2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bu hafta doktorum bana çok ilginç bişey söyledi. yani aslında bildiğim bişey ama ben hiç bu gözle bakmamıştım. Ben doktora demiştim ki tahmini doğum tarihim 7 aralık ama ben 15-20 kasım tarihleri arasında doğuracağımı düşünüyorum. O da dedi ki 40 hafta sonu yani tahmini doğum tarihi bebeğin doğması gereken son gündür doğumun o gün olacağını düşünmek hata olur...

kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))
yumurta gibi bi şişlik çıkıyor sonra yavaş yavaş geri çekiyor :))
bende seviyorum hemen ayaklarından

aynen bende öyle yapıyorum minicik bi çıkıntı oluyor çok belli ayakları olduğu
ayyy yerim ben onların ayacıklarını

kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))

yerim ben onların ayaklarını
benimkide aynısını yapıyor hatta en sevdiği oyun şekli diyebilirim o şişliğe hafif bastırınca daha çok itekliyor hatta eğer iteklemeye devam edersemde elime tekme atıyor ASİ MELEĞİM şimdiden istediğini yaptırıyor

benim oğlumda öyleyapıyo tatlım çok hoşuma gidiyo zaten her hareketinde artık şişirip geri çekiyo onu izlemesi çok hoşuma gidiyo

benim oğlumda öyleyapıyo tatlım çok hoşuma gidiyo zaten her hareketinde artık şişirip geri çekiyo onu izlemesi çok hoşuma gidiyo

ya ben hiç karnımı açıp izleyemiyorum, ilginçtir benim kızım ışıklı ortamda oynamıyor göbeğimi açınca duruyor kapatınca tekrar başlıyor
bende kıyafetimi gerip izliyorum oynamalarını

Bende bazen sağımda solumda bişeyler hissediyorum okşuyorum. onunda hoşuna gidiyo galiba o da bana sürtünüyor Bi de bu aralar her gün hıçkırık tutuyor oğlumu. Bu sabah 7 de tuttu yine. Oburcuğum hıçkırtacak ne yediyse artık

arada benim oğlumda yapıyo öyle açınca duruyo bende dürtüyorum zorla hareket ettiriyorum

selam tontişler,nasılsınız? epilasyon yaptım bugün,ancak geldim bi posta da çıkardım geldim,ohh rahatladım valla,bu ne bulantısı son ayda anlamadım gitti

yavrusum gecen niye kötü geçti bakim??

seastire ,yavrus sağolun tontişler,eşim bugün daha iyi,sabahın köründe bana şaka bile yaptı

mervecim beşik çok güzel,güle güle yatsın bebekin

oflu canım uyku setin çok yakışmış park yatağa,çok güzel

fatmacann maaşallah oğluna canım,tombik şirin

dünürüm inşallah herşey yolunda gider de stresin yok olur en kısa zamanda

önemli bişey yok canım ya huzursuzluk ,ağrı ,sızı işte
sevindim eşine ayaklanmış aman iyleşti diyede salmasın senin şifalı ellerinden tedaviye devam
ha bu arada sanada saatler olsun tatlım kurtulmuşsun bende daha erteliyorum bakalım cumaya kadar yapmam lazım

Son düzenleme:

hayret bişey ya neden öyle oluyoki acaba ışıktan rahatsızmı oluyorlar

Artık ışığı algılıyorlar canım. Hatta içerde gözlerini açıp kapatıyorlarmış. Seninki rahatsız oluyor yada şaşırıyor demek ki. Ne oluyor diye durup bakıyordur

Artık ışığı algılıyorlar canım. Hatta içerde gözlerini açıp kapatıyorlarmış. Seninki rahatsız oluyor yada şaşırıyor demek ki. Ne oluyor diye durup bakıyordur

kuzum ya kurban olsun annesi onun şaşkınlığına
dediğin gibi canım doğunca baya bi zorlanacak heralde bu konuda
gözleri böyle kısık,kısık bakacak

evet artık tepki veriyor bizimkide, karnımın bi tarafına itince diğer tarafa geçiyor, yada tekmeyi basıyor güp diye :))))

Eşiniz dokununca ne tepki veriyor? Benim eşim oğlum canım deyip karnımı sevdiğinde oynamasa bile oynamaya zıplamaya başlıyor. Babası çok ilgilendiğinden sevdiğinden midir nedense artık... Doğunca babasını çok sevcek diye düşünüyorum.

Allah başka dert vermesin canım..
ayaklandı canım,dikkat ediyoruz ama,dediğin gibi tedaviye devam
sağol yavruşum,ben neredeyse her hafta yapıyorum epilasyon,acil bişey olursa diye,gerçi hamilelikten önce de yapardım sık sık,en ufak kıla tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…