ben henüz almadım ama mağazada bakarken baby 2 go'nun proton diye bi modelini gördüm, yeni çıkmış.. baston bebek arabası değil ama 4'e katlanıyor ve baya ufalıyordu, hoşuma gitti sanki.. biz arabayı bahara doğru alalım dedik...
wayy maşallah yaaa.... 2.350 mi :))) tontonum benimmm.. bütün kiloları kendine almış ne güzel annesine hiç bişey bırakmamış şeker kızım benimmmmmm....
kız seastire naptın listeye öyle
beni de ekle:
kilo:68
ilk bebişim
kızımın adı Gülce
kız seastire naptın listeye öyle
beni de ekle:
kilo:68
ilk bebişim
kızımın adı Gülce
göbeklim,bsygn sağolun tontişler,ıhlamuru içtim,ııyyykk,hiç sevmiyorum
ecrin kızının cicileri çok tatlıııı
nunna geçmiş olsun tatlım,dün gece aklıma geldi naptı acaba dedim,daha kötüsü çıkmamış çok sevindim
seastire nasılsın kuzucum? ağrılar nasıl,devam ediyor mu?
eşim demin diyo ki okuyup durma şu doğum hikayelerini,erken gelecek bizim kız yoksa,annem de diyo cahildik biz bişey bilmiyoduk çatır çatır doğurduk,herşeyi biliyosun,korkarsın tabi doğumdan dedi,doğru söylüyolar galiba :26:
Doktor Kontrol Listemiz
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
chnb 7 kasım çarş. saat: 12:30
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım perş. saat:????
funntunn 8 kasım perş. saat 15:00
maya887 8 kasım perş. saat 10:20
badem30 9 kasım cuma saat????
istanbull34 9 Kasım cuma saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
seastire 13 kasım salı saat 13:30
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..
selam kızlar,
size çok öenmli ve acil bişey danışmam lazım. bu akşam internetten bebek arabası alacağız eşimin babası kartını verdi bu gece almamız lazım da. ne tavsiye edersiniz ? duyduğunuz , daha önce kullandığınız ya da yeni aldığınız bi ürün var mı?
kızlar doğum hikayeleri topiğindeki listeyi değiştirdim bi bakın nasıl olmuş??
eşim de onu düşünüyordu canm çok sağol verdiğin bilgi için. kullanışlı mı sence?
Eline sağlık bebiş , güzel olmuş :) Hepimizin sağlıklı doğum haberlerini yazacağımız günlere insallah...
bilgilerin bende var tatlım yeniden yapıyorum listede olmayanları eklemiştim listeye ama isimleri çıkmamış sinirlendim sildim yeniden tek tek yazıyorum ilk sayfaya bak
neee.. hepsini tekrardan mı yazıyosun... anaaammm kolay gelsin sana kız...
seastire sağol tatlım,ama benim bilgiler eski bilgiler,kilo,yaş vs değişti,onun için yazdım bi daha
bsygn sağol canım,içine attım elma,limon,kuşburnu vs.ama hala sevmiyorum yaa
kontrole gidecekler niye gelmediler yaa meraklandım iyice,doğurup gelmesinler sakın amanin :18:
selam kızlar,
size çok öenmli ve acil bişey danışmam lazım. bu akşam internetten bebek arabası alacağız eşimin babası kartını verdi bu gece almamız lazım da. ne tavsiye edersiniz ? duyduğunuz , daha önce kullandığınız ya da yeni aldığınız bi ürün var mı?
tatlım kızlar eski bilgiler kalsın dediler doğum hikayeleri topiğindede liste varya orada gerçek doğum tarihleri felan yazıcak zaten
bilgilerin bende var tatlım yeniden yapıyorum listede olmayanları eklemiştim listeye ama isimleri çıkmamış sinirlendim sildim yeniden tek tek yazıyorum ilk sayfaya bak
banane benimkileri değiştirtamam o zaman,kalsın öyle
Bebiş beni de yazar mısın
ilk bebişim
kız
ismi Ela
34 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?