Ay Allah korusun ben de de öyle bi fobi oldu bi yakınımızda kontrole gitti doğurup çıktı her kontrolde bi fena oluyorum hakkaten nerde kaldı bizim kızlar , bu arada güzel kızına da maşaallah annesi...
Ay Allah korusun ben de de öyle bi fobi oldu bi yakınımızda kontrole gitti doğurup çıktı her kontrolde bi fena oluyorum hakkaten nerde kaldı bizim kızlar , bu arada güzel kızına da maşaallah annesi...
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
Canım biz bundan aldık eşimin kuzeni aldı hediye daha doğru o bununla 2 çocuk büyütmüş 3 üncüyü büyürmeye başladılar indirime girmişti en son 300 Tl civarıydı...
biftekçim içinde bi de uyku tulumu var bizim arabanın,pufidik bişey,tam kış bebeğine göre,alırsanız sormayı unutmayın,sipariş vermeden önce telefon açıp sorun elinizde şu model,şu renk var mı,şu aksesuarları var mı diye,bazen sitede olmasa da var gibi gösteriyorlar,bi de aksesuarları eksik gönderebiliyorlar,bir daha uğraşmayın tatlım tekrar tekrar biz beşiği de Kraft aldık,onu da çok beğendik
bugün bizimde kontrolümüz vardı kızlar çok şükür yolundaymış 2 hafta sonra nst ye gircem. oh be rahatladım 1 aydır görmüyordum minik kızımı:) doğum tarihim aynı şimdilik 12 aralık sezaryenle olcak bi aksilik olmazsa.