2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sağol Nesrinim,daha iyiyim sanki

sevindim canım iyi olmana...

ne güzel tarih de netleşmiş...

merhaba Nesrin'cim, evet benim de dün geldi çok beğendim, sen de beğendin mi?

evet canım beğendim insanın üzerine yatası değil oturup seyredesi geliyor.... yalnız ymd dedi ki kuru temizlemeye veriliyormuş ben düşük derecede yıkarım makinada... ymd de dün almış...

kızlar ana kucağı da aldınız mı, şu fena görünmüyor ne dersiniz?

Hauck Leisure e-motion Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

benim port beb setinden çıktı kullanışlı olmazsa alırım...

canım çok güzel bir an gerçekten. şu dikiş olmayaydı, bebiş de tombiş olmayaydı ilki sezaryen diye olmazdım bunu da normal doğururdum...

ben chiccodan çantalı set aldım içinde var. ama uniy baby ıslak mendil alacağım ayrıca...

slm hanımlar bugun randevum vardı ama gidemedim çünkü doktor ameliyata girmiş beklemek te istemedik yarın yada öbür güne kaldı

Son düzenleme:
kızlar kıyafet konusunu konusmussunuz sanırım size bi tavsiyem alt üst takım vs.. bol alın.tulumlar hem çok çabuk küçülüyo hemde evin içinde çok rahat olmuyo.ne zaman kusucağı belli olmuyo ve ilk zamanlarda ne zmn altını açsanız üstünü kirletebiliyo o yüzden ayrı ayrı alt üst veya takımlar çok kullanışlı oluyo bide bolbol badi

evet cok cok haklısınz bende tulum hiç almadım bol patikli pantolon üst zıbın aldım

12kasim 14:40 ve 19kasim 14:40 :)
umarim bu randevulari gorebilirim..

evet canım beğendim insanın üzerine yatası değil oturup seyredesi geliyor.... yalnız ymd dedi ki kuru temizlemeye veriliyormuş ben düşük derecede yıkarım makinada... ymd de dün almış...

canım ben bugün 30 derece elde yıkama programında yıkadım gayet güzel yıkandılar :)

Selam kızlar...

Canım, nevresim kutusunun üstünde yazıyor yalnızca kuru temizleme yapılır diye. Hala bekletiyorum ben, karar veremedim yıkasam mı yıkamasam mı.

Selam kızlar...

Canım, nevresim kutusunun üstünde yazıyor yalnızca kuru temizleme yapılır diye. Hala bekletiyorum ben, karar veremedim yıkasam mı yıkamasam mı.

selam canım hoşgeldin... evet kuru temizleme yazıyor ancak makinende elde yıkama programın varsa yıkayabilirsin, ben bugün yıkadım ve sonuç gayet güzel.
30 derece 600 devirde yıkadım...

Boşver canım sende bebeğini büyütürsün

selam canım hoşgeldin... evet kuru temizleme yazıyor ancak makinende elde yıkama programın varsa yıkayabilirsin, ben bugün yıkadım ve sonuç gayet güzel.
30 derece 600 devirde yıkadım...

Canım makinemi henüz 2 yıldır kullanıyorum ama annem onu satın alalı en az 10 yıl olmuştur. Paketinde duruyordu. Yeni makinelerdeki bu ekstra özellikler yok. Narin çamaşırlar diye bir seçeneği var ama hiç kullanmadım açıkçası. Onu seçip, sıkma fonksiyonunu da iptal etsem bir şey olmaz herhalde?

anladım canım, narin programı da olabilir aslında ama emin olamadım şimdi, kaş yapayım derken göz çıkarmayalım :)

anladım canım, narin programı da olabilir aslında ama emin olamadım şimdi, kaş yapayım derken göz çıkarmayalım :)

En iyisi elimde yıkayayım. :)))
Ve en kısa zamanda makinenin bir yerini bozayım ki yenisi alınsın. :))))))))))

oflu ben herşeyini Sebamed aldım canım..

Nesrinim hakkında hayırlısı böyleymiş,oğlun sağlıklı olsun da önemli değil nasıl olduğu doğumun..

badem sağlıkla gelsinler de... ben de genel olmayayım anesteziyi. :))

mermaid anladım canım...

kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
ymd elde uğraşma at narine...

sohbete niye katılmıyorsun canım? ben seninle güzel sohbetler edeceğimizi düşünüyorum:))

inşallah canım,sen de epidural olursun inşallah ymd gibi ..

yazık yaa,çok üzüldüm,sanane der kesin böyle tipler,bilemedim ki ne yapmalı :26:

eczreyrey salıncak alacaktın aldın mı nasıl?

Bence konussaniz da birsey degismez. Cok uzuluyorum boyle durumlarda. Muhtemelen size ne oluyor ne karisiyorsunuz der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…