2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ay Allah korusun ben de de öyle bi fobi oldu bi yakınımızda kontrole gitti doğurup çıktı her kontrolde bi fena oluyorum hakkaten nerde kaldı bizim kızlar , bu arada güzel kızına da maşaallah annesi...

Ay Allah korusun ben de de öyle bi fobi oldu bi yakınımızda kontrole gitti doğurup çıktı her kontrolde bi fena oluyorum hakkaten nerde kaldı bizim kızlar , bu arada güzel kızına da maşaallah annesi...

sorma tatlım,tırsıyorum ben de :18: teşekkür ederiz teyzesi,maaşallah kızıma

neyse kızlar ben çıkıyorum bişeyler atıştırim sonrada yemek yapayım görüşürüz kızlarıda merak ettim yaa

ayy masallahh işte bakk bos yere kendini sıktın neyseki geçtiii :)))

Bende canım hep kendim yapıodm ama artık yapamyrm yapanlarada şaşıyorum ağdacıya gdyrm 5 dk tertemz uğraştğna değmez
aynenn canımmm
e biraz utanıyorsun ama napcan artıkk

Ay kızlar rüzgarrr doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün...
ilk ben doğurmadım...

badem geçmiş olsun tatlım... iyi misin biraz?

istanbul tablo için teşekkür ederim. rektör müjde vermiş çok sevindim... bir de keşke o yayınevi keşke bebeğinizi büyütürken hediye etse...

merve senin de karnın inmiş inşallah en doğru zamanda doğsun...

gecedicle ben hiç anlamadım döndüğünü... inşallah tekrar döner...

Bazı arkadaşlar ağda yapacaktı çok zor oluyor gerçekten...

nst ücretli mi sorulmuş benim hastanede ücretli...

oflu değişik değişşik giydirirsin kışın bol kıyafet iyi olur zaten hepsini sen almamışsın...

nunna çok sevindim kolestaz değilmiş. inşallah ilaçlar iyi gelir kaşıntına...

pdr az kaldı izne ha bir gayret...

mermaid geldi mi nevresim benim geldi dün?

benim de kasılmalar oluyor düzenli değil. yarın kontrolde tarih belli olacak...

kızlar eksik bırakmayalım rüzgar o anda eşi ütüyle uğraşmış...

kızlar gelmemiş dr den...

çokkk teşekkür ederimmmm, bir bakayım

e bebekte indirimde şu anda , orayı arayıp bi soralım bakalım eşim gelecek birazdan. çok sağol canm.

bugün bizimde kontrolümüz vardı kızlar çok şükür yolundaymış 2 hafta sonra nst ye gircem. oh be rahatladım 1 aydır görmüyordum minik kızımı:) doğum tarihim aynı şimdilik 12 aralık sezaryenle olcak bi aksilik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…