gecedicle canım yazdım da karıştı yazılar,bi daha yazayım bakalım
kendin için:
çorap
kağıt havlu
ped
ıslak mendil
kolonya
tarak
diş fırçası
macun
terlik
nemlendirici-dudak koruyucu
göğüs ucu kremi
hastane çıkışı kıyafet
Guguş için:
çorap-eldiven-penye şapka
ıslak mendil-çocuk bezi-hazır alt açma şeysi
biberon-emzik
penye yelek
pişik kremi
kalın battaniye
uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane
iç-dış zıbın 2şer tane
canım az değilmi bunlar bebişe ve sana bez koymayacakmısın, pişik kremini ,ıslak mendil ,senin için terlik ,göğüs pedi
bebiş için ayrıyetten 1 takım daha koysan iyi olurdu bakarsın kirlenir
hastanemi karşılıyor yoksa bunları:44:
bebişine yelek kendine hırka
ıkendine ve bebişe ıslak mendıl kağıt mendil
kendine terlik
hasta bezi çocuk bezi vss vsss uzar gider bu liste tatlımmm
canım 2 patik senin içinse sen onları çorap yap. atlet şart atlet giymelisin ve hırka ya da yelek , terlik koy guguşuna bez koy ve guguşuna yedek kıyafetler koy varsa 1 adet daha hast çıkışı gibi. ayrıca ıslak mendil kağıt havlu ya da havlu koy
gecedicle canım yazdım da karıştı yazılar,bi daha yazayım bakalım
kendin için:
çorap
kağıt havlu
ped
ıslak mendil
kolonya
tarak
diş fırçası
macun
terlik
nemlendirici-dudak koruyucu
göğüs ucu kremi
hastane çıkışı kıyafet
Guguş için:
çorap-eldiven-penye şapka
ıslak mendil-çocuk bezi-hazır alt açma şeysi
biberon-emzik
penye yelek
pişik kremi
kalın battaniye
uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane
iç-dış zıbın 2şer tane
( yine kaçırdım, bugün sürekli elektrikler gitti.. bilg. bozulacak diye açmadım artık.. şimdi eve geldim..
bidaha yüklesene diyemicem utandım valla artık
benimkide hıçkırınca artık hoşuma gidiyo çünkü doktorum sağlıklı olduğunu gösterir demişti
Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum
heheheh utanma utanma,face'den gönderdim,ordan bak
Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum
aaaaa kıslar beni nie uyarmadınız bakemmmm ben daha yemek yemedim inanamıyorum yemek yemeği unutmuşum ilaçlarıda içmedim bugün anaaaaa kendime yazıklar olsun tüüüü
ay kıslar hepinis çok sağolun siz olmasanız ben naparım ya :) hastane guguşun herşeyini veriyo ona oyüzden bişey koymuyorum benimde hasta bezi falan karşılıyo bende ondan sadece gecelik falan koydum ama gögüs pedi,hırka ,çorap,bide en önemlisi hastaneden çıkarken kıyafet giycem die hiç düşünmemişim :) onuda koyayım ha bide gögüs ucu kremi ,diş fırçası,macun,makyaj malzemesi anaaaaa daha neler neler eklemem lazım sağol bademcim :)
geçmiş olsun canım,erken müdahale edilmiş,bişey olmaz Allah büyüktür,içini ferah tut..
lohusa tacını ve aynayı söylemeyi unutmuşumdüzleştiriciyi götürürsem annemin ve eşimin dilinden yıllarca kurtulamam,nasıl dalga geçerler anlatamam
kısss ısıttım yemeği yicem hemen :) ama ne ilginç hiç açlık hissi duymadım bugün :)aferin sana kalk o zaman hemen aç bıraktın guguşuuuuu
lohusa tacı ve aynayı da unutma canım,bişey değil,ben de burdan öğrendim hepsini
merhaba canım bayadır yoktun sende doğum yapan yok henüz ırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz bu ayToplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 4 ziyaretçi)
estamp,
biftek,
chnb,
yavrus,
badem30,
gecedicle,
istanbull34,
sensiz_olmazki,
pdr55,
derinsuberfu,
Lavantabahcesi,
gunesdogdu
kızlar herkese merhaba,biz bugün 33. haftayı doldurduk şükür,geçmişi okuyamadım,bu ara çok biriktirmişim,doğum falan yapan yok değilmi?... umarım herkes için herşey yolundadır hepinizi kocaman öpüyorum.))))
heh işte aynayı bende alcam ama kendimi öyle görmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum
kısss ısıttım yemeği yicem hemen :) ama ne ilginç hiç açlık hissi duymadım bugün :)
hemen yemek yiyip koyuyorum onlarıda cnm heheh sen sölemesen okadar taç aldım koymayı unuttum iyimi
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 4 ziyaretçi)
estamp,
biftek,
chnb,
yavrus,
badem30,
gecedicle,
istanbull34,
sensiz_olmazki,
pdr55,
derinsuberfu,
Lavantabahcesi,
gunesdogdu
kızlar herkese merhaba,biz bugün 33. haftayı doldurduk şükür,geçmişi okuyamadım,bu ara çok biriktirmişim,doğum falan yapan yok değilmi?... umarım herkes için herşey yolundadır hepinizi kocaman öpüyorum.))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?