2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

heheheh evet hem de ne tonton benim kızım,annesinin vücudunu hiç bozmadı,hep kendine aldı kiloları

kız seastire naptın listeye öyle

beni de ekle:

kilo:68
ilk bebişim
kızımın adı Gülce

bilgilerin bende var tatlım yeniden yapıyorum listede olmayanları eklemiştim listeye ama isimleri çıkmamış sinirlendim sildim yeniden tek tek yazıyorum ilk sayfaya bak

Doktor Kontrol Listemiz

yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00

chnb 7 kasım çarş. saat: 12:30
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım perş. saat:????
funntunn 8 kasım perş. saat 15:00
maya887 8 kasım perş. saat 10:20
badem30 9 kasım cuma saat????
istanbull34 9 Kasım cuma saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
seastire 13 kasım salı saat 13:30
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20

ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..

kız seastire naptın listeye öyle

beni de ekle:

kilo:68
ilk bebişim
kızımın adı Gülce

canım listede ismi olmayanları ekledim ama listedi çıkmadılar bende sinirlenip sildim şimdi tek tek yeniden yazıyorum senin bilgilerin var bende

Canım tatlandırmak için içine azcık tarçın kabuğu ve ayva yaprağı at hatta birazda elma kabuğu o buruk tadı kalmıyor pek demlenince de bal koyarsın

tatlım daha öncede yazdım ama görmedin sanırım 20kasım saat 14 te randevum

travel sistem olsun markasına ve modeline siz karar verirsiniz hafif olması ve tam katlanması çok önemli çünkü her zaman eşimiz olmayacak yanımızda birde çift yönlü tercih ettik biz bebiş bizi görmek isteyebiliyormuş
bizimki bunun pembişi

eşim de onu düşünüyordu canm çok sağol verdiğin bilgi için. kullanışlı mı sence?

valla biz çok beğendik tatlım,pahalı mahalı demedik aldık hem oturur pozisyonda,hem tam yatar pozisyonda kullanabiliyosun,tam yatar pozisyondaki hali port bebeye benziyo zaten,bi de oto koltuğunu tek başına arabaya monte edebiliyorsun,yani fazladan ağırlık olmuyo arabada..360 derece dönen tekerlekleri var,böyle işte

seastire sağol tatlım,ama benim bilgiler eski bilgiler,kilo,yaş vs değişti,onun için yazdım bi daha

bsygn sağol canım,içine attım elma,limon,kuşburnu vs.ama hala sevmiyorum yaa

kontrole gidecekler niye gelmediler yaa meraklandım iyice,doğurup gelmesinler sakın amanin :18:

tatlım kızlar eski bilgiler kalsın dediler doğum hikayeleri topiğindede liste varya orada gerçek doğum tarihleri felan yazıcak zaten

Chicco Lite Way Baston Puset / Red Passion - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Canım biz bundan aldık eşimin kuzeni aldı hediye daha doğru o bununla 2 çocuk büyütmüş 3 üncüyü büyürmeye başladılar indirime girmişti en son 300 Tl civarıydı...

biftekçim içinde bi de uyku tulumu var bizim arabanın,pufidik bişey,tam kış bebeğine göre,alırsanız sormayı unutmayın,sipariş vermeden önce telefon açıp sorun elinizde şu model,şu renk var mı,şu aksesuarları var mı diye,bazen sitede olmasa da var gibi gösteriyorlar,bi de aksesuarları eksik gönderebiliyorlar,bir daha uğraşmayın tatlım tekrar tekrar biz beşiği de Kraft aldık,onu da çok beğendik

bilgilerin bende var tatlım yeniden yapıyorum listede olmayanları eklemiştim listeye ama isimleri çıkmamış sinirlendim sildim yeniden tek tek yazıyorum ilk sayfaya bak

Bebiş beni de yazar mısın

ilk bebişim
kız
ismi Ela
34 haftada
Yaş 31
Kilo da 72

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…