2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim eşim beceremez. Ben zor beceriyorum Yapabilse utana sıkıla yaptırcam ama nerdeee

peki şimdi iyi kötü jilet yaptık diyelim doğumdan sonra kontrolümüz falan ne zaman olacak. o zaman temiz gidebilecek miyiz?

Ben zaten 36 haftalık oldum. Hafta sonu almıştım daha ağdaya gelecek kadar olmadım ki ne halt etcem ben şimdi.
Ayy canım ben zaten hiç 40 haftayı tamamlarım diye düşünmedim. %10 hamile 40 haftada doğum yapıyormuş.
Etrafımdakilerden mi etkilendim, nasıl oldu anlamadım ki? yoksa bende biliyorum son anı beklemeyeceğini.

slmmm kizlarrrrrr
ya agdaciya bende gideyim diyorum ama cok duydum dogumu baslatiyomus diye son haftalarda,bende korkuyom oyuzden:18:
gecen evde kendim yapim dedim agda bantiyla ama elime yuzume bulastirdimmm

buarada neguzelya cogunuz 10 kilo ve altinda almissiniz ben 15 kilo aldim simdiye dek
ama kizima gore bunda cok iyiyim kizimda tam 26 kilo almistimm,ama benim vucudum cok su topluyomuss
bebisimde massllh iri olucakmis dedigine gore dr un,benimkide 32.haftada 2300 du suan nasil bilemem
saglikli olsunlarda kasim annelerine bakiyom arada cogu ekimde dogurdu kizlarrrr,bakalim biz aralik anneleri nezman doguracazzz

günaydın kızlar dün listeyi güncelledim ama güncellenmemiş liste yeniden yapıcam artık eşimde evde hala işe gitmedi
günaydın canım nasılsın daha iyisin dimi?
ya maşlhh tosuncukkk olmuşş,benimkide 36+0 da okadar diiıl kilosu tütü maşlhh süphanallh canım

bende tişörtümü kaldırdığımda oynamı bırakıo kapattığımda tekrar oynuo çok ilginç

Kızlar benim eşim sigara içiyo. Oğlum doğunca napıcam diye düşünüp duruyodum. Şu anda camda içiyo. Fakat burnum akmaya başladı biraz söylendim. Dedim sigara kokusu camda içsen bile geliyomuş, hassasiyetim olduğundan heralde çok rahatsız etti dedim. Bebiş de demekki koklicak bu havayı, hissedicek dedim. O da bu eve sigara paketi bile girmicek dedi. Çok mutlu oldum Sizin eşleriniz içiyor mu?

slm kızlar doktordan nihayet geldim
kızımın suyu,sağlığı,nstsi vss herşeyi çok normal çıktı.gayet sağlıklı dedi
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
kızımın kilosu 2.800 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi ama kilosu

iyiymiş valla benim eşimden bi tane daha desene oda şimdiden oynuyor kızıyla

Benimkide iciyo ya bakalim prenses dogdun birakicam dedi gerci ben bu vaatleri cok duydum pek inanasim gelmiyo

Herkese selam kızlar
Evde o kadar çok işim var ki foruma hiç bakamıyorum neredeyse. Ne var ne yok haberim yok. Umarım her şey yolundadır.
Ben de şu evi yoluna sokunca geleceğim inşallah.
Hepinizi öpüyorum.

dün ağrım vardı ama bugün biraz daha iyiyim tatlım

oh maşallah ya ne güzel haberler almışsın bende doktorumdan bu sözleri duymak için neler vermezdim
hayırlısı artık. senin adına çok sevindim canım maşallah bebeğinede

Maşallah canım. İkimizin arasında 4 gün var. benim bebek 3,400 doktor diyet diyet diye ensemde boza pişiriyor. bence seninki normaldir...

Maşallah Herşeyin yolunda ne güzel. Kilosu hiç de az değil, o kiloda doğanlar var. Doktorun normal doğumu destekliyomuş ne güzel. Benim bebğim kilolu olduğu için normal olmicak gibi duruyo. Bu nedenle çok şanslısın...

çok şükür bizim evde içilmiyor eşim nefret eder kokusundan
bırakalı seneler olmuş oda

maşallah prensesine annesi vala kilosu gayet iyi az felan değil . benim oğlum gibi zayıf olsaydı ne yapardın sen acaba:)))
benim oğlum o kiloda doğarmış doktorum öyle dei

Son düzenleme:
emi benim eşimde tek tük içiyor evlendiğimizden beri bıraktıramadım azalttı ama bırakamadı.o kadar çok istiyorumki bıraksın bebeğimiz olduktan sonra bırak diyorum keşke bıraksaaa.ne desem ne yapsamda bıraktırsam diye düşünüyorum:) ne güzel seninki karar vermiş bırakacak.

Benimkide iciyo ya bakalim prenses dogdun birakicam dedi gerci ben bu vaatleri cok duydum pek inanasim gelmiyo

Ayyy sorma benim ki araba alırsam bırakıcam demişti evlendiğimiz zaman. Araba aldık bırakmadı. Oğlu bıraktıramazsa hiçbişey bıraktıramaz. En azından evde içmesin ve içip yanına yaklaşmasın bana yeter.

KAyınpederim sigarayı bıraktı. Bir arkadaşı görmüş '' Çok mu sigara içiyosun, seni biraz çökmüş gördüm demiş'' bir daha ağzına sürmedi. Eşime yaşlandın, dişlerin gitti, vs diyorum bırakmadı hala...

+tünaydın canım o şeyi yaptım ve yedim evet canım allah kimsye yaşatmasın kontrolden gelmişsindir bakalım ilerleyen sayfalrda görücem bu arada bu misafirlerde gelmesin yav yorucaklar seni

oh maşallah ya ne güzel haberler almışsın bende doktorumdan bu sözleri duymak için neler vermezdim
hayırlısı artık. senin adına çok sevindim canım maşallah bebeğinede
teşekkür ederim canım bi eşimlede konuşym bakalım normal doğuma ne dicek..biz ailece sezeryan istıoduk
Maşallah canım. İkimizin arasında 4 gün var. benim bebek 3,400 doktor diyet diyet diye ensemde boza pişiriyor. bence seninki normaldir...
maşlhh dahada 800gr alır senin bebiş bünye canım herkeste farkıl.doktor normal dedi kilosuna..ben en azından 3 kg olsun isterdim olsun sağlıklı olsunlarda önemli deyil kilosu

teşekkür ederim canım
maşallah prensesine annesi vala kilosu gayet iyi az felan değil . benim oğlum gibi zayıf olsaydı ne yapardın sen acaba:)))
benim oğlum o kiloda doğarmış doktorum öyle dei

teşşkr ederim canım..sen zaten narin doğsun benim oğluşum diodun annesi ,,allah hepimizin gönliüne göre versin

eeee canım doktorun idare etmedi mi benimki geç kalsanda sorun değil 1 hafta sonrasına tarih veririm demişti

yoo bişey demedi aman zaten bir türlü anlayamadım ben bu işleri ne şimdi bir hafta erkenmi başlıcam ben işe oksa bir haftanın parasınımı alamıcam anlamadım ki ya ben bu rapor işlerini devlette hallettiğim için öyle fazla soru sorma imkanımda olmadı bilmem yaa amaaan napayım naparlarsa yapsınlar ben takmıyorum artık ama normal izine çıkmak için ne zaman geleyim demeyi unuttum oda bişe demedi acaba üç hafta kalamı gitcem yoksa 15 güm sonra tekrar mı gitcem onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…