2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben geçenlerde eşime artık sesini duyuyor ya o yüzden sen konuşunca hareketleniyor dedim
oda başladı hemen kızııııııım hani babba hani baba kızııııım demeye aksi gibi kızımda o konuşmaya başlayınca hoplarken birden durdu

ah canım sorma hiç benimde tahammülüm yok ama benim iş ağdayla olduğu için heran yapamıyosun bayada oyalıyor
birde doktora gideceğim zamana denk getirmeye çalışıyorum temiz olsun pis gitmeye çok utanırım çünkü
birde ne kadar geç yapsam o kadar iyidir doğuma kadar bidaha yapmak zorunda kalmam

Kızlar ben jileti bile zar zor yapar oldum. Siz ağdayı nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına. Bu hafta uzatıp ağdacıya gideyim bari yavaş yavaş küçük küçük yapsın diye yalvarır yaptırırım napim

benim tombul da babasını çok sevecek,eşim elini göbeğime her koyuşunda bir kaç tekme yiyorum mutlaka eşimin elleri çok sıcaktır,ondan mı acaba benimki de yaz -kış buzdolabı gibi

ağdacılar çok çabuk yapıyor gitme imkanın varsa git bencede
ama ortamın hijyenik olmasına dikkat et

acaba kadınların genelininmi elleri soğuk ya benimkide hep soğuktur

bende aynı dertten muzdaribim bide benim karnımdada tüy var eşim akşam diye ne pissin:)) utanmıyosunmu diyo bende niye utanayım kim görüyoki dedim oda doktor görüyo dedi bende doktor onamı bakıyo sanki dedim asıl önemli olan aşağısı dedim şakayla karışık sen yapsana orayı dedim işim olmaz dedi bana yaa kendin yap dedi adam

canım ben de orası için jilet kullanıyorum,epilasyon derken bacaklarımı kastetmiştim ağda yapamam zaten ben, hiçbiyerimi yapmadım,hep epilasyon aleti kullandım.. ben biraz pimpirikliyim,sürekli alıyorum epilasyon aletiyle bacaklarımı..jileti de o bölge için 2 günde 1

hain eşe bak sen benim de vardı canım göbeğimde,ama döküldü çoğu göbek şiştikçe,inşallah bi daha geri gelmezler utanılacak bişey yok tatlım dediğin gibi,doğum anında temiz olabilecez mi bakalım,hep dua ediyorum Allah tertemiz göndersin bizi doğuma diye.. ben dedim eşime,son ayda oramı göremezsem nasıl yapacam diye,ben yaparım merak etme dedi,utanırım dedim,güldü,utanacak bişey yok,ben hasta olsam sen bakmaz mısın bana dedi,doğru dedim,bakmam mı,tepemde taşırım valla

benim kızım babasına çok zor alıştı başta o dokunduğunda hemen duruyordu şimdi dokunduğunda hoplamaya başlıyor eşimde nasıl seviniyor kızım meleğim birtanem diye seviyor hatta gün için de telefon ediyor kızım ne yapıyor diye zoruyor

ayyy benimde yarın randevum var ağdacıda 7 sinde doktora gideceğim ve muhtemelen çatı muayenesi yapacak(tabi bebişim döndüyse) o yüzden yarın gitmem lazım

canım elini çabuk tut ağdacılar 36. hafta bittikten sonra yapmak istemiyorlar doğumu başlatıyormuş aklında bulunsun

kız 2 günde 1 tahriş etmiyor mu???

Ayy canım ben zaten hiç 40 haftayı tamamlarım diye düşünmedim. %10 hamile 40 haftada doğum yapıyomuş.

göbeğimden utanmam vala .dediğin gibi Allahım doğuma giderken temiz olmayı nasip etsin bizlere canım.
ya zaten yaparım desede ben yaptıramam utanırım annem ben yapayım dedi bende yok dedim ozaman kocana yaptır dedi:))))

offf bu gün doğum iznimi erteletmeye gittim bir hafta geç gitmişim bir haftam yandı yaa tühh 33+2 olmuşum eheheheh ayy günler ne çabuk geçiyoooorrrr daha dün 31 haftalıktım

Kendilerine baksin onlar kendi temizliklerini ne kadar da bir yapiyolar bskalim hem hamile ol hem de laflarini cek kusura bakmasinlar valla bende de var karnimda epilasyon aleti ile aliyorum cok ayrintiya girmeden sari tuyler kaliyo asagisini hic goremiyorum agdaciya gidicem baska care yok gibi

amin canım..
evet yaa insan annesinden de utanıyo,napacaz bilmem

mervecim,alıştı benim o bölge,bana mısın demiyo,tahriş mahriş yok

o zaman kızlar hepimizin bebişlerinde oluyor bu ışığa duyarlılık

Kızlar benim eşim oğlumuzla şimdiden oynuyo. Işığa duyarlılığını duyduğundan bu yana ''CE'' yapıyo. Elleriyle karnımı kapatıp açıyo. Hele bir oynasın çıldırıyo bida. Acaba hangisiyle uğraşıcam diye düşünmekteyim. 2 tane bebğim olcak

offf bu gün doğum iznimi erteletmeye gittim bir hafta geç gitmişim bir haftam yandı yaa tühh 33+2 olmuşum eheheheh ayy günler ne çabuk geçiyoooorrrr daha dün 31 haftalıktım

eeee canım doktorun idare etmedi mi benimki geç kalsanda sorun değil 1 hafta sonrasına tarih veririm demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…