2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızımın karnını doyurdum geldim,doymuyor yahu bu tonton

Emi maaşallah canım ne tatlısın sen öyle
Seastirem,çıtır anne,maaşallah göbüşüne yaa,baya büyümüş Ohhh yaa Berk'ten çok daha güzel Yiğit adı,çok sevindim
Diğer göbüşlere de maaşallah
Yeni gelen tontiş,adını unuttum Derinsu bişeydi ama kusura bakma,hoşgeldin canım

afiyet olsun tatlımmm

afiyet bal şeker olsun yarasın tonton kızına annesi.
saol canım oğlumun adını beğenmene sevindim

senin göbüş nerde dünürüm..
hadi göster bize :))) gelinimi göreyim ne kaa büyümüş

hoşbulduk canım sagol

Merhaba kizlar
gecmisi okuyamiorum kusura bakmayin cok hizlisiniz yetisemiyorum:) dogum izninde gibi bisyim aslnda ama bugun esimin dogumgunu ufak hazirliklar icindeyim takip edemiyorum..
Ama son sayfada annelerden konustugunuzu gordum..benimkini soylemeden edemiycem cunku 42yasinda:) 14unde evlenmis..herkes abla kardes gibisnz dio..hatta kilo aldgmdan beri gercekten oyle gorunmeye basladik ne yazikki

EMi maşallah canım

maşallah canım.. sende de fazla yokmuş göbek, üstelik oturuyosun genç anne adayları bu konuda daha şanslı sanırım

aynı benimkiler gibi sen 87 doğumlumusun

emiii canım çok şekersin ne güzel gülmüşsün öyle maşallah

evett nazar değmesin çok tatlısın maşallah. bizim forumda vala fısstık gibi:)))

Sağolun kızlar. Ben diyet yapıyorum 5 kilo aldım, oğlum 10 gün önce 2.200 dü Ama zayıf hamile kalmadım 65 kilo ile hamile kalmıştım. Alamadığım kiloları doğumdan sonra alıcam kesin çünkü her gördüğüme sipariş veriyorum, üstelik hastaneye getirsinler diyorum. İpin ucunu kaçırıcam, kıtlıktan çıkmış gib olucam kesin :)

Ay kızlar maşallah çok yazmışsınız... şimdi aklımda kalanları yazayım...

kızlar göbüşler çok güzel... mervegkç en sivri seninki galiba... maşallah kızlar hep göbüşe almışsınız. benim her yere. 81 kiloyum... o tartı 60 görmüştü 16-17. haftalarda...

ymd canım yatak odasına mı alacaksın arkadaşlarını. ben ekstra sermem herhalde...

sonesinti erken doğum riskin mi var ciğer geliştirici oluyorsun canım. sırf yıldönüm diyeyse erken alınacak diye mi iğne verdi...

seastre canım sen bu kadar rahat değildin. kuzum git dr ye netleşsin... Son hafta kayıpları da çok oluyor Allah korusun.

mermaid canım güzel haberle gel...

hehehehh ben ve susmak,ne kadar zıt iki kelime bi gittim doldurmuşunuz geçmişi napıyım şekerim,anca bitti oku oku

anladım canım o yüzden maziymi daldın dedim ya evet ya bugün göbüş günü sohbet koyu sıra sende hadi göster bize fıstık gülcemiziiiii
he bu arada kız sen geldin son sayfa takıldııııı hehehe sana gıcığı var heralde

Ay kızlar maşallah çok yazmışsınız... şimdi aklımda kalanları yazayım...

kızlar göbüşler çok güzel... mervegkç en sivri seninki galiba... maşallah kızlar hep göbüşe almışsınız. benim her yere. 81 kiloyum... o tartı 60 görmüştü 16-17. haftalarda...

ymd canım yatak odasına mı alacaksın arkadaşlarını. ben ekstra sermem herhalde...

sonesinti erken doğum riskin mi var ciğer geliştirici oluyorsun canım. sırf yıldönüm diyeyse erken alınacak diye mi iğne verdi...

seastre canım sen bu kadar rahat değildin. kuzum git dr ye netleşsin... Son hafta kayıpları da çok oluyor Allah korusun.

mermaid canım güzel haberle gel...

eşim evdeyken foto çekersem bana bi tarafıyla güler diye düşünüyorum giderse hemen çekip koyacam inşallah

sağolun tontişler,inşallah kızıma yarasın,bana yaramasın yaa tosun kralıça olacam bu gidişle Yiğit çok karizma bir isim bence Seastirecim,ben çok beğenirim,çok sevindim valla

maşşşşallah kız ne güzel dimi kardeşin gibi duruyor
ama biz öyle olmayız heralde ah ah yaşımız geçti yaw

canım sezaryen olursan yiyemiyomuşsun öyle herşeyi sadece meyve suyu kek gibi şeyler yiyomuşsun
katı şeyler yasakmış

Son düzenleme:

eşim giderse hemen çekip koyacam canım,şimdi dalga geçer benimle,gıcık eder beni bu son sayfanın ben... bana gıcığı var evet,merveyle beni hiç sevmiyo yaa bu gıcık sayfa,ne istiyosa bizden

eh iyi o zaman bekleriz bizde ne zaman gidecek eşin

ya bu alaturka lavabo beni sinir ediyor iş yerinde su içmnesemmi yaaaa korkuyorum kızım geliverecek diye

aynı benimkiler gibi sen 87 doğumlumusun

emiii canım çok şekersin ne güzel gülmüşsün öyle maşallah

evet canım bende 87 liyim

afiyet olsun canım yarasın GÜLCE hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…