canım maşallahşu an ben kızımın kilosunun bilmiyorum ama bizimkide aşağı yukarı bu kadar olmuştur doktorum en son gittiğimde böyle devam ederse 4-4,5 kg arası doğar demişti
Canım maşallah tosunumuzaKüçükmüş :) şaka bi yana benim oğlum da öyle olcak gibi duruyo. Yarın görcez, diyet yapıyorum ama oğluş alıyo.
Canım sakın yıkamadığın şeyleri çocuğa giydirme. benim alerjim var. Yıkama ütüleme işlerini hallettim ve hasta oldum. Boğazıma ve burnuma yapıştı tüm tozlar. Minicik bebişe kim bilir nasıl etkiler. Sadecce bakarken bile tozdan nefes alamıyodum. Kurutmaya koymadım, kendiliğinden kuruttum sadece. Zaten 30 derecede yıkadım ben kirli değil toz gitsin diye, ütülüyoruz da dezenfekte oluyo...
Yalnız olmadığıma sevindim Valla. Ben kilo almıyorum komple oğlum alıyor yaa. Çok şükür Allahıma gücüm kuvvetim yerinde ama bebek büyüdükçe herşey zorlaşıyorBi tombul yanaklı oğlum olcak ele avuca gelecek diye seviniyorum. Bi de ya sağlıksız olursa ya ona da durmadan diyet verirlerse diye üzülüyorum. Hayırlısıyla doğsaydı...
Yalnız olmadığıma sevindim Valla. Ben kilo almıyorum komple oğlum alıyor yaa. Çok şükür Allahıma gücüm kuvvetim yerinde ama bebek büyüdükçe herşey zorlaşıyorBi tombul yanaklı oğlum olcak ele avuca gelecek diye seviniyorum. Bi de ya sağlıksız olursa ya ona da durmadan diyet verirlerse diye üzülüyorum. Hayırlısıyla doğsaydı...
canım tombul yada zayıf bebekler sağlıksız olacak diye birşey yok bazı bebekler çok zayıf doğum sonradan toparlanıyor bazıları da tombul doğup zayıflayabiliyor yeterki sağlıklı olsunlar da
Canım biz elimizden geleni yapalım. Diyetimiz geçici sonuçta. Benim şekerim çıkmamasına rağmen suyum fazla diye diyet yapıyorum. Suyum normale döndü doktor gene deavm dedi önlem olarak. Çünkü benim eşim, kayın validem ve dayıları vs. kilolular. Çoğu da şeker hastası. Doktorum eşimle, kayınvalidemi görünce zaten dikkat et dedi bana. Yatkınlık var çünkü.
Benim 31+0 iken 2.200 dü. Ben 1.200 vermiştim, oğlum 2 haftada 700 gr almıştı.
Merve ve Fatmacan sizin 31+0 civarı kaç çıkmıştı kiloları????
önemli bişey değil canım uykusuzluk işte birde iki gündür bacağıma kramp giriyor çok feci bişey inanılmaz ağrı yapıyorhayırdır canım neden kötü geçtii :44:
çok güzeller canım hayırlı olsunGÜnaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
hasta olanlara geçmiş olsun
bebişini göreceklere gözünüz aydın diyorum
hafta sonu ankarada anneciğimin yanındaydım oradan buraya gelmek çooook zor oldu yaaaaa((
kızımın bebek şekerlerini çiçeğini ve beşiğini aldık
Eki Görüntüle 545647 bunlardan pembe olanı ve ördeklerin üzerinde 1 tane pembe 1 tane beyaz gül koydurttum magnet ve lavantalı yanında kapı süsünüde hediye ettiler 50 tane yaptırdım 75 tl
Eki Görüntüle 545648 bu da kızımın beşiği uyku seti cibinliği dönencesi yatağı dahil 380 TL Aslında ben park yatak alacaktım ama bu daha çok hoşuma gittti
çok şirin yaa
canım ya inşallah istediğin gibi olursaol teyzesi..
kadro ilanımın en geç bu hafta çıkması lazım, çünkü 2 hafta ilan süresi ardından 1 haftasonra yabancı dil sınavına girmem şart.. bu hafta çıkarsa son şansım diyordum..
demin bi ark.dan duydum ilanlar haftaya kalmış diye..
napıcam ben, kadromdan vazgeçip sınava mı girmicem, doğum için ist.a mı gitmicem..?
çok kötüyüm şuan, moralim sıfır hatta eksi sonsuz....
güzel olmuş canım iyi günlerde kullansın oğluşunEki Görüntüle 545683
bakın kızlar oyun parkımıza yerleştirdim uyku setini .
uyku seti olmayınca hoş durmuyo gibi geldi bana
bencede canım ya allahtan park yatak yani oda yapsalar heralde oğluşunun düğününe anca yetişirdiya hala beşiğimiz gelmedi bizim bugünde gelmezse eğer getirmeyin almaktan vazgeçtik dicem başka yerden alıcam ne bu yaa 1 ay oldu nerdeyse
maşallah canım sıkma canını allah başka sıkıntı vermesin sadece biraz tombiş olur bebişin o kadarFotograf koyamıyorum. Yazmaya korkuyorum yaaelim varmıyor resmen. İki hafta sonra kaç olacağını düşündükçe aklım gidiyor. Moral verin diye yazıyorum bak. sakın kötü yorum yapmayın bebeğim 3,400 kg cıkk...
canım doğduğu haftayıda eklesen oraya iyi olurdukızlar doğum hikayeleri topiğine liste yaptım bakın bakalım eklemek istediğiniz bişey varsa söyleyin eklim
Canım biz elimizden geleni yapalım. Diyetimiz geçici sonuçta. Benim şekerim çıkmamasına rağmen suyum fazla diye diyet yapıyorum. Suyum normale döndü doktor gene deavm dedi önlem olarak. Çünkü benim eşim, kayın validem ve dayıları vs. kilolular. Çoğu da şeker hastası. Doktorum eşimle, kayınvalidemi görünce zaten dikkat et dedi bana. Yatkınlık var çünkü.
Benim 31+0 iken 2.200 dü. Ben 1.200 vermiştim, oğlum 2 haftada 700 gr almıştı.
Merve ve Fatmacan sizin 31+0 civarı kaç çıkmıştı kiloları????
kızlar ben bu listeyi güncellicem ama herkesin doğum tarihi değişti nasıl olucak bu iş????
kızlar ben bu listeyi güncellicem ama herkesin doğum tarihi değişti nasıl olucak bu iş????
benimkide 32+1 de 2,140 gr dı yarın gitcem bakalım nasıl oldu benim tosuncuk sanırım biraz kilolu olacakcanım 31+6 da benim bebişimde 2200 civarıydı
iyi yapmışın tatlım tedbirli olmakta fayda var hangi haftaya denk geliyor bu sınav doğuma çokmu yakın oluyor öylemerve, yawruş saolun kızlar evet bebeğimi üzmemek için düşünmemeye çalışıyorum...
bi ark.ın yanına gittim, muhabbet ettik biraz.. daha iyiyim şimdi..
bide cuma günü için burdaki devlet hastanesinden randevu aldım, benim bartında daha önce gittiğim özel poliklinikti, orda doğum yapmıyorlar.
acil bi durum olursa diye devlet hastanesinde de kaydım olsun, doktor beni bi tanısın dedim..
bu gidişle sınav anında stresten doğurabilirim heralde...((
benimkide 32+1 de 2,140 gr dı yarın gitcem bakalım nasıl oldu benim tosuncuk sanırım biraz kilolu olacak
en son gittiğimde 1,500 den iki haftada yukarda söylediğim kiloya çıkmıştı
iyi yapmışın tatlım tedbirli olmakta fayda var hangi haftaya denk geliyor bu sınav doğuma çokmu yakın oluyor öyle
offff gerçekten kötü zamana denk gelmiş yaahala belli değil, ilan bugün çıksa min. 20 gün sonra olur.. ilan geciktikçe sınav tarihide gecikiyor, düşün ilan 20 kasımda olursa sınav 10 aralıkta olacak ben 12 aralıkta doğuma gidicem...
hala belli değil, ilan bugün çıksa min. 20 gün sonra olur.. ilan geciktikçe sınav tarihide gecikiyor, düşün ilan 20 kasımda olursa sınav 10 aralıkta olacak ben 12 aralıkta doğuma gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?