2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maaşallah canım bebeğine,anlaşılan 12 Aralık'ta sezeryan patlaması yaşanacak

:) maşallah canm tarihler belli olmaya başladı. her şeyin yolunda olmasına sevndm.

badem sağol canım evet ya sorma düğün patlamaları yaşandığı gibi sezaryen patlamaları da olcak herhalde bu tarihte :)

biftek çok sağol canım.evet artık çok az kaldı doğumlarımıza..:18: pırtlatmaya başladı bile aralık anneleri :) Allah hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin.

merhaba Nesrin'cim, evet benim de dün geldi çok beğendim, sen de beğendin mi?

kızlar ben kaçıyorum ufaktan hepinizi öpüyoruz , kimse vaktinden önce doğurmasın hadi bakalım görüşürüz :)

Son düzenleme:

evet canım bence de haklılar ama napalım insan merak ediyor imkanlar da bol olunca araştırıyoruz maalesef.televizyonda bir doktor anlatmıştı.afrika kabilelerinden birinde anne ve bebek ölüm oranı çok düşükmüş ve doğumlar çok kolay oluyormuş.bilim adamları araştırmaya karar vermişler.ve görmüşler ki o kabilede doğumla ilgili konuşmak yasakmış.doğumlara yardım eden bir bilge kadın varmış sadece onunla konuşabiliyormuşsun.çok fazla bilgi insanı etkiliyor maalesef

ne güzelmiş yaa,Afrika'ya gidecem ben eşim yakında laptopu alacak elimden o olacak

kızlar mrb ben yeni üyeyim .. aralık 25 gibi bi oğlum olcakinş. onun için anakucağı bakıyorum . baya bi araştırdım . fisher price gezegen anakucağı ve salıncak kullanan var mı ?

selammm kızlar nasılsınızzz ?
ağdamı yaptımmm paklandım yıkandımm geldimm..
siz neler yaptınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…