2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

inşallah canım,sen de epidural olursun inşallah ymd gibi ..

yazık yaa,çok üzüldüm,sanane der kesin böyle tipler,bilemedim ki ne yapmalı :26:

dıştan baksan süt dökmüş kedi gibi adam. nasıl el kaldırıyor hamile kadına... orada olsaydım polise haber verirdim...

Bence konussaniz da birsey degismez. Cok uzuluyorum boyle durumlarda. Muhtemelen size ne oluyor ne karisiyorsunuz der.

annem bana dün dedi telefonda dünden beri çok üzgünüm. kızın ailesiyle de konuşmuyor erkek tarafı... ilk hamileliğinde de dövüyormuş. kayınvalide üstünde oturuyor çoğu bu nedenle...

annem bana dün dedi telefonda dünden beri çok üzgünüm. kızın ailesiyle de konuşmuyor erkek tarafı... ilk hamileliğinde de dövüyormuş. kayınvalide üstünde oturuyor çoğu bu nedenle...

Benim sekreterimin kocasi da boyle, oyle efendi gorunumlu bir adam ki insanin aklinin ucundan gecmez. 10 tane dram cikar kizin hayatindan. Galiba sonunda bosanacak.
Kadinlar da keske buna izin vermese, aileler destek olsa da bunlari cekmek zorunda kalmasa ve bosanabilse.
Bu adamlari da bir guzel dovmek lazim bakalim nasil oluyormus kadina el kaldirmak.

canım ben de bugün kuaföre gittim ağdamı yaptırdım yarından sonra kontrolüm var temiz olsun dedim 10 dk da tertemiz

canım maşallah bebeğine az değil bence kilosu

canım benimkide içiyor ama evde içirtmiyorum balkonda bile içemiyor rahatsız oluyorum diyorum evlendiğimizden beri hiç evde içmedi çok şükür.dışaarda gezerken elinde sigara görüyorum bir tuhaf oluyorum ki sorma sanki ilk kez içmiş gibi :) ama bebek doğunca bırakıcam dedi çocukların bronşlarını etkiliyormuş :18:
canım ben de 13-14 kg civarı aldım inşallah bu ay hiç almam

kızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.
ben migrostan 13 liraya beyaz hastane tipi terlik aldım ortopetik beyaz gezerin

eczreyrey salıncak alacaktın aldın mı nasıl?
aldım canım salıncağı burda kim aldıysa çok memnun benim aldığımdan resmini hiç çekmek gelmedi aklıma daha odasını düzeltmedik düzeltince çekerim resmini canım koyarım pusetli olanlardan aldık

kızlar terlik konusu konuşulmuş ben migrostan bundan aldım 13 liraydı giydim çok rahat ve ortapetik hemde gezerin

aynen canım dövmek lazım. bence de. kızın bir absi var insan bir uyarır şöyle kibarca...

kızlar terlik konusu konuşulmuş ben migrostan bundan aldım 13 liraydı giydim çok rahat ve ortapetik hemde gezerinEki Görüntüle 547023

çok güzelmiş... iyiki anakucağı gibi aldın dedim ya ben ilk gösterdiğinden aldım şimdi mecbur buna koyarım durursa tabi...
kaça aldın?

sohbete niye katılmıyorsun canım? ben seninle güzel sohbetler edeceğimizi düşünüyorum:))

Canım genelde 20 sayfa geriden takip ediyorum, ben yetisene kadar bi 20 sayfa daha atmis oluyo :-/
Bi de cep telefonundan hep goruntuluyorum minicik klavyeyle yazmak cok suruyo...

Ama inanin ki sizi cooooooook seviyorum, hicbir arkadasimin cocugu yok bana o kadar iyi geliyorsunuz ki:)) Allah sizden razi olsun :))))

çok güzelmiş... iyiki anakucağı gibi aldın dedim ya ben ilk gösterdiğinden aldım şimdi mecbur buna koyarım durursa tabi...
kaça aldın?
canım onlarda kullanışlı ama ilk aylarda değil bence.ilk aylarda ana kucağı gibi olunca rahat eder bebek sanıyorum ama 1 yaşından sonra senin aldığın daha güzel bence

canım valla konuşsan bir dert konuşmasan ayrı dert, adam olsa karısını dövmez zaten laftan anlar mı böyleleri hiç bilmem....

Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Sizler nasılsınız?

kızlar bu arada yavrus bugün doktora gidecekti sanırım haber var mı yoksa ben mi kaçırdım görmedim, ayrıca bir arkadaş daha gidecekti sanırım kim olduğunu hatırlayamadım şimdi

ah canım ben de senin gibi telefondan giriyordum çok zorlanıyordum en sonunda kocamı kandırdım bir dizüstü aldırdım şimdi de işten güçten anca akşamları girebiliyorum ama olsun o da yetiyor bende kendimi çok iyihissediyorum burada herkes ben gibi :) hepimizin duyguları ortak burası çok sıcak bir ortam gerçekten hiç çıkasım gelmiyor siteden

:)

sen o anki muhabbete katıl sakin saatlerde bakarsın geçmişe:)) yoksa hiç yetişemezsin...:))

canım onlarda kullanışlı ama ilk aylarda değil bence.ilk aylarda ana kucağı gibi olunca rahat eder bebek sanıyorum ama 1 yaşından sonra senin aldığın daha güzel bence

canım büyütünce de hızlı salla diyor bu sefer de ya önü kalkıyor y arkası(

200 liraydı canım

fiyatlar çok oluyor malesef(

canım valla konuşsan bir dert konuşmasan ayrı dert, adam olsa karısını dövmez zaten laftan anlar mı böyleleri hiç bilmem....

gidince olursa polisi ararım diyeceğim adama...

Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Sizler nasılsınız?

merhaba canım çıktığına çok sevindim, tekrardan çok geçmiş olsun. inşallah tam olarak düzelirsin canım. bizler iyiyiz çok şükür :)

ay canım deme öyle ya bende inanıyorm doğruda çıkıo gibime gelio ama en iyisi inanmamak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…