sağol Nesrinim,daha iyiyim sanki
bugün bizimde kontrolümüz vardı kızlar çok şükür yolundaymış2 hafta sonra nst ye gircem. oh be rahatladım 1 aydır görmüyordum minik kızımı:) doğum tarihim aynı şimdilik 12 aralık sezaryenle olcak bi aksilik olmazsa.
merhaba Nesrin'cim, evet benim de dün geldi çok beğendim, sen de beğendin mi?
kızlar ana kucağı da aldınız mı, şu fena görünmüyor ne dersiniz?
Hauck Leisure e-motion Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
evet,annem de aynısını söyledi bana,zorunlu olmadıkça sezeryan olma dedi,benimki şu anda normal görünüyo,ama hayırlısı tabiannemin şu cümlesi çok etkiledi beni:''çocuğun içinden çıktığı anı yaşaman lazım,böyle bir rahatlama hissi başka hiçbişeyde yoktur''
inşallah ben de yaşarım o anı,çok istiyorum
çok kafa karıştırıyolar ya çook ıvır zıvır var para tuzağı
aynen canımm yakın zamanda alıcam.
dalin şampuan bebek yağı
pişik kremi olarak sebamed düşünüyorum ben siz ne aldınız
kızlar kıyafet konusunu konusmussunuz sanırım size bi tavsiyem alt üst takım vs.. bol alın.tulumlar hem çok çabuk küçülüyo hemde evin içinde çok rahat olmuyo.ne zaman kusucağı belli olmuyo ve ilk zamanlarda ne zmn altını açsanız üstünü kirletebiliyo o yüzden ayrı ayrı alt üst veya takımlar çok kullanışlı oluyo bide bolbol badi
Doktor Kontrol Listemiz
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
chnb 7 kasım çarş. saat: 12:30
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım perş. saat:????
funntunn 8 kasım perş. saat 15:00
maya887 8 kasım perş. saat 10:20
badem30 9 kasım cuma saat????
istanbull34 9 Kasım cuma saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
seastire 13 kasım salı saat 13:30
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..
tatlım hamile kaldığın kilo yaşı da yazarmısın
evet canım beğendim insanın üzerine yatası değil oturup seyredesi geliyor....yalnız ymd dedi ki kuru temizlemeye veriliyormuş ben düşük derecede yıkarım makinada... ymd de dün almış...
evet canım beğendim insanın üzerine yatası değil oturup seyredesi geliyor....yalnız ymd dedi ki kuru temizlemeye veriliyormuş ben düşük derecede yıkarım makinada... ymd de dün almış...
Selam kızlar...
Canım, nevresim kutusunun üstünde yazıyor yalnızca kuru temizleme yapılır diye. Hala bekletiyorum ben, karar veremedim yıkasam mı yıkamasam mı.
Günaydınnnnnnnn herkese :))
Mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum arkadaşlar , bugün iş yerimde yerime alınacak personle görüşmeleri var.
İnsan hakikaten bir tuhaf oluyormuş yalnız geçici değil de kalıcı eleman arar gibi halleri varsanırım buraya dönemicem
ne yapalım canları sağ olsun biz de kızımla büyür gideriz Allah ın izniyle...
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir . Benim de kızım yavaş yavaş aşağı doğru yol almaya başladı her an sürpriz yapar mı diye heyecan bastı
Eşimde 4 günlük bir seyahate çıkacak 13'ünde ne olacaksa inşallah eşim döndükten sonra olur bu arada annemleri çağırdık ama doğuma geleceklerini söylediler
yanımda bir arkadaşım kalacak benim de ya doğumdan sonra haftalarca kalmazlar inşallah şuan da kimseyi kaldırabileceğimi sanmıyorum hele ki bunca süre
yalnız kalınca
selam canım hoşgeldin... evet kuru temizleme yazıyor ancak makinende elde yıkama programın varsa yıkayabilirsin, ben bugün yıkadım ve sonuç gayet güzel.
30 derece 600 devirde yıkadım...
Canım makinemi henüz 2 yıldır kullanıyorum ama annem onu satın alalı en az 10 yıl olmuştur. Paketinde duruyordu. Yeni makinelerdeki bu ekstra özellikler yok. Narin çamaşırlar diye bir seçeneği var ama hiç kullanmadım açıkçası. Onu seçip, sıkma fonksiyonunu da iptal etsem bir şey olmaz herhalde?
anladım canım, narin programı da olabilir aslında ama emin olamadım şimdi, kaş yapayım derken göz çıkarmayalım :)
badem sağlıkla gelsinler de... ben de genel olmayayım anesteziyi. :))
mermaid anladım canım...
kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
ymd elde uğraşma at narine...
badem sağlıkla gelsinler de... ben de genel olmayayım anesteziyi. :))
mermaid anladım canım...
kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
ymd elde uğraşma at narine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?