bence muhtemel doğum tarihleri kalsın canım, tekrar tekrar uğraşma. Zaten kimin ne zaman doğuracağı belli değil, biz 40 hafta ne zaman bitiyo onu görmüş oluruz. Zaten doğum hikayelerine doğum yaptığı tarih ve haftası yer almıyo mu? Oradan görürüz...
Benim oğlumun adı %99 Oğuz Kaan. Listeye eklersen sevinirim. Baktıkça alışırım isme...
kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))
yumurta gibi bi şişlik çıkıyor sonra yavaş yavaş geri çekiyor :))
bende seviyorum hemen ayaklarından
kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))
canım ya belki ilan dahada gecikicek 2 ayı bulacak (inşallah) o zaman bebeğinin neredeyse 40 ı bile çıkmış olur Rabbim kalbine göre versi inşallah istediğin şekilde olur
benim oğlumda öyleyapıyo tatlım çok hoşuma gidiyo zaten her hareketinde artık şişirip geri çekiyo onu izlemesi çok hoşuma gidiyo
ya ben hiç karnımı açıp izleyemiyorum, ilginçtir benim kızım ışıklı ortamda oynamıyor göbeğimi açınca duruyor kapatınca tekrar başlıyor
bende kıyafetimi gerip izliyorum oynamalarını
arada benim oğlumda yapıyo öyle açınca duruyo bende dürtüyorum zorla hareket ettiriyorum
selam tontişler,nasılsınız? epilasyon yaptım bugün,ancak geldimbi posta da çıkardım geldim,ohh rahatladım valla,bu ne bulantısı son ayda anlamadım gitti
yavrusum gecen niye kötü geçti bakim??
seastire ,yavrus sağolun tontişler,eşim bugün daha iyi,sabahın köründe bana şaka bile yaptı
mervecim beşik çok güzel,güle güle yatsın bebekin
oflu canım uyku setin çok yakışmış park yatağa,çok güzel
fatmacann maaşallah oğluna canım,tombik şirin
dünürüm inşallah herşey yolunda gider de stresin yok olur en kısa zamanda
hayret bişey ya neden öyle oluyoki acaba ışıktan rahatsızmı oluyorlar
ya ben hiç karnımı açıp izleyemiyorum, ilginçtir benim kızım ışıklı ortamda oynamıyor göbeğimi açınca duruyor kapatınca tekrar başlıyor
bende kıyafetimi gerip izliyorum oynamalarını
arada benim oğlumda yapıyo öyle açınca duruyo bende dürtüyorum zorla hareket ettiriyorum
ışıktan etkilenebiliyolarmış tatlım öyle okumuştum
Artık ışığı algılıyorlar canım. Hatta içerde gözlerini açıp kapatıyorlarmış. Seninki rahatsız oluyor yada şaşırıyor demek ki. Ne oluyor diye durup bakıyordur
canım karanlığa alıştıkları için ışık onlara farklı geliyormuş durup ışığın geldiği yeri izliyorlarmış
evet artık tepki veriyor bizimkide, karnımın bi tarafına itince diğer tarafa geçiyor, yada tekmeyi basıyor güp diye :))))
önemli bişey yok canım ya huzursuzluk ,ağrı ,sızı işte
sevindim eşine ayaklanmış aman iyleşti diyede salmasın senin şifalı ellerinden tedaviye devam
ha bu arada sanada saatler olsun tatlım kurtulmuşsun bende daha erteliyorum bakalım cumaya kadar yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?