2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hastaneden gelmediler sanırım

bene şunları aldım kızlar
portbebe
anakucağı
parkyatak
sepetbeşik
çocuk arabası almadık daha

birde bebişime çoğunluka 0-3 ay arası kıyafet almışım diğerlerini sonra alırım artık eksiklerim bitti şükür

hazırım galiba olası durumlara:)))

uzamasın tabi tatlım,ne diyim bilemedim

yarın sabah 11 de randevum ve çok heycanlıyım sanırım :))
sanki uzun zamandır görmüyorum oğlumu .)
bakalım kaç gr olmuş oğlum..
bu arada ana kucağı almadım ben..
acaba diyorum ana kucağı alana kadar araba koltuğu mu alsam ya
ilerleyen zamanlarda zaten salıncak alıcak babamız.
o kadar şeyi boş yere almak istemiyorum açıkcası:26:

Kızlar şaka maka doğurmaya başladık yaa. ben hep hamile kalcaz gibi hissediyorum. Off çok heyecanlı.Sancı mı çekcem sezeryan mı olcam diye meraktan ölüyorum.

Kızlar şaka maka doğurmaya başladık yaa. ben hep hamile kalcaz gibi hissediyorum. Off çok heyecanlı.Sancı mı çekcem sezeryan mı olcam diye meraktan ölüyorum.

ilkde bişey anlaşılmıyomuş normal doğumda..
tecrübesiz olduğumuz için.
sancı çekmek zor diyolar ama o anlık diyolar bilmiyorum.
zor olmadıkça sezeryan isteme diyolar bana

hayırlı haberlerle gel tatlım

biz de almadık,oto koltuğu aldık,50-60 liraya ev tipi ana kucakları var,onlardan almayı düşünüyorum ben,çok kullanışlı diyolar deneyimli anneler

hayırlı haberlerle gel tatlım

biz de almadık,oto koltuğu aldık,50-60 liraya ev tipi ana kucakları var,onlardan almayı düşünüyorum ben,çok kullanışlı diyolar deneyimli anneler

bakalım eşimle bi konuşmak lazım
her şeyi eve doldurma diyor.
ben daha bez ıslak mendil biberon şampuan bebek yağı pişik kremi bunları almadım yakın zamanda alsam iyi olacak

evet,annem de aynısını söyledi bana,zorunlu olmadıkça sezeryan olma dedi,benimki şu anda normal görünüyo,ama hayırlısı tabi annemin şu cümlesi çok etkiledi beni:''çocuğun içinden çıktığı anı yaşaman lazım,böyle bir rahatlama hissi başka hiçbişeyde yoktur''

inşallah ben de yaşarım o anı,çok istiyorum

aynen canımm ilk ben görmek istiyorum oğlumu
o anı kaçırmak istemiyorum

canım olabilir onu da evde anakucağı olarak kullanabiliyorsun taşıma için de pratik ama bebek çok kilolu olmadıkça

bakalım eşimle bi konuşmak lazım
her şeyi eve doldurma diyor.
ben daha bez ıslak mendil biberon şampuan bebek yağı pişik kremi bunları almadım yakın zamanda alsam iyi olacak

doğru söylüyo canım eşin,saçma sapan bi sürü ıvır zıvır çıkarmışlar,para tuzağından başka bişey değil.. evet sen öncelikle bu ihtiyaçlarını al,en lazımları bunlar

canım olabilir onu da evde anakucağı olarak kullanabiliyorsun taşıma için de pratik ama bebek çok kilolu olmadıkça
çok kafa karıştırıyolar ya çook ıvır zıvır var para tuzağı

doğru söylüyo canım eşin,saçma sapan bi sürü ıvır zıvır çıkarmışlar,para tuzağından başka bişey değil.. evet sen öncelikle bu ihtiyaçlarını al,en lazımları bunlar

aynen canımm yakın zamanda alıcam.
dalin şampuan bebek yağı
pişik kremi olarak sebamed düşünüyorum ben siz ne aldınız

güzelmiş tatlım,acaba yana doğru da sallanma özelliği var mı bunun? ben bi mağazada görmüştüm,hem öne arkaya,hem sağa sola sallanabiliyordu,kaliteliydi de,fiyatı da 60 tl idi,bu biraz pahalı sanki :26:

yok canm yana sallanmıyor. bence de biraz pahalı ama kayınpederim belli bir limit verdi hediye alacağı için, kendi bütçemize göre de çok uygun değil yoksa. ben de madem şansım var kullanayım dedim:)

Bende normal olsun isterdim ama bebek iri. Normal doğum olması çok zor gibi geliyor. Olsa bile dünya kadar dikişim olur heralde.

sağol Nesrinim,daha iyiyim sanki

sevindim canım iyi olmana...

ne güzel tarih de netleşmiş...

merhaba Nesrin'cim, evet benim de dün geldi çok beğendim, sen de beğendin mi?

evet canım beğendim insanın üzerine yatası değil oturup seyredesi geliyor.... yalnız ymd dedi ki kuru temizlemeye veriliyormuş ben düşük derecede yıkarım makinada... ymd de dün almış...

kızlar ana kucağı da aldınız mı, şu fena görünmüyor ne dersiniz?

Hauck Leisure e-motion Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

benim port beb setinden çıktı kullanışlı olmazsa alırım...

canım çok güzel bir an gerçekten. şu dikiş olmayaydı, bebiş de tombiş olmayaydı ilki sezaryen diye olmazdım bunu da normal doğururdum...

ben chiccodan çantalı set aldım içinde var. ama uniy baby ıslak mendil alacağım ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…