2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım maşallah şu an ben kızımın kilosunun bilmiyorum ama bizimkide aşağı yukarı bu kadar olmuştur doktorum en son gittiğimde böyle devam ederse 4-4,5 kg arası doğar demişti

Yalnız olmadığıma sevindim Valla. Ben kilo almıyorum komple oğlum alıyor yaa. Çok şükür Allahıma gücüm kuvvetim yerinde ama bebek büyüdükçe herşey zorlaşıyor Bi tombul yanaklı oğlum olcak ele avuca gelecek diye seviniyorum. Bi de ya sağlıksız olursa ya ona da durmadan diyet verirlerse diye üzülüyorum. Hayırlısıyla doğsaydı...

canım tombul yada zayıf bebekler sağlıksız olacak diye birşey yok bazı bebekler çok zayıf doğum sonradan toparlanıyor bazıları da tombul doğup zayıflayabiliyor yeterki sağlıklı olsunlar da

Canım biz elimizden geleni yapalım. Diyetimiz geçici sonuçta. Benim şekerim çıkmamasına rağmen suyum fazla diye diyet yapıyorum. Suyum normale döndü doktor gene deavm dedi önlem olarak. Çünkü benim eşim, kayın validem ve dayıları vs. kilolular. Çoğu da şeker hastası. Doktorum eşimle, kayınvalidemi görünce zaten dikkat et dedi bana. Yatkınlık var çünkü.

Benim 31+0 iken 2.200 dü. Ben 1.200 vermiştim, oğlum 2 haftada 700 gr almıştı.

Merve ve Fatmacan sizin 31+0 civarı kaç çıkmıştı kiloları????

canım tombul yada zayıf bebekler sağlıksız olacak diye birşey yok bazı bebekler çok zayıf doğum sonradan toparlanıyor bazıları da tombul doğup zayıflayabiliyor yeterki sağlıklı olsunlar da

Muhtemelen izim bebeklerde doğunca zayıflayacak. Bu seferde ona üzülcez :)

Düşündüm düşündüm hatırlayamıyorum yaa. Hatırlarsam yazarım sana...

hayırdır canım neden kötü geçtii :44:
önemli bişey değil canım uykusuzluk işte birde iki gündür bacağıma kramp giriyor çok feci bişey inanılmaz ağrı yapıyor
çok güzeller canım hayırlı olsun yatakta baya uyguna gelmiş iyi günlerde kullansın bebişin
Eki Görüntüle 545664

bu da oğlumun bayramlığı halası almış getirdi bayramda
çok şirin yaa
canım ya inşallah istediğin gibi olur
Eki Görüntüle 545683

bakın kızlar oyun parkımıza yerleştirdim uyku setini .
uyku seti olmayınca hoş durmuyo gibi geldi bana
güzel olmuş canım iyi günlerde kullansın oğluşun
ya hala beşiğimiz gelmedi bizim bugünde gelmezse eğer getirmeyin almaktan vazgeçtik dicem başka yerden alıcam ne bu yaa 1 ay oldu nerdeyse
bencede canım ya allahtan park yatak yani oda yapsalar heralde oğluşunun düğününe anca yetişirdi
başka yermi yok sanki gidip alır gelirsiniz ne diye bekleyesiniz
maşallah canım sıkma canını allah başka sıkıntı vermesin sadece biraz tombiş olur bebişin o kadar
kızlar doğum hikayeleri topiğine liste yaptım bakın bakalım eklemek istediğiniz bişey varsa söyleyin eklim
canım doğduğu haftayıda eklesen oraya iyi olurdu

kızlar ben bu listeyi güncellicem ama herkesin doğum tarihi değişti nasıl olucak bu iş????

canım 31+6 da benim bebişimde 2200 civarıydı

kızlar ben bu listeyi güncellicem ama herkesin doğum tarihi değişti nasıl olucak bu iş????

bence muhtemel doğum tarihleri kalsın canım, tekrar tekrar uğraşma. Zaten kimin ne zaman doğuracağı belli değil, biz 40 hafta ne zaman bitiyo onu görmüş oluruz. Zaten doğum hikayelerine doğum yaptığı tarih ve haftası yer almıyo mu? Oradan görürüz...

Benim oğlumun adı %99 Oğuz Kaan. Listeye eklersen sevinirim. Baktıkça alışırım isme...

Son düzenleme:
merve, yawruş saolun kızlar evet bebeğimi üzmemek için düşünmemeye çalışıyorum...
bi ark.ın yanına gittim, muhabbet ettik biraz.. daha iyiyim şimdi..
bide cuma günü için burdaki devlet hastanesinden randevu aldım, benim bartında daha önce gittiğim özel poliklinikti, orda doğum yapmıyorlar.
acil bi durum olursa diye devlet hastanesinde de kaydım olsun, doktor beni bi tanısın dedim..
bu gidişle sınav anında stresten doğurabilirim heralde... ((

Günaydın kızlar, umarım herşey yolundadır geçmişe çok fazla bakamadım...
Bugün misafirlerim gelecek foruma çok fazla giremeyebilirim. öptüm hepinizi :)

Günaydın kızlar, umarım herşey yolundadır geçmişe çok fazla bakamadım...
Bugün misafirlerim gelecek foruma çok fazla giremeyebilirim. öptüm hepinizi :)

canım 31+6 da benim bebişimde 2200 civarıydı
benimkide 32+1 de 2,140 gr dı yarın gitcem bakalım nasıl oldu benim tosuncuk sanırım biraz kilolu olacak
en son gittiğimde 1,500 den iki haftada yukarda söylediğim kiloya çıkmıştı
iyi yapmışın tatlım tedbirli olmakta fayda var hangi haftaya denk geliyor bu sınav doğuma çokmu yakın oluyor öyle

hala belli değil, ilan bugün çıksa min. 20 gün sonra olur.. ilan geciktikçe sınav tarihide gecikiyor, düşün ilan 20 kasımda olursa sınav 10 aralıkta olacak ben 12 aralıkta doğuma gidicem...

kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))
yumurta gibi bi şişlik çıkıyor sonra yavaş yavaş geri çekiyor :))
bende seviyorum hemen ayaklarından

hala belli değil, ilan bugün çıksa min. 20 gün sonra olur.. ilan geciktikçe sınav tarihide gecikiyor, düşün ilan 20 kasımda olursa sınav 10 aralıkta olacak ben 12 aralıkta doğuma gidicem...
offff gerçekten kötü zamana denk gelmiş yaa
tabi ya 2 hafta sonra çıksa 20 si gibi çıkar ilan
her şerde bir hayır vardır derler canım üzme kendini

Son düzenleme:

canım ya belki ilan dahada gecikicek 2 ayı bulacak (inşallah) o zaman bebeğinin neredeyse 40 ı bile çıkmış olur Rabbim kalbine göre versi inşallah istediğin şekilde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…