2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi bari canım hayırlı olsun
kız biz birinde bu kadar telaşlı heycanlıysak üçüne nasıl bakarız
baksana bana daha doktora bile karar veremedim yani o kadar pimpirikliyim
üç tanede olsa kafayı yerim heralde

Son düzenleme:
kızlar bi haftayı daha kapattık mesai bitti çok şükür:) yarın randevum var dua edin bizim için dr amcamız ii şeyler söylesin. herkese rabbim sağlıklı hafta sonları nasip etsin. öpüyorum bebişlerinizi ve sizi. ii akşamlarrrrrrrrr

ay kıslar sonunda ütüm bitti hazırladım hastaneye götürceklerimi ama çok az geldi gözüme bişeyleri unuttum gene galiba bakın neler koyduğumu yazıyım
( 2 takım pijama,1 gecelik,6 kilot,1emzirme sütyeni,2 patik,1havlu ,1de guguş için hastane çıkışı koydum )

canım kendine dikkat et iyi tatiller sana
inşallah güzel haberlerle gelirsin, sanada iyi akşamlar bizde kızımla öptük siziiii iyi akşamlaaar

hayırlı haberlerle gel tatlım inşallah,ben de öptüm,hoşçakal

bebişine yelek kendine hırka
ıkendine ve bebişe ıslak mendıl kağıt mendil
kendine terlik
hasta bezi çocuk bezi vss vsss uzar gider bu liste tatlımmm

canım az değilmi bunlar bebişe ve sana bez koymayacakmısın, pişik kremini ,ıslak mendil ,senin için terlik ,göğüs pedi
bebiş için ayrıyetten 1 takım daha koysan iyi olurdu bakarsın kirlenir
hastanemi karşılıyor yoksa bunları:44:

iyi haberlerini beklıorz canmmm

aslında gördüm cnm cevapta yazdım ancak bilgisayarın şarjı bitti yazamamış oldum. sonrada fırsat bulamadım. çok geçmiş olsun. benimkide vücudun hamileliği artık kaldıramamasının sonucu olarak karaciğer enzimlerinin yetersiz kalması karaciğerin görevini tam yapamaz hale gelmesinden kaynaklanmıştı. bende gebelik dermatozu geçirmiştim. iyileşmem yaklaşık 2 ay sürdü doğumdan sonra. kaşıntıdan ölmedim ya bu dünyada artık hiçbirşey beni öldüremez diye düşünüyordum. sonu iyi olmadı derkende çok fazla ilaç kullanmak zorunda kaldığım için bebeğimi emzirememiştim ilk 2 ay sonrasındada bebeğim emmeyi reddetmişti. aslında böyle yazınca az birşey gbi ama lohusayken bunları yaşamak beni çok yıpratmıştı hep mutsuzdum

canım 2 patik senin içinse sen onları çorap yap. atlet şart atlet giymelisin ve hırka ya da yelek , terlik koy guguşuna bez koy ve guguşuna yedek kıyafetler koy varsa 1 adet daha hast çıkışı gibi. ayrıca ıslak mendil kağıt havlu ya da havlu koy

kızlar ben bu haftasonu hiç girmicem foruma
kemer sıkma politikası uyguluyorum benim vınn çok azaldı çünkü bu ay
ayın 13,üne kadar idare etmem lazım

canım dr ye de soralım madem diğer türlü de ememiyorlar tıkanınca...

senin bebiş kaç kilo kilolu demişsin? pıhtılaşma iğnesi kullanıyor musun?

evet bende cocuk doktoruna sorucam
benım sıpam 2930 gram ama burdakı arkadasların ıcınde en kılolu olan benımkı de ondan benım pıhtılasma sorunum yok ama onu hangı tahlılle anlarız kı?

gecedicle canım yazdım da karıştı yazılar,bi daha yazayım bakalım

kendin için:

çorap
kağıt havlu
ped
ıslak mendil
kolonya
tarak
diş fırçası
macun
terlik
nemlendirici-dudak koruyucu
göğüs ucu kremi
hastane çıkışı kıyafet

Guguş için:

çorap-eldiven-penye şapka
ıslak mendil-çocuk bezi-hazır alt açma şeysi
biberon-emzik
penye yelek
pişik kremi
kalın battaniye
uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane
iç-dış zıbın 2şer tane

sağol Nesrinim ne şişkosu canım,biz ona annelik kilosu diyoruz,hatta balık etli manken diyoruz benim boy 1.69 canım,normal yani böyle görünmem.ben de 9 kilo aldım aslında,ama sadece göbekten aldım

he he he şişko değilim ben yani...

az kuzum yazmış kızlar eksikleri...

evet bende cocuk doktoruna sorucam
benım sıpam 2930 gram ama burdakı arkadasların ıcınde en kılolu olan benımkı de ondan benım pıhtılasma sorunum yok ama onu hangı tahlılle anlarız kı?

canım maşallah. benim tontiş de 3400 dü 34 artı 3 te...

bu zamandan sonra gerek yok tahlile çoookkkk ayrıntılı tahliller kayıp yaşasyana yapıyorlar...genelde....

sorma yavrusum,dün gece yattım,kızım en az 30-40 kere hıçkırdı,kıyamam yaa nasıl üzüldüm,doğruldum,hareket ettim falan anca geçti

dünürüm silecem fotoyu şimdi,hadi bak ,nerdesin ayol

( yine kaçırdım, bugün sürekli elektrikler gitti.. bilg. bozulacak diye açmadım artık.. şimdi eve geldim..
bidaha yüklesene diyemicem utandım valla artık

benimkide hıçkırınca artık hoşuma gidiyo çünkü doktorum sağlıklı olduğunu gösterir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…