ama cnm dr normal doğum dedi guguş dönmezde sezeryana karar verirse diyeceğim :) 3 çocuğu doğurduk diyelim bide bakması var acıbadem onada yardım edeydi iyiydi hehehhe
tatlım çok sağol ben 2 tane uyku seti aldım denizci modeli bide çapalı falan biri zaten mağazada mobilyanın üzerindeydi onuda aldım :)
ayy kıyamam ya bilirim acısını inşallah geçer ya benim yarın bakıcak büyüme geçmişmi die ağrım geçti inşallah büyümede geçmiştir oy oyy nedir guguşların bize yaptıkları neyseki az kaldı :) iyileşiriz inşallah
kızlar bi haftayı daha kapattık mesai bitti çok şükür:) yarın randevum var dua edin bizim için dr amcamız ii şeyler söylesin. herkese rabbim sağlıklı hafta sonları nasip etsin. öpüyorum bebişlerinizi ve sizi. ii akşamlarrrrrrrrr
kızlar bi haftayı daha kapattık mesai bitti çok şükür:) yarın randevum var dua edin bizim için dr amcamız ii şeyler söylesin. herkese rabbim sağlıklı hafta sonları nasip etsin. öpüyorum bebişlerinizi ve sizi. ii akşamlarrrrrrrrr
ay kıslar sonunda ütüm bitti hazırladım hastaneye götürceklerimi ama çok az geldi gözüme bişeyleri unuttum gene galiba bakın neler koyduğumu yazıyım
( 2 takım pijama,1 gecelik,6 kilot,1emzirme sütyeni,2 patik,1havlu ,1de guguş için hastane çıkışı koydum )
ay kıslar sonunda ütüm bitti hazırladım hastaneye götürceklerimi ama çok az geldi gözüme bişeyleri unuttum gene galiba bakın neler koyduğumu yazıyım
( 2 takım pijama,1 gecelik,6 kilot,1emzirme sütyeni,2 patik,1havlu ,1de guguş için hastane çıkışı koydum )
yok cnm bendim malesefcildiyeye gittim egzama dedi kaşıntıdan kudurcam az kaldı. yarın da kendi dr mle randevum var şu hamilelik kolestazı durumunu sorcam aklıma takıldı. Sen ilk hamileliğimde pek ii şeyler olmadı demiştin cnm sordum ama ne olduğunu görmedin sanırım, sağol cnm sorduğun için
canım dr ye de soralım madem diğer türlü de ememiyorlar tıkanınca...
senin bebiş kaç kilo kilolu demişsin? pıhtılaşma iğnesi kullanıyor musun?
kızlar ben bu haftasonu hiç girmicem foruma
kemer sıkma politikası uyguluyorum benim vınn çok azaldı çünkü bu ay
ayın 13,üne kadar idare etmem lazım
sağol Nesrinimne şişkosu canım,biz ona annelik kilosu diyoruz,hatta balık etli manken diyoruz benim boy 1.69 canım,normal yani böyle görünmem.ben de 9 kilo aldım aslında,ama sadece göbekten aldım
evet bende cocuk doktoruna sorucam
benım sıpam 2930 gram ama burdakı arkadasların ıcınde en kılolu olan benımkı de ondan benım pıhtılasma sorunum yok ama onu hangı tahlılle anlarız kı?
tatlım arada açıp bakarım merak etme
sorma yavrusum,dün gece yattım,kızım en az 30-40 kere hıçkırdı,kıyamam yaa nasıl üzüldüm,doğruldum,hareket ettim falan anca geçti
dünürüm silecem fotoyu şimdi,hadi bak ,nerdesin ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?