kızlar doğum hikayeleri topiğindeki listeyi değiştirdim bi bakın nasıl olmuş??
tontişlerrrrr ya benim guguş gene döndü yaaaaa kalcak kafası yukarıdasezercik olcak haberi yok karnım şişti ve midem felaket yanıyo hemen anladım döndüğünü nolucak şimdi guguş dönermi acep bidahaa oy oyyyyyyyyy
göbeklim,bsygn sağolun tontişler,ıhlamuru içtim,ııyyykk,hiç sevmiyorum
ecrin kızının cicileri çok tatlıııı
nunna geçmiş olsun tatlım,dün gece aklıma geldi naptı acaba dedim,daha kötüsü çıkmamış çok sevindim
seastire nasılsın kuzucum? ağrılar nasıl,devam ediyor mu?
eşim demin diyo ki okuyup durma şu doğum hikayelerini,erken gelecek bizim kız yoksa,annem de diyo cahildik biz bişey bilmiyoduk çatır çatır doğurduk,herşeyi biliyosun,korkarsın tabi doğumdan dedi,doğru söylüyolar galiba :26:
tontişlerrrrr ya benim guguş gene döndü yaaaaa kalcak kafası yukarıdasezercik olcak haberi yok karnım şişti ve midem felaket yanıyo hemen anladım döndüğünü nolucak şimdi guguş dönermi acep bidahaa oy oyyyyyyyyy
canım gayet iyi olmuş :)))
canım senin guguşla benim efi aynı fıldır fıldırlar maşallah. valla benim doktor geçen seferki muayenede bir dahaki sefere dönerse döner dönmezse yeri iyice daralacağından dönemez demişti yarın bakacağız ne yapmış hatun ama bizimki biraz tombik bir bebek doktor 4-4,5 kg bekliyor onun etkisi olabilir
kızlar balıklama dalıyorum geçmişi okuyacağım birazdan...
size sorum var: şu astrolojiden etkilenmek günah mıdır? sabah cenk erenin programında astrolog çıktı bu işin üniversitesini okumuş. merkür, ay ve güneşten dolayı şu aralar doğacaklarda olumsuz etkileri olacakmış... yok bebeklerde huzursuzluk, sindirim sorunları vs... olacakmış. etkilenmek istemiyorum ama hoşuma da gitmedi duyduklarım...
cnm senin bebiş büyümüş hafta olarakta benden öndesin ay inşallah döner benim guguş yahu :)
hheheh valla anneler ne derse doğru derler :) yandık o yüzden dr lar 6 aya kadar su vermeyin bebeklere diyolar gelde anlat annelere ''biz veriyodukta size bişeymi oldu,pamukçuk olur bebeğin dili ,kurutucan çocuğu'' vs vs heheheh daha neler neler olcak bakalım :)
benim de karnım şiş ve midem yanıyo tatlım,ama benim kız normal doğum pozisyonunda,dönmemiştir belki de,takma kafana yaa,hayırlısı neyse o olsun
seastire sağol canım,hasta olmadan atlatayım dedim ama yok olmadı..ağrın olmamasına sevindim,inşallah bir daha olmaz..
yok kıs anlıyom ben döndü bu guguş bende dr a cmrtesi gittim daha normal doğum pozisyonundaydı ozamanda anlamıştım döndüğünü karnım aşağı düşmüştü ve mide yanmam geçmişti sabahta öyleydi 1 saat önce çamaşır asıyodum o ara döndü karnım nasıl şişti ve anında midem yanmaya başladı bide kafasını hissediyom tam göğüsümün altında velet :) ay kalmasa orda bari inşallah gene döner :)
benim de karnım şiş ve midem yanıyo tatlım,ama benim kız normal doğum pozisyonunda,dönmemiştir belki de,takma kafana yaa,hayırlısı neyse o olsun
seastire sağol canım,hasta olmadan atlatayım dedim ama yok olmadı..ağrın olmamasına sevindim,inşallah bir daha olmaz..
dünürcüm sen bugün doktora mı gidcektin? sanki listede senin adın vardı bugün için...
selam kızlar,
size çok öenmli ve acil bişey danışmam lazım. bu akşam internetten bebek arabası alacağız eşimin babası kartını verdi bu gece almamız lazım da. ne tavsiye edersiniz ? duyduğunuz , daha önce kullandığınız ya da yeni aldığınız bi ürün var mı?
selam kızlar,
size çok öenmli ve acil bişey danışmam lazım. bu akşam internetten bebek arabası alacağız eşimin babası kartını verdi bu gece almamız lazım da. ne tavsiye edersiniz ? duyduğunuz , daha önce kullandığınız ya da yeni aldığınız bi ürün var mı?
heeee evet söylemeyi unuttum bak hastalıktan..Cumartesi gittim canım ben acilen ağrım olunca,gördüm kızımı,33+4'de 2.350 gr'dı benim tontonum,cuma günü kan ve idrar tahlili için gidecem bir daha,belki o zaman yine bakar bilmiyorum,istersen ekle cuma'ya..
gecedicle tatlım bana bilgilerini versene listeyi yapıyorum senide listeye eklim
Kraft twist premium canım...
kız seastire naptın listeye öyle
beni de ekle:
kilo:68
ilk bebişim
kızımın adı Gülce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?