2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

saç düzleştiricisini unutmuşsun canım.. o olmazsa olmaazzz...
hee bide lohusa tacımız.. . gerçi ben bulamadım biliyon mu o malüm ismi lazım değil yerde.. bi pijama takımının içinden çıktı onu takacam bu gidişlee...

Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum

bebişine yelek kendine hırka
ıkendine ve bebişe ıslak mendıl kağıt mendil
kendine terlik
hasta bezi çocuk bezi vss vsss uzar gider bu liste tatlımmm

ay kıslar hepinis çok sağolun siz olmasanız ben naparım ya :) hastane guguşun herşeyini veriyo ona oyüzden bişey koymuyorum benimde hasta bezi falan karşılıyo bende ondan sadece gecelik falan koydum ama gögüs pedi,hırka ,çorap,bide en önemlisi hastaneden çıkarken kıyafet giycem die hiç düşünmemişim :) onuda koyayım ha bide gögüs ucu kremi ,diş fırçası,macun,makyaj malzemesi anaaaaa daha neler neler eklemem lazım sağol bademcim :)

heheheh utanma utanma,face'den gönderdim,ordan bak

of ya oturduğum yerden birde kalktım kramp girdi kasıklarıma ne acelem varsa
annnnaaa kokoşlara bak sen düzleştirici götürecekler
ben üşenirim ya ameliyatlı halimle kendimle uğraşmaya

Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum

canım yaaa çok üzüldüm inşallah gelmez bebeğin ya tüh neden olmuşki öyle

geçmiş olsun canım,erken müdahale edilmiş,bişey olmaz Allah büyüktür,içini ferah tut..

lohusa tacını ve aynayı söylemeyi unutmuşum düzleştiriciyi götürürsem annemin ve eşimin dilinden yıllarca kurtulamam,nasıl dalga geçerler anlatamam

aaaaa kıslar beni nie uyarmadınız bakemmmm ben daha yemek yemedim inanamıyorum yemek yemeği unutmuşum ilaçlarıda içmedim bugün anaaaaa kendime yazıklar olsun tüüüü

çok geçmiş olsun canm belki nst ye gşrsek bizdde çıkacak bilemiyoruzki..

lohusa tacı ve aynayı da unutma canım,bişey değil,ben de burdan öğrendim hepsini

heh işte aynayı bende alcam ama kendimi öyle görmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 4 ziyaretçi)
estamp,
biftek,
chnb,
yavrus,
badem30,
gecedicle,
istanbull34,
sensiz_olmazki,
pdr55,
derinsuberfu,
Lavantabahcesi,
gunesdogdu
kızlar herkese merhaba,biz bugün 33. haftayı doldurduk şükür,geçmişi okuyamadım,bu ara çok biriktirmişim,doğum falan yapan yok değilmi?... umarım herkes için herşey yolundadır hepinizi kocaman öpüyorum.))))

aferin sana kalk o zaman hemen aç bıraktın guguşuuuuu
kısss ısıttım yemeği yicem hemen :) ama ne ilginç hiç açlık hissi duymadım bugün :)
lohusa tacı ve aynayı da unutma canım,bişey değil,ben de burdan öğrendim hepsini

hemen yemek yiyip koyuyorum onlarıda cnm heheh sen sölemesen okadar taç aldım koymayı unuttum iyimi

merhaba canım bayadır yoktun sende doğum yapan yok henüz ırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz bu ay
o kadar kişi var ama herkes yazmıyor malesef

heh işte aynayı bende alcam ama kendimi öyle görmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum

öyle deme canım,doğum yapan kadın bana çok güzel gelir niyeyse,ben sık sık aynaya bakacam hem bak sabah kalkmış makyajsız halimle bile nasıl güzelim,kimbilir kızım doğunca nasıl olacam mütevazilikte sınır da tanımıyorum haa

ama düzleştirici almayacağıma eminim,uğraşamam onunla ben de

kısss ısıttım yemeği yicem hemen :) ama ne ilginç hiç açlık hissi duymadım bugün :)

hemen yemek yiyip koyuyorum onlarıda cnm heheh sen sölemesen okadar taç aldım koymayı unuttum iyimi

seni anlıyorum canım insan buraya kaptırınca unutuyor herşeyi normaldir senine unutman
ah bide ben unutsam aksine hiç aklımdan çıkmıyor

Son düzenleme:

kısss daha doğurmadık hehehhe sıkntıda yaşıyoz illaki ama biz güçlü annişler atlatıyoz malum kış gelio hastalık olcak okadar :)

kızlar en sağdaki krem rengi olandan aldım kendime :) 50 TL cik
tacıda içinden çıktı pek güzel değil sanki ama başka bulamazsam onu kullanırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…