öyle deme canım,doğum yapan kadın bana çok güzel gelir niyeyse,ben sık sık aynaya bakacam hem bak sabah kalkmış makyajsız halimle bile nasıl güzelim,kimbilir kızım doğunca nasıl olacam mütevazilikte sınır da tanımıyorum haa
ama düzleştirici almayacağıma eminim,uğraşamam onunla ben de
ne bileyim canım ya anestezi felan üşenirim bende uğraşamam heralde bide herşeyi yiyemicem yani açlıkta var üüüüüüü imkansız yani
çooook mütevazisin maşşşşalllah
kızlar en sağdaki krem rengi olandan aldım kendime :) 50 TL cik
tacıda içinden çıktı pek güzel değil sanki ama başka bulamazsam onu kullanırım artık...
tacıda içinden çıktı pek güzel değil sanki ama başka bulamazsam onu kullanırım artık...
ne bileyim canım ya anestezi felan üşenirim bende uğraşamam heralde bide herşeyi yiyemicem yani açlıkta var üüüüüüü imkansız yani
çooook mütevazisin maşşşşalllah
Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum
pijamayı çok beğenerek aldım, spor tarz diye kaçırmadan alayım dedim... kumaşıda çok güzel, şahinler marka.. ben tacını pek beğenmedim
daha tüllü süslü bişey arıyodum
ayyyyy çok heyecanlıyım yahu yarına az kaldı hehehhehe guguş inşallah yüzünü gösterirde foto alırım ya :) yarın cinemaya da gitcez özcan denizin oynadığı flm varmış kociş yarın götürcem seni dedi :) ayyyy sabah olsa hemen :)
ayyyyy çok heyecanlıyım yahu yarına az kaldı hehehhehe guguş inşallah yüzünü gösterirde foto alırım ya :) yarın cinemaya da gitcez özcan denizin oynadığı flm varmış kociş yarın götürcem seni dedi :) ayyyy sabah olsa hemen :)
yaa ben de çok heycanlıyım yarın bizimde kontrolümüz var:))) ne tesadüf ben de o filme gitrmek istiyorum ama eşim türk filmi pek sevmiyor. ona korku filmi veya macera filmi olsun :))
yaa ben de çok heycanlıyım yarın bizimde kontrolümüz var:))) ne tesadüf ben de o filme gitrmek istiyorum ama eşim türk filmi pek sevmiyor. ona korku filmi veya macera filmi olsun :))
gerçeten mi.inanmıyorum sen çatı muaynesi olmadığın için çatının müsait olmadığını anlamadılar öyle mi:26 zaman olalım çatı muaynesi zaten olağanüstü bir cesaretim var o konuda rahatım kasmıyorum zaten önemli olan da bu sanırım
evet canım ben doğuma gittiğimde çatı muayenesi olmamıştım sonra açılmam oldu 8cm filan ama 2.750gram bebeği 25 dikişle doğurabildim doktorum çatın çokdarmış dedi doğumdan sonra senden 3 kilo bebek çıkmaz dedi bunuda doktoruma söylüycem en azından bi önlem olur