşında :)) Ben 4 kardeşin en küçüğüyüm. Büyük ablamla aramda 14 yaş var :)))

annem çok erken evlenmiş benden önce 2 tane bebeği olmuş çok kısa süre yaşayıp vefat etmişler sonra ben olmuşum 25 yaşımdayım şu an :)

annem çok erken evlenmiş benden önce 2 tane bebeği olmuş çok kısa süre yaşayıp vefat etmişler sonra ben olmuşum 25 yaşımdayım şu an :)

aynı benimkiler gibi sen 87 doğumlumusun

emiii canım çok şekersin ne güzel gülmüşsün öyle maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…