2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar balıklama dalıyorum geçmişi okuyacağım birazdan...

size sorum var: şu astrolojiden etkilenmek günah mıdır? sabah cenk erenin programında astrolog çıktı bu işin üniversitesini okumuş. merkür, ay ve güneşten dolayı şu aralar doğacaklarda olumsuz etkileri olacakmış... yok bebeklerde huzursuzluk, sindirim sorunları vs... olacakmış. etkilenmek istemiyorum ama hoşuma da gitmedi duyduklarım...

kızlar doğum hikayeleri topiğindeki listeyi değiştirdim bi bakın nasıl olmuş??

canım gayet iyi olmuş :)))

canım senin guguşla benim efi aynı fıldır fıldırlar maşallah. valla benim doktor geçen seferki muayenede bir dahaki sefere dönerse döner dönmezse yeri iyice daralacağından dönemez demişti yarın bakacağız ne yapmış hatun ama bizimki biraz tombik bir bebek doktor 4-4,5 kg bekliyor onun etkisi olabilir

hheheh valla anneler ne derse doğru derler :) yandık o yüzden dr lar 6 aya kadar su vermeyin bebeklere diyolar gelde anlat annelere ''biz veriyodukta size bişeymi oldu,pamukçuk olur bebeğin dili ,kurutucan çocuğu'' vs vs heheheh daha neler neler olcak bakalım :)

benim de karnım şiş ve midem yanıyo tatlım,ama benim kız normal doğum pozisyonunda,dönmemiştir belki de,takma kafana yaa,hayırlısı neyse o olsun

seastire sağol canım,hasta olmadan atlatayım dedim ama yok olmadı..ağrın olmamasına sevindim,inşallah bir daha olmaz..

cnm senin bebiş büyümüş hafta olarakta benden öndesin ay inşallah döner benim guguş yahu :)

ya abla takılma öyle şeylere ne kadar çok takılırsan o kadar bulur seni çünkü Ameller niyetlere göredir

evet anneler olmasa naparız bilmem canım benim görümce 4 aylık kızına su falan veriyodu,hatta ek mama bile verdi,tosun gibi valla bebeği,bence de abartıyo doktorlar

Nesrincim takma canım yaa,nerden bilecekmiş onlar,Allah bilir,her bebek bir olmaz,bu ara doğan her bebekte sorun olamaz,bu mümkün deel,içini ferah tut,ben hiç inanmam

yok kıs anlıyom ben döndü bu guguş bende dr a cmrtesi gittim daha normal doğum pozisyonundaydı ozamanda anlamıştım döndüğünü karnım aşağı düşmüştü ve mide yanmam geçmişti sabahta öyleydi 1 saat önce çamaşır asıyodum o ara döndü karnım nasıl şişti ve anında midem yanmaya başladı bide kafasını hissediyom tam göğüsümün altında velet :) ay kalmasa orda bari inşallah gene döner :)

kız poposudur belki o sen daha iyi anlarsın tabi,inşallah döner

dünürcüm sen bugün doktora mı gidcektin? sanki listede senin adın vardı bugün için...

selam kızlar,
size çok öenmli ve acil bişey danışmam lazım. bu akşam internetten bebek arabası alacağız eşimin babası kartını verdi bu gece almamız lazım da. ne tavsiye edersiniz ? duyduğunuz , daha önce kullandığınız ya da yeni aldığınız bi ürün var mı?

dünürcüm sen bugün doktora mı gidcektin? sanki listede senin adın vardı bugün için...

heeee evet söylemeyi unuttum bak hastalıktan..Cumartesi gittim canım ben acilen ağrım olunca,gördüm kızımı,33+4'de 2.350 gr'dı benim tontonum,cuma günü kan ve idrar tahlili için gidecem bir daha,belki o zaman yine bakar bilmiyorum,istersen ekle cuma'ya..

Kraft twist premium canım...

ben henüz almadım ama mağazada bakarken baby 2 go'nun proton diye bi modelini gördüm, yeni çıkmış.. baston bebek arabası değil ama 4'e katlanıyor ve baya ufalıyordu, hoşuma gitti sanki.. biz arabayı bahara doğru alalım dedik...

wayy maşallah yaaa.... 2.350 mi :))) tontonum benimmm.. bütün kiloları kendine almış ne güzel annesine hiç bişey bırakmamış şeker kızım benimmmmmm....

kız seastire naptın listeye öyle

beni de ekle:

kilo:68
ilk bebişim
kızımın adı Gülce

bilgilerin bende var tatlım yeniden yapıyorum listede olmayanları eklemiştim listeye ama isimleri çıkmamış sinirlendim sildim yeniden tek tek yazıyorum il sayfaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…