inşallah canım,sen de epidural olursun inşallah ymd gibi ..
yazık yaa,çok üzüldüm,sanane der kesin böyle tipler,bilemedim ki ne yapmalı :26:
Bence konussaniz da birsey degismez. Cok uzuluyorum boyle durumlarda. Muhtemelen size ne oluyor ne karisiyorsunuz der.
annem bana dün dedi telefonda dünden beri çok üzgünüm. kızın ailesiyle de konuşmuyor erkek tarafı... ilk hamileliğinde de dövüyormuş. kayınvalide üstünde oturuyor çoğu bu nedenle...
canım ben de bugün kuaföre gittim ağdamı yaptırdım yarından sonra kontrolüm var temiz olsun dedim 10 dk da tertemizKızlar ben jileti bile zar zor yapar oldum. Siz ağdayı nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına. Bu hafta uzatıp ağdacıya gideyim bari yavaş yavaş küçük küçük yapsın diye yalvarır yaptırırım napim
canım maşallah bebeğine az değil bence kilosuslm kızlar doktordan nihayet geldim
kızımın suyu,sağlığı,nstsi vss herşeyi çok normal çıktı.gayet sağlıklı dedi
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
kızımın kilosu 2.800 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi ama kilosu
canım benimkide içiyor ama evde içirtmiyorum balkonda bile içemiyor rahatsız oluyorum diyorum evlendiğimizden beri hiç evde içmedi çok şükür.dışaarda gezerken elinde sigara görüyorum bir tuhaf oluyorum ki sorma sanki ilk kez içmiş gibi :) ama bebek doğunca bırakıcam dedi çocukların bronşlarını etkiliyormuş :18:Kızlar benim eşim sigara içiyo. Oğlum doğunca napıcam diye düşünüp duruyodum. Şu anda camda içiyo. Fakat burnum akmaya başladı biraz söylendim. Dedim sigara kokusu camda içsen bile geliyomuş, hassasiyetim olduğundan heralde çok rahatsız etti dedim. Bebiş de demekki koklicak bu havayı, hissedicek dedim. O da bu eve sigara paketi bile girmicek dedi. Çok mutlu oldumSizin eşleriniz içiyor mu?
canım ben de 13-14 kg civarı aldım inşallah bu ay hiç almamslmmm kizlarrrrrr
ya agdaciya bende gideyim diyorum ama cok duydum dogumu baslatiyomus diye son haftalarda,bende korkuyom oyuzden:18:
gecen evde kendim yapim dedim agda bantiyla ama elime yuzume bulastirdimmmcanım hiç inanma sen onlara ben bugün gittim .hala doğurmadım
buarada neguzelya cogunuz 10 kilo ve altinda almissiniz ben 15 kilo aldim simdiye dek
ama kizima gore bunda cok iyiyim kizimda tam 26 kilo almistimm,ama benim vucudum cok su topluyomuss
bebisimde massllh iri olucakmis dedigine gore dr un,benimkide 32.haftada 2300 du suan nasil bilemem
saglikli olsunlarda kasim annelerine bakiyom arada cogu ekimde dogurdu kizlarrrr,bakalim biz aralik anneleri nezman doguracazzz
ben migrostan 13 liraya beyaz hastane tipi terlik aldım ortopetik beyaz gezerinkızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.
aldım canım salıncağı burda kim aldıysa çok memnun benim aldığımdan resmini hiç çekmek gelmedi aklıma daha odasını düzeltmedik düzeltince çekerim resmini canım koyarım pusetli olanlardan aldıkeczreyrey salıncak alacaktın aldın mı nasıl?
slm kızlar bugun nasılasınız b'nde havadan mıdır nedir bı halsızım sanki miskin miskin oturuyorum ;((
slm canım dikkat et kendine
Benim sekreterimin kocasi da boyle, oyle efendi gorunumlu bir adam ki insanin aklinin ucundan gecmez. 10 tane dram cikar kizin hayatindan. Galiba sonunda bosanacak.
Kadinlar da keske buna izin vermese, aileler destek olsa da bunlari cekmek zorunda kalmasa ve bosanabilse.
Bu adamlari da bir guzel dovmek lazim bakalim nasil oluyormus kadina el kaldirmak.
kızlar terlik konusu konuşulmuş ben migrostan bundan aldım 13 liraydı giydim çok rahat ve ortapetik hemde gezerinEki Görüntüle 547023
sohbete niye katılmıyorsun canım? ben seninle güzel sohbetler edeceğimizi düşünüyorum:))
canım onlarda kullanışlı ama ilk aylarda değil bence.ilk aylarda ana kucağı gibi olunca rahat eder bebek sanıyorum ama 1 yaşından sonra senin aldığın daha güzel benceçok güzelmiş... iyiki anakucağı gibi aldın dedim ya ben ilk gösterdiğinden aldım şimdi mecbur buna koyarım durursa tabi...
kaça aldın?
badem sağlıkla gelsinler de... ben de genel olmayayım anesteziyi. :))
mermaid anladım canım...
kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
ymd elde uğraşma at narine...
ah canım ben de senin gibi telefondan giriyordum çok zorlanıyordum en sonunda kocamı kandırdım bir dizüstü aldırdım şimdi de işten güçten anca akşamları girebiliyorum ama olsun o da yetiyor bende kendimi çok iyihissediyorum burada herkes ben gibi :) hepimizin duyguları ortak burası çok sıcak bir ortam gerçekten hiç çıkasım gelmiyor sitedenCanım genelde 20 sayfa geriden takip ediyorum, ben yetisene kadar bi 20 sayfa daha atmis oluyo :-/
Bi de cep telefonundan hep goruntuluyorum minicik klavyeyle yazmak cok suruyo...
Ama inanin ki sizi cooooooook seviyorum, hicbir arkadasimin cocugu yok bana o kadar iyi geliyorsunuz ki:)) Allah sizden razi olsun :))))
:)Canım genelde 20 sayfa geriden takip ediyorum, ben yetisene kadar bi 20 sayfa daha atmis oluyo :-/
Bi de cep telefonundan hep goruntuluyorum minicik klavyeyle yazmak cok suruyo...
Ama inanin ki sizi cooooooook seviyorum, hicbir arkadasimin cocugu yok bana o kadar iyi geliyorsunuz ki:)) Allah sizden razi olsun :))))
canım onlarda kullanışlı ama ilk aylarda değil bence.ilk aylarda ana kucağı gibi olunca rahat eder bebek sanıyorum ama 1 yaşından sonra senin aldığın daha güzel bence
200 liraydı canım
canım valla konuşsan bir dert konuşmasan ayrı dert, adam olsa karısını dövmez zaten laftan anlar mı böyleleri hiç bilmem....
Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Sizler nasılsınız?
canım ben geçmişin hepsini okuyamadım senin idrar yollarında mı enfeksiyon vardıSlm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Sizler nasılsınız?
kızlar balıklama dalıyorum geçmişi okuyacağım birazdan...
size sorum var: şu astrolojiden etkilenmek günah mıdır? sabah cenk erenin programında astrolog çıktı bu işin üniversitesini okumuş. merkür, ay ve güneşten dolayı şu aralar doğacaklarda olumsuz etkileri olacakmış... yok bebeklerde huzursuzluk, sindirim sorunları vs... olacakmış. etkilenmek istemiyorum ama hoşuma da gitmedi duyduklarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?