bende aynı dertten muzdaribim bide benim karnımdada tüy var eşim akşam diye ne pissin:)) utanmıyosunmu diyo bende niye utanayım kim görüyoki dedim oda doktor görüyo dedi bende doktor onamı bakıyo sanki dedim asıl önemli olan aşağısı dedim şakayla karışık sen yapsana orayı dedim işim olmaz dedi bana yaa kendin yap dedi adam
canım ben de orası için jilet kullanıyorum,epilasyon derken bacaklarımı kastetmiştimağda yapamam zaten ben, hiçbiyerimi yapmadım,hep epilasyon aleti kullandım.. ben biraz pimpirikliyim,sürekli alıyorum epilasyon aletiyle bacaklarımı..jileti de o bölge için 2 günde 1
Ben zaten 36 haftalık oldum. Hafta sonu almıştım daha ağdaya gelecek kadar olmadım kiayyy benimde yarın randevum var ağdacıda 7 sinde doktora gideceğim ve muhtemelen çatı muayenesi yapacak(tabi bebişim döndüyse) o yüzden yarın gitmem lazım
canım elini çabuk tut ağdacılar 36. hafta bittikten sonra yapmak istemiyorlar doğumu başlatıyormuş aklında bulunsun
Etrafımdakilerden mi etkilendim, nasıl oldu anlamadım ki? yoksa bende biliyorum son anı beklemeyeceğini.Ayy canım ben zaten hiç 40 haftayı tamamlarım diye düşünmedim. %10 hamile 40 haftada doğum yapıyormuş.
günaydın canım nasılsın daha iyisin dimi?günaydın kızlar dün listeyi güncelledim ama güncellenmemiş liste yeniden yapıcam artık eşimde evde hala işe gitmedi
ya maşlhh tosuncukkk olmuşş,benimkide 36+0 da okadar diiıl kilosu tütü maşlhh süphanallh canımFotograf koyamıyorum. Yazmaya korkuyorum yaaelim varmıyor resmen. İki hafta sonra kaç olacağını düşündükçe aklım gidiyor. Moral verin diye yazıyorum bak. sakın kötü yorum yapmayın bebeğim 3,400 kg cıkk...
ya ben hiç karnımı açıp izleyemiyorum, ilginçtir benim kızım ışıklı ortamda oynamıyor göbeğimi açınca duruyor kapatınca tekrar başlıyor
bende kıyafetimi gerip izliyorum oynamalarını
Kızlar benim eşim oğlumuzla şimdiden oynuyo. Işığa duyarlılığını duyduğundan bu yana ''CE'' yapıyo. Elleriyle karnımı kapatıp açıyo. Hele bir oynasın çıldırıyo bida. Acaba hangisiyle uğraşıcam diye düşünmekteyim. 2 tane bebğim olcak
Kızlar benim eşim sigara içiyo. Oğlum doğunca napıcam diye düşünüp duruyodum. Şu anda camda içiyo. Fakat burnum akmaya başladı biraz söylendim. Dedim sigara kokusu camda içsen bile geliyomuş, hassasiyetim olduğundan heralde çok rahatsız etti dedim. Bebiş de demekki koklicak bu havayı, hissedicek dedim. O da bu eve sigara paketi bile girmicek dedi. Çok mutlu oldumSizin eşleriniz içiyor mu?
günaydın canım nasılsın daha iyisin dimi?
ya maşlhh tosuncukkk olmuşş,benimkide 36+0 da okadar diiıl kilosu tütü maşlhh süphanallh canım
bende tişörtümü kaldırdığımda oynamı bırakıo kapattığımda tekrar oynuo çok ilginç
slm kızlar doktordan nihayet geldim
kızımın suyu,sağlığı,nstsi vss herşeyi çok normal çıktı.gayet sağlıklı dedi
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
kızımın kilosu 2.800 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi ama kilosu
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
ben bu ay 1 kg almışım
Kızlar benim eşim sigara içiyo. Oğlum doğunca napıcam diye düşünüp duruyodum. Şu anda camda içiyo. Fakat burnum akmaya başladı biraz söylendim. Dedim sigara kokusu camda içsen bile geliyomuş, hassasiyetim olduğundan heralde çok rahatsız etti dedim. Bebiş de demekki koklicak bu havayı, hissedicek dedim. O da bu eve sigara paketi bile girmicek dedi. Çok mutlu oldumSizin eşleriniz içiyor mu?
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
ben bu ay 1 kg almışım
Benimkide iciyo ya bakalim prenses dogdun birakicam dedi gerci ben bu vaatleri cok duydum pek inanasim gelmiyo
günaydın kızlar birazdan kontrele gidiyorum en çokta merask ettiğim kızımın kilosu
badem30 ve pınarfrtn kürtaj meselesine çok üzüldüm gözlerim doldu allah kimseye yaşatmasın
dün çok hareketli bi geceydi benim için misafirleri ağırladım saat gece 10 a kadar
10 dan sonrada başka yere misafirlliğe gittik eve 12 dgeldik
bugunde misafir ağırlıcam akşam gene yoğun bi gün
teşekkür ederim canım bi eşimlede konuşym bakalım normal doğuma ne dicek..biz ailece sezeryan istıodukoh maşallah ya ne güzel haberler almışsınbende doktorumdan bu sözleri duymak için neler vermezdim
hayırlısı artık. senin adına çok sevindim canım maşallah bebeğinede
maşlhh dahada 800gr alır senin bebiş bünye canım herkeste farkıl.doktor normal dedi kilosuna..ben en azından 3 kg olsun isterdim olsun sağlıklı olsunlarda önemli deyil kilosuMaşallah canım. İkimizin arasında 4 gün var. benim bebek 3,400 doktor diyet diyet diye ensemde boza pişiriyor. bence seninki normaldir...
teşekkür ederim canımMaşallahHerşeyin yolunda ne güzel. Kilosu hiç de az değil, o kiloda doğanlar var. Doktorun normal doğumu destekliyomuş ne güzel. Benim bebğim kilolu olduğu için normal olmicak gibi duruyo. Bu nedenle çok şanslısın...
maşallah prensesine annesi vala kilosu gayet iyi az felan değil . benim oğlum gibi zayıf olsaydı ne yapardın sen acaba:)))
benim oğlum o kiloda doğarmış doktorum öyle dei
eeee canım doktorun idare etmedi mi benimki geç kalsanda sorun değil 1 hafta sonrasına tarih veririm demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?